ben de gideyim bari çocuk kucağımda pert olduu..
behlül kaçar ..öperin sizi çokk
Little'ım çok tatlı Tunam maşallah subhanallah
Adaya benziyo sanki ya
Aynı gibiler sanki ebat olarakAma Ada daha iri değil ona emin oldum
Cumartesi gittiğimiz kontrolde 4300 gram ve 54 cm çıktı kendileri maşallah subhanallah
Eğer ev kredisi ödüyor olmasaydık kesinlikle ben de çalışmak istemezdim 2 sene kadar...
Oysa bebek olmadan önce maddi gereksinim olmasa da ben çalışmayı tercih ederim diyenlerdendim ama o deme değilmiş...
gerçekten bebekler birbirine benziyoroğlum çok fotojenik değil teyzesi. yada flaşsız olduğu için renk koyu çıkıyor. sarıya dönük maşallah hep öyle geçirmiştim içimden...
Ada o fotoda maşallah bayağı iri gözüküyordu. oğluşumun çıplak bir fotosu vardı da koyamadım. büyük galiba boyut. maşallah kilosuna boyuna Adamın Tuna da 2 haftalıkken çırılçıplak 4430 gr gelmişti. şimdi evdeki baskülde kucağımda tartıyorum. kıyafetleriyle tam 5500 gr geliyor
Babuşum işe ne zaman başlıyorsun? Bakıcı işini ne yaptın?
Ooooo maşallah tunama
Ada 1 aylıkken 4300 geldi ancakFark atmış Tunam Adaya
Benim eşim de fotograflarda hep ablak yüzlü ve iri yarı çıkar,babaya çekmişiz sanırım
kızlar size bi sorum var.bebeklerin tırnaklarını kestiniz mi.benim aklım cıkıyor ama uzamıs kuzumun tırnakları.eldivenlerden nefret ediyor.ayrıca doktorda takmamızı istemedi.kesmeye cesaretim yok.siz ne yaptınız?