bende bugün gitcem kaş bıyığa pala remzi oldum aynaya bakasım yok
offf ya canım gamze yarın sana çatı muayenesi yapacakmı
bişey dedimi
bide ntsye bağlıcakmı
bende bugün gitcem kaş bıyığa pala remzi oldum aynaya bakasım yok
iki kere ağdaya gitmeyim diye birde uzamaz diye jilet yaptım halada çıkmamiş gelecek hafta sonuna kadar çıkarmı acep yani alınırmı ağdayla
offf ya canım gamze yarın sana çatı muayenesi yapacakmı
bişey dedimi
bide ntsye bağlıcakmı
çok acıktım yemeğimi yiyeyi gelirim sonra
aynı durumdayım akşam genel temizlik yaptım bakıyorum ağdaya gelmiyor epilasyon makinesiyle yaptım mecburen ama bş dahakine aynı şeyi bir parti daha yapıcam uzamıyo tüysüz kaldımbelki uzarrr bekle ama uzamassa yapcak bişi yok bi parti daha jilet yapcan mecbur
niloş hiçbir fikrim yok ama yapması iiçin ısrar edicem sancılarım var acılmam varmı yokmu merak ediyorum bilmek istiyorm nstde soksun mümkünse doğumumu bekliycek daha artık 37 haftalık olduk bacım yaaa yarın k.validem eşim ben filan geliriz hastaneye ama onlar çıkarlar alttan muayene oolursa
aynen canım yaaa benimkide sokmuyo nts ye inşş yarın sokar ama çatı muayesinden korkuyom yaaa
bende korkuyorum nilayım ama bakması lasım artık yani başka çareleri yok bak aslı 34 haftadan beri nstye giriyo littesunshıneda girmişti biizmkiler son haftaya bırakıyolar sarı çizmeli mehmet aga hesabı ne olcağımız belli değil bu hissetiğim sancı yalancımı anormallik varmı bilemiyorum ben rica edecem yarın sende nurcanla bi konuş derim cnm
evet canım benimm yaa hakkaten onlar ne güsel erkenden başladılar bakmaya
bende konuşmayı düşünüom
epidural normalide soracam bide vbenim çok fazla akıntım var ya sendede varmı?
günde 2 tane ped değiştiriyorum banamısın demio aynıyız bu durumda onu bende sorcam ama bildiğim kadarıyla sezaryan işlemi gibi oluyo ücret konusunda ama çoğu doktor önermiyo epiduralı sen bir sor bende gamzeye danışayım aklımızda olsun eve didiyorum ben k.validemler geldi karnımı doyurayım cnm muhahkendine dikkat et yarın görüşürüz inşallah
canımmm Allah rahmet eylesin babana mekanı cennet olsun inşşşş
sen okuyamıyosun malum
ama ben senin yerine babana en azından bi yasin bağışlarımm dilim döndüğünce
babuşum allah gani gani rahmet eylesin babacıgna bol bol dua edeceğim mekanı cennet olsun inşallah
Canım Gökçeye benimde selamımı iletirmisn.. Allahım acil şifa versin..
Ondaki bu enfeksiyon sorunu idrar yolu enfeksiyonundanmı olmuş acaba?
Şimdi Gökçe aradı taburcu olmuşlar
Ay çok sevindim yaaaaa maşallah...
Hepinize selamı var kızlar 1-2 gün gelemem sonra gelicem dedi...
kızlarr selamlar..güzel anneler ve anne olmayı bekleyen anne adayları cumanız mübarek kandiliniz kutlu olsun.
hemen bi geçmişe bakıyorum,geliyorum
kızlarr selamlar..güzel anneler ve anne olmayı bekleyen anne adayları cumanız mübarek kandiliniz kutlu olsun.
ayy çok sevindim mesajında tedavimizin bitmesini bekliyoruz yazmıştı demekki doktor uygun gördü taburcu etti
Herkesin mevlid kandili mübarek olsun kızlar...
Bugün ayrıca benim rahmetli babacığımın seneyi devriyesi...
Hüzünlüyüm, buruğum...Rabbim yerinde dinlendirsin...
Şimdi Gökçe aradı taburcu olmuşlar
Ay çok sevindim yaaaaa maşallah...
Hepinize selamı var kızlar 1-2 gün gelemem sonra gelicem dedi...