2012 Şubat Anneleri

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kızlar daha öncede yazmıstım kimsecikler doğurmadan :) bana bu kürü bi abla önermişti ben henüz uygulayamadım malum doğuramadım :D ama uygulayan arkadaslarım fayda gördük dediler.zararı olacak bişey değil.sütü coğalsın isteyenler deneyebilir..bu sebeplen tekrar yazıyorum size..mucukss..

yarım litre suyu kaynat.kaynayan suya 1 avuç kuru dut koy,kapağı kapalı altı kısık şekilde 5 dak.kaynat.sonra kapağı aç hemen süz iç. 2 hafta boyunca her gün taze taze iç.3.hafta dut yerine 4 kuru inciri ortadan kes koy.2 haftada bunu iç.

deneyen herkes cok faydasını görmüş..en azından zararlı olacak bişiy yok içinde..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
kızlar, ben bebeklerinizin nasıl büyüdüğünü görmek istiyorum, facebook larınız varsa özelden mesaj atacakları eklemek isterim... tabi bilmiyorum face e resim ekliyo musunuz ama????

burada iyice dost olduk diye düşünüyorum, her bişeyimizi biliyoruz neredeyse gerçek adlarımızı öğrenmemizin de bi sakıncası olmaz artık herhalde...

Canım ben facebook kullanmıyordum...
Vardı bi hesabım ama onu da dondurmuştum...
Son zamanlar tekrar hevese geldim açtım.Ne kadar süre kullanırım bilmiyorum,hevesim gecince yine dondurucam ama dondurasıya kadar kullanırım,sana özelden yolluyorum :)

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
evet ümidini kaybetme ben seni destekliyorum normal doğum için :)
bana da hep hamile kalacakmışım gibi geliyodu ama şimdi ben hamile miydim yaa diyorum :lululu:

anam bi benimki korkumuyodu galiba habire tenhada kıstırcam diye uğraşıyodu timsah :kahkaha:

destekle beni hayatımm.her an cıvıtmak üzereyim.gidip alın bebişi diyesim geliyoo..kuzum benimki benden korkuyo sanırım :) yamuk karınlı kocaman bir kadın.ezilirim neyim sanıyordur garibim hahahah-rgulu-rgulu

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
bende her an cayacak gibiyim..bugune kadar hep normal yapıcam diye endeksledim kendimi ama oynatmaya az kaldı cayıvercem gibi gibi geliyo :beyazbayrak:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Canım ben facebook kullanmıyordum...
Vardı bi hesabım ama onu da dondurmuştum...
Son zamanlar tekrar hevese geldim açtım.Ne kadar süre kullanırım bilmiyorum,hevesim gecince yine dondurucam ama dondurasıya kadar kullanırım,sana özelden yolluyorum :)

babuşşş bizim basımız kelmi bize niye yollamıyon :D ben adayı görmek istiyorum zaten :))

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
kızlar ya ne sorcam,bez alcam yarın bebise bi tek o kalmıstı ama karar veremedim yenidogan mı alsam 2-4 kg yoksa 3-6 mı alsam bilemedim prima premium care almayı dusunuyom ama :eek:ys:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

destekle beni hayatımm.her an cıvıtmak üzereyim.gidip alın bebişi diyesim geliyoo..kuzum benimki benden korkuyo sanırım :) yamuk karınlı kocaman bir kadın.ezilirim neyim sanıyordur garibim hahahah-rgulu-rgulu

heee öle olsa benim ki korkusundan gelemezdi

bende her an cayacak gibiyim..bugune kadar hep normal yapıcam diye endeksledim kendimi ama oynatmaya az kaldı cayıvercem gibi gibi geliyo :beyazbayrak:

vazgeçmek yokkkkk

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
kızlar daha öncede yazmıstım kimsecikler doğurmadan :) bana bu kürü bi abla önermişti ben henüz uygulayamadım malum doğuramadım :D ama uygulayan arkadaslarım fayda gördük dediler.zararı olacak bişey değil.sütü coğalsın isteyenler deneyebilir..bu sebeplen tekrar yazıyorum size..mucukss..

yarım litre suyu kaynat.kaynayan suya 1 avuç kuru dut koy,kapağı kapalı altı kısık şekilde 5 dak.kaynat.sonra kapağı aç hemen süz iç. 2 hafta boyunca her gün taze taze iç.3.hafta dut yerine 4 kuru inciri ortadan kes koy.2 haftada bunu iç.

deneyen herkes cok faydasını görmüş..en azından zararlı olacak bişiy yok içinde..

yapayım ben bunu da canım...ben sadece ıncırlısını yapmıstım pek fayda goremedım...bı de dutluyu denıyım...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızlar ya ne sorcam,bez alcam yarın bebise bi tek o kalmıstı ama karar veremedim yenidogan mı alsam 2-4 kg yoksa 3-6 mı alsam bilemedim prima premium care almayı dusunuyom ama :eek:ys:
bebişkom alacaksan premıum care alma çok kişiden duydum kremli hava alan dokuya sahip olmasına ragmen bebeklere yaramıyomuş aktif babynin 2-5kg 1 numarasını al bence ben 1 paket almıştım ama şimdi bi tane daha ilave edeyim diyorum

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

inciride mi suya koyuyoz

kızlarrrrr nihayetttt kavuştumm sizlere ben geldimm:utan: windows işletim sistemi çöktü 3 gün önce sizlerden habersiz kaldım nasılsınız?

doğurdun mu kızzz

hadi ya..bende benim kız insallah en az 3250 dogar demisti doktor da o yyuzden direk 3-6 mı alsam diye dusundum..tamam madem 2-5 alayım o zaman

yok be 2-5 benim döte olduysa bebeğe hayli hayli oluyo :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar