aklıma gelmedi değil.eşime dedim otur oturduğun yerde bi sakatlık cıkarma dediheee tamam o zaman dedim...
bilmem ben hep öle okudum hamama gittim gece sancılandım doğurdum falan diye
![]()
![]()
Hhhhh ben de genel anestezi olursam diye eşimi öyle tembihlemiştim. Beni bırak çocuğun peşine git, ben nasılsa karışmam herkes beni tanıyo kaybolmam diye
Eşim kumral ama sarı değil
Ama mendelin çaprazlamasına göre %25 ihtimaldi
Koydum teyzesi, bakın bakalım kızımı beğencek misiniz
ayyyyy onu götüşünü yerim beeeee
senin damat var mıydı -rgulu
hiç bişey yapacak halim yok nazom sabah eşim yorganları falan topladı sağolsun büyük ihtimal 14-15 şubat dedi tabi benimki gelmezse ama kendimi çok kötü hissediyorum heran doğuracakmışım gibi hüngür hünhür ağlayasım var kadın buldum oda bu hafta doluyum pazartesi geleyim dedi yarı arkadaş gelip evi silip süpürecek
sağolasın simuşum eltimler konyadaydı dönüşte uğradılar maşallah 2 gün kaldılar bi iş yapmasanda yoruluyorsun Allah bizede nasip etsin sizin gibiyavrularımızı biran önce kucağımıza alalım
teşekkür ederiz teyzesi 38. haftanı doldur dedi bebek için en iyisi buymuş ama benim halim fena heryerim şiş ödem halimide gördü 1 hafta daha bekleyelim dedi başka doktor olsa hemen yatış verirdi
ay kıyamam ya benim de çok ödemim vardı ayaklarım bacaklarım bildiğin fil gibiydi
çok şükür geçti ödemlerim yavaş yavaş
ayalarım ne kadar ince ve zaaarifmiş unutmuşum :kahkaha:
cnm o zaman hayırlı zamanda olsun tabii inşallah