2012 Şubat Anneleri

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

canım cıkmısım hemen gormedim yazdıgını.. nasılsın tatlım? var mı bi gelişme yoksa 14 Şubat mı?:utan:

iyi akşamlar pikoşum iyi olmaya çalışıyorum ağrılar sızılar pazartesi kontrole gidecem salı-çarşamba sezaryana alacak bakalım bekliyorum sen nasılsın noyancık nasıl varmı bi sıkıntınız

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
kızlar iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkürlerr saolasınız anne olmak gerçekten çok farklıymışş,darısı diğer doğuramayan arkadaşlarıma olsun:utan:

amin canım senin gibi bizde bebişlerimizi kucağımıza alırız annelik çok farklı tarifsiz duygu ben ikinci kez yaşacağım oda apayrı bir duygu :utan:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
canım simoşum, duru bebek nasıl? sen nasılsınsın? Alışınmı duruma?

:) Teşekkür ederiz Tanselcim, çok şükür Duru bebek de ben de iyiyiz. Biraz mıymıylanıyoruz, altımızı açtırmıyoruz çığlık çığlığayız, memeyi daha şimdiden uyuma aracı olarak kullanıyoruz vs vs. Alıştım gibi gibiyim. Halimize şükrediyorum :) Sen nasılsın? Önder Selim paşa nasıl?

slm kızlaar saat 11: 10 civarı kızımı kucağıma aldımm... herşey çok kolay olduu..dualarınız sayesindee.. zeynep liva ünsoy

kızlar iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkürlerr saolasınız anne olmak gerçekten çok farklıymışş,darısı diğer doğuramayan arkadaşlarıma olsun:utan:

Demetcim, gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Sağlık sıhhat versin minik kızınıza. :) Maşallah çok tatlı Zeynep Liva hanım, Allahım esirgesin

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
selam kızlarr naparsınızz bakalımm..

demettttt cok güzell yavrunn aallah analı babalı büyütsünn cnmm. rabbim korusun esirgesin:utan:

bugün aksam üstü kayınvalidemden eve kactım sonunda. ii mi ettim kötü mü bilmiyorum. cocukla basbasa kalmak garip oldu biraz. ev buz gibi. coook da uykum var. ama ordada sinir sistemim cökmüstü. neyse bu geceyi atlatırsam bana karada ölüm yok:utan:
yarın görüsürüzz öpt simdidlikk:utan:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
:) Teşekkür ederiz Tanselcim, çok şükür Duru bebek de ben de iyiyiz. Biraz mıymıylanıyoruz, altımızı açtırmıyoruz çığlık çığlığayız, memeyi daha şimdiden uyuma aracı olarak kullanıyoruz vs vs. Alıştım gibi gibiyim. Halimize şükrediyorum :) Sen nasılsın? Önder Selim paşa nasıl?

Demetcim, gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Sağlık sıhhat versin minik kızınıza. :) Maşallah çok tatlı Zeynep Liva hanım, Allahım esirgesin

Simuşum Selimbey tam paşa gibi davranıyor:) Evin bütün yönetimini ele aldı.. Gazıda var oğluşumun, gazı olduğunda bir ağlıyor anlatamam.. Şimdilik anne sütü veriyorum, inşallah sütüm yetiyordur..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

demettttt cok güzell yavrunn aallah analı babalı büyütsünn cnmm. rabbim korusun esirgesin:utan:

bugün aksam üstü kayınvalidemden eve kactım sonunda. ii mi ettim kötü mü bilmiyorum. cocukla basbasa kalmak garip oldu biraz. ev buz gibi. coook da uykum var. ama ordada sinir sistemim cökmüstü. neyse bu geceyi atlatırsam bana karada ölüm yok:utan:

hadi bakalım eccrincim.. Yeni bir serüven başlıyor:) Kızın nasıl emiyormu seni..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
günaydın topiğimin sevgili üyeleri aneaam aslıda yok yine ben mi açılış yaptım kahvaltıya misafirim var babannemle annem :D uyuyamadım oğlumu kucağıma alacağım günleri bekliyorum:lilav:ve hayalini kuruyorum sanırım az kaldı alttan vuruyor fena halde

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Ay yesinler senin pembiş tacını :D Allah analı babalı büyütsün canım kavuştun prensesine :utan: Darısı bekleyen kuşlarımın başına :)

Hanimlar dogurmayan arkadaslariniz kaldimi -gozluk
azelya tebrik ederim simdi farkina vardim sende kavusmussun yavruna Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin insallah

Sağol canım amin inşallah

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
topikk bomboşş..yalnız kalıp haber vercekmişiz demekki size :) az önce lavoboda meshurrr pembe akıntımız,nişanımız geldi :) su an sadece belimde ve hafif aralıklarla gelen kasıklarımda bir ağrı var.henüz kimseye bişey demedim.malum ben gectiğimiz her gün doğuruyordum :p iremi okula gönderene kadar bekleyip doktorumu arıcam panik olmasın minik kuşum..umarım bu aksama doğmuş olur benim kuzucumda...:utan:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
topikk bomboşş..yalnız kalıp haber vercekmişiz demekki size :) az önce lavoboda meshurrr pembe akıntımız,nişanımız geldi :) su an sadece belimde ve hafif aralıklarla gelen kasıklarımda bir ağrı var.henüz kimseye bişey demedim.malum ben gectiğimiz her gün doğuruyordum :p iremi okula gönderene kadar bekleyip doktorumu arıcam panik olmasın minik kuşum..umarım bu aksama doğmuş olur benim kuzucumda...:utan:

ayyy nazom hadi Allahım kolaylık versinde bir çırpıda doğur emi...Senden güzel haberler bekliyoruz..

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Selim beni emiyor sonrada gögüste uyumaka istiyor. Resmen emzik yerine kullanıyor:) Gögsümde bıraksam 3 saat uyur.. Bu oğlan çok meme düşkünü olacak.. Emziğide zor alıyor boğazına takılıyor..

ya benimki de kimsede durmuyo ciyak ciyak imkansız susmuyo dışardan biri duysa çocuğa işkence yapıyolar derler
bi de öle bi memeye gelişi var ki dersiniz yazık çocuk 3 gündür aç bi de bana geç geldiyse eğer emiyo ya arada aklına mı ne geliyo başlıyo yine ağlamaya o hırsla memeyi bi kapıyo o zamn çok gülüyorum :cokkomik:
bazen sağıyorum sütü veriyorum hani ne içtiğini görmesem çekiyo çekiyo süt gelmiyo dicem aç ondan ağlıyo ama yok illa bende olcak
eğer bu çocuk böle giderse ben nası işe başlıcam :utan:

Zuahahah :D Özel şeyler var anne diyeydin kızzz :D

Sızlıyor, hemde emzirdikten hemen sonra.Bi de banyoda sızlıyor, soğukta da sızlıyor :)

utanırım ya diyemem :)

aa evet soğukta da sızlıyo niye ki acaba

Ay harbiden öyle :D
Bizimkisinin de hep kaşları çatık, olmayan kaşları :D Erkek diye mi böyleler acaba :p Ama ben seviyorum böyle cool duruyorlar koca adam gibi :)

Canım çıkıyorum ben, 1 saat sonra misafirim gelece.Kendine iyi bak, Tuna'yı kokla benim için

benimki de hep kaşlar çatık bakıyo bi de dudak hep bükük hamileyken o kadar ağlarsam olacağı buydu :D

canım çok tatlı görünüyorsunuz Allah analı babalı büyütsün inşallah

amin canım senin gibi bizde bebişlerimizi kucağımıza alırız annelik çok farklı tarifsiz duygu ben ikinci kez yaşacağım oda apayrı bir duygu :utan:

2.kez de ilk seferki gibi mi oluyo
ben sanki 2yi yapsam aynı heyecanı duymazmışım gibi geliyo

kız yazık ev soğuksa gaz falan olmasın çocukta yarım kundak falan yap bari

ay nazooooooooooooooooo heyecan yaptım bak göğüs uçlarım sızladııı demek heyecandanda oluyomuş azelya :kahkaha:
ay Allah'ım inşallahhhh hamam ambiansı işe yaradı galiba :D bi de üztüne çömelip kalktısan tamam hehehe
güzel haberlerini heyecanla bekliyorum canım Allah yardımcın olsun dualarım sizinle

Gazdan oğlum kıvranıyor ve bişey yapamıyorum:( Ne zormuş bu gaz olayı...

canım yüzsütü battaniyenin üstüne yatır sıvazla
bi de benim dr en ii gaz ilacı kundak yapıp sıcak tutmaktır dedi yarım kundak yap
bi de öte tarafta kızın biri şey demiş
dru sölemiş yapmış bebek patır kütür kakasını yapmış
anne sütüne biraz halis zyağ karıştırp poposuna masaj

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Selam kızlarrr...
Ay nazom doguma mı gıdıyo...Allahım kurtarsın sag selamet haber alırsanız benı de bılgılendırın Lidoş olur mu....

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar