- #29.101
bununla pek alakalı değil ama geçen eltim aradı onunda arkadaşı hamileymiş neyse son ayında gribe yakalanmış ama baya ağır geçirmiş doğurduğunda bile hala hastaymış okadar yani..neyse öksürük geçmek bilmemiş hamileliğinde neyse bebek doğuyor ama sürekli uykusunda meme emerken zıplıyormuş durduk yere doktora götürmüşler..anne karnında öksürükten çok etkilenmiş yavrucak sürekli sıçrıyormuş
Ay kıyamam ona ben yaaa
teyzelerimm biz bugün taaaam 2 haftalık oldukkk
Maşallah kocaman oldu Şahin
selam kızlar nasılsınız?
bir meleğimiz daha olmuş bugün allah analı babalı büyütsün.. Darısı başıma ama hiç doğurmıcak gibiyim ya kızım hala yukarıda ... bu hafta çatı muayenemiz var dr.umuz ona göre doğum şekline karar vericek, hayırlısı olsun..
pazartesiden beri evime gidemiyorum hava yüzünden.. iş yerim anneme çok yakın bırakmıyor, düşerim diye korkuyor.. evimi özledim
Merak etme canım benimkisi de kanala doğum anında indi.
Kizlarr hepinize cookk teşekkür eder fındık kurdumla bir yanaciklarinizdann operizsimuş dogum yapmış galiba allh analii babali büyütsün korusun melegini
benim kizz pek çığırtkan çıktı.hep kucağımda olmak istiyo sürekli bı yerini emdiinden odaya sapirdatma sesi hakim. Dil hep disarda. Onun dısında herseyi ii şükür. Benim dikişlerin daha ii. Henüz Dr gelmedi cikcaz mı bilmiorum. İzmirevkar yağdık burası bembeyaz. Kuşum kar getirdi gelirkenn gökçeye ozendiydimm kar yağarkn doğsa bebem die.
neyse çıkınca kaynanama gidiciz. Bikac gün giremeyeblirm. Optumm hepinizi
Yerim senin fındık kurdunu, yanaklarını da yirim
Bugün Ada'yı yıkadık.Kaç gündür kombimiz bozuktu,ufoyla idare ediyoduk,servisi günler sonra gönderebildiler!!
Kış bebeği zor valla bu açıdan.Kuzum maşallah suyu çok sevicek herhalde hiç ağlamıyo yıkarken.Kurulanırken azıcık mızırdanıyoruz ama
Bi de kıyafet giydirip,çıkarırken, alt açarken kıyameti koparıyoruz
Benim sütümde azalma var kızlar, üzülüyorum
Bebek emmiyor, sanırım ondan.Sağıyorum ama ilk günkü coşkunluğu yok.Ada'nın doktoru bana bir bulantı ilacı söyledi bugün telefonda,sütü artırıyomuş.Sanırım yan etkisi prolaktin hormonunu yükseltmesiymiş.Hemen eczaneden aldım bakalım.Kullanıcam.
Günde 3 lt su da içiyorum, düzenli içmeye başladım artık sektirmeden.
Humana still tea de kullanıyorum, bugün ayrıca rezene de aldım.
Bakalım inşallah bu kadar emek karşılık bulur.Nolurdu emseydi normal yavruşlar gibi ya
Kendi doktorum da dikişlerim için contratubex diye bi merhem verdi.İz kalmayacakmış güya bunu sürünce, inşallah öyledir biraz tuzluymuş ziraO kadar bayıldım bi işe yarar umarım
Bu arada karnımdaki çatlak sayısı artmış benim ya.Doğumdan sonra mı arttı nedir :acep: Son günümde bu kadar değildi çünkü.Doğumdan sonra peydah oldular karnımda.Çatlaksız atlattık diye sevinirkene
Bi de iştahım hiç yok benim doğumdan sonra.Yemek yemek istemiyorum ama inanılmaz abur cubur yiyorum.Verdiğim kiloyu geri almasam bari
Benimde hamilelikteki iştahım kalmadı babuş..Senin gibi abur cabur takılıyorum ama dikkat etmek lazım süt için.Bizimkisi de altı değişirken mızmızlanıyor, pek ellenmeyi sevmiyorlar sanırım
canım benim acılmam 3cm de kaldı en son.bugun alttan muayene etmedi.nst deki sancılara bakarak yorum yaptı.dedim ya ilk defa bu kadına gidince cok bişeyde soramadım.sadece şikayetimi anlattım.dünden bu yana aralıklarla gelip giden bel ağrısı falan.yerleşmiş tosbaa doğum her an baslayabilir sancılarda düzenli gelmeye baslamıs dedi.ama ben su an cok iyiyim mesala.anlamadım hiç bişey valla..
Gelinim bu haftasonu gelecek bence
Kızlar benim arkadaşım var haziranda doğum yapmıştı o bana sıkı sıkı tembihledi sakın mamaya karşı ön yargılı olma aman diyim sarılık olursunuz bak diye.Ben de sözünü dinledim, doktorumuz da aynı şeyi söyledi çünkü.Hamdolsun sarılık olmadık, riski de atlattınız dedi doktorumuz.
Bizim çocuk doktoru da aynı şeyi söyledi.Ama sağlık ocağı ısrarla mama vermeyin diyor..
Ama veriyorum ben günde 2-3 kez..