hehehehe adam korkuyooolmaz beni böle tanısın istemiyom diyo..gel bi öpim desem adama valiz nerde hazırmı diyoo.düşün gerisini hayatım
anam bi benimki korkumuyodu galiba habire tenhada kıstırcam diye uğraşıyodu timsah :kahkaha:
hehehehe adam korkuyooolmaz beni böle tanısın istemiyom diyo..gel bi öpim desem adama valiz nerde hazırmı diyoo.düşün gerisini hayatım
kızlar, ben bebeklerinizin nasıl büyüdüğünü görmek istiyorum, facebook larınız varsa özelden mesaj atacakları eklemek isterim... tabi bilmiyorum face e resim ekliyo musunuz ama????
burada iyice dost olduk diye düşünüyorum, her bişeyimizi biliyoruz neredeyse gerçek adlarımızı öğrenmemizin de bi sakıncası olmaz artık herhalde...
evet ümidini kaybetme ben seni destekliyorum normal doğum için
bana da hep hamile kalacakmışım gibi geliyodu ama şimdi ben hamile miydim yaa diyorum :lululu:
anam bi benimki korkumuyodu galiba habire tenhada kıstırcam diye uğraşıyodu timsah :kahkaha:
Canım ben facebook kullanmıyordum...
Vardı bi hesabım ama onu da dondurmuştum...
Son zamanlar tekrar hevese geldim açtım.Ne kadar süre kullanırım bilmiyorum,hevesim gecince yine dondurucam ama dondurasıya kadar kullanırım,sana özelden yolluyorum
destekle beni hayatımm.her an cıvıtmak üzereyim.gidip alın bebişi diyesim geliyoo..kuzum benimki benden korkuyo sanırımyamuk karınlı kocaman bir kadın.ezilirim neyim sanıyordur garibim
hah-rgulu-rgulu
bende her an cayacak gibiyim..bugune kadar hep normal yapıcam diye endeksledim kendimi ama oynatmaya az kaldı cayıvercem gibi gibi geliyo :beyazbayrak:
kızlar daha öncede yazmıstım kimsecikler doğurmadanbana bu kürü bi abla önermişti ben henüz uygulayamadım malum doğuramadım
ama uygulayan arkadaslarım fayda gördük dediler.zararı olacak bişey değil.sütü coğalsın isteyenler deneyebilir..bu sebeplen tekrar yazıyorum size..mucukss..
yarım litre suyu kaynat.kaynayan suya 1 avuç kuru dut koy,kapağı kapalı altı kısık şekilde 5 dak.kaynat.sonra kapağı aç hemen süz iç. 2 hafta boyunca her gün taze taze iç.3.hafta dut yerine 4 kuru inciri ortadan kes koy.2 haftada bunu iç.
deneyen herkes cok faydasını görmüş..en azından zararlı olacak bişiy yok içinde..
kızlar ya ne sorcam,bez alcam yarın bebise bi tek o kalmıstı ama karar veremedim yenidogan mı alsam 2-4 kg yoksa 3-6 mı alsam bilemedim prima premium care almayı dusunuyom amays:
2-5 kg canım al
3-6 dana kadar
bebişkom alacaksan premıum care alma çok kişiden duydum kremli hava alan dokuya sahip olmasına ragmen bebeklere yaramıyomuş aktif babynin 2-5kg 1 numarasını al bence ben 1 paket almıştım ama şimdi bi tane daha ilave edeyim diyorumkızlar ya ne sorcam,bez alcam yarın bebise bi tek o kalmıstı ama karar veremedim yenidogan mı alsam 2-4 kg yoksa 3-6 mı alsam bilemedim prima premium care almayı dusunuyom amays:
kızlarrrrr nihayetttt kavuştumm sizlere ben geldimmwindows işletim sistemi çöktü 3 gün önce sizlerden habersiz kaldım nasılsınız?
kızlar daha öncede yazmıstım kimsecikler doğurmadanbana bu kürü bi abla önermişti ben henüz uygulayamadım malum doğuramadım
ama uygulayan arkadaslarım fayda gördük dediler.zararı olacak bişey değil.sütü coğalsın isteyenler deneyebilir..bu sebeplen tekrar yazıyorum size..mucukss..
yarım litre suyu kaynat.kaynayan suya 1 avuç kuru dut koy,kapağı kapalı altı kısık şekilde 5 dak.kaynat.sonra kapağı aç hemen süz iç. 2 hafta boyunca her gün taze taze iç.3.hafta dut yerine 4 kuru inciri ortadan kes koy.2 haftada bunu iç.
deneyen herkes cok faydasını görmüş..en azından zararlı olacak bişiy yok içinde..
kızlarrrrr nihayetttt kavuştumm sizlere ben geldimmwindows işletim sistemi çöktü 3 gün önce sizlerden habersiz kaldım nasılsınız?
hadi ya..bende benim kız insallah en az 3250 dogar demisti doktor da o yyuzden direk 3-6 mı alsam diye dusundum..tamam madem 2-5 alayım o zaman
hosgeldin canım :buyrun: