aaaaaa kimselerrr yok yaaaa ben geldim-rgulu
kızlar 4 şubatta randevum vardı oğlum 3070 gr olmuş ve epey yakınmışız doğuma bunu öğrendim kendinize ii bakın yine bakarım arada
bakalım bizimki nasıl olcak yelizcim bilmiyom artık beklemekten baska care kalmadı hayır kabul etcem suni sancıyı o olcak..
hayırlısı olsun canım masallah seninde günün olmuş bayaa... normal istiyosan bence beklemeye deger, bi sorun yoksa tabii...
sagol canım da beklemek ozellikle bilmeden beklemek cok zor iste ya bide ne bi belirti ne bisey olmayınca..sıkıldım anlicagın
tansel canım biz iyi sayılırız.kalan kızlar olarak tısıl tısıl modunda dolanıyoruzMerhaba Kızlar;
Nasılısnız? Kuzucuklar nasıl? Benim oğlana paşa oğlum dedikçe evin bütün yönetimini ele geçirdiBu bebeklerin bile doğuştan gelen huyları var.. Hiç sıkıya gelemiyor, eldiven giymek istemiyor..
ACİL YARDIM
Emzik kullanan varmı? Benimki emziği çok istiyor ama boğazına yapışıyor..Avent, nuck hepsini denedim. LİTTLE ım oğlunun ağzında emzik vardı sen kullanıyorsun?
nazocum korktuğun suni sancı mı sezeryan mı inşallah gelir sancıların canım
kızlar 4 şubatta randevum vardı oğlum 3070 gr olmuş ve epey yakınmışız doğuma bunu öğrendim kendinize ii bakın yine bakarım arada
tansel canım biz iyi sayılırız.kalan kızlar olarak tısıl tısıl modunda dolanıyoruzsen nasılsın? selim paşa nasıl? emzik konusunda ben iremde cok istemiştim alsın cuk cuk emsin.ama zilli kızım almadı.o yüzden bi bilgim yok
hayatım canım benim...oğluşun nasıl? sen nasılsın? canım ben sezoş olmaktan cok korkuyorum.benim ölümcül dercede anestezi alerjim var.ilaç alerjilerim bi dünya.diğerlerini demiyom bile.o yuzden cok korkuyorum normal olsun istiyorum.az önce geldim yine doktordan düzensiz cıkan sancıda cıkmadı.benim kız toptan vazgecti sanırsam
maşallah tosbikine tuğbam.bak oğlana zayıf dedin dedin seni utandıracak şimdikdemek doğum yakın hee
hadi hayırlısı olsun hakkınızda..
tansel canım biz iyi sayılırız.kalan kızlar olarak tısıl tısıl modunda dolanıyoruzsen nasılsın? selim paşa nasıl? emzik konusunda ben iremde cok istemiştim alsın cuk cuk emsin.ama zilli kızım almadı.o yüzden bi bilgim yok
hayatım canım benim...oğluşun nasıl? sen nasılsın? canım ben sezoş olmaktan cok korkuyorum.benim ölümcül dercede anestezi alerjim var.ilaç alerjilerim bi dünya.diğerlerini demiyom bile.o yuzden cok korkuyorum normal olsun istiyorum.az önce geldim yine doktordan düzensiz cıkan sancıda cıkmadı.benim kız toptan vazgecti sanırsam
amin saol canım.yaklaştı mı bilemiyorum ki.sanırım sabrım azaldıNazocum iyiyiz şükürler olsun.. Gaz sancılarımız var, bol bol rezene içmeye çalışıyorum..Seninde doğum yaklaştı canım, Allahım tez zamanda kurtarsın.
Azomla benim oğanada hep tombiş dediler. Normal kiloda doğdu minikler)
Nazom inşalah normal doğum olur, ilaç alerjileri konusunda doktor ne diyor?
Ben spinal anestezi ile sezeryan oldum. Hem yapan ekipten hemde teknikten çok memnun kadım..