2012 Şubat Anneleri

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
vay bee bi zamanlar hepimiz hamileydik oyle konusuyoduk simdi biz kalanlar,tecrubelilerden ogreniyoz artık :) taze annelere soruyoz..sıramızı bekliyoz..Hayırlısıyla bi kavussak bizde kuzularımıza zira bana da afakanlar basmaya basladı gelenler geliyo sagdan sagdan :lululu:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
vay bee bi zamanlar hepimiz hamileydik oyle konusuyoduk simdi biz kalanlar,tecrubelilerden ogreniyoz artık :) taze annelere soruyoz..sıramızı bekliyoz..Hayırlısıyla bi kavussak bizde kuzularımıza zira bana da afakanlar basmaya basladı gelenler geliyo sagdan sagdan :lululu:

hamılelık gunlerımı de ozluyorum ben guzeldı beeeeeee.....:utan:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kızlar bebişleri dısarı cıkartırken böle mont tarzı seyler mi giydiriyorsunuz yoksam hani uyku tulumu gibi bacaklı peluşlardan falan mı? bizim o peluşlardan yok acabası ondan mı doğmuyor benim ki :)

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
bi kar yagıyooo bi sulu kar yagıyo bi yagmur...hava da sasırdı ben gibi heralde..yarınki randevuyu sabırsızlıkla bekliyorum acılma ne durumda diye of anam of milim milim acılıyo bizimki heralde o da parmak yemekten diye dusunuyorum artıkın her gidisimde yarım cm acılıyodur heralde hahaha :cokkomik:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

oohh maşallah sizeee :=)

sağol teyzesiii

kızlar bebişleri dısarı cıkartırken böle mont tarzı seyler mi giydiriyorsunuz yoksam hani uyku tulumu gibi bacaklı peluşlardan falan mı? bizim o peluşlardan yok acabası ondan mı doğmuyor benim ki :)

hahha hay Allahım yaaaa

biz sevi bebenin ayaklı tulumunu aldık ama içinde kayboluyo yaa dana kadar ben sığar demiştim ama bi doğdu 7-8 kg bebek anca sığar :D

ben battaniyeye sarıyorum valla havalar çok sovuk (trakyaca :D)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
olmuyor yaw! alla alla bi şeyi de becerebilsem zaten :)

o mesajı duzenle de sonra tekrar resım eklıcek gıbı ataca bas cıkan ekranda sıl de...

bacaklı pelusların 0-3 bedenını bulamadıydım ben nazom...
dısarı sadece doktora cıktık ondada battanıyeye sarma usulunu kullandık :D
kızkardesım mont almıs sımdı mınnacık,artık onu gıydırırız :D

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
bi kar yagıyooo bi sulu kar yagıyo bi yagmur...hava da sasırdı ben gibi heralde..yarınki randevuyu sabırsızlıkla bekliyorum acılma ne durumda diye of anam of milim milim acılıyo bizimki heralde o da parmak yemekten diye dusunuyorum artıkın her gidisimde yarım cm acılıyodur heralde hahaha :cokkomik:

cnm ya biri bana demişti şimdi geldi aklıma
böle yere sırtın dik şekilde çömel kalk 10-15 kere fazla yapma ama oracıkta doğurma sonra :D

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
cnm ya biri bana demişti şimdi geldi aklıma
böle yere sırtın dik şekilde çömel kalk 10-15 kere fazla yapma ama oracıkta doğurma sonra :D

valla mı ? :D denerim ha yani artık kim ne derse yapcak duruma geldim ben :)) tobe tobbee Allah'ım hayırlısıyla saglıklı sıhhatli kavustursun tabi de iste sabırsızlıktan oluyo bunlar hep..

-hamam
-iliski
-comel kalk
-merdiven in cık
hmm hangisini yapsam acaba :cokkomik::cokkomik:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar