2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
tansel bblau lilacs ben sizin bebeleri görmedim galiba :acep:

canım ben daha ekleyemedim.. Şu anki laptoop ile fotograf makinam uyumsuz bu sorunu halledip ekleyeceğim inşallah..

Sen mama veriyormusun canım..Ben vermemek için direniyorum, umarım hata yapmıyorumdur.. 10 gün sonra doktora gideceğiz, umarım kilo almıştır.. Anne sütü yaıyordur. Sürekli emzirmeye çalışıyorum.. geceleri bile 2-3 saatte uyandırıp emziriyorum..Oğluşun sürekli uykusunu bölüyorum:)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
topikk bomboşş..yalnız kalıp haber vercekmişiz demekki size :) az önce lavoboda meshurrr pembe akıntımız,nişanımız geldi :) su an sadece belimde ve hafif aralıklarla gelen kasıklarımda bir ağrı var.henüz kimseye bişey demedim.malum ben gectiğimiz her gün doğuruyordum :p iremi okula gönderene kadar bekleyip doktorumu arıcam panik olmasın minik kuşum..umarım bu aksama doğmuş olur benim kuzucumda...:utan:

Yaşasınnnnnn sonunda gelinim geliyorrrr :utan: Bugün yarın gelir kızımız inşallah Nazom hadi şimdiden gözümüz aydın, dualarım seninle.

Gazdan oğlum kıvranıyor ve bişey yapamıyorum:( Ne zormuş bu gaz olayı...

Tam rezene çayını önerecektim ama içiyormuşsun :)

ya benimki de kimsede durmuyo ciyak ciyak imkansız susmuyo dışardan biri duysa çocuğa işkence yapıyolar derler
bi de öle bi memeye gelişi var ki dersiniz yazık çocuk 3 gündür aç bi de bana geç geldiyse eğer emiyo ya arada aklına mı ne geliyo başlıyo yine ağlamaya o hırsla memeyi bi kapıyo o zamn çok gülüyorum :cokkomik:
bazen sağıyorum sütü veriyorum hani ne içtiğini görmesem çekiyo çekiyo süt gelmiyo dicem aç ondan ağlıyo ama yok illa bende olcak
eğer bu çocuk böle giderse ben nası işe başlıcam :utan:

Hahahah aynı benimkiside.O sinirli haline çok gülüyorum :D

Dün aksam aslıyı aradım.Hastanedeydı hala.Doktoru esıyle konusmus.HAftaya kadar bekleyeceklermıs sanırım sonra sezeryanla bebegı alacaklarmıs,aynı anda da safra kesesındekı taslar ıcın amelıyat edeceklermıs...Allah sıfasını verır ınsallah tez zamanda.
Hepınıze cok selam soyledı,dualarımızı beklıyor...

Ay bende arıcaktım, aramayayım bari dinlenmeye ihtiyacı vardır..
Allah şifa versin ya çok zor hamileyken bi de :( Dualarımız seninle Aslı, inşallah kızına da kavuşunca unutacaksın bugünleri arkadaşım :(

Ada uyumuşken doğum hikayemi yazayım dedim yine yazdıklarım kayboldu...Ay ne bahtsız başım varmış.

Yazdıktan sonra kopyala not defterine yapıştır.Sonra tekrar giriş yapıp not defterinden buraya kopyala babuşum.

azoo
o nasıl bir aşk öyle.... kuzey paşa aşk kokan bir eve gelmiş... çok mutlu bir bebek olacak o annesi...

Ay utandım :lilav::eek:ys: Canım çok sağol, güzel gözlerinle güzel bakmışsın :) (kırılcam he kibarlıktan şimdi :D )

ben azonun fotolarını göremiyorum facebookta :(

Niye ki acaba..

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
selam kızlar ASLICIĞIMA çok geçmiş olsun Allahım şifasını versin
NAZOMADA Allah kolay doğumlar nasip etsin inşallah aradım konuştum duşunu almış eşini bekliyordu doğum yaparsam ararım dedi inşallah kızımız annesini çok üzmeden gelir:utan:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
tansel bblau lilacs ben sizin bebeleri görmedim galiba :acep:

ben de seninkini görmedim...

Yaşasınnnnnn sonunda gelinim geliyorrrr :utan: Bugün yarın gelir kızımız inşallah Nazom hadi şimdiden gözümüz aydın, dualarım seninle.

Tam rezene çayını önerecektim ama içiyormuşsun :)

Ay bende arıcaktım, aramayayım bari dinlenmeye ihtiyacı vardır..
Allah şifa versin ya çok zor hamileyken bi de :( Dualarımız seninle Aslı, inşallah kızına da kavuşunca unutacaksın bugünleri arkadaşım :(

Yazdıktan sonra kopyala not defterine yapıştır.Sonra tekrar giriş yapıp not defterinden buraya kopyala babuşum.

Ay utandım :lilav::eek:ys: Canım çok sağol, güzel gözlerinle güzel bakmışsın :) (kırılcam he kibarlıktan şimdi :D )

Niye ki acaba..

Azoş herkesle paylaşmıyor fotolarını diyo bana :(

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
BBLAU cım nasılsın? Süt durumun nasıl? Sılam emiyormu?

Süt durumum aynı canım,fazlalaştıramadım hala.O ilk günlerdeki coşkunluğu yok.Duyduğumu deniyorum bakalım artırmak için...
Sıla eskiye nazaran daha iyi,emebiliyor artık ama karnını doyuracak kadar değil...Daha doğrusu çok aç olduğu zaman,memeden çekmeye sabredemiyor zır zır bağırıp çıkarıyor ağzından memeyi ağlamaktan geri alamıyor....

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Süt durumum aynı canım,fazlalaştıramadım hala.O ilk günlerdeki coşkunluğu yok.Duyduğumu deniyorum bakalım artırmak için...
Sıla eskiye nazaran daha iyi,emebiliyor artık ama karnını doyuracak kadar değil...Daha doğrusu çok aç olduğu zaman,memeden çekmeye sabredemiyor zır zır bağırıp çıkarıyor ağzından memeyi ağlamaktan geri alamıyor....

bende süt artırmak için çok şey denedim, midem çöplük gibi oldu.. Artık kendi haline bıraktım. Her öğün besleyici yiyorum gebelikteki gibi...

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Annemde kızıp duruyor sen bunu memeye ve kucağa alıştırdın diye.. Napayım ağlatmaya hiç kıyamıyorum..Bu oğlan beni parmağında oynatacak şimdiden belli.. Ben ne isterse yaparım heralde hayır felan diyemem...Bide memedeyeken eliyle bi parmağımı sıkı sıkı tutuyorya böyle destek alır gibi..

Elma yağını karnına ve ayak tabanlarına sürüyorum.. Bi ağır kokusu var sorma..

ayy ben de kıyamıyorumm altını açarken bile kıçını yırtıyo hemen kapıyorum annemmm durr üşicekk diyo battaniyeye sarıyom yeter ki ağlamasın kuzum

canım ben daha ekleyemedim.. Şu anki laptoop ile fotograf makinam uyumsuz bu sorunu halledip ekleyeceğim inşallah..

Sen mama veriyormusun canım..Ben vermemek için direniyorum, umarım hata yapmıyorumdur.. 10 gün sonra doktora gideceğiz, umarım kilo almıştır.. Anne sütü yaıyordur. Sürekli emzirmeye çalışıyorum.. geceleri bile 2-3 saatte uyandırıp emziriyorum..Oğluşun sürekli uykusunu bölüyorum:)

hee tamam o zaman
günde 2 kez veriyorum 30 cc*2= 60 cc canım bazen günde 30 cc sadece

erkekler böle galiba yaa :D

selam kızlar ASLICIĞIMA çok geçmiş olsun Allahım şifasını versin
NAZOMADA Allah kolay doğumlar nasip etsin inşallah aradım konuştum duşunu almış eşini bekliyordu doğum yaparsam ararım dedi inşallah kızımız annesini çok üzmeden gelir:utan:

bişi sorduk dimiii :böö:

ben de seninkini görmedim...

Azoş herkesle paylaşmıyor fotolarını diyo bana :(

hadi yaaa tamam dediğin an koyayım o halde canım demek sen yokmuşsun koyduğum an

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

iyi akşamlar pikoşum iyi olmaya çalışıyorum ağrılar sızılar pazartesi kontrole gidecem salı-çarşamba sezaryana alacak bakalım bekliyorum sen nasılsın noyancık nasıl varmı bi sıkıntınız

biz iyiyiz hamd olsun canım... Allah kolaylık versin sanada, cok az kaldı insallah...

Selam kızlar naaparsınız? :utan:
selam seker.. sen nasılsın naparsın...

saol tanselim..bende heyecan içinde bekliyorum.şu an için beni bunaltan bi ağrım yok..15 dk bir hafif büküntüler halinde şiddeti artmadı henüz...:huhuu:

canım Allah yardımcın olsun, bir avazda dogur insallah...

bende süt artırmak için çok şey denedim, midem çöplük gibi oldu.. Artık kendi haline bıraktım. Her öğün besleyici yiyorum gebelikteki gibi...

aynen bende.. bide malt iciyorum, günde yarım kutu ..

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
slm kıslar bütün iyi dilekleriniz için teşekkür ederim çook..bugün taburcu olduk,bu kadar tatlı bi şey nasıl benim die Allahıma şükredioum hergünn..dikiş sancılarım war biras birasda gaz sancısı...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
2.kez de ilk seferki gibi mi oluyo
ben sanki 2yi yapsam aynı heyecanı duymazmışım gibi geliyo

hah buldum ne sorduğunu canım benim ilkinde çok cahilmişim birde hamileliğimi hastanelerde geçirdiğim için ne olduğunu anlamadım tabii birde tecrübesizlik vardı ama yinede heyecanlıydım bunda hamileliğim güzel ve rahat geçti her anınını yaşadım şuan çok heyecanlıyım heralde 4 tane cocukta yapsam hepsinin ayrı heyecanı olacak eminim 2. yapsan yine aynı duyguları yaşarsın çünkü sen annesin:ninni:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
slm kıslar bütün iyi dilekleriniz için teşekkür ederim çook..bugün taburcu olduk,bu kadar tatlı bi şey nasıl benim die Allahıma şükredioum hergünn..dikiş sancılarım war biras birasda gaz sancısı...

Hastaneden eve gelince ben çok tuhaf olmuştum, ağlamıştım hatta:) 2 kişi gidiyorsun şükürler olsun yavrumuzla dönmüştük.. Ayrı bir renk gelmişti evimize..Allahım yavrularımızı korusun, bu ne güzel duygu ya anne olmak...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
kızlar günaydın nazom mesaj atmış akşam 10.40 da 3340gr 51 cm boyunda kızımız dünyaya geldi sizede haber vereyim dedim çok şükür sağsalim kurtuldu nazom darısı benim ve doğurmayan arkadaşlarımın başına HOŞGELDİN ELA BEBEK

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Aaaaaaaay Nazom da kavuşmuş çok şükür yavrusuna. Maşallah subhanallah...
Umarım anne de bebek de baba da ve İrem kız da iyidirler. :ninni:

Kızlar 2 gündür hatta 3 gündür geliyorum geliyorum tam geçmişi okuyorum alıntı yapıyorum cevaplayacakken kız çığlık çığlığa ortalığı inletiyor. Gece yarılarına kadar ayaktayım. Gözlerim zombi gibi kıpkırmızı geziyorum, kollarımda derman kalmadı artık. Dikkatimi toplamakta zorlanıyorum. Soru soran ama cevaplayamadığım tüm arakadaşlarımda özür diliyorum. Ama zaten hepimiz benzer durumlarda olduğumuzdan anlarsınız diye düşünüyorum :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar