Kristen Stewart
Daimi Üye
Amin canım teşekkür ederim
canım bende 10 yıllık evliyim eşimle beraber geçirdiğimiz zamanı hesaplasak sanırım 5-6 yıla tekabül eder..hep yalnızdık ilacı,aşısı,zırıltısı,hastalığı hep benim üstümdeydi tüm yük.ilk baslarda isyan ederdim sanki tek benim yada babamın evinden mi aldım geldim diye.adam yurt dısında olurdu.yapacak bişiy yok.kayınpederlere sölesem bin tane laf.en son insan herseye alıstığı gibi kendi işini görmeyede alısıyor.evet baslarda bunalıyorsun,boğuluyorsun ama sonra tek gülüş,peltek cıkardığı tek hece,anne demesi herseyi alıp götürüyor.büyüdükçe farklı gururlar ekliyorsun listene.bi piyeste 3 cümleyi ben ezberlettim diye bi gurura kapılıyor mutlu oluyorsun.bildiğim tek sey şu...anne olmak cok zor,ama bu dünyada bi kadına verilebilecek en güzel hediye..irem doğduğunda bariz edepsiz bir bebekti.durmadan ağlar yeri gögü yıkardı.40 cıksın gecer dediler,geçmedi,3 aylık olsun gecer dediler gecmedi...yasına kadar devam etti.bende bir an önce büyüse 3 aylık olsa,6 aylık olsa yürüse derdindeydim..amaaa şimdi coğu seyi hatırlayamıyorum resimler videolar olmasa unutmustuk herseyi.bu sefer diyorum ki hiç acele etmicem.ağlıyor mu gece gündüz? biliyorum geçecek...diş cıkartırken cok mu zorlandık gece uykusuz mu kalıcam,özgüürlüklerim elimden mi alınacak,eskisi gibi gezemeyecekmiyim??? evet hepsi olacak..ama hepsi su gibi geçecek...bana bi tek tatlı anılarımız kalacak..keyfini cıkar tatlım sende...
canım bende 10 yıllık evliyim eşimle beraber geçirdiğimiz zamanı hesaplasak sanırım 5-6 yıla tekabül eder..hep yalnızdık ilacı,aşısı,zırıltısı,hastalığı hep benim üstümdeydi tüm yük.ilk baslarda isyan ederdim sanki tek benim yada babamın evinden mi aldım geldim diye.adam yurt dısında olurdu.yapacak bişiy yok.kayınpederlere sölesem bin tane laf.en son insan herseye alıstığı gibi kendi işini görmeyede alısıyor.evet baslarda bunalıyorsun,boğuluyorsun ama sonra tek gülüş,peltek cıkardığı tek hece,anne demesi herseyi alıp götürüyor.büyüdükçe farklı gururlar ekliyorsun listene.bi piyeste 3 cümleyi ben ezberlettim diye bi gurura kapılıyor mutlu oluyorsun.bildiğim tek sey şu...anne olmak cok zor,ama bu dünyada bi kadına verilebilecek en güzel hediye..irem doğduğunda bariz edepsiz bir bebekti.durmadan ağlar yeri gögü yıkardı.40 cıksın gecer dediler,geçmedi,3 aylık olsun gecer dediler gecmedi...yasına kadar devam etti.bende bir an önce büyüse 3 aylık olsa,6 aylık olsa yürüse derdindeydim..amaaa şimdi coğu seyi hatırlayamıyorum resimler videolar olmasa unutmustuk herseyi.bu sefer diyorum ki hiç acele etmicem.ağlıyor mu gece gündüz? biliyorum geçecek...diş cıkartırken cok mu zorlandık gece uykusuz mu kalıcam,özgüürlüklerim elimden mi alınacak,eskisi gibi gezemeyecekmiyim??? evet hepsi olacak..ama hepsi su gibi geçecek...bana bi tek tatlı anılarımız kalacak..keyfini cıkar tatlım sende...
ne güzel moral veriyorsun nazo sen yaa...Allah razı olsun... ben de hemen büyümesi derdindeyim, bi 6 aylık olsa, bi yürüse diye düşünüp duruyorum, sanki o zaman daha iyi olacak.. ne güçlüymüşsün, her şeyi bir başına halletmişsin. ben sanırım biraz beceriksizim.
babuş un dr u da sen en iyi arkadaşını doğurdun demişmiş. o da beni çok etkilemişti. sen kızsan bile senin kucağında rahatlayacak demişsin sen de. sanırım biraz daha büyürse geçer bu duygular, ama şu an karmaşığım.
teşekkürler...
Lilacscım şu an bizi yoran şey ağladıklarında ne yapacağımzı bilmioruzya.. Dün gece paşam gazdan bir ağladı sorma, gazdan ıpkırmıız oldu terliyor ama nafile o sancıyı çekti. Bende ne yaptıysam geçmedi. O an kendimi yetersiz hisettim. Sanki bebeğime bakamıyordum.
little canım maşallah tosbikinee..zaten o resmine hastayız iremle.maşallahh sarı tostik..benim zaafım var sarı bebişlere anladım onu ben![]()
Lilacscım şu an bizi yoran şey ağladıklarında ne yapacağımzı bilmioruzya.. Dün gece paşam gazdan bir ağladı sorma, gazdan ıpkırmıız oldu terliyor ama nafile o sancıyı çekti. Bende ne yaptıysam geçmedi. O an kendimi yetersiz hisettim. Sanki bebeğime bakamıyordum.
lilacs cım sen tam lohusa debresyonuna girmişsin ama üzülme hepsi geçiyor çünkü bizde geçtik o yollardan bazen başımı alıp gidesim geliyordu büyüdükçe yani nazomun dediği gibi 3 aylık beş aylık olsun diş çıkarsın yürüsün derken zaman nasıl geçiyor bilmiyosun onun büyüyüp okula gittiğini elinden tutup parka gittiğini nebileyim bir sürü hayaller kur çok rahatlatıyor insanı birde erkek çocuklar anneye düşkün oluyor benimki sabah yanıma gelmiş annecim ağrınmı var ayakların şişmiş keşke ben hasta olsaydım senin yerine diyor ağladım bende hiç kıyamıyor yavrum sabahları yanıma gelip beni öpmesi sarılması tarifi yok bu duygunun sizde yaşayıp göreceksin şimdi kendini benim yerime oğlunuda oğlumun yerine koyup anlattıklarımı yaşa seni çok rahatlatacaktır
selam kızlar, doğumu bekleyenlerin Allah yardımcısı olsun... o günleri çok hatırlamıyorum amabir an önce çıksın isteğimi hatırlıyorum...benim oğlum geceleri çok çok huysuz. dün gece 11den 3e kadar uyumadı, arada ağlama krizlerine girdi. sancılandı. sancı ilacı da veriyoruz ama o daha mı kötü yapıyor bilmiyorum artık.
doğmadan önce ayrı sorunlar doğunca ayrı sorunlar...
deneyimli anneler nazo ve layla ilk çocuklarınız doğduğunda annelik bana göre değilmiş diye pişman oldunuz mu hiç? ben şimdi bu duyguyla boğuşuyorum... oğlumu çok seviyorum ama keşke hiç anne olmasaymışım diyorum. kendimi cenderede hissediyorum bazen. dışarı çıkamıyorum, kendime ait bi hayatım kalmadı, eve dönsem tek başıma yapamam diye korkuyorum, geceleri susmuyor özellikle...
psikolojim hala alt üst. ama benden başka herkes çok mutlu yavrusuyla. ben çok mu tuhafım.
lilacs cım sen tam lohusa debresyonuna girmişsin ama üzülme hepsi geçiyor çünkü bizde geçtik o yollardan bazen başımı alıp gidesim geliyordu büyüdükçe yani nazomun dediği gibi 3 aylık beş aylık olsun diş çıkarsın yürüsün derken zaman nasıl geçiyor bilmiyosun onun büyüyüp okula gittiğini elinden tutup parka gittiğini nebileyim bir sürü hayaller kur çok rahatlatıyor insanı birde erkek çocuklar anneye düşkün oluyor benimki sabah yanıma gelmiş annecim ağrınmı var ayakların şişmiş keşke ben hasta olsaydım senin yerine diyor ağladım bende hiç kıyamıyor yavrum sabahları yanıma gelip beni öpmesi sarılması tarifi yok bu duygunun sizde yaşayıp göreceksin şimdi kendini benim yerime oğlunuda oğlumun yerine koyup anlattıklarımı yaşa seni çok rahatlatacaktır
Canım bende bazen senin gibi düşünüyorum, eskiden çok gezen bi tip değildim ama şimdi işten çıktım hayatım değişti ve ben kendimi hapsedilmiş hissettim..Ama sürekli değil bu duygular, geçiyor..Misal bende 2 gün bunalım hali varsa ertesi gün geçiyor..
Yepyeni bir hayata başladık, kafamızın karışması çok normal.Sabret diyeceğim, onlar da düzene alışacaklar sadece biraz zaman lazım.
Ağlatcaksınız kızlar beni, ne güzel yazmışsınız.
Kız gördüm tabiiki görmez olur muyuuuuuum çok yakışıklı maşallah Şahin paşamızAma dedim ya babası aşırı kıskanç, kimseye vermiyo sevsin diye. Beni bile odadan kovdu bi kere
ne güzel anlatmışsın nazom, inşallah o günleri görürüm...ben 6 yıllık evliyim ve özgürlüğe çok alışmışım... şimdi bebek olunca tüm hayatım değişti, eşim de bir var bir yok. tüm yük bende... bunalıyorum, bazen oğlumla beraber ağlıyoruz.
eşim ayrı odada yatıyor, ben ablamla yatıyorum, gece oğlum ağlayınca da annem geliyor, zaten bir tek o susturabiliyor... eşim evde olduğunda ilgilenmeye çalışıyor, altını falan değiştiriyor ama sanırım en çok onun yanımda olamayışı beni geriyor.
işte sen tam anne olmuşsun bence. ben çok daha rahatım, gerçi battaniye üstüne gelecek, nefes alamayacak diye ben de tetikteyim, kısa süreliğine dışarı çıksam özlüyorum ama ben yalnızlığa çok alışmışım. şimdi hem kalabalık hem de sürekli sorumluluk zor geliyor. eşim de şehir dışında olur çoğunlukla öyle gecelede evde yalnız kalamazdım ablama giderdim, şimdi oğlumu her yere nasıl taşıyacam diye korkuyorum... yok ben iyi bir anne olamayacam. bazı kişiler anne olmak için yaratılmamış bence.
kıskanç babalarrr
daha durun az büyüsün civeye baslasın eşinizin hayatında başka bi dişi
olması sizi mutlu ediyor.gerçi benimkiler cok vıç vıçlar babasıyla sırmasık seyler ama kızlar babacı,babalar kızlarına düşkün oluyor işte..
sen varyaaa öperim seniiiişi bitirip banyoyu saunaya ceviricem.sıcakk suuuu:beyazbayrak: hamam ambiansı yaratcam beee...aksamada doğururum allahın izniyle.mucukss
teşekkürler azo, bende de geçiyor ama bunalım halim daha fazla kalıyor...
bu arada hastanenin sayfasına yaptığınız yorumları gördüm, çoook teşekkürler...oğlum ne kadar tosbikmiş orada hakikaten, şimdi indi o şişlikler, inşallah kilo alıyordur artık.
azo senin oğlan nasıl?
Canım ben de mama verdiğim anlarda kendimi kötü hissediyorum.Yakınlar telefon açıp "aman sakın mama verme" diyorlar ..Bu kadar da değil.
"aman bak mama verirsen memeyi bırakır"
"doymasa da sabret, ver memeni"
"geçicek meme ver, ben hiç mama vermedim"
Yani sütüm yetse, doyursa zaten mama vermicem..Ama doymuyor mecbur veriyorum ve kendimi kötü hissediyorumO zaman yetmediğimi ve bana göre olmadığını düşünüyorum..
Kuzey iyi canım nasıl olsun, sadece gazımız sıkıştığında huysuz oluyoruz o kadar.Kıpkırmızı olup kıvranıyor çok üzülüyorum![]()
Senin Kuzey nasılGece uykusu iyi mi, çok sık uyanıyor mu?
slm kızlaar saat 11: 10 civarı kızımı kucağıma aldımm... herşey çok kolay olduu..dualarınız sayesindee..Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.zeynep liva ünsoy
slm kızlaar saat 11: 10 civarı kızımı kucağıma aldımm... herşey çok kolay olduu..dualarınız sayesindee..Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.zeynep liva ünsoy