2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
hoşgeldin tanselcimm...selim kuzum napıyor yaaaa kurban olduğum dahada iyi değilmi şükür..o akşam seninle konuştuktan sonra eşim sordu kim diye neyse anlattım sonra dedimki oğlunun adı ne biliyormusun selim dedim birden senin oğlana hayran kaldı:):)selim koyacaktı ya oğlu olsaydı:):)

Hoşbulduk aslım... Şükürler olsun Selim iyi, o iyi olunca bende iyi oluyorum..Diğer isminide Önder koyduk.. Önder Selim.. Yakıştı kuzumz bu isim..Paşam paşam diye seviyoruz aslım. Aslıcım bide ben çok kucağa alıştırdım, benim gögsümde uyumak istiyor.. Benden başka kimsede olma istemiyor. Eşimde ve annemde ağlıyor, hemen bana veriyorlar seni istiyor diye:)

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Gökçenin oğluşu nasıl haber aldınızmı?

Doğum yapmamışlara tecrübelerimi aktarmak istiorum:)
1.. ben hastanede çok terledim, alet az almışım.. Çok lazım oluyor.
2. sevi bebeden reflü yastığı almıştım çok işimi gördü.
3. meme ucu çıkarıcı almıştım, çok basit bişey.. Çok kullandım..
4. Aventin elektrikli pompası çok güzel..

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Laylam hoşbulduk canım.. Kuzucum iyi şükürler olsun.. Hastanede 2 gün fototerapi aldı, çok ağladı yavrum.. Ama dayandık.. Bilirubini 18 idi, foto
terapi ile 13.5 düştü.. İnşallah bundansonrasını kendisi atacak..Sürekli emzirmeye çalışıyorum, uyuyorsa uyandırıyorum..
Laylacım sen anneliği biliyorsun, çok başka bişeymiş ya. Allahım isteyen herkese nasip etsin.. Yok bu duyguyu taif edecek kelime bile bulamıyorum..
Annem yanımda, bebeğimle ilgilenmeme hayret ediyor. Sanki 4.çoçuk annesi birisin, herşeyi çok iyi yapıyorsn diyor.. Buda bana moral oluyor.

çok geçmiş olsun tanselcim acil şifalar selim paşaya genelde yeni doğanlarda oluyor sarılık artık normal gibi sen anlatırken ilk doğumum geldi aklıma sabaha kadar uyuyamamıştım yanımdaki bebeğime bakıp Allahım bu benimmi benmi doğurdum deyip ağlamıştım hakkatden mucizevi bir duygu rabbimin biz kadınlara bahşettiği kendiliğinden gelişen bir yetenek ANNELİK dediğin gibi Allah bunu tatmayan herkese nasip etsin

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
merhaba kızlar;
nasılsınız? özledim sizleri.. Selim paşam uyuyorkenbir bakayım dedim:)
hoşgeldin canım benim nasılsın? oğluna maşallah allahım tez versin şifasını
ne güzel işte...yok valla ben sanmıyorum canım benimkisi gayet rahat hiç torunu olacak gibi değil hatta 1 değil 2 torunu birden olacak biliyorsun eltimde hamile oda benden 3 hafta sonra doğum yapacak ama kadında hiiiiiçççç kaygı yok valla zaten kaygılı olsaydı okadar kiloyu alamazdı diye düşünüyorum..ayy neyse bacım gene niyetişmde ağzımda bozulacak mübarek günde neyse ne diyordum velahavle diyordum:):)
inşallah allah merhamet ve sevgiyle doldurur kalbini aslıcım
Laylam hoşbulduk canım.. Kuzucum iyi şükürler olsun.. Hastanede 2 gün fototerapi aldı, çok ağladı yavrum.. Ama dayandık.. Bilirubini 18 idi, foto
terapi ile 13.5 düştü.. İnşallah bundansonrasını kendisi atacak..Sürekli emzirmeye çalışıyorum, uyuyorsa uyandırıyorum..
Laylacım sen anneliği biliyorsun, çok başka bişeymiş ya. Allahım isteyen herkese nasip etsin.. Yok bu duyguyu taif edecek kelime bile bulamıyorum..
Annem yanımda, bebeğimle ilgilenmeme hayret ediyor. Sanki 4.çoçuk annesi birisin, herşeyi çok iyi yapıyorsn diyor.. Buda bana moral oluyor.
çok şükür iyi ya tanselim yanında sen çok istekli bir annesin aferin sana cnm salma kendini

Gökçenin oğluşu nasıl haber aldınızmı?

Doğum yapmamışlara tecrübelerimi aktarmak istiorum:)
1.. ben hastanede çok terledim, alet az almışım.. Çok lazım oluyor.
2. sevi bebeden reflü yastığı almıştım çok işimi gördü.
3. meme ucu çıkarıcı almıştım, çok basit bişey.. Çok kullandım..
4. Aventin elektrikli pompası çok güzel..

gökçeyle akşam 10da msjlaştık msj attı bebeği küvezden çıkarmışlar 1 hafta daha hastanedelermiş dua edin bize lütfen diyo kuzum antibiyotik tedavisine başlamışlar çok şükür en azından yanımda oğlum diyordu hepinize slmı var beni unutmsınlar diyo

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
bulantım bütün gece devam etti canım ama bugün daha iyiyim..sen nasılsın canım?

ben de bugün iyiyim karnım çok rahatsız gergin yırtılacakmış gibi birde geceleri yatarken pikecim önermişti famodin içiyorum çok faydasını gördüm rahat uyuyorum ne yanma ne bulantı oluyor bulantılarım genelde gündüz oluyor

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

çok geçmiş olsun tanselcim acil şifalar selim paşaya genelde yeni doğanlarda oluyor sarılık artık normal gibi sen anlatırken ilk doğumum geldi aklıma sabaha kadar uyuyamamıştım yanımdaki bebeğime bakıp Allahım bu benimmi benmi doğurdum deyip ağlamıştım hakkatden mucizevi bir duygu rabbimin biz kadınlara bahşettiği kendiliğinden gelişen bir yetenek ANNELİK dediğin gibi Allah bunu tatmayan herkese nasip etsin

Ahh Laylacım, dediğin gibi iyiki kadınım ve Allahım bana evlat nasip etti..Senin doğumada az kaldı.. Sağlığın nasıl iyisin demi..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

hoşgeldin canım benim nasılsın? oğluna maşallah allahım tez versin şifasını

inşallah allah merhamet ve sevgiyle doldurur kalbini aslıcım

çok şükür iyi ya tanselim yanında sen çok istekli bir annesin aferin sana cnm salma kendini

gökçeyle akşam 10da msjlaştık msj attı bebeği küvezden çıkarmışlar 1 hafta daha hastanedelermiş dua edin bize lütfen diyo kuzum antibiyotik tedavisine başlamışlar çok şükür en azından yanımda oğlum diyordu hepinize slmı var beni unutmsınlar diyo

Ayyy gökçemin Allah yadmcısı olsun.. En kısa zamanda oğluşu ile evine dönsün inşallah..

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Ahh Laylacım, dediğin gibi iyiki kadınım ve Allahım bana evlat nasip etti..Senin doğumada az kaldı.. Sağlığın nasıl iyisin demi..

az kaldı tanselim aslında bugun kontrolüm vardı doktorum izne çıktı salıya aldı gidince tarih belirler umarım yada kendim söylücem 14 şubatta doğurmak istiyorum nasılsa sancı bekleme gibi durumum yok sezaryan olacam bakalım ne diyecek uyuz doktor

mannak

Aktif Üye
Tepki
177

nazom her an gelebilir harbiden senin kız sen hissettiğine bakma haftasonu bari geçseydi abooo 4 şubatı rezerve etmiştin senn kız şimdi aklıma geldi o gün doğursan yaaa
tecrübeli arkadaşım benim bak 10 dk tatlı tatlı sağ tarafta belime ağrı giriyo böle ayıptır dimesi isal olurken karın ağrısı olur ya aynen ölede sızlıyo bu tarz ağrın oldumu iremde

kızlarrr tünaydınnn :)
aslında bugün erken kalktım ama geçmişi okudum kahvaltı yaptım derken saat yine geç olduu

mevlit kandiliniz mübarek olsunnn bol bol dua edelim bu gece inşş hepimiz kolayca doğum yaparızzz

tuğbacım bu bahsettiğin ağrı bendede oluyo hatta dün akşam biraz daha sürseydi doktora gidecektik
benimde kasılmalarım akşam artıyo 6 8 dakikada bi geldiği oluyo
ama düzenli değil diye önemsememeye çalışıyorum
bu arada misafirlerin gelmiş gözün aydın

gökçeyede bu akşam dua edelim ya inşş en kısa zamanda iyileşir minik meleğii
t

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Lidoş bana da gökçenin tel.ini özelden atabilir misin ben de bi aramak istiyorum...
Bir de geçen beni pikoş aramış, banyodaydım duymamışım...
Geri aradım ama Kıbrıs tel.i ulaşamadım.Aslında normal TR hattı gibi duruyor numara ama aranmadı.Mesajlarım da zor bela gidiyo zaten ona :(

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ayyy gökçemin Allah yadmcısı olsun.. En kısa zamanda oğluşu ile evine dönsün inşallah..
inşallah tanselim allah cümlemizin yardımcısı olsun
kızlarrr tünaydınnn :)
aslında bugün erken kalktım ama geçmişi okudum kahvaltı yaptım derken saat yine geç olduu

mevlit kandiliniz mübarek olsunnn bol bol dua edelim bu gece inşş hepimiz kolayca doğum yaparızzz

tuğbacım bu bahsettiğin ağrı bendede oluyo hatta dün akşam biraz daha sürseydi doktora gidecektik
benimde kasılmalarım akşam artıyo 6 8 dakikada bi geldiği oluyo
ama düzenli değil diye önemsememeye çalışıyorum
bu arada misafirlerin gelmiş gözün aydın

gökçeyede bu akşam dua edelim ya inşş en kısa zamanda iyileşir minik meleğii
t

sağol niloşum hoşgeldin
bu geceki tüm dualarımız kabul olur inşallah

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Herkesin mevlid kandili mübarek olsun kızlar...
Bugün ayrıca benim rahmetli babacığımın seneyi devriyesi...
Hüzünlüyüm, buruğum...Rabbim yerinde dinlendirsin...

Canımcım seninde kandilin mübarek olsun..
Allahım babanım mekanını cennet eylesin..
Hüzün mutlaka vardır ama lohusasın dikkat et canım..
Sılam nasıl sen onu anlat bakalım...
bide canım senin çoçuk doktorun D vitamini damlası verdimi?

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Lidoş bana da gökçenin tel.ini özelden atabilir misin ben de bi aramak istiyorum...
Bir de geçen beni pikoş aramış, banyodaydım duymamışım...
Geri aradım ama Kıbrıs tel.i ulaşamadım.Aslında normal TR hattı gibi duruyor numara ama aranmadı.Mesajlarım da zor bela gidiyo zaten ona :(

Canım Gökçeye benimde selamımı iletirmisn.. Allahım acil şifa versin..
Ondaki bu enfeksiyon sorunu idrar yolu enfeksiyonundanmı olmuş acaba?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar