Canım Gökçeye benimde selamımı iletirmisn.. Allahım acil şifa versin..
Ondaki bu enfeksiyon sorunu idrar yolu enfeksiyonundanmı olmuş acaba?
Canımcım seninde kandilin mübarek olsun..
Allahım babanım mekanını cennet eylesin..
Hüzün mutlaka vardır ama lohusasın dikkat et canım..
Sılam nasıl sen onu anlat bakalım...
bide canım senin çoçuk doktorun D vitamini damlası verdimi?
Herkesin mevlid kandili mübarek olsun kızlar...
Bugün ayrıca benim rahmetli babacığımın seneyi devriyesi...
Hüzünlüyüm, buruğum...Rabbim yerinde dinlendirsin...
gönderdim babuş -ayse
Allah rahmet eylesin babuşum mübarek güne denk gelmiş
hüzününü anlıyorum benim babacımında martta 3 senesi dolacak
yattıkları yerler nur olsun
Seli paşamdan altını doldurma sesleri geliyorBu demek oluyorki birazdan kalkıcam..Altımı deştir, emzir beni, gazımı çıkar, biraz pişmişle, biraz konuş, sonrda gögsünde uyut.. Biizm böyle geçiyor zamanımız sıpamla
neyseki bu sefer doğru yere mesaj atmışım sağol tubişim gerçi gökçe kendi vermişti ama yinede acaba dedim
Herkesin mevlid kandili mübarek olsun kızlar...
Bugün ayrıca benim rahmetli babacığımın seneyi devriyesi...
Hüzünlüyüm, buruğum...Rabbim yerinde dinlendirsin...
yani maşallah rus gibi hatunsun bacım sapıkları dadandırma kendineneyseki şükürrr balım adres doğru
günaydın kızlaar...tanselcim hoşgeldin tekrar bebişin hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün..kızlar gökçeyi ararsanız benden de geçmiş olsun dileklerimi iletinn..ve hepinizin kandili mübarek olsunbabuşun baban nur içinde yatsın,Allah gani gani rahmet eğlesin..
haaa haaaaşu halimi gören kaçar benden dışarda yanıma yaklaşmamak için 1 metre takip mesafesini koruyorlar çok bakımsız çirkin bişeyim tubişim
bu arada doğum tarihimiz netleşsin kuaföre gitip kaportayı düzeltecem saç kaş ağda Allah ne verdiyse yaptıracam zira uzun süre fırsat bulamıcam
hadi beee mütevazi seni ben ördüm halini çok konuşma sexy gacı senii 1 metre takip mesefesi koyuyolarmışşş pehh duyda inanma
bende bugün gitcem kaş bıyığa pala remzi oldum aynaya bakasım yok