canım cıkmısım hemen gormedim yazdıgını.. nasılsın tatlım? var mı bi gelişme yoksa 14 Şubat mı?
kızlar iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkürlerr saolasınız anne olmak gerçekten çok farklıymışş,darısı diğer doğuramayan arkadaşlarıma olsun
kızlar iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkürlerr saolasınız anne olmak gerçekten çok farklıymışş,darısı diğer doğuramayan arkadaşlarıma olsun
zilliler beni buluyo demekki tubişim..evet kuzum eşim son dakkada bi fikir ortaya atmazsa adı ela olacak.
canım simoşum, duru bebek nasıl? sen nasılsınsın? Alışınmı duruma?
slm kızlaar saat 11: 10 civarı kızımı kucağıma aldımm... herşey çok kolay olduu..dualarınız sayesindee..Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.zeynep liva ünsoy
Selam kızlar naaparsınız?
Teşekkür ederiz Tanselcim, çok şükür Duru bebek de ben de iyiyiz. Biraz mıymıylanıyoruz, altımızı açtırmıyoruz çığlık çığlığayız, memeyi daha şimdiden uyuma aracı olarak kullanıyoruz vs vs. Alıştım gibi gibiyim. Halimize şükrediyorum
Sen nasılsın? Önder Selim paşa nasıl?
Demetcim, gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Sağlık sıhhat versin minik kızınıza.Maşallah çok tatlı Zeynep Liva hanım, Allahım esirgesin
selam kızlarr naparsınızz bakalımm..
demettttt cok güzell yavrunn aallah analı babalı büyütsünn cnmm. rabbim korusun esirgesin
bugün aksam üstü kayınvalidemden eve kactım sonunda. ii mi ettim kötü mü bilmiyorum. cocukla basbasa kalmak garip oldu biraz. ev buz gibi. coook da uykum var. ama ordada sinir sistemim cökmüstü. neyse bu geceyi atlatırsam bana karada ölüm yok![]()
yarın görüsürüzz öpt simdidlikk
Selam kızlar naaparsınız?
Hanimlar dogurmayan arkadaslariniz kaldimi -gozluk
azelya tebrik ederim simdi farkina vardim sende kavusmussun yavruna Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin insallah
topikk bomboşş..yalnız kalıp haber vercekmişiz demekki sizeaz önce lavoboda meshurrr pembe akıntımız,nişanımız geldi
su an sadece belimde ve hafif aralıklarla gelen kasıklarımda bir ağrı var.henüz kimseye bişey demedim.malum ben gectiğimiz her gün doğuruyordum
iremi okula gönderene kadar bekleyip doktorumu arıcam panik olmasın minik kuşum..umarım bu aksama doğmuş olur benim kuzucumda...
ayyy nazom hadi Allahım kolaylık versinde bir çırpıda doğur emi...Senden güzel haberler bekliyoruz..
Selim beni emiyor sonrada gögüste uyumaka istiyor. Resmen emzik yerine kullanıyorGögsümde bıraksam 3 saat uyur.. Bu oğlan çok meme düşkünü olacak.. Emziğide zor alıyor boğazına takılıyor..
Zuah
Özel şeyler var anne diyeydin kızzz
![]()
Sızlıyor, hemde emzirdikten hemen sonra.Bi de banyoda sızlıyor, soğukta da sızlıyor
Ay harbiden öyle![]()
Bizimkisinin de hep kaşları çatık, olmayan kaşlarıErkek diye mi böyleler acaba
Ama ben seviyorum böyle cool duruyorlar koca adam gibi
![]()
Canım çıkıyorum ben, 1 saat sonra misafirim gelece.Kendine iyi bak, Tuna'yı kokla benim için
amin canım senin gibi bizde bebişlerimizi kucağımıza alırız annelik çok farklı tarifsiz duygu ben ikinci kez yaşacağım oda apayrı bir duygu
selam kızlarr naparsınızz bakalımm..
demettttt cok güzell yavrunn aallah analı babalı büyütsünn cnmm. rabbim korusun esirgesin
bugün aksam üstü kayınvalidemden eve kactım sonunda. ii mi ettim kötü mü bilmiyorum. cocukla basbasa kalmak garip oldu biraz. ev buz gibi. coook da uykum var. ama ordada sinir sistemim cökmüstü. neyse bu geceyi atlatırsam bana karada ölüm yok![]()
yarın görüsürüzz öpt simdidlikk
topikk bomboşş..yalnız kalıp haber vercekmişiz demekki sizeaz önce lavoboda meshurrr pembe akıntımız,nişanımız geldi
su an sadece belimde ve hafif aralıklarla gelen kasıklarımda bir ağrı var.henüz kimseye bişey demedim.malum ben gectiğimiz her gün doğuruyordum
iremi okula gönderene kadar bekleyip doktorumu arıcam panik olmasın minik kuşum..umarım bu aksama doğmuş olur benim kuzucumda...
Gazdan oğlum kıvranıyor ve bişey yapamıyorumNe zormuş bu gaz olayı...