2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızlar 4 şubatta randevum vardı oğlum 3070 gr olmuş ve epey yakınmışız doğuma bunu öğrendim kendinize ii bakın yine bakarım arada

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Kızlar merhaba,
dün aksamda geldim, alıntı yapa yapa ilerlerken oglan uyandı bi dahada basına oyuramadım.. ondan şimdi direkt dalıyorum....

öncelikle gökcem gözünaydın olsun canım.. cok sevindim, eve geçmişsiniz maşallah...

tanselcime de gecmişler olsun o ve oglusuda daha iyilermiş şimdi...
babuş cevabını okudum tatlım, tesekkur ederim, bana krem falan yazmadı, senin kremini not ettim olmadı bi sorup bakıcam...

'''kızlar, taze annişler ve ve olmayı bekleyen minnoşlar; hepinizi ayrı ayrı öpüyor ve sevgilerimi yolluyorum.....

'''eşimin izni de bitti, persembe kayınvalide geliyor, dolayısıyla zooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bir sürec beni beklemekte... Allahtan annem hala yanımda şimdilik... bakalım nasıl gececek şu iki hafta bilemiyorum....

'''onun dısında sorunlar genelde aynı sanırım, benim oglanda memeci cıktış emmese bile kucakta agızda meme takılmak istiyo, bide tosuruklu maşallah... ehehehh... :D

laylam kendine iyi bak sekercim............ nazo kolay gelsin canım... carsambada demetin günü sanırım, Allah yardımcınız olsun, bir avazda dogur insallah canım...

:utan: öperim sizleri, byezzzzzzzzzzzzzzzzz:utan:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Merhaba Kızlar;
Nasılısnız? Kuzucuklar nasıl? Benim oğlana paşa oğlum dedikçe evin bütün yönetimini ele geçirdi:) Bu bebeklerin bile doğuştan gelen huyları var.. Hiç sıkıya gelemiyor, eldiven giymek istemiyor..

ACİL YARDIM:)

Emzik kullanan varmı? Benimki emziği çok istiyor ama boğazına yapışıyor..Avent, nuck hepsini denedim. LİTTLE ım oğlunun ağzında emzik vardı sen kullanıyorsun?

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Merhaba Kızlar;
Nasılısnız? Kuzucuklar nasıl? Benim oğlana paşa oğlum dedikçe evin bütün yönetimini ele geçirdi:) Bu bebeklerin bile doğuştan gelen huyları var.. Hiç sıkıya gelemiyor, eldiven giymek istemiyor..

ACİL YARDIM:)

Emzik kullanan varmı? Benimki emziği çok istiyor ama boğazına yapışıyor..Avent, nuck hepsini denedim. LİTTLE ım oğlunun ağzında emzik vardı sen kullanıyorsun?
tansel canım biz iyi sayılırız.kalan kızlar olarak tısıl tısıl modunda dolanıyoruz:D sen nasılsın? selim paşa nasıl? emzik konusunda ben iremde cok istemiştim alsın cuk cuk emsin.ama zilli kızım almadı.o yüzden bi bilgim yok :(
nazocum korktuğun suni sancı mı sezeryan mı inşallah gelir sancıların canım

hayatım canım benim...oğluşun nasıl? sen nasılsın? canım ben sezoş olmaktan cok korkuyorum.benim ölümcül dercede anestezi alerjim var.ilaç alerjilerim bi dünya.diğerlerini demiyom bile.o yuzden cok korkuyorum normal olsun istiyorum.az önce geldim yine doktordan düzensiz cıkan sancıda cıkmadı.benim kız toptan vazgecti sanırsam :)

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kızlar 4 şubatta randevum vardı oğlum 3070 gr olmuş ve epey yakınmışız doğuma bunu öğrendim kendinize ii bakın yine bakarım arada

maşallah tosbikine tuğbam.bak oğlana zayıf dedin dedin seni utandıracak şimdik :D demek doğum yakın hee :D hadi hayırlısı olsun hakkınızda..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

tansel canım biz iyi sayılırız.kalan kızlar olarak tısıl tısıl modunda dolanıyoruz:D sen nasılsın? selim paşa nasıl? emzik konusunda ben iremde cok istemiştim alsın cuk cuk emsin.ama zilli kızım almadı.o yüzden bi bilgim yok :(

hayatım canım benim...oğluşun nasıl? sen nasılsın? canım ben sezoş olmaktan cok korkuyorum.benim ölümcül dercede anestezi alerjim var.ilaç alerjilerim bi dünya.diğerlerini demiyom bile.o yuzden cok korkuyorum normal olsun istiyorum.az önce geldim yine doktordan düzensiz cıkan sancıda cıkmadı.benim kız toptan vazgecti sanırsam :)

Nazocum iyiyiz şükürler olsun.. Gaz sancılarımız var, bol bol rezene içmeye çalışıyorum..Seninde doğum yaklaştı canım, Allahım tez zamanda kurtarsın.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

Nazom inşalah normal doğum olur, ilaç alerjileri konusunda doktor ne diyor?
Ben spinal anestezi ile sezeryan oldum. Hem yapan ekipten hemde teknikten çok memnun kadım..

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Nazocum iyiyiz şükürler olsun.. Gaz sancılarımız var, bol bol rezene içmeye çalışıyorum..Seninde doğum yaklaştı canım, Allahım tez zamanda kurtarsın.
amin saol canım.yaklaştı mı bilemiyorum ki.sanırım sabrım azaldı :( erkek bebeklerde bu gaz sancısı daha cok olur derler doğru mu ki? bi kaç ay sonra gaz sancıları azalıyor öle teselli edeyim bende seni :)
Azomla benim oğanada hep tombiş dediler. Normal kiloda doğdu minikler)

sağlıklı olsunlarda 100-200 gr neki bikaç günde alıversinler insallah..tubiş diyorduya zayıf bebem diye ondan dedim :)

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Nazom inşalah normal doğum olur, ilaç alerjileri konusunda doktor ne diyor?
Ben spinal anestezi ile sezeryan oldum. Hem yapan ekipten hemde teknikten çok memnun kadım..

canım doktor biliyor tüm alerji raporlarım elinde normal doğumu bile kesi olursa lokal anestezi vermeden dikmeyi düşünüyor.bu pazar hastanenin anestezi uzmanıylada görüştük.ters bi durumda sezeryan olursam spinal olucak genel mümkün değil zaten.ama adam uzmanmış alanında tedirgin olmayın her türlü donanıma sahibiz dedi.hayırlısı dedik.umarım onlara gerek kalmaz.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

canım iyiym ben şahin de ii çok şükür ama umarım kg alıyodur
sağlık ocağına götürsem sadece kgsuna bakaılar mı muayene etmeden

cnm benim de ilaç alerjim var ben de çok korkuyodum ondan zaten genel anestezi olmadım ya uyanamassam diye

bi de benim normalde etim çok hassastır
mesela bi yerimi kaşısam kabuk tutsa çokk zor geçer hatta iz bile kalır yani yaram çabuk iiyileşmez
o yüzden bensezeryanı çok kötü geçirdim
sancılarım dikiş yerim

sen inş. normal doğum olursun canım

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Selam kızlar nasılsınız.
Ben eh iste...Kızım halen emmıyor...Sanırım emmeyecek de artık umudum kalmadı...Kabullendim...Bır doktorun tavsıyesıyle bıberonu bıraksın memeye alıssın dıye kasıkla beslemeye calıstık ama kesınlıkle kabul etmıyor...Kasıkla beslemeye kalkarsam ac kalacak....Memeyı tekrar tekrar denıyoruz ama ı-ıh...
Anneme de kızıyorum.Umursamıyor emmemesını.Kasıkla besleyelım dıyorum gonulsuz...Denıyoruz,zorlanınca hemen olmadı ac kalacak getır bıberonu dıyor...Ben memeyı denemesem hıc emzırmeyı deneyelım demıyor,umursamıyor...Kasıkla beslemeyı fılan da sırf ben sen denetmedın demıyım dıye usulen yaptırdı.....Daraldım...
Sagmakla da cogalmıyo sut...
Netten vıtamalt sıparıs ettım,son umudum o_O da cogaltmazsa sutum de kesılebılır...MEtpamid bile bı ıse yaramadı,belkı vıtamalt da yaramaz..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar