2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Selam kızlar...
Ecrincim doğum yapmış sanırım,Allah analı babalı büyütsün,sağlıklı uzun ömür versin inşallah...
Ben de Ada'yı yeni uyuttum,mızmızlandı durdu öğleden sonra...
Dün de kendim kontrole gitmiştim, doktorum durumumu beğendi.
Dikişlerimin kabuk bağlayan yerlerini temizledi,dünden beri acıyo dikiş yerlerim ama :(

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

hadi bakalım cnm gözünüz aydın olsun dmekki bir kız daha geliyo ataga kızlar geçti desene :D hayırlısı olsun anneciğin gelecek artık canı ne zaman istiyosa gelebilir kuzunun cnm

sagol canım bakalım tutcakmı doktorumuzun dedigi..heyecanlandırdı bizi ama bakalım artık..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Selam kızlar...
Ecrincim doğum yapmış sanırım,Allah analı babalı büyütsün,sağlıklı uzun ömür versin inşallah...
Dikişlerimin kabuk bağlayan yerlerini temizledi,dünden beri acıyo dikiş yerlerim ama :(

hoşgeldin babuş maşallah sana o zaman dikişler kendiliğinden düşüyo dimi?
kızın büyüyo artık annesi hep uyuycak değil ya azda yaramazlık yapacak
ecrin şu an itibariyle yeni çıkmıştır die tahmin ediyorum kız epey sancı çekti boş yere allahım hayırlı etsin şimdiden haber gelince ilertirim son detayları babuş

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Selam kızlar...

hoşgeldin babuşummmmmuyusunda büyüsün benim minik kuzucuğum inşallah.nasıl gidiyor ana-kız artık iyice alışmışsınızdır birbirinize demi canım..maşallah yaa dikişlerinde iyilişti ya daha kolay olur haraketlerin bundan sonra

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
kızlar ben geldim nst icin gitmistik doktora..alttan da muayene etti gitmisken acılma baslamıs 1 cm acılman var dedi hafta sonu bile gelebilir bu kız ona gore dedi -kop nst de sancı cıkmadı kalp atısları guzel kızımın cok sukur ama sey dedi hatta bu kız bi ara niyetlemis vazgecmis dedi :) en son 25 ocakta gitmistik doktora,o zamandan bugune cok fark var itiyo kendini iyice dedi..suyu da eskiye gore azalmıs tabi ama normal dedi olması gerektigi kadar dedi..dogmazsa onumuzdeki randevu cumartesi..

enammmmm başlıyor artık sendede doğum desene yaa hadi bakalım.sen haftaya salı doğurursun canım bakta gör:):)gene tahmin edesim tuttu nedense..hadi bakalım inşallah

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ben çıkıyorum kızlar biraz işlerimi toparlyım sonrada çıkarım inşallah..iyi akşamlar bol sohbetleri size..yarın görüşürüz inşallah...doğuran anneler fıstık içlerinizi öpün yok yok koklayın yerime:):)görüşürüzzzzz:heyo::heyo:

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
slmm kızlarr
ecrinnn doğum yaptı sonunda çok şükür inşş iyi olup bi an önce gelirrr

bende şu an alt üst olmuş durumdayım hiç bu kadar detaylı normal doğum izlememiştim
çok zor yaaa offf doğumdan sonra bebeğin eşinin çıkartılmasını falan gördümm ilk defa
nasol doğuracam ben yaa cumartesi epidurali konuşucam doktorumla
tuğçe maşallah çok memnundu

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
hoşgeldin babuşummmmmuyusunda büyüsün benim minik kuzucuğum inşallah.nasıl gidiyor ana-kız artık iyice alışmışsınızdır birbirinize demi canım..maşallah yaa dikişlerinde iyilişti ya daha kolay olur haraketlerin bundan sonra

Dikişlerim bikaç gündür öyle hareket etmeyle acımıyo zaten canım.Hani anca üzerine filan bastırırsam...
Artık daha kolay hareketlerim hamdolsun, 5 gün sonra karın egzersizlerine başlıcakmışız....

hoşgeldin babuş maşallah sana o zaman dikişler kendiliğinden düşüyo dimi?
kızın büyüyo artık annesi hep uyuycak değil ya azda yaramazlık yapacak
ecrin şu an itibariyle yeni çıkmıştır die tahmin ediyorum kız epey sancı çekti boş yere allahım hayırlı etsin şimdiden haber gelince ilertirim son detayları babuş

Kendiliğinden düşüyo canım....
Ada büyüyo teyzesi sorma artık hep uyumak istemiyo etrafa bakınmak istiyo zilli :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
slmm kızlarr
ecrinnn doğum yaptı sonunda çok şükür inşş iyi olup bi an önce gelirrr

bende şu an alt üst olmuş durumdayım hiç bu kadar detaylı normal doğum izlememiştim
çok zor yaaa offf doğumdan sonra bebeğin eşinin çıkartılmasını falan gördümm ilk defa
nasol doğuracam ben yaa cumartesi epidurali konuşucam doktorumla
tuğçe maşallah çok memnundu

canım niye izliyosun izlemesene...
ben doğuma gidene kadar değil öyle şeyler izlemek doğumu düşünmedim bile...

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
FLAŞ FLAŞ FLAŞ...
kızlar gökçenin hepiciğinize slmı var bol bol dua edin bize nolur diyo hastanedelermiş aden oğlan enfeksiyon kapmış sanırım inşallah önemli bişi yoktur 2-3 gün daha kalabiliriz dedi.ya morali bozuk küvezdeymiş oğlan arada bi gidip emziriyorum alıp dedi mama takviyesde yapıyolarmış o halini görünce kötü oluyorum annelik nasıl bi duyguymuş diyo :( dualarınızı eksik etmeyin balımmdan geçmiş olsun diliyorum hepinizin adına

geçmiş olsun Gökçecim. minik kuzumuz en kısa zamanda iyileşsin inşallah ...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Gökçenin bebeği mi rahatsızlanmış :( Kıyamam :(
Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
selam kızlar ECRİN doğum yapmıştır heralde Allah yardımcısı olsun bu hafta doğurursun demiştim
GÖKÇEMİN bebeğide rahatsızlanmış umarım önemli bişeyi yoktur tez zamanda yavrusuyla evine döner inşallah
SİMUŞUMDA yarın sağsalim doğumunu yapar inşallah bu arada hava felaket soğuk ev ısınmadı gitti

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar