sağolsun hatunlar... tüm bebekler gibi güzel işte misim benim.
de bazen ben annelik yapamayacam gibi geliyor ya. normal mi?
bizden geçti :kahkaha:
vay bee bi zamanlar hepimiz hamileydik oyle konusuyoduk simdi biz kalanlar,tecrubelilerden ogreniyoz artıktaze annelere soruyoz..sıramızı bekliyoz..Hayırlısıyla bi kavussak bizde kuzularımıza zira bana da afakanlar basmaya basladı gelenler geliyo sagdan sagdan :lululu:
neden geçsin bacım eksik biter mi yaa
ene niye sılemıyom kız fotoları? hay allah yaaa. bi el atın bana
tekrar ekleme yaptıgın yere tıkla atacın ustune orda sil var gokce...
ay biz bugün 3 week olmuşuzz
oohh maşallah sizeee :=)
kızlar bebişleri dısarı cıkartırken böle mont tarzı seyler mi giydiriyorsunuz yoksam hani uyku tulumu gibi bacaklı peluşlardan falan mı? bizim o peluşlardan yok acabası ondan mı doğmuyor benim ki
olmuyor yaw! alla alla bi şeyi de becerebilsem zaten
kızlar bebişleri dısarı cıkartırken böle mont tarzı seyler mi giydiriyorsunuz yoksam hani uyku tulumu gibi bacaklı peluşlardan falan mı? bizim o peluşlardan yok acabası ondan mı doğmuyor benim ki
ne eksiği kız ne alaka
bi kar yagıyooo bi sulu kar yagıyo bi yagmur...hava da sasırdı ben gibi heralde..yarınki randevuyu sabırsızlıkla bekliyorum acılma ne durumda diye of anam of milim milim acılıyo bizimki heralde o da parmak yemekten diye dusunuyorum artıkın her gidisimde yarım cm acılıyodur heraldeha
ne bilim bizden geçti lafını ne için kullandıysan bilemedim
cnm ya biri bana demişti şimdi geldi aklıma
böle yere sırtın dik şekilde çömel kalk 10-15 kere fazla yapma ama oracıkta doğurma sonra