2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

cok yakın bi kız arkadasım var.cocukluğumuzdan bu yana birlikteyiz.amerikada yasıyor kendisi üstelik çokta zillidir :) bana bi sefer gelirken tüylü pre.tif getirmiş sapuk :D. tabi ölesini görmediydim ben cok ilginç geldi.bi gün canım annem bana gelmişti bende gizlice cebine koydum.kadın eve giderken ekmek almak için büfede inmiş elini cebine atsın bi de ne görsün.2 gün küstüydü bana pis cocuk diye :)hahahah ama ben hiç pişman olmadım yaptığımdan :lululu:

zilli bide kızına kızıyoo :D çok fenasın buda benim minibüs şöforune orkid uzatmam gibi olmuş:D lisedeyken cebime koymuşum ne alakaysa para uzatacağıma onu uzatmıştım yerin dibine girmiştim :eek:ys:
yuh ordanda mı bulmuş ay bu anneler

ay yok görmesin utanırım ben annemle o muhabbete giremem

valla kadın herşeyi villikliyo kurcalıyo ortalığı toparlıycak güya anne bi sor diyorum dinlemiyo

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

zilli bide kızına kızıyoo :D çok fenasın buda benim minibüs şöforune orkid uzatmam gibi olmuş:D lisedeyken cebime koymuşum ne alakaysa para uzatacağıma onu uzatmıştım yerin dibine girmiştim :eek:ys:

valla kadın herşeyi villikliyo kurcalıyo ortalığı toparlıycak güya anne bi sor diyorum dinlemiyo

:cokkomik::cokkomik::cokkomik:
hic gulcegim yoktu heeee orkid mi uzattın :D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
farketmediğin yaralar vardır yavru :( benim yarıklar var yer yer. sol göğüsü emdikten sonra 1-2 saat sızlıyor :(

selamlae bu aradaaaaaaa :ninni:
selamlarr hosgeldin canım.şu oğluşunu bi mıncırabilermiyim :) sarıı,çirkin sey :D

hahaa kanatlımıydı? ucur benii söfer beyy...para üstü günlük ped verirdi o da sana:vecihi:

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
kızlar ya ne sorcam,bez alcam yarın bebise bi tek o kalmıstı ama karar veremedim yenidogan mı alsam 2-4 kg yoksa 3-6 mı alsam bilemedim prima premium care almayı dusunuyom ama :eek:ys:

cnm ben 2.paketi 3-6 aldırdım. 3 bez kullandım 3ü de sızdırdı. üstelik Tuna 4kilo. bence 2-5 al :D o paketi bıraktım, yine 2-5 aldırdım...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
ben facebook kullanmıyorum ki ama :(

olsun canım, ne olacak burayı bırakmıyoruz ki...

kızlar ya ne sorcam,bez alcam yarın bebise bi tek o kalmıstı ama karar veremedim yenidogan mı alsam 2-4 kg yoksa 3-6 mı alsam bilemedim prima premium care almayı dusunuyom ama :eek:ys:

ben 3. 2-5 kiloya başladım. bir prima bir huggies bitirdik, şimdi de yeniden primaya geçtik. 3-6 kilo çok büyük oldu.

beyaz paket prima daha büyük gibi
yeşil paket yenidoğan daha iyi sarıyo haberiniz olsun

keşke daha önce diyeydin, yeni paketi yeşil alırdık, yine premium aldık biz.

o değil de anne olmak ne zormuş ya. gerçi aden; beni süt anası anamı da annesi sanıyor sanırım. bende susmayan çocuk annemin kucağında anında uykuya dalıyor. zaten o kadar sahiplendi ki bebeği anlatamam. kadının gözleri parlıyor torununa bakınca resmen. geceleri hep annemde. ben sadece emzirıyorum o kadar. gazı kakası sancısıyla hep annem ilgileniyor.

Rabbim yanında kimsesi olmayanlara yardım etsin.

hahaha, aynı benim durum.

sağolsun hatunlar... tüm bebekler gibi güzel işte misim benim.

de bazen ben annelik yapamayacam gibi geliyor ya. normal mi?

kulübe hoş geldin gökçem :)

yoook küs değilim öle adetlerim hiç yoktur beaa bişi mi sezinledin hayırdır hayatım

kızlar bu arada aslı hastanede yatıyormuş haberi olan varmı bilmiyorum akşam konuştuk safra kesesinde taş varmış :( doğumdan sonra alacaklarmış kıyamam yaaa bol bol dua edelim kuzuma

ayy, çok geçmiş olsun... ben de sabah merak edip sorduydum sizi, sen uyuyormuşsun neyse ki de, Allah şifa versin aslıya bir an önce.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

hahaha delüüü.pozisyon adı hee..ben cok işi bi arada yaptığımda combo stix yaptım diyom..ama sen cok istersen bi pozisyona bu adı verebiliriz:lululu:

ikinci tahminim yemek adı olduğuydu :D tavuklu bişi hehe

cok yakın bi kız arkadasım var.cocukluğumuzdan bu yana birlikteyiz.amerikada yasıyor kendisi üstelik çokta zillidir :) bana bi sefer gelirken tüylü pre.tif getirmiş sapuk :D. tabi ölesini görmediydim ben cok ilginç geldi.bi gün canım annem bana gelmişti bende gizlice cebine koydum.kadın eve giderken ekmek almak için büfede inmiş elini cebine atsın bi de ne görsün.2 gün küstüydü bana pis cocuk diye :)hahahah ama ben hiç pişman olmadım yaptığımdan :lululu:

aa tüylü nası kızzz kaldıysa bana yollasana nimineee :kahkaha:

yok kız sana öle gelmiştir daha önceden senin konuşma tarzından ben öle sezinliyodum alıntı yapmıyodun beni görmüyodun filan kendi kendime yoksa beni beğenmiyormu demiştim.amin cnm cümlemizin yardımcısı olsun

aaa nie demedin kızzz yok öle bişeyyy
sen benim en sevdiklerimdensin kocama habire seni anlatıyom ben :D

farketmediğin yaralar vardır yavru :( benim yarıklar var yer yer. sol göğüsü emdikten sonra 1-2 saat sızlıyor :(

selamlae bu aradaaaaaaa :ninni:

içten sızlıyo ama benim ki kımıl kımıl

a.selammm

karnım acayip kasılıyor.içerde durumlar karısık sanırım:mendil:

alemin kralı geliyorrrrr geliyorrrrrrrrr

kızlar süt için bulguru şiddetle tavsiye ediyorum. Tuna 2 saattir uyuyor ve benim göğsüm bir buçuk saat önce yediğim bulgur sayesinde şuanda akıyor

benim de coşturuyo bulgur

keşke daha önce diyeydin, yeni paketi yeşil alırdık, yine premium aldık biz.

yeni geldi aklıma :(

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Bulgur benimde sütü artırıyor ama çokta gaz yapıyor..:(

bana hıc bısı yaramıyo...vitamalt da dahıl pek bı farkettırmedı.yalnız bır gun bır sagımda 90 cc ye çıkmıştı ama ne sebep oldu cozemedım o kadar cok seyı bır arada yapıyorum kı ne yaradı bılemıyorum :ates:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bı de benım gogsum devamlı akıyo önüm kocaman ıslanıyor hep ama sagıyorum süt yok nasıl şeyse:ajan:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
bana hıc bısı yaramıyo...vitamalt da dahıl pek bı farkettırmedı.yalnız bır gun bır sagımda 90 cc ye çıkmıştı ama ne sebep oldu cozemedım o kadar cok seyı bır arada yapıyorum kı ne yaradı bılemıyorum :ates:

bende sana vitmalttan yarar gördünmü diye soracaktım babuşum..Bende çok şeyi karıştırdığımı farkettim. Ne söylenirse yapıyorum.. Eşim çok kızıyor. Düzgünce yemek ye, bol su ve hoşaf iç yeter diyor. Ne gerek var bu kadar şeye diyor. Haklı galiba..
Sılam halen memeyi istemiyormu? Geçen ecrini aradım. Sütüm çok ama kız emmiyor dedi, çokta gazı varmış..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Selim beni emiyor sonrada gögüste uyumaka istiyor. Resmen emzik yerine kullanıyor:) Gögsümde bıraksam 3 saat uyur.. Bu oğlan çok meme düşkünü olacak.. Emziğide zor alıyor boğazına takılıyor..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bende sana vitmalttan yarar gördünmü diye soracaktım babuşum..Bende çok şeyi karıştırdığımı farkettim. Ne söylenirse yapıyorum.. Eşim çok kızıyor. Düzgünce yemek ye, bol su ve hoşaf iç yeter diyor. Ne gerek var bu kadar şeye diyor. Haklı galiba..
Sılam halen memeyi istemiyormu? Geçen ecrini aradım. Sütüm çok ama kız emmiyor dedi, çokta gazı varmış..
Canım bıraz ılerleme var...GAyret edıyor belkı de emer...
Vıtamaltı ıctıgım gunun ertesı sabahı sutum epey cok geldı sagınca.Oh dedım super artırıyor bu.YArım sıse ıcmıstım cunku tadı ıgrenc.Tam ıcsem cıddı bır artıs olur dedım...Ertesı gun kalan yarımı da ıctım hıcbırsey degısmedı.YAlnız o artıs oldugu gun butun yedıklerımı not etmıstım,tek tek deneyecegım sımdı onları.
Bugun vıtamalt ıcmedım Ada biraz gazlı ve azıcık kabız gıbı acaba vıtamaltmı sebep oldu deyip bugun ıcmedım.
Tanselim ılk gunler nasıl sutum vardı bılıyomusun sabah kalkınca pedlere ragmen onum bulasık yıkamıs da onumu ıslatmıs gıbı sırılsıklam oluyordu.bıberonlar bır sagıma yetısmıyordu,ama galıba emmeyınce azaldı...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Selim beni emiyor sonrada gögüste uyumaka istiyor. Resmen emzik yerine kullanıyor:) Gögsümde bıraksam 3 saat uyur.. Bu oğlan çok meme düşkünü olacak.. Emziğide zor alıyor boğazına takılıyor..

Benım kızım da emmıyor ama memede uyumayı bılıyo zıllı :D
Emzıgı de almadı agzında tutamıyo 1-2 cekıyo hırslı hırslı sonra fırlatıyo agzından.Daha dogrusu dusuruyo.Damagına oturtamıyo sanırım...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ben bı aslıyı arıyım ya,hastanede oldugunu bugun okudum haberım yoktu...Insallah Rabbım tez zamanda sıfa verır....

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar