2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Merhaba yavrukuşlar :beyazbayrak:
Çok yoğun bir gün geçirdim..
Bugün 1 haftalık olduk...Sabahtan çocuk doktoruna gittik, çok şükür herşey yolunda.400gr. almışız 1 haftada Sarılığımız çıkmadı..
Sonra kendim göründüm Mükerrem beye..Maalesef dikişlerime iyi bakamamışım baticon sürmemişim :( Nasıl unuttuğumu ben bile bilmiyorum vallahi..İltihaplanmış dikişlerim..Çok kızdı doktor bana, ne dicemi bilemedim :( Çıkışta hemen baticon aldım aklım geç yerine geldi..
Bu arada tartıldım 68 kilo çıktım..Doğuma 75 ile girmiştim..Fazla vermemişim canım sıkıldı..
Neyse sonra doğumevine gittik, işitme tarama testimiz yapıldı çok şükür kulaklarımız sağlammış :D
Ordan çıktık aile hekimliğine...Orda da yeniden topuk kanı alındı, aşı kartımız verildi ve d vitamini verildi...
Kızlar asıl maraton doğduktan sonra başlıyormuş vallahi...
Sonracıma eve geldik altını açarken ana bi baktık göbüşümüz düşmüş :D Bu akşam ilk banyomuzu yapıp misss kokucaz inşallah...
Şimdi geçmişi okucam bakayım doğuran var mı...Birazdan da misafir gelecek, akşam sakinken girer iki kaynatırım sizle..Çok öptüm

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Kızlar bnim oglum sarılık olmaya basladı :(

Cuma doktora gidicez. Felc durumda buralar cıkamıyoruz dısarıya..
Bol bol emzirmeye calısıyorum insallah atlatırız tez zamanda :(

Tubisim Oglumun adı BATUHAN oldu caım kimligimiz cıktı listede duzeltirsin

adıyla büyüsün cnm benim çok mutlu oldum eşin koydu heee hadı bakalıım sarılıktan korkma cnm bol bol emzir üşenme 20 dk da bir yarım saatte bir ağzını açarak emzir geçer güselim allah acil şifalar versin

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Bugün 1 haftalık olduk...Sabahtan çocuk doktoruna gittik, çok şükür herşey yolunda.400gr. almışız 1 haftada Sarılığımız çıkmadı..
Sonra kendim göründüm Mükerrem beye..Maalesef dikişlerime iyi bakamamışım baticon sürmemişim :( Nasıl unuttuğumu ben bile bilmiyorum vallahi..İltihaplanmış dikişlerim..Çok kızdı doktor bana, ne dicemi bilemedim :( Çıkışta hemen baticon aldım aklım geç yerine geldi..
Bu arada tartıldım 68 kilo çıktım..Doğuma 75 ile girmiştim..Fazla vermemişim canım sıkıldı..
Neyse sonra doğumevine gittik, işitme tarama testimiz yapıldı çok şükür kulaklarımız sağlammış :D
Ordan çıktık aile hekimliğine...Orda da yeniden topuk kanı alındı, aşı kartımız verildi ve d vitamini verildi...
Sonracıma eve geldik altını açarken ana bi baktık göbüşümüz düşmüş :D Bu akşam ilk banyomuzu yapıp misss kokucaz inşallah...
Şimdi geçmişi okucam bakayım doğuran var mı...Birazdan da misafir gelecek, akşam sakinken girer iki kaynatırım sizle..Çok öptüm
slm cnm hoşgeldin ecrinn doğumda simuşun sancıları varr şimdilik
oyyy kuzucuk ağlattılarmı yine göbüşüde düşmüş ohhh mis kokuncaz yanii süper
sanada kızayımmı azo nasıl ihmal edersin bacım ya dikkat et kendine oğluna bakarken kendinide ihmal etme

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244

adıyla büyüsün cnm benim çok mutlu oldum eşin koydu heee hadı bakalıım sarılıktan korkma cnm bol bol emzir üşenme 20 dk da bir yarım saatte bir ağzını açarak emzir geçer güselim allah acil şifalar versin

Amin canım sagol.

Emziriyrum surekli bakalım..

Esim geliyor ben cıkayım optum sizleri.. :ayk:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Uzanınca geçiyo kızlar bel ağrısı şeklindeki sancılar. Doktorumu aradım, uzanalım takip edelim, sıklıklarını not alalım dedi. O yüzden sizi haberdar etmeye geldim merakta kalmayın diye.. Şükür bir sıkıntı yok. :)

:( Allahım yardımcıları olsun inşallah. Umarım önemli bişey değildir de Aden hemen iyileşir, mis kokusunu bırakır anneciğinin koynuna... Allahım yardımcıları olsun inşallah, şifa versin...

Kızlar ben çıkıyorum uzanmalıyım ki yarına kadar durabilelim. Akşam ya da belki gece gene gelir yazarım inşallah. Eğer gelemezsem ne olur bizden dualarınızı ve pozitif enerjinizi eksik etmeyin. İnşallah her halukarda Tubişimi bilgilendiririm. Bir aksilik olmazsa ameliyat saatimiz yarın sabah 6.30-7.00 aralığı. Cümleyle birlikte Allahım yardımcımız olsun. Hepiniz Allah'a emanetsiniz canlar...:huhuu:

canım rabim yardımcın olsun muhtemelen karşılaşamayız sanırım bugün ...dularım seninle,sizinle olacak..ararım inşallah ben seni canım benimmm

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
FLAŞ FLAŞ FLAŞ...
Ecrinnnle msjlaştık naptın die sordum cnm benim suni sancıyı aklı olan istemesin çektiğimle kaldım açılmadı dedi :acep: şimdi epidural sezeryana alcaklarmış çıkınca haber veririm dua edin bana dimiş

ayy canım yaaa ne çekti haa şu kız hala kızı gelmek bilmiyo inatçı sıpa:):)ayy inşallah bu defa hayırla kurtulurlar:acep:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Kızlar bnim oglum sarılık olmaya basladı :(

Cuma doktora gidicez. Felc durumda buralar cıkamıyoruz dısarıya..
Bol bol emzirmeye calısıyorum insallah atlatırız tez zamanda :(

Tubisim Oglumun adı BATUHAN oldu caım kimligimiz cıktı listede duzeltirsin

canım büyük ihtimalle hemen hemen her bebekte görülüyor inşallah doktora gitmeden geçer canım..sanırım açlık şekerleri düşünce oluyorlar bol bol emzir canım geçer bişeyciği kalmaz

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

1 haftalık oldu haaaaa kuzey oğlan şaka gibi yaaa maşallah...ayy mis gibi banyo yapacakmış o kuzu misler gibi kokacakmıymış ayyy resmen burnuma kokusu geldi haa lütfen benim yerimede kokusunu içine çek sımsıkı annesi:):)

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ne çok yazmışım haa deli gibi kendi kendime yazıyom 1 saattir bitek tuğbişim kalmış oysa:):)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ayy canım yaaa ne çekti haa şu kız hala kızı gelmek bilmiyo inatçı sıpa:):)ayy inşallah bu defa hayırla kurtulurlar:acep:
valla öle fena çekti yazık allahım bidaha çektirmesin inşallah sağ sağlim çıksınlar 1-2 saate haberi gelir bakalm
ne çok yazmışım haa deli gibi kendi kendime yazıyom 1 saattir bitek tuğbişim kalmış oysa:):)

olurmu kız estafurullah ben burdayım yanlız değilsin sen ne zaman izne çıkıyodun

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

valla öle fena çekti yazık allahım bidaha çektirmesin inşallah sağ sağlim çıksınlar 1-2 saate haberi gelir bakalm

olurmu kız estafurullah ben burdayım yanlız değilsin sen ne zaman izne çıkıyodun

bu kız içimde kaldı diyip durdu yazık canım yaa nihayet kavuşcak sonunda kızına inşallah:)
canım ben 16 şubat son iş günüm 17si sabahıda raporumu alıp iş yerine bırakacam inşallah sonrada elveda diyecem:):)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
bu kız içimde kaldı diyip durdu yazık canım yaa nihayet kavuşcak sonunda kızına inşallah:)
canım ben 16 şubat son iş günüm 17si sabahıda raporumu alıp iş yerine bırakacam inşallah sonrada elveda diyecem:):)

valla öle içinde kaldı resmen kız nazlı benim gelinim :D
kuzum ben seni bırakıcam ya tek başına kendi kendine mi açılış yapcan sabahları :aglayan: arkadaş olmak için girmeyi çok isterim ama kalkabilirmiyim bilemiyorum aslım

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

valla öle içinde kaldı resmen kız nazlı benim gelinim :D
kuzum ben seni bırakıcam ya tek başına kendi kendine mi açılış yapcan sabahları :aglayan: arkadaş olmak için girmeyi çok isterim ama kalkabilirmiyim bilemiyorum aslım

sorma yaa 10 gün kadar topişi ben açıcam:(:(ama olsun canım benim napalım artık..ayy boşver sen beni dinlen güzelce bol bol valla uyu ohhhh uyuyamazsan bile yatağında yat sıcacık keyfini çıkaramadık biz hamileiğin bi adam akıllı yatamadık doğuma kadar yat dinlen inşallah sonrasında nasılsa hareketli günler-geceler bizi bekliyor olacak:):)

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
kızlar ben geldim nst icin gitmistik doktora..alttan da muayene etti gitmisken acılma baslamıs 1 cm acılman var dedi hafta sonu bile gelebilir bu kız ona gore dedi -kop nst de sancı cıkmadı kalp atısları guzel kızımın cok sukur ama sey dedi hatta bu kız bi ara niyetlemis vazgecmis dedi :) en son 25 ocakta gitmistik doktora,o zamandan bugune cok fark var itiyo kendini iyice dedi..suyu da eskiye gore azalmıs tabi ama normal dedi olması gerektigi kadar dedi..dogmazsa onumuzdeki randevu cumartesi..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
sorma yaa 10 gün kadar topişi ben açıcam:(:(ama olsun canım benim napalım artık..ayy boşver sen beni dinlen güzelce bol bol valla uyu ohhhh uyuyamazsan bile yatağında yat sıcacık keyfini çıkaramadık biz hamileiğin bi adam akıllı yatamadık doğuma kadar yat dinlen inşallah sonrasında nasılsa hareketli günler-geceler bizi bekliyor olacak:):)

bakalım fırsat kalırsa yatmaya yatacam inşallah cnm o kadar hayal ediyorum ki ayaklarımıdikip yatmayı başka bişicik istemem sırf bu yüzden oğlum zamanında gelsin istiyorum azda ben keyfini çıkarayım varislerim arttı ayaklarım sızlıyo artık :lilav:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızlar ben geldim nst icin gitmistik doktora..alttan da muayene etti gitmisken acılma baslamıs 1 cm acılman var dedi hafta sonu bile gelebilir bu kız ona gore dedi -kop nst de sancı cıkmadı kalp atısları guzel kızımın cok sukur ama sey dedi hatta bu kız bi ara niyetlemis vazgecmis dedi :) en son 25 ocakta gitmistik doktora,o zamandan bugune cok fark var itiyo kendini iyice dedi..suyu da eskiye gore azalmıs tabi ama normal dedi olması gerektigi kadar dedi..dogmazsa onumuzdeki randevu cumartesi..

hadi bakalım cnm gözünüz aydın olsun dmekki bir kız daha geliyo ataga kızlar geçti desene :D hayırlısı olsun anneciğin gelecek artık canı ne zaman istiyosa gelebilir kuzunun cnm

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar