2012 Şubat Anneleri

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Kızlar babamız geliyor hastneye gidicez hazırnalayım ben gelince haber veririm sizlere son durumu bas bassss :ayk:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Hu huuu gunaydın annisler :huhuu:

amin cnm zamanını beklese daha iyi olcak sanki

ohhh tanselim gelmiş hoşgelmişş interneti gelmiş oğluşu düzelmiş maşallah

babuş kızz öslemişim senin açılış yapmanı :D bu sabah erken inemedim işe son günüm bugün yehuuu k.valideler geldi ondan rötar yaptım :D

günaydın aslıcan evet aynen ondan geç kaldım bacım doğurdum sandınız dimi oğlum bu saatten sonra gelebilir babası geldi artık

günaydın kızlarrrrrrrrrr:beyazbayrak::beyazbayrak:

ayy tuğbam darısı başıma inşallahh.tek çalışan anne ben olucam sanırım:(

Tepki
56
Hu huuu gunaydın annisler :huhuu:

yelizcim günaydın, maşallah oğluşunu büyütmüşsün kocaman olmuş valla :) allah analı babalı büyütsün canım..

günaydın cümleten :utan:bugun son iş günüm göbek atasım varrr:evet::sila:-kop

tugbacım günaydın nasılsın canım.. dün gece biraz rahatsızlanmışsın şimdi nasılsın? bak şimdiden söylüyorum beraber doğurcaz erken doğurmak yok :)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
babannemiz neler almış torununaamanda aman 3 tepe kıyafet 1 tepesi sırf el örgüsü yelekler hırkalar süveterler 2 tepesi tulum zıbın setleri felan anakucağı gibi bir beşik,salıncak,puset ev fena halde doldu maşallah

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
bu arada kızlar bugün MEVLÜD KANDİLİ kandiliniz mübarek olsun canlar..
aaaa kandiliniz mübarek olsun dünyadan haberimiz yok cnm yaa iyi oldu söylediğin
günaydın kızlarrrrrrrrrr:beyazbayrak::beyazbayrak:

ayy tuğbam darısı başıma inşallahh.tek çalışan anne ben olucam sanırım:(
az kaldı güselim bitti merak etme göz açıp kapayıncaya kadar geççek
yelizcim günaydın, maşallah oğluşunu büyütmüşsün kocaman olmuş valla :) allah analı babalı büyütsün canım..

tugbacım günaydın nasılsın canım.. dün gece biraz rahatsızlanmışsın şimdi nasılsın? bak şimdiden söylüyorum beraber doğurcaz erken doğurmak yok :)

günaydın cnm valla akşam fenaydım bu sefer geliyo dedim ama benim oğlum kandırıkçı :D neyseki babasını bekledi bende erken doğurmak istemiyorum biraz daha gelişsin bebeemm tamam beraber dogurcaz hatta sen benden 1 gün önce :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
babannemiz neler almış torununaamanda aman 3 tepe kıyafet 1 tepesi sırf el örgüsü yelekler hırkalar süveterler 2 tepesi tulum zıbın setleri felan anakucağı gibi bir beşik,salıncak,puset ev fena halde doldu maşallah

ellerine sağlık canım hepsinin nede güzel düşünmüşler sağolsunlar..güle güle giysin eymencim inşallahh güzel günlerde sağlıklı zamanlarda inşallahhh

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ellerine sağlık canım hepsinin nede güzel düşünmüşler sağolsunlar..güle güle giysin eymencim inşallahh güzel günlerde sağlıklı zamanlarda inşallahhh

valla aslım şaşırdım gerçekten maşallah hepsi o kadar itinalı yapılmış o kadar düzgün örülmüş ve zevkle alınmış ki sübanallah boncugu gibi dizdim sabah sabah:D yan yana hatta bir makine hemen doldurdum bi makine yıkanıyo halalarda böle dolu gelirlerse ev eşyadan geçilmiycek yok yok diyordum artık çok var diyorum

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

valla aslım şaşırdım gerçekten maşallah hepsi o kadar itinalı yapılmış o kadar düzgün örülmüş ve zevkle alınmış ki sübanallah boncugu gibi dizdim sabah sabah:D yan yana hatta bir makine hemen doldurdum bi makine yıkanıyo halalarda böle dolu gelirlerse ev eşyadan geçilmiycek yok yok diyordum artık çok var diyorum

birden öyle oluyor bacım bendede olmuştu rabbim bereketini birden artırıyor ciddende sonradan dolaplar almıyor taşıyorrr:):)ne güzel yaaa işte babaanne dediğin hala dediğin böyle olur benimkiler bostan korkuluğu işte:sinir::sinir::sinir:

Tepki
56

güle güle giysin kuzun canım.. valla kaynananla arandaki yakınlığı bilmiyorum ama helal olsun valla yapmış torunu için bir şeyler.. benimki gibi değil en azından..çok sinirleniyorum benimkine çokkk ...

günaydın cnm valla akşam fenaydım bu sefer geliyo dedim ama benim oğlum kandırıkçı :D neyseki babasını bekledi bende erken doğurmak istemiyorum biraz daha gelişsin bebeemm tamam beraber dogurcaz hatta sen benden 1 gün önce :D

gelmeye niyetlenirse kimse tutamaz da senin oğlanı ama 1 hafta daha kalsa içerde çok iyi olur :utan: valla kızıma sürekli diyorum ''annecim ne olur biraz tatil yapalım evde, öyle gel tamam mı'' diye de anasının sözünü ne kadar dinler o muamma

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
birden öyle oluyor bacım bendede olmuştu rabbim bereketini birden artırıyor ciddende sonradan dolaplar almıyor taşıyorrr:):)ne güzel yaaa işte babaanne dediğin hala dediğin böyle olur benimkiler bostan korkuluğu işte:sinir::sinir::sinir:
kız öle deme belki onlarda doğuma yakın gönderirler cnm torunları sonuçta duyarsız kalcaklarını sanmıyorum bizim babannemiz torunlarına aşıktır da oldukça ondan hep böle boldur eli sağolsun bana diyo dobik olmuşsun ödem yapmış burnun ellerin diyo dedim torunundan ötürü :D ee bişi kalmadı kızım normal diyo bakalım yarın kontrol var ne olcak sabahın köründe kontrolde çekilmiycek:uyku:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
merhaba kızlar;
nasılsınız? özledim sizleri.. Selim paşam uyuyorkenbir bakayım dedim:)

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

kız öle deme belki onlarda doğuma yakın gönderirler cnm torunları sonuçta duyarsız kalcaklarını sanmıyorum bizim babannemiz torunlarına aşıktır da oldukça ondan hep böle boldur eli sağolsun bana diyo dobik olmuşsun ödem yapmış burnun ellerin diyo dedim torunundan ötürü :D ee bişi kalmadı kızım normal diyo bakalım yarın kontrol var ne olcak sabahın köründe kontrolde çekilmiycek:uyku:

ne güzel işte...yok valla ben sanmıyorum canım benimkisi gayet rahat hiç torunu olacak gibi değil hatta 1 değil 2 torunu birden olacak biliyorsun eltimde hamile oda benden 3 hafta sonra doğum yapacak ama kadında hiiiiiçççç kaygı yok valla zaten kaygılı olsaydı okadar kiloyu alamazdı diye düşünüyorum..ayy neyse bacım gene niyetişmde ağzımda bozulacak mübarek günde neyse ne diyordum velahavle diyordum:):)

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
merhaba kızlar;
nasılsınız? özledim sizleri.. Selim paşam uyuyorkenbir bakayım dedim:)

hoşgeldin tanselcimm...selim kuzum napıyor yaaaa kurban olduğum dahada iyi değilmi şükür..o akşam seninle konuştuktan sonra eşim sordu kim diye neyse anlattım sonra dedimki oğlunun adı ne biliyormusun selim dedim birden senin oğlana hayran kaldı:):)selim koyacaktı ya oğlu olsaydı:):)

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

hoşgeldin günaydın tanselcim nasılsın annelik nasıl gidiyor selim paşan nasıl oldu?

Laylam hoşbulduk canım.. Kuzucum iyi şükürler olsun.. Hastanede 2 gün fototerapi aldı, çok ağladı yavrum.. Ama dayandık.. Bilirubini 18 idi, foto
terapi ile 13.5 düştü.. İnşallah bundansonrasını kendisi atacak..Sürekli emzirmeye çalışıyorum, uyuyorsa uyandırıyorum..
Laylacım sen anneliği biliyorsun, çok başka bişeymiş ya. Allahım isteyen herkese nasip etsin.. Yok bu duyguyu taif edecek kelime bile bulamıyorum..
Annem yanımda, bebeğimle ilgilenmeme hayret ediyor. Sanki 4.çoçuk annesi birisin, herşeyi çok iyi yapıyorsn diyor.. Buda bana moral oluyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar