2012 Şubat Anneleri

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
kızlar, ben bebeklerinizin nasıl büyüdüğünü görmek istiyorum, facebook larınız varsa özelden mesaj atacakları eklemek isterim... tabi bilmiyorum face e resim ekliyo musunuz ama????

burada iyice dost olduk diye düşünüyorum, her bişeyimizi biliyoruz neredeyse gerçek adlarımızı öğrenmemizin de bi sakıncası olmaz artık herhalde...

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
slm kızlaar saat 11: 10 civarı kızımı kucağıma aldımm... herşey çok kolay olduu..dualarınız sayesindee.. zeynep liva ünsoy

demetcim gözünüz aydın..allah analı babalı büyütsün.sağlıklı ömürler olsun minik prensese...

kızlar günaydınn..ben doğuramadım daha.hatta yaza kadar doğurmucam öle geliyo bana:ninni: ecrin gibin oldum bee.kız günü geldi dogurmadım diyodu.39+4 olduk tık yok....:sinir:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

demetcim gözünüz aydın..allah analı babalı büyütsün.sağlıklı ömürler olsun minik prensese...

kızlar günaydınn..ben doğuramadım daha.hatta yaza kadar doğurmucam öle geliyo bana:ninni: ecrin gibin oldum bee.kız günü geldi dogurmadım diyodu.39+4 olduk tık yok....:sinir:

al benden de o kadar :D kader arkadasım..senin acılman yokmu nazo ?

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
kızlar, ben bebeklerinizin nasıl büyüdüğünü görmek istiyorum, facebook larınız varsa özelden mesaj atacakları eklemek isterim... tabi bilmiyorum face e resim ekliyo musunuz ama????

burada iyice dost olduk diye düşünüyorum, her bişeyimizi biliyoruz neredeyse gerçek adlarımızı öğrenmemizin de bi sakıncası olmaz artık herhalde...

ben facebook kullanmıyorum ki ama :(

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
sağol hayatım, inşallah iyi anneler oluruz, acemiliğimiz geçince. nazo ile layla çok güzel anlatmışlar duygularını...inşallah onlar gibi oluruz biz de.

inşallah canım

Dünyam nasılsın? Oğluşun nasıl, düzene girdimi. Benim paşam gece gündüz gazı oldumu feci ağlıyor..

Bu arada sabah saraçoğlu söyledi, anne sütünü maden suyuda artırıyormuş..

sağol canım onu da deniyim

naptın kız hamam ambiansını :D

selam cümletennn :sila:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
al benden de o kadar :D kader arkadasım..senin acılman yokmu nazo ?

benimki en son 4 cm di bebişim.ama bebeğin durusundan kaynaklı suni sancıyı önermedi kalbi dayanmaz sezeryana almak zorunda kalırız demişti???? bekleyelim demişti.son tarihim 13 subat...sonuna kadar beklicek benim zilli sanırsam.anası sabırsız ya.sabır denemesi yapıyor zaarr..

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

ben yolladım özelden mesaj canım...
inşallah canım

sağol canım onu da deniyim

naptın kız hamam ambiansını :D

selam cümletennn :sila:

yaptım balım.yarattım ambiansı neyim ama yok tık yok.evi sildim elimle.banyoyu saunaya cevirdim..sabah eşimle bankaya gitmemiz gerkeiyordu onun koltuklar ısınıyodu koltuğu son sıcaklık ısıttım bi yerimden sölemesi ayıp duman cıktı yokkkk banamısın demiyoo..:eek:ky::eek:ky:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

benimki en son 4 cm di bebişim.ama bebeğin durusundan kaynaklı suni sancıyı önermedi kalbi dayanmaz sezeryana almak zorunda kalırız demişti???? bekleyelim demişti.son tarihim 13 subat...sonuna kadar beklicek benim zilli sanırsam.anası sabırsız ya.sabır denemesi yapıyor zaarr..

ablamın son tarih 28 aralık'tı en fazla yılbaşı gecesi olur dediler hatta yılbaşı tetikte bekledik ama
7 ocak'ta doğurdu normal doğum :)

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

ben yolladım özelden mesaj canım...

yaptım balım.yarattım ambiansı neyim ama yok tık yok.evi sildim elimle.banyoyu saunaya cevirdim..sabah eşimle bankaya gitmemiz gerkeiyordu onun koltuklar ısınıyodu koltuğu son sıcaklık ısıttım bi yerimden sölemesi ayıp duman cıktı yokkkk banamısın demiyoo..:eek:ky::eek:ky:

ilişkiyi dene o zaman :D

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

anladım hayırlısı olsun ne diyelim beklicez :utan:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
ablamın son tarih 28 aralık'tı en fazla yılbaşı gecesi olur dediler hatta yılbaşı tetikte bekledik ama
7 ocak'ta doğurdu normal doğum :)

anamm 10 gün rötarlı diyosun yani :))) halen ümidim var desene hep kandırdılar biliyon mu bacım.2.ciler erken gelir 38 de gelir dedilerdii...hayallerimle oynadılar uleynn.hep böle kalacak gibi hissediyom kendimi :D

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

anamm 10 gün rötarlı diyosun yani :))) halen ümidim var desene hep kandırdılar biliyon mu bacım.2.ciler erken gelir 38 de gelir dedilerdii...hayallerimle oynadılar uleynn.hep böle kalacak gibi hissediyom kendimi :D

evet ümidini kaybetme ben seni destekliyorum normal doğum için :)
bana da hep hamile kalacakmışım gibi geliyodu ama şimdi ben hamile miydim yaa diyorum :lululu:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar