2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

iki kere ağdaya gitmeyim diye birde uzamaz diye jilet yaptım halada çıkmamiş gelecek hafta sonuna kadar çıkarmı acep yani alınırmı ağdayla

aynı durumdayım akşam genel temizlik yaptım bakıyorum ağdaya gelmiyor epilasyon makinesiyle yaptım mecburen ama bş dahakine aynı şeyi bir parti daha yapıcam uzamıyo tüysüz kaldım :D belki uzarrr bekle ama uzamassa yapcak bişi yok bi parti daha jilet yapcan mecbur
offf ya canım gamze yarın sana çatı muayenesi yapacakmı
bişey dedimi
bide ntsye bağlıcakmı

niloş hiçbir fikrim yok ama yapması iiçin ısrar edicem sancılarım var acılmam varmı yokmu merak ediyorum bilmek istiyorm nstde soksun mümkünse doğumumu bekliycek daha artık 37 haftalık olduk bacım yaaa yarın k.validem eşim ben filan geliriz hastaneye ama onlar çıkarlar alttan muayene oolursa

mannak

Aktif Üye
Tepki
177

aynı durumdayım akşam genel temizlik yaptım bakıyorum ağdaya gelmiyor epilasyon makinesiyle yaptım mecburen ama bş dahakine aynı şeyi bir parti daha yapıcam uzamıyo tüysüz kaldım :D belki uzarrr bekle ama uzamassa yapcak bişi yok bi parti daha jilet yapcan mecbur

niloş hiçbir fikrim yok ama yapması iiçin ısrar edicem sancılarım var acılmam varmı yokmu merak ediyorum bilmek istiyorm nstde soksun mümkünse doğumumu bekliycek daha artık 37 haftalık olduk bacım yaaa yarın k.validem eşim ben filan geliriz hastaneye ama onlar çıkarlar alttan muayene oolursa

aynen canım yaaa benimkide sokmuyo nts ye inşş yarın sokar ama çatı muayesinden korkuyom yaaa

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
aynen canım yaaa benimkide sokmuyo nts ye inşş yarın sokar ama çatı muayesinden korkuyom yaaa

bende korkuyorum nilayım ama bakması lasım artık yani başka çareleri yok bak aslı 34 haftadan beri nstye giriyo littesunshıneda girmişti biizmkiler son haftaya bırakıyolar sarı çizmeli mehmet aga hesabı ne olcağımız belli değil bu hissetiğim sancı yalancımı anormallik varmı bilemiyorum ben rica edecem yarın sende nurcanla bi konuş derim cnm

mannak

Aktif Üye
Tepki
177

bende korkuyorum nilayım ama bakması lasım artık yani başka çareleri yok bak aslı 34 haftadan beri nstye giriyo littesunshıneda girmişti biizmkiler son haftaya bırakıyolar sarı çizmeli mehmet aga hesabı ne olcağımız belli değil bu hissetiğim sancı yalancımı anormallik varmı bilemiyorum ben rica edecem yarın sende nurcanla bi konuş derim cnm

evet canım benimm yaa hakkaten onlar ne güsel erkenden başladılar bakmaya
bende konuşmayı düşünüom
epidural normalide soracam bide vbenim çok fazla akıntım var ya sendede varmı?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
evet canım benimm yaa hakkaten onlar ne güsel erkenden başladılar bakmaya
bende konuşmayı düşünüom
epidural normalide soracam bide vbenim çok fazla akıntım var ya sendede varmı?

günde 2 tane ped değiştiriyorum banamısın demio aynıyız bu durumda onu bende sorcam ama bildiğim kadarıyla sezaryan işlemi gibi oluyo ücret konusunda ama çoğu doktor önermiyo epiduralı sen bir sor bende gamzeye danışayım aklımızda olsun eve didiyorum ben k.validemler geldi karnımı doyurayım cnm muhah:eek: kendine dikkat et yarın görüşürüz inşallah

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
kandiliniz mübarek olsun

Lailahe illallah Cuma’nın sebebiyle, Muhammedün Resullullah gerek yüzün gölgesiyle dünya ve ahiret muradımı ver.

Melekler duasıyla, Ya vedüdüm, entel maksudum, Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, cennet kapılarını aç, benim günahımdan geç.

Benim günahım varsada senin gibi halikim var. Muhammed Aleyhisselam dostum var.

İlahi kabre vardığım gece lütfeyle, yalnız kaldığım gece bilmediğimi bildir. Kabrimi nur ile doldur. Kevser şarabına daldır, ulu cemalini göster.

Gece gündüz yalvarırım sana dünya ve ahiret muradımı ver bana.

Rabbim Allah, fikrim zikrullah, kalbimin nuru Resullullah, evvelim Allah, ahirim Allah, La ilahe illallah Muhammedün Resullullah.

Cuma gibi günümüz var. İslam gibi dinimiz var. Muhammed gibi şahımız var. Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne.

Sırrım sübhanım Allah, derdim dermanım Allah, gafil kuluna gam düşmüş, yetiş imdadımıza ya Muhammed.

Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, ya Allah, ya Muhammed umarız senden şefaat.

Lailahe illallahtır özüm, Muhammed Mustafadır sözüm, ihlas-ı şerif ile yıkadım yüzüm. Ayetele kürsü için sen kabul eyle sözüm.

Bugün Cuma günüdür. Dinim İslam dinidir. Dinimin İslam dini olduğuna, yetmiş binin nısfına, mühürledim üstüne.

Lailahe illallah üç muradım var, biri cennet, bir ırmak diyarını görmek. Aç cemalini göster diyarını.

Ya Resullullah! Aman yarabbi ya rabbena her halimiz malumdur sana, gece gündüz yalvarırım sana. Her zaman sana muhtacım, cemalini göster bana.

Cennetine davet et Allahım kabrimizde rahatlık, sıratta selamet, tatlı canımız sana emanet, son nefesimizde selametler ihsan eyle.

Kabir suallerimiz ahsan eyle, cennetinle cemalini cümleyle beraber bana da nasip eyle.

Lailahe illallah selalar duası için, Muhammedün Resullullah arşı ala gölgesi için hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ihsan eyle Ya Rabbim.

Elif Allah, Nur Muhammed tez selamet.

Ya Celil, etme zelil, gönder delil. İlahi Yarabbi hacetimi rahmet deryasını ulaştır, duaya açılan elleri icabete eriştir.

Allahım senden başka kimsemiz yoktur. Lailahe illallah arşı alaya Muhammedün Resullullah şükür Mevlaya.

Yarabbi yarabbena her halim malumdur sana, cenneti alada cemalini göster bana.

Lailahe illallah günahlarımız af eyle, Muhammedün Resullullah makamımı nur eyle.

İlahi Yarabbi son nefesimde kendime malik olmadığım zaman bu duamı sana emanet ederim.

Selatü selaya yolladım Mevlaya, sen cümlemizin muradını ver gelecek Cuma’ya.

Lailahe illallah ve cellehü edası ile, Rabbim muradımızı ver melekler duası ile.

Lailahe illallah kalbimizi karartma, rızkımızı azaltma, kabrimizi, daraltma, senden başka kapı aratma, muhannete muhtaç etme.

Lailahe illallah imanla sabır, Muhammedün Resullullah azapsız kabir.

Allahım beni af eyle, her derdimi def eyle, rızkımızı bol eyle, kabrimizi nur eyle, sual meleklerinin cevabını muktedir eyle.

Evvelim Allah, ahirim Allah, kalbimde beytullah Lailahe illallah Muhammedün Resullullah. “Eşhedü en lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abduhû ve rasûlühü” diyerek çene kapatmak nasip eyle Yarabbi.

Allahım şeytanın şerrinden, kabirdeki yılanlardan, çıyanlardan, ölümün dehşetinden, kabirin azabından, sıratın zulmetinden muhafaza eyle Allahım.

Ölümün hayırlısını, üç ayların birisini, Yasinin yarısını okurken ölmeyi nasip eyle Yarabbi.

Amin.

mannak

Aktif Üye
Tepki
177

günde 2 tane ped değiştiriyorum banamısın demio aynıyız bu durumda onu bende sorcam ama bildiğim kadarıyla sezaryan işlemi gibi oluyo ücret konusunda ama çoğu doktor önermiyo epiduralı sen bir sor bende gamzeye danışayım aklımızda olsun eve didiyorum ben k.validemler geldi karnımı doyurayım cnm muhah:eek: kendine dikkat et yarın görüşürüz inşallah

tamamm yavruşummm
afiyet bal şeker olsun yarasın eymenciğimeeee

yarın görüşürüz inşş senin vaktin olmaz herhalde misafirin var malumm
ama en azından doğumdan önce belki son girüşmemiz olurrr
ama inşşşş aynı gün doğururuzzzzz
öpüom çok

bende çıkıom çamaşırım var asılacak çok işim var çok

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kızlarr selamlar..güzel anneler ve anne olmayı bekleyen anne adayları cumanız mübarek kandiliniz kutlu olsun.

hemen bi geçmişe bakıyorum,geliyorum

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
canımmm Allah rahmet eylesin babana mekanı cennet olsun inşşşş

sen okuyamıyosun malum
ama ben senin yerine babana en azından bi yasin bağışlarımm dilim döndüğünce

Allah razı olsun canım...
Ben okuyamıyorum evet,kanamam halen devam etmekte...

babuşum allah gani gani rahmet eylesin babacıgna bol bol dua edeceğim mekanı cennet olsun inşallah

Saol canım benim...
Canım Gökçeye benimde selamımı iletirmisn.. Allahım acil şifa versin..
Ondaki bu enfeksiyon sorunu idrar yolu enfeksiyonundanmı olmuş acaba?

Sanırım ondanmış canım detayları bilmiyorum ben de...
Selamını da ilettim...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
kızlarr selamlar..güzel anneler ve anne olmayı bekleyen anne adayları cumanız mübarek kandiliniz kutlu olsun.

hemen bi geçmişe bakıyorum,geliyorum

Hoşgeldin canım kandilin mübarek olsun...

ayy çok sevindim mesajında tedavimizin bitmesini bekliyoruz yazmıştı demekki doktor uygun gördü taburcu etti

banada msjda antibiyotiğin bitmesini bekliyoruz yazmıştı sonra aradı,dualarınızla taburcu oluyoruz şimdi dedi.Maşallah

Kızlar bu arada tek elimle yazıyorum ada hnm kucakta uyuyacakmış...Prenses hazretleri :utan:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Herkesin mevlid kandili mübarek olsun kızlar...
Bugün ayrıca benim rahmetli babacığımın seneyi devriyesi...
Hüzünlüyüm, buruğum...Rabbim yerinde dinlendirsin...

canım ne güzel ne mübarek bir güne denk gelmiş bu yılki senesi..rabbim yattıkları yerde huzurlu eylesin inşallah..bu akşam baban içinde dua edeceğim inşallah canım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar