Hu huuu gunaydın annisler
amin cnm zamanını beklese daha iyi olcak sanki
ohhh tanselim gelmiş hoşgelmişş interneti gelmiş oğluşu düzelmiş maşallah
babuş kızz öslemişim senin açılış yapmanıbu sabah erken inemedim işe son günüm bugün yehuuu k.valideler geldi ondan rötar yaptım
günaydın aslıcan evet aynen ondan geç kaldım bacım doğurdum sandınız dimi oğlum bu saatten sonra gelebilir babası geldi artık
Hu huuu gunaydın annisler
günaydın cümletenbugun son iş günüm göbek atasım varrr
:sila:
aaaa kandiliniz mübarek olsun dünyadan haberimiz yok cnm yaa iyi oldu söylediğinbu arada kızlar bugün MEVLÜD KANDİLİ kandiliniz mübarek olsun canlar..
az kaldı güselim bitti merak etme göz açıp kapayıncaya kadar geççekgünaydın kızlarrrrrrrrrr:beyazbayrak::beyazbayrak:
ayy tuğbam darısı başıma inşallahh.tek çalışan anne ben olucam sanırım
yelizcim günaydın, maşallah oğluşunu büyütmüşsün kocaman olmuş vallaallah analı babalı büyütsün canım..
tugbacım günaydın nasılsın canım.. dün gece biraz rahatsızlanmışsın şimdi nasılsın? bak şimdiden söylüyorum beraber doğurcaz erken doğurmak yok
babannemiz neler almış torununaamanda aman 3 tepe kıyafet 1 tepesi sırf el örgüsü yelekler hırkalar süveterler 2 tepesi tulum zıbın setleri felan anakucağı gibi bir beşik,salıncak,puset ev fena halde doldu maşallah
ellerine sağlık canım hepsinin nede güzel düşünmüşler sağolsunlar..güle güle giysin eymencim inşallahh güzel günlerde sağlıklı zamanlarda inşallahhh
valla aslım şaşırdım gerçekten maşallah hepsi o kadar itinalı yapılmış o kadar düzgün örülmüş ve zevkle alınmış ki sübanallah boncugu gibi dizdim sabah sabahyan yana hatta bir makine hemen doldurdum bi makine yıkanıyo halalarda böle dolu gelirlerse ev eşyadan geçilmiycek yok yok diyordum artık çok var diyorum
babannemiz neler almış torununaamanda aman 3 tepe kıyafet 1 tepesi sırf el örgüsü yelekler hırkalar süveterler 2 tepesi tulum zıbın setleri felan anakucağı gibi bir beşik,salıncak,puset ev fena halde doldu maşallah
günaydın cnm valla akşam fenaydım bu sefer geliyo dedim ama benim oğlum kandırıkçıneyseki babasını bekledi bende erken doğurmak istemiyorum biraz daha gelişsin bebeemm tamam beraber dogurcaz hatta sen benden 1 gün önce
kız öle deme belki onlarda doğuma yakın gönderirler cnm torunları sonuçta duyarsız kalcaklarını sanmıyorum bizim babannemiz torunlarına aşıktır da oldukça ondan hep böle boldur eli sağolsun bana diyo dobik olmuşsun ödem yapmış burnun ellerin diyo dedim torunundan ötürübirden öyle oluyor bacım bendede olmuştu rabbim bereketini birden artırıyor ciddende sonradan dolaplar almıyor taşıyorrrne güzel yaaa işte babaanne dediğin hala dediğin böyle olur benimkiler bostan korkuluğu işte:sinir::sinir::sinir:
ayyy ne hayırlı bi gün layloşum hem cuma hem kandil bugün doğursaydım keşke
merhaba kızlar;
nasılsınız? özledim sizleri.. Selim paşam uyuyorkenbir bakayım dedim
kız öle deme belki onlarda doğuma yakın gönderirler cnm torunları sonuçta duyarsız kalcaklarını sanmıyorum bizim babannemiz torunlarına aşıktır da oldukça ondan hep böle boldur eli sağolsun bana diyo dobik olmuşsun ödem yapmış burnun ellerin diyo dedim torunundan ötürüee bişi kalmadı kızım normal diyo bakalım yarın kontrol var ne olcak sabahın köründe kontrolde çekilmiycek
merhaba kızlar;
nasılsınız? özledim sizleri.. Selim paşam uyuyorkenbir bakayım dedim
günaydın kızlar hayırlı cumalar kandiliniz mübarek olsun
günaydın laylammmmmmmm...seninde cuman hayılır ve mübarek olsun canım..kandilinde mübarek olsun...
hoşgeldin günaydın tanselcim nasılsın annelik nasıl gidiyor selim paşan nasıl oldu?