2012 Şubat Anneleri

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
günaydın kızlar şimdi misafirlerim gitti evde her yer heryerde offf ayağa kalkmaya bile mecalim yok yürüyemiyorum artık salı doktordaydım suyumuz azalmış bebek kanala inmiş nst sancı çıksaydı hemen alacaktı çıkmayınca bir hafta daha bekle dedi ama kötüyüm yaaaa bu arada oğlum 3400g olmuş maşallah beklicem eğer bi aksilik olmazsa annem pazar günü gelecek

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Şöyle kısaca bi geçmişe baktım, bir sürü alıntı yaptım ama hepsine cevap yazacak vaktim olmadan çıkmak zorunda kalabilirim diye korkumdan yazamıyorum tek tek :)

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar. Her birinizin pamuk gibi bir yüreği var... :utan: İnşallah Allahım tüm bebekleri korusun, hepsine emme gücü kuvveti versin, annelerin hepsinin sütü dolsun taşsın memişlerinden :) :huhuu:

Şimdi haberler:
Benim gibi kara kaşlı kara gözlü kara saçlı bi hatundan sarı saçlı, beyaz tenli, şimdilik mavi gözlü bi bebe çıktı. :sok İyi ki epidural olmuşum, yoksa inanın ömrüm boyunca bu çocuk hastanede karıştı diye düşünürdüm. İlk birkaç gün o şoku atamadım üstümden ne yalan söyliim :cokkomik: Şimdi alıştım çok şükür. :utan:

Buralarda neler var neler yok? Herkesler nasıl? İyi misiniz inşallah?

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Şöyle kısaca bi geçmişe baktım, bir sürü alıntı yaptım ama hepsine cevap yazacak vaktim olmadan çıkmak zorunda kalabilirim diye korkumdan yazamıyorum tek tek :)

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar. Her birinizin pamuk gibi bir yüreği var... :utan: İnşallah Allahım tüm bebekleri korusun, hepsine emme gücü kuvveti versin, annelerin hepsinin sütü dolsun taşsın memişlerinden :) :huhuu:

Şimdi haberler:
Benim gibi kara kaşlı kara gözlü kara saçlı bi hatundan sarı saçlı, beyaz tenli, şimdilik mavi gözlü bi bebe çıktı. :sok İyi ki epidural olmuşum, yoksa inanın ömrüm boyunca bu çocuk hastanede karıştı diye düşünürdüm. İlk birkaç gün o şoku atamadım üstümden ne yalan söyliim :cokkomik: Şimdi alıştım çok şükür. :utan:

canım simuşum çok geçmiş olsun misafirim vardı bende giremedim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin kızını güldürdün beni peki kime benziyor kızın benim doktorda epidural yapacak tırsıyorum ama yapacak bişey yok:)

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

benim de en büyük korkum sezeryan olmak zaten canım.neden bilmiyorum ama korkuyorum işte.sanırım sabırda yaşla birlikte gidiyor..elden gelen bişiyde yok bekliyoruz.bu nst ye git geller yoruyor beni.allahım hakkımızda hayırlısını versin.cok keyfine düşkün olcak benim sıpa demekki :) buldu sıcak yeri cıkası yok su kar kışta :)

nazom bu gece seni rüyamda gördüm acaba doğurdunmu dedim ama tık yokmuş az daha bekle beraber doğuralım bacım:)

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
günaydın kızlar şimdi misafirlerim gitti evde her yer heryerde offf ayağa kalkmaya bile mecalim yok yürüyemiyorum artık salı doktordaydım suyumuz azalmış bebek kanala inmiş nst sancı çıksaydı hemen alacaktı çıkmayınca bir hafta daha bekle dedi ama kötüyüm yaaaa bu arada oğlum 3400g olmuş maşallah beklicem eğer bi aksilik olmazsa annem pazar günü gelecek

canımm cok yormadan yap işlerinii..tam zamanında geldi misafirin ya.bende az önce mesaj attım sana.o zaman tam tarih vermedi mi doktorunuz.hayırlısı olsun hakkınızda canım..

Şimdi haberler:

oyy oyy maşallahh kızına canım..sarısın demek :D allah uzun ömürler versin kuzucuğa.bize bi ara resmini göster annesi.meraklı teyzeleri var burda:evet:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
iyiyim canım napıyım bizim dün yarı 40 ımızdı yarı kırk banyosu yaptık ritüellerle oğluşumla videoya aldık bugün de yarı kırk uçurcaz ananeme

simoşşşşşş napıyon gıııııııı

Hhhhhh naaapiiim bebişim, kızı uyuttum çok şükür annemi de başına diktim,ilk kez böyle bir fırsatı bulmuşken sizlere bi bakayım dedim. :D

Yarı kırk uçurmak ne dimek acabasııııı? Bide yarı kırk banyosu? Ben hiç bilmiyom bunları :)

benim de en büyük korkum sezeryan olmak zaten canım.neden bilmiyorum ama korkuyorum işte.sanırım sabırda yaşla birlikte gidiyor..elden gelen bişiyde yok bekliyoruz.bu nst ye git geller yoruyor beni.allahım hakkımızda hayırlısını versin.cok keyfine düşkün olcak benim sıpa demekki :) buldu sıcak yeri cıkası yok su kar kışta :)

Nazom, ben kendimi genel anesteziye öyle bi hazırlamıştım ki, sabah hastanede anestezi doktoru 2 dk içinde epidural karaı verdi şok oldum. Daha fikrine alışamamışken kendimi ameliyat masasında oturmuş vaziyette, belime iğne vurulurken buldum :sok Benim zorunlu sezeryandı ama çok da korkulacak bişi değilmiş. Haa ama hoş, keşke normal doğurabilseydim, çok çabuk toparlanılıyo normalde. Bak ben halen tek başıma yataktan kalkamıyorum. Özllikle geceleri...

Laylam ne misafiri yaaa? Gelmesin artık misafir falan. 39. haftadasın, doğurmak üzeresin nerdeyse. Hey Allahım yaaa :(

Oğluşuna da maşallah annesi. Umarım sorunsuzca, şöyle havanın daha iyi olduğu bi günde hayırlısıyla gelsin paşamız :)

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

benim de en büyük korkum sezeryandı başıma geldi inşallah senin başına gelmez canım bekleyebildiğin yere kadar bekle bence hamilelik günlerini özlemeye bile başlıyo bazen insan çaresizlikten :)

cnm sednin sezeryan değil mi neyi bekliyo ben anlamadm maşallah bebeğine

Şimdi haberler:

simoşşş simoşşş

maşallah bebişine
eşin nasıl o da mı esmer yoksam
ben de doğumdan önce çok korkuyodum karışcak diye
sanki bi kere görsem bi daha tanımıcakmışım gibi geliyodu eşime çocuğun suratına iyi bak aynısını mı getircekler diyodum hep :D
ama sanki doğdu hep tanıddığım bi yüz şaşırdım :)

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

canım simuşum çok geçmiş olsun misafirim vardı bende giremedim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin kızını güldürdün beni peki kime benziyor kızın benim doktorda epidural yapacak tırsıyorum ama yapacak bişey yok:)

Sağol Laylam. Valla bana da babasına da benzemiyo. Anlamadım ki kime benziyo :D Gelen gidenler de kime benzeteceğini şaşırdı. Bizimkiler, annemin tarafına benzetiyo: anne tarafım Bulgaristan göçmeni, hepsi sarışın renkli gözlü, eşimin tarafı da bi amcamız var sarı gibi ona benzetiyo ama bize benzeten henüz çıkmadı :D :D

oyy oyy maşallahh kızına canım..sarısın demek :D allah uzun ömürler versin kuzucuğa.bize bi ara resmini göster annesi.meraklı teyzeleri var burda:evet:

Evet Nazom sarışın :) Dur avatara koyiim bende. Herkesten neyim eksik benim :D :D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
ben şimdik ütü yapıcam kızlar,sonrada evi silcem eğilerek koydum kafaya belkii faydası olur :evet:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Sağol Laylam. Valla bana da babasına da benzemiyo. Anlamadım ki kime benziyo :D Gelen gidenler de kime benzeteceğini şaşırdı. Bizimkiler, annemin tarafına benzetiyo: anne tarafım Bulgaristan göçmeni, hepsi sarışın renkli gözlü, eşimin tarafı da bi amcamız var sarı gibi ona benzetiyo ama bize benzeten henüz çıkmadı :D :D

Evet Nazom sarışın :) Dur avatara koyiim bende. Herkesten neyim eksik benim :D :D

ee sarısın olması normalmiş kuzum.anneannede varmıs daha ne olsun :D haydi koy koy resmini..fıstık..şimdiden maşallahhh...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
simoşşş simoşşş

maşallah bebişine
eşin nasıl o da mı esmer yoksam
ben de doğumdan önce çok korkuyodum karışcak diye
sanki bi kere görsem bi daha tanımıcakmışım gibi geliyodu eşime çocuğun suratına iyi bak aynısını mı getircekler diyodum hep :D
ama sanki doğdu hep tanıddığım bi yüz şaşırdım :)

:utan: :utan:

Hhhhh ben de genel anestezi olursam diye eşimi öyle tembihlemiştim. Beni bırak çocuğun peşine git, ben nasılsa karışmam herkes beni tanıyo kaybolmam diye :D
Eşim kumral ama sarı değil :)

ee sarısın olması normalmiş kuzum.anneannede varmıs daha ne olsun :D haydi koy koy resmini..fıstık..şimdiden maşallahhh...

Ama mendelin çaprazlamasına göre %25 ihtimaldi :)

Koydum teyzesi, bakın bakalım kızımı beğencek misiniz :D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

canımm cok yormadan yap işlerinii..tam zamanında geldi misafirin ya.bende az önce mesaj attım sana.o zaman tam tarih vermedi mi doktorunuz.hayırlısı olsun hakkınızda canım..

hiç bişey yapacak halim yok nazom sabah eşim yorganları falan topladı sağolsun büyük ihtimal 14-15 şubat dedi tabi benimki gelmezse ama kendimi çok kötü hissediyorum heran doğuracakmışım gibi hüngür hünhür ağlayasım var kadın buldum oda bu hafta doluyum pazartesi geleyim dedi yarı arkadaş gelip evi silip süpürecek
Laylam ne misafiri yaaa? Gelmesin artık misafir falan. 39. haftadasın, doğurmak üzeresin nerdeyse. Hey Allahım yaaa :(

Oğluşuna da maşallah annesi. Umarım sorunsuzca, şöyle havanın daha iyi olduğu bi günde hayırlısıyla gelsin paşamız :)
sağolasın simuşum eltimler konyadaydı dönüşte uğradılar maşallah 2 gün kaldılar bi iş yapmasanda yoruluyorsun Allah bizede nasip etsin sizin gibiyavrularımızı biran önce kucağımıza alalım
cnm sednin sezeryan değil mi neyi bekliyo ben anlamadm maşallah bebeğine
teşekkür ederiz teyzesi 38. haftanı doldur dedi bebek için en iyisi buymuş ama benim halim fena heryerim şiş ödem halimide gördü 1 hafta daha bekleyelim dedi başka doktor olsa hemen yatış verirdi

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
:utan: :utan:

Hhhhh ben de genel anestezi olursam diye eşimi öyle tembihlemiştim. Beni bırak çocuğun peşine git, ben nasılsa karışmam herkes beni tanıyo kaybolmam diye :D
Eşim kumral ama sarı değil :)

Ama mendelin çaprazlamasına göre %25 ihtimaldi :)

Koydum teyzesi, bakın bakalım kızımı beğencek misiniz :D

oyyyyy 40 bin kere maşallahhhhh.sübhanallahhh... o ne güzellik öle..sabah littlle'ın bebişe yazmıstım benim bu sarı bebişlere zaafım var :D damar cekiyo sarı damarı sanırsam.maşallah yaa...cok güzel kızın annesii

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
annemmmmmmmmmmm şimuş MAŞALLAH kızına kuzum benim sarışın kızın oldu demek ben onu koklaya koklaya öperim bende bunun erkek versiyonunu bekliyorum yada bizim bebekte anna babanın tersi esmer oluyormuş:cokkomik:

mannak

Aktif Üye
Tepki
177

canımmmm gözünaydınnn
çok güzel bi tarihte sağlıklı bi şekilde aldın yavrunu kucağına
maşallahhhhhhh subhanallahhhhhh kızınn çokkk tatlı yaaaaaaaaaa
ayyyy benim kızımda inşş böle sarısaçlı olurrr
yerim ben onu yaaa Allah nazarlardan saklasın

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar