2012 Şubat Anneleri

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
sen iyi bir ANNE olacaksın
biz iyi bir ANNE olacağız
şu an sadece acemiyiz
ama bebeklerimiz de bu dünyaya acemi
ya onlar napsın?
onların da bizim kadar edecek kelamı olsa,
ah kimbilir neler anlatırlardı
kimbilir ne zorlanıyolar onlara sormadan getirdiğimiz, onlar için henüz yabancı olan bu dünyaya alışmaya
derdimizin ilacı ZAMAN ve SABIR
Allah sabrımızı versin hepimize
alışacağız ve alıştıkça bize bakan bu masum gözlere daha da aşık olacağız

ay inşallah canım Aminnnnnnnn

süpersiniz

sağol hayatım, inşallah iyi anneler oluruz, acemiliğimiz geçince. nazo ile layla çok güzel anlatmışlar duygularını...inşallah onlar gibi oluruz biz de.

Canım ben de mama verdiğim anlarda kendimi kötü hissediyorum.Yakınlar telefon açıp "aman sakın mama verme" diyorlar ..Bu kadar da değil.
"aman bak mama verirsen memeyi bırakır"
"doymasa da sabret, ver memeni"
"geçicek meme ver, ben hiç mama vermedim"

Yani sütüm yetse, doyursa zaten mama vermicem..Ama doymuyor mecbur veriyorum ve kendimi kötü hissediyorum :( O zaman yetmediğimi ve bana göre olmadığını düşünüyorum..

Kuzey iyi canım nasıl olsun, sadece gazımız sıkıştığında huysuz oluyoruz o kadar.Kıpkırmızı olup kıvranıyor çok üzülüyorum :(
Senin Kuzey nasıl :) Gece uykusu iyi mi, çok sık uyanıyor mu?

aynı benim durum. 16 günlükken doktora gittik hiç mama vermiyordum, dr dedi hiç kilo almamış. doğum kilosuna bile gelmemiş. günde 3 defayı geçmemek üzere mama ver. kaşıkla ver dedi ama, kaşıkla çok zor olduğundan biberonla veriyoruz... ama benim sütüme yaramadı bu durum. bol olan sütüm azaldı. 15 dk emince o memeden bir daha süt gelmiyor bi süre... biraz toparladı sanki kuzey mamadan sonra.

gece uykusu şöyle: 2-3 saatte bir uyanıyor, sancısı çoksa bir kaç saat uyumuyor, ortalığı yıkıyor...emiyor, mama yiyor, iyice uykusu gelince sızıyor.

slm kızlaar saat 11: 10 civarı kızımı kucağıma aldımm... herşey çok kolay olduu..dualarınız sayesindee.. zeynep liva ünsoy

maşallah zeynep liva ya...Allah analı babalı büyütsün esracım.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Dünyam nasılsın? Oğluşun nasıl, düzene girdimi. Benim paşam gece gündüz gazı oldumu feci ağlıyor..

Bu arada sabah saraçoğlu söyledi, anne sütünü maden suyuda artırıyormuş..

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
nasılsınız kızlar ne var ne yok ??
herhalde sırasını bekleyen bi ben bi nazo kaldı :eek:ys:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
nasılsı bebikom.. doktor kontrolün ne zaman? Az kaldı senin bebişinde gelmesine..

tanselcim,sorma haftada 2 defa gidiyoruz nst ye giriyoz sancı falan cıkmıyo kalp atısları duzgun kızımın cok sukur ama sancı cıkmıyo iste alttan muayenemizi de oluyoruz acıklık henuz 2 cm di en son salı gunu gittim..simdi yarın gidicez yine,bakalım ne dicek doktor 3-4 cm i bulursa acıklık alırım doguma dedi ama bulmamıssa beklicez 4 cm olmasını dedi :(
anlicagın benim hic agrım sancım yok bi isaret yok yani :eek:ys:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
tanselcim,sorma haftada 2 defa gidiyoruz nst ye giriyoz sancı falan cıkmıyo kalp atısları duzgun kızımın cok sukur ama sancı cıkmıyo iste alttan muayenemizi de oluyoruz acıklık henuz 2 cm di en son salı gunu gittim..simdi yarın gidicez yine,bakalım ne dicek doktor 3-4 cm i bulursa acıklık alırım doguma dedi ama bulmamıssa beklicez 4 cm olmasını dedi :(
anlicagın benim hic agrım sancım yok bi isaret yok yani :eek:ys:

canım 4 cm olunca suni sancı veriek galiba doktorun.. İnşallah açılman olur.. Bol yürüyü iyi geliyormuş ama havalarda çok kötü yürünmüyor demi..

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
sen, nazo, laylam, aslı ve leader var.. Sizde hayırlısı ile bebişlerinizi kucağınıza alın inşallah..

en onde olanlar benim bildigim nazo sonra ben,laylam,leader,aslı var sanırım oyle mi...
tabi belli olmaz ki bu isler ummadık tas bas yararmıs..bakalım hangimizinki once gelcek :utan:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
canım 4 cm olunca suni sancı veriek galiba doktorun.. İnşallah açılman olur.. Bol yürüyü iyi geliyormuş ama havalarda çok kötü yürünmüyor demi..

ya aslında 2 cm acılman var dediginde istersen alayım doguma dedi evet suni sancı takarım biraz uzun surer ama dedi..ama gerek yok bekleyelim bikac gun daha dedi..bide sole bisi soyledi suni sancıyı her kosulda takıyolarmıs yani 5 cm acıklıkla da gitsem takıcakmıs sancıyı daha cabuk olsun diye tabi 5 cm ken takmak baska 2 cm ken takmak baska...o yuzden bekliyom bole bakalım sancıyla mı baslicak dogumum yoksa suyummu gelcek de gitcem nolcak bilmiyom oof of

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
ben sırayı tamamen karıştırmışım canımcım. Allahım sağlıkla kurtarsın hepinizi..

Amin,insallah artık biz de kavusalım bebislerimize sag salim insallah..
nazo benden 3-4 gun onde iste ondada sancı fln yoktu oyle diyodu...kızlar nazlı cıktı iyice walla bakalım hayırlısı olsun

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar