2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Eğer ev kredisi ödüyor olmasaydık kesinlikle ben de çalışmak istemezdim 2 sene kadar...
Oysa bebek olmadan önce maddi gereksinim olmasa da ben çalışmayı tercih ederim diyenlerdendim ama o deme değilmiş...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Little'ım çok tatlı Tunam maşallah subhanallah
Adaya benziyo sanki ya :)
Aynı gibiler sanki ebat olarak :) Ama Ada daha iri değil ona emin oldum:)
Cumartesi gittiğimiz kontrolde 4300 gram ve 54 cm çıktı kendileri maşallah subhanallah

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Little'ım çok tatlı Tunam maşallah subhanallah
Adaya benziyo sanki ya :)
Aynı gibiler sanki ebat olarak :) Ama Ada daha iri değil ona emin oldum:)
Cumartesi gittiğimiz kontrolde 4300 gram ve 54 cm çıktı kendileri maşallah subhanallah

gerçekten bebekler birbirine benziyor :D oğlum çok fotojenik değil teyzesi. yada flaşsız olduğu için renk koyu çıkıyor. sarıya dönük maşallah hep öyle geçirmiştim içimden...

Ada o fotoda maşallah bayağı iri gözüküyordu. oğluşumun çıplak bir fotosu vardı da koyamadım. büyük galiba boyut. maşallah kilosuna boyuna Adamın Tuna da 2 haftalıkken çırılçıplak 4430 gr gelmişti. şimdi evdeki baskülde kucağımda tartıyorum. kıyafetleriyle tam 5500 gr geliyor

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Eğer ev kredisi ödüyor olmasaydık kesinlikle ben de çalışmak istemezdim 2 sene kadar...
Oysa bebek olmadan önce maddi gereksinim olmasa da ben çalışmayı tercih ederim diyenlerdendim ama o deme değilmiş...

Babuşum işe ne zaman başlıyorsun? Bakıcı işini ne yaptın?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
gerçekten bebekler birbirine benziyor :D oğlum çok fotojenik değil teyzesi. yada flaşsız olduğu için renk koyu çıkıyor. sarıya dönük maşallah hep öyle geçirmiştim içimden...

Ada o fotoda maşallah bayağı iri gözüküyordu. oğluşumun çıplak bir fotosu vardı da koyamadım. büyük galiba boyut. maşallah kilosuna boyuna Adamın Tuna da 2 haftalıkken çırılçıplak 4430 gr gelmişti. şimdi evdeki baskülde kucağımda tartıyorum. kıyafetleriyle tam 5500 gr geliyor

Ooooo maşallah tunama
Ada 1 aylıkken 4300 geldi ancak :) Fark atmış Tunam Adaya :)
Benim eşim de fotograflarda hep ablak yüzlü ve iri yarı çıkar,babaya çekmişiz sanırım :)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Babuşum işe ne zaman başlıyorsun? Bakıcı işini ne yaptın?

Canım 27 nisanda doğum iznim bitiyor...Sonra da toplu süt izinlerini kullanıcam inşallah...O da haziran ortası gibi yapıyor sanırım...
Bakıcı işi daha netleşmedi canım ben de azıcık boşverdim gibi...
Kayınvalidenin komşusu vardı gündemde en son biliyosun...

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Ooooo maşallah tunama
Ada 1 aylıkken 4300 geldi ancak :) Fark atmış Tunam Adaya :)
Benim eşim de fotograflarda hep ablak yüzlü ve iri yarı çıkar,babaya çekmişiz sanırım :)

biz de bu anlamda babaya çekmişiz galiba :D

ben de çıkayım artık. Tuna uykusunda ağlamaya başladı. görüşürüz kızllllllllllarrrr :beyazbayrak:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
geçmişi okuyup hemde alıntı yapamıyorum.zaman nasıl kıymetli bişeymiş benim haberim yokmus.yıllar sonra tekrardan bunu anladım :( ela hanım son derece meme düşkünü.bıraksınlar bütün gün memede uyusun.bi kaç gündür gökçenin tavsiyesiyle silikon uçkullandım .epey işe yaradı gibi en azından bi tanesinin yarıklarını toparladık sayılır.birde irem sultan var.beni bu kadar zorlayacağını hiç tahmin etmemiştim kızımın.bebeğe zarar vermiyor kesinlikle ama babasının bebeği kucağına almasına tahammülü yok.hiç bir ödevini tek basına yapmıyor.sacını dahi taramıyor kuzum.bazen elim ayağıma dolanıyor.evde yalnızız :( hakikaten zormus...sadece ela değil yani benim sıkıntım.ama binlerce sükür.sağlıklı kucağımda..bugunlerde gececek alısacağız diyerek kendimi avutuyorum..

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
babuş canım adanın kıyafetlerine bayıldım..güle güle güzel günlerde giysin..tostik elbise giyecek hee.yerim onu ben..

ela bilgisayar basına oturduğumu hissediyor sanırım anında tısıldamaya baslıyor...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
cidden alıntı yaparak cevap yazmak eskisi kadar kolay degil artık...

babuş cok tatlı kıyafetler, cok zarif bi zevk...:huhuu:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
ben kimsenin minnoşunu göremedim, foto konulma faslını hep kacırıyorum ya...
bari facebook a koysanız bacılar...

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
bütün alıntılarım gitti, gir çık gir çık.
mamadan konuşmuşsunuz ben de veriyorum günde 90 ı geçmemeye çalışıyorum ama bazen 120 oluyor. emmeyip oyuncak oynadığı zaman mama veriyorum valla, sıkılıyorum aç kapa aç kapa. 1050 gr almış bir ayda. gayet iyi dedi dr. ama meme emdiğinde ne kadar yediğini bilemiyorum, doyuyor mu emin değilim.

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
bu hafta çok gazlıyız biz de. kimyonu deneyecem. nurse's harvey midir nedir onu yazdıydı dr ama dün onu verince daha kötü oldu sanki.

günde 16-17 saat uyuyor bu arada onu da konuşmuşsunuz.

biz de dışarı çıktığımızda anca bebek mağazalarına gidiyoruz... çok bunaldım kendim için dışarı çıkmak hayal gibi oldu.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kızlar size bi sorum var.bebeklerin tırnaklarını kestiniz mi.benim aklım cıkıyor ama uzamıs kuzumun tırnakları.eldivenlerden nefret ediyor.ayrıca doktorda takmamızı istemedi.kesmeye cesaretim yok.siz ne yaptınız?

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
kızlar size bi sorum var.bebeklerin tırnaklarını kestiniz mi.benim aklım cıkıyor ama uzamıs kuzumun tırnakları.eldivenlerden nefret ediyor.ayrıca doktorda takmamızı istemedi.kesmeye cesaretim yok.siz ne yaptınız?

ben makas şeklinde olanlarla kesiyorum nazom. Tuna elle teması çok seviyor. eldivenden pek hazetmiyor. uyurken kesiyorum. çok da çabuk uzuyor maşallah. merhaba bu arada :heyo:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar