2012 Şubat Anneleri

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
kızlar bebişler rahat bırakmıyor heralde meşgulsunuz bende gidip dujjjjjjj alayım:heyo:

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
Anestezi uzmanı iyiyse bir sorun olmuyor canım..Hatta şöyle diyim; epidural yapıldıktan sonra ıkınılmıyor diye okumuştum ben.Ama hissettiğim şey sadece bi sıcaklık ve ayaklarımda karıncalanma hissiydi..O karıncalanma hissi sebebiyle tek yürüyemedim, yardımla yatağıma gittim..Ama alttan kontrollerde canım acımadı.Sancılarımı hissetmedim..En önemlisi çok rahat ıkındım.Yani bacaklarımı hareket ettirebiliyordum ama karıncalanma hissi vardı.
İnşallah eşin ikna olur canım.

ayy inşş canımmm

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
canım tuğbanın pcde sorun vardı bi süre giremedi ama sanırım arada girio şimdi ama iyi çok şükür

aslıcımda hastanedeydi en son safra kesesinde taş varmış doğumda onuda alacaklarmış maalesef

Sağol Niloşum haberdar ettiğin için. Doğumdan sonra nerdeyse 1 hafta gelemediğim için ve bir türlü elim değip okuyamadığım için geçmişi, neler oldu bitti bihaberdim. Tekrar sağolasın.. Aslıcığıma çok üzüldüm ama şimdi. Allahım acil şifa versin inşallah. Umarım ağrısız sızısız atlatır hem doğumu hem de safra taşlarını da hayırlısıyla döner aramıza... (Ben de sanki sürekli gelebiliyorum ya... :( )

inşallahhh iner benimde canım yaa ayak bileklerim falan resmen balon yaa uyuz oluyorum
ben normalde yapılı biriyimama bacaklarım inceciktir hep onunla avunuyodum şimdi bacaklarımda kapkalın oldu ya katlayarak oturamıom resmen

bu arada canım ya sen doğum yaptıktan sonra bende epidurale çok sıcak bakmaya başladım ama eşim istemiyo ya
korkuyo bişey olur diye
inş onu ikna edebilirimde bende senin gibi rahat bi doğum yaparımm

Tatlım, doğumdan önce benim de çok şişmişti. Doğum sonrası daha da şişti ama 1 haftada normale döndü.

nazom doğurmuş,Allah analı babalı büyütsün,sağsalim kurtuldu çok şükür:ask:

kızlar benim minnak kız bildiğiniz itfaiye sireni gibi gece uyumuo sürekli meme istio,emio uyuyakalıo sonra yatırıouz 2 saniye sonra tekrar aranıo,kucağımda tam 1 saat emzirioum uyanmasın die banamısın dio...eşimde bende yarım saatlik uykuyla ayaktayız resmen..cadoloz bu kızz:ates:

Bizim kız da bundan farksız Demetcim. Geceleri ayağa dikiyor bizi. Yalancı emziği de atıyor ağzından ilk günden beri. Gaz sorunumuz da cabası...

kızlar bebişler rahat bırakmıyor heralde meşgulsunuz bende gidip dujjjjjjj alayım:heyo:

Laylam valla geliyom tam yazacam kız çığlık atıyo. Bilgisayarın başından nasıl kalktığımı bilmiyorum :( Nasılsın? Daha doğurmuyon mu? Nazom da doğurdu çok şükür :)

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Laylam valla geliyom tam yazacam kız çığlık atıyo. Bilgisayarın başından nasıl kalktığımı bilmiyorum :( Nasılsın? Daha doğurmuyon mu? Nazom da doğurdu çok şükür :)

selam simoşum haklısın sürekli ilgi bekliyor minik kuşlar ben uykusuz,ağrılı günler geçiriyorum sizin durumlarınızı okudukça bi süre daha doğurmayayım diyorum:kahkaha:kısmetse salı günü heralde pazartesi son kontrolümüzü yapacak sevgili doktorum

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

hah buldum ne sorduğunu canım benim ilkinde çok cahilmişim birde hamileliğimi hastanelerde geçirdiğim için ne olduğunu anlamadım tabii birde tecrübesizlik vardı ama yinede heyecanlıydım bunda hamileliğim güzel ve rahat geçti her anınını yaşadım şuan çok heyecanlıyım heralde 4 tane cocukta yapsam hepsinin ayrı heyecanı olacak eminim 2. yapsan yine aynı duyguları yaşarsın çünkü sen annesin:ninni:

gerçi 2yi düşünmüyorum ama merak etmiştim sağol canımmm

kızlar günaydın nazom mesaj atmış akşam 10.40 da 3340gr 51 cm boyunda kızımız dünyaya geldi sizede haber vereyim dedim çok şükür sağsalim kurtuldu nazom darısı benim ve doğurmayan arkadaşlarımın başına HOŞGELDİN ELA BEBEK

abovvvvvvvv benim hamam ambiansı işe yaradı desenee :kahkaha:
hele de 10-15 kere çömelip kalktısa tamamdır:D
Allah analı babalı büyütsün inşallahhhh nazommm sağlıklı mutlu hayırlı bi evlat olsun inşallah
laylacım sana da verdiğin müjdeli haber için teşekkürlerr

tatlım işte ilk zamanlar bende o yuzden hiç giremedim... bide benim dikişleri ilk 9-10 gun cok ama cok acıdı ve sancı yaptı, kımıldayamıyodum bile.. normalde biyerim kesilse baskasının 2 gunde iyilesirse benim 6-7 gun surer.. ondan daha anca anca kendime geliyorumbende..
diyecegim o ki, normal normal.. ehehhh...
sevgiler sana ve Duru minnosa.........

canım aynen benim de öledir en ufan bi yerimi kaçısam kabuk bile bağlasa günlerce geçmez izi bile kalır
o yüzden benim sezeryan sonram çok ağır oldu
ölüyom sandım bi an :(
şu an çokkkk şükür iyiym ama hala eskisi gibi değilim tabii kötünün iyisiyim

selamm kızlarr. eve alsmayaa calısıyoryzz. yaz gelse güzell olcakk.. cocugu odadan cıkaramadıgımdan cok zorlanıyorumm. bebeklerşn ilk 3 ay alıskanlıgı olmaz derler ama benimki kucaktan inmiyo. kucagında tutarsan aksama kadar uyucak o derece:ates: korkunc sırtım agrıyo. dikişlerimde falan hiçbişi yok ama dipcik gibiyim.. gerci benn dogumun 3. günü evden cıkıp yürüyüss yaptımm o derece iiyşmm:D bi tekk sırtım sorun. dün dr a sordum ama bişi demedi.
kızım emiyo. gögüslerim ilk günlerdeki gibi sertlesip agrımıyo ama dokununca süt gelmeye baslıyo. demekk ki sütüm var desemde mama içmeden derin uykuya gecmiyo. bende gündüz meme ,gece 1 kez mama 1 kez de meme veriyordum. sabaha kadar uyuyodu. ama simdi meme de alsa mama da alsa 2 saatte 1 kalkıyo. 60 ml i tamamen içiyo. dr aglasın sızlasınn emsinn verme demişti amaa pratikte öle olmuyo maalesef.
göbegi coktan düstü. ama kanıyodu. dün dr bi cubukla yaktı orayı. cok kötü görünüyo belki tekrar edermiş ederse yine yapıcak. kukusunda da minnacık bi cıkıntı varr 6 aya kadar gecermiş.

patoloji sonucu cıkmıs. nezos beni bi korkuttu saolsunn. cok ciddi alıskn oldugumuzz bi sonuc degil sen biraz bekle dr arkadaslarla görüsücem dedi. o dk lar bitmedi. sonra anlattı. 4 cm bi kistmişş. korkma ii huylu ama muhtemelen diger yumurtalıgında da cıkıcak takip ediceksin, düzenli muayene olcaksın, sonuclarını kaybetme dedi. biraz rahatladım ama eve gelince aklıma geldi. bu kisti keseyi görmeye gittigimizde dr görmüştü milimetrik kücücükk bişi bebege bişi yapmaz demişti. demek 9 ayda 4 cm olmus. bi sonraki kontrolde sorayım artık.

bizdenn haberler böle:vecihi:

aa geçmiş olsun canım inşallah kadın boşa telaş yaptırmıştır sizi

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
selam hatunlar,

nazom sonunda doğurmuş demek... Allah analı babalı büyütsün inşallah, hoş geldin ela bebek...

simuş bebek bakımı zor hakikaten. sen bir de yalnızsın... bana yardımcı olanlar olmasa ne yapardım bilmiyorum, Allah kolaylık versin canım.

ecrinn çok geçmiş olsun, inşallah bir şey çıkmaz. keşke kayınvalidende biraz daha kalaydın, bebek için. evin soğuk olunca zor olur. eminim dayanamamışsındır ama havalar da çok soğuk. hem yalnız bebek bakmak zor, senin eşin de benimki gibi geç gelenlerdendi hatırladığım kadarıyla.

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
nazom doğum yapmışşşş Sağlıklı, huzurlu, upuzuuuun bir ömür diliyorum kuzuya...

bebişlere gaz için bir önerim var kızlar. ben daha göbek düşüremediğimiz için sadece ayak altlarına uyguluyoruz. acı elma yağı. göbeğe ve ayak altlarına masaj yapılıyormuş. çok iyi geliyormuş. denemekte fayda var...

ecrincim sana da geçmişler olsun. keşke yanına birilerini alsan. yalnız bakım çok zor oluyordur...

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
kızlar imzamı değiştircemde lilypie de nereyi kopyalıyoduk bilemedim:durbun:

cnm şöyle birşey benimkisi...

url]
umarım işine yarar...

ama boşluk bırakma IMG lerden önce ve sonra..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

bebişlere gaz için bir önerim var kızlar. ben daha göbek düşüremediğimiz için sadece ayak altlarına uyguluyoruz. acı elma yağı. göbeğe ve ayak altlarına masaj yapılıyormuş. çok iyi geliyormuş. denemekte fayda var...

ecrincim sana da geçmişler olsun. keşke yanına birilerini alsan. yalnız bakım çok zor oluyordur...

ben elma yağı ile masaj yapıyorum ama havalr soğuk olunca annem üşüteceksin selimi deyip masajı sonlandırıyor..Ayy hiç bişeye vakit yok ya.. Ne zor büyüyormuş insan yavrusu:)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
yoo hiç cadı degil aslında.. minnacıkk bişi zatii cadlıgından nolcek:D ama hep kucakta durası var.. tası bütüngün kucagında gık cıkarmaz. iyiki minik dogurmusumm.. kalkıp 3.5 kg falan dogsa sırtımdan ikiye ayrılırmısım:D
kurban oluyum ben ona eymen heyecanlı ama çıkmıyo annesi napcezz?
Ay ne güzel bir haber buuu -kop-kop İstediği şekilde doğurmasına çok sevindim, canım benim..

Aynı bizim hesap, benimkisi de doymazsa uyumuyor, dalamıyor uykuya..Bende mama vermek zorunda kalıyorum.Dün gece 11:30da yattı, 3te kalktı emzirdim yatırdım..Sonra 6da kalktı emzirdim yatırdım..Sonra 9da kalktı yine emzirdim yatırdım..12de yıkadık 30ml mama verdim yatırdım, uyumadı..Bir 20lik daha yaptım, 5ini içti şimdi uyuyor :D
O kadın iyi huyluysa neden alışık olduğumuz bir durum değil diyor ki gıcık.
Bu arada canım bizim de göbek düştükten sonra banyo arkasından kanadı çok az göbeğimiz.(çoğul konuşmaya alıştım bak havalara bak :D )
Doktor batticon sürün dedi, sürüyoruz hergün.
azom nasılsın kuzeycan nasıl toplamıştır kendini küçük adam
Selam canım..İnan ödemler 1 haftaya kalmadan iniyor..Benim yüzüm eski şekline döndü çok şükür..Gerdan yapmıştım ya baya baya :D
Kaç kilo olduğumu merak ediyorum..Doğuma 75 ile girmiştim.Doğumdan 1 hafta sonra tartıldım 68 çıktım..
Şimdi meraklardayım :durbun:
maşallah azom bişi kalmamış atarsın sen tamamını yakındır ben 9 kg aldım şu anda 82kgyum doğurunca kaçı gider bilmem ahh şu sıpa oğlum dopaydıda göreydim
nazom doğurmuş,Allah analı babalı büyütsün,sağsalim kurtuldu çok şükür:ask:

kızlar benim minnak kız bildiğiniz itfaiye sireni gibi gece uyumuo sürekli meme istio,emio uyuyakalıo sonra yatırıouz 2 saniye sonra tekrar aranıo,kucağımda tam 1 saat emzirioum uyanmasın die banamısın dio...eşimde bende yarım saatlik uykuyla ayaktayız resmen..cadoloz bu kızz:ates:
demetcim kızların sesi ince bide çok çıkmıyo bizim borozan oğlanlar nasıl ses çıkartcak bakalım kalın kalın apartmanı uyutmayacaklar

Tepki
15

kurban oluyum ben ona eymen heyecanlı ama çıkmıyo annesi napcezz?

maşallah azom bişi kalmamış atarsın sen tamamını yakındır ben 9 kg aldım şu anda 82kgyum doğurunca kaçı gider bilmem ahh şu sıpa oğlum dopaydıda göreydim

demetcim kızların sesi ince bide çok çıkmıyo bizim borozan oğlanlar nasıl ses çıkartcak bakalım kalın kalın apartmanı uyutmayacaklar

s.a canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Kimse benimle muhabbet etmiyor o kadar yazıyorum ama bana cevap veren yok..

Cidden darılmaya basladım artık kızlar size..

Tepki
15
dünyam canım beni tanımadın sanırım erken gebelik belirtilerindendim özge ben ayrıca seni gördm şaşrdım sende burdamıydın tubiş söz etmedi oglun çok tatlı maşallah allah bagışlasın dogumda yapmışsın zaman nasıl geçmş ya

Tepki
15
bu arada herkese s.a kızlar özge ben bazılarınızla önceden karşılaşmştk ama bazılarını hiç bilmyrm tugba teklif etti buraya gelmemi gerçi benm dogumum allah izin verrse temmuzda ama yinede gel sana yardımcı oluruz dedi gerçekten burası çok sıcak va çok şirin duruyr 19 haftalık gebeyim ben ilk bebegimde kürtaj oldum sonra rabbime çok şükür bi tane daha nasip etti cinsiyet tam belli degl ilk drm erkege benzyr dedi ama sonra gittgm farklı dr da göstermedi yaramaz sanırım kızmı olcak ne aslında eşiminde benmde gönlümüzden geçen erkek daha dogrusu istyrz ama kısmet tabi hayırlı olsunda hangisi olursa kimileriniz dogum yapmışsınız allah bagışlasın rabbi,m yapacaklarada hayırlısıyla atlatmalarını nasip etsn inş bu arada umarım benide kabul edersnz aranıza

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Vayyyy ben de dujjj aldım bugün :D

Canım sağol önerin için ya, bizde de 2 gündür başladı gaz sorunu.Yarın bunu denemek istiyorum ama aktardan mı alacaz o yağı acaba?

Toparlandı çok şükür Tuğbişim..
Kız 9 kiloda kalmayı nasıl başardın helal olsun :D Doğumda 7 gidiyor işte, göbekte iniyor yavaş yavaş.

bu arada herkese s.a kızlar özge ben bazılarınızla önceden karşılaşmştk ama bazılarını hiç bilmyrm tugba teklif etti buraya gelmemi gerçi benm dogumum allah izin verrse temmuzda ama yinede gel sana yardımcı oluruz dedi gerçekten burası çok sıcak va çok şirin duruyr 19 haftalık gebeyim ben ilk bebegimde kürtaj oldum sonra rabbime çok şükür bi tane daha nasip etti cinsiyet tam belli degl ilk drm erkege benzyr dedi ama sonra gittgm farklı dr da göstermedi yaramaz sanırım kızmı olcak ne aslında eşiminde benmde gönlümüzden geçen erkek daha dogrusu istyrz ama kısmet tabi hayırlı olsunda hangisi olursa kimileriniz dogum yapmışsınız allah bagışlasın rabbi,m yapacaklarada hayırlısıyla atlatmalarını nasip etsn inş bu arada umarım benide kabul edersnz aranıza

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım inşallah.
Hoşgeldin aramıza :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar