Selam kızlar.
Dün gelemedim.Var mı doğuma giden eden?
Amin,insallah artık biz de kavusalım bebislerimize sag salim insallah..
nazo benden 3-4 gun onde iste ondada sancı fln yoktu oyle diyodu...kızlar nazlı cıktı iyice walla bakalım hayırlısı olsun
slm kızlaar saat 11: 10 civarı kızımı kucağıma aldımm... herşey çok kolay olduu..dualarınız sayesindee..Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.zeynep liva ünsoy
selam,demet gitti bi tek kavustu kızına carsamba gunu iste..bizler de hala bekliyoruz
senin de çok az kalmış bebikom, sağlıkla gelsin inşallah kızçen.
slm kızlaar saat 11: 10 civarı kızımı kucağıma aldımm... herşey çok kolay olduu..dualarınız sayesindee..Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.zeynep liva ünsoy
demetcim gözünüz aydın..allah analı babalı büyütsün.sağlıklı ömürler olsun minik prensese...
kızlar günaydınn..ben doğuramadım daha.hatta yaza kadar doğurmucam öle geliyo banaecrin gibin oldum bee.kız günü geldi dogurmadım diyodu.39+4 olduk tık yok....:sinir:
kızlar, ben bebeklerinizin nasıl büyüdüğünü görmek istiyorum, facebook larınız varsa özelden mesaj atacakları eklemek isterim... tabi bilmiyorum face e resim ekliyo musunuz ama????
burada iyice dost olduk diye düşünüyorum, her bişeyimizi biliyoruz neredeyse gerçek adlarımızı öğrenmemizin de bi sakıncası olmaz artık herhalde...
sağol hayatım, inşallah iyi anneler oluruz, acemiliğimiz geçince. nazo ile layla çok güzel anlatmışlar duygularını...inşallah onlar gibi oluruz biz de.
Dünyam nasılsın? Oğluşun nasıl, düzene girdimi. Benim paşam gece gündüz gazı oldumu feci ağlıyor..
Bu arada sabah saraçoğlu söyledi, anne sütünü maden suyuda artırıyormuş..
demetcim gözünüz aydın..allah analı babalı büyütsün.sağlıklı ömürler olsun minik prensese...
kızlar günaydınn..ben doğuramadım daha.hatta yaza kadar doğurmucam öle geliyo banaecrin gibin oldum bee.kız günü geldi dogurmadım diyodu.39+4 olduk tık yok....:sinir:
al benden de o kadarkader arkadasım..senin acılman yokmu nazo ?
ben yolladım özelden mesaj canım...kızlar, ben bebeklerinizin nasıl büyüdüğünü görmek istiyorum, facebook larınız varsa özelden mesaj atacakları eklemek isterim... tabi bilmiyorum face e resim ekliyo musunuz ama????
burada iyice dost olduk diye düşünüyorum, her bişeyimizi biliyoruz neredeyse gerçek adlarımızı öğrenmemizin de bi sakıncası olmaz artık herhalde...
inşallah canım
sağol canım onu da deniyim
naptın kız hamam ambiansını
selam cümletennn :sila:
benimki en son 4 cm di bebişim.ama bebeğin durusundan kaynaklı suni sancıyı önermedi kalbi dayanmaz sezeryana almak zorunda kalırız demişti???? bekleyelim demişti.son tarihim 13 subat...sonuna kadar beklicek benim zilli sanırsam.anası sabırsız ya.sabır denemesi yapıyor zaarr..
ben yolladım özelden mesaj canım...
yaptım balım.yarattım ambiansı neyim ama yok tık yok.evi sildim elimle.banyoyu saunaya cevirdim..sabah eşimle bankaya gitmemiz gerkeiyordu onun koltuklar ısınıyodu koltuğu son sıcaklık ısıttım bi yerimden sölemesi ayıp duman cıktı yokkkk banamısın demiyoo..ky:
ky:
benimki en son 4 cm di bebişim.ama bebeğin durusundan kaynaklı suni sancıyı önermedi kalbi dayanmaz sezeryana almak zorunda kalırız demişti???? bekleyelim demişti.son tarihim 13 subat...sonuna kadar beklicek benim zilli sanırsam.anası sabırsız ya.sabır denemesi yapıyor zaarr..
ablamın son tarih 28 aralık'tı en fazla yılbaşı gecesi olur dediler hatta yılbaşı tetikte bekledik ama
7 ocak'ta doğurdu normal doğum
ilişkiyi dene o zaman
hehehehe adam korkuyooolmaz beni böle tanısın istemiyom diyo..gel bi öpim desem adama valiz nerde hazırmı diyoo.düşün gerisini hayatım
anamm 10 gün rötarlı diyosun yani)) halen ümidim var desene hep kandırdılar biliyon mu bacım.2.ciler erken gelir 38 de gelir dedilerdii...hayallerimle oynadılar uleynn.hep böle kalacak gibi hissediyom kendimi