2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
tamam, onu deneyelim bir de, dr süt yetmiyor dedi ama benim sütüm akıyor şu anda memeden, ped koymak zorunda kaldım ıslandı üstüm başım. niye doymuyor ki?

canım bi yağ oranı yüksek olan anne sütü varmış birde duru olan anne sütü yağlı olanları yarıyormuş azda gelse çabuk doyarlarmış bende diyenlerin yalancısıyım bilmiyorum ama sanırım o tür sütler kg aldırıyor oda bizim elimizde değil işte genetikmiş sanırım:(:(mama takviyesi yapıyordun demi sende canım mecbur doymazsa mama diyecektir doktorun..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
biz de gaz sancısı başladı kızlar, dün akşam itibariyle... gece yarılarına kadar ağladı yavrum, bacaklarını büküp büküp tepindi durdu. meme almadı, gaz için bir damla aldık eczaneden, suya karıştırıp ondan verdik sonra mama verdik, biraz daha mızmızlanıp uyudu sonra... sabah da acil dr a gittik, anne sütü yetersizmiş bizim de. ama sütüm bol gibi geliyordu bana, göğüslerim çok şişiyor emmedikçe. sık sık uyandır,emzir dedi dr, denedim az önce ama uyanmıyor ki. hiç kilo almamış 15 gündür.

gaz sancısı 3.5 aylığa kadar sürer dedi, 15. gün de başlarmış. bizim tam da öyle oldu. zor geceler zor günler bekliyor sanırım bizi :(

ayyy kuzucum allah yardımcınız olsun sende fazla gaz yapıcı şeylerden uzak dur balım sana gaz yapan bebeğede yapar

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Ben geldim Aslım ama hemen gitmem gerekiyor. Sabah ne güzel sohbet ediyoduk, eşim geldi çıkmak zorunda kaldım :)
Şimdi de belime adet olacakmışım gibi felaket bir ağrı giriyor. Dakika tutuyorum kaç dakikada bir geliyor diye. Şuan düzenli şekilde 10 dk da bir geliyor :sok O yüzden bilgisayar başından kalkıp uzanacağım. Bakalım uzanınca da bu düzenlilik ve ağrılar devam edecek mi... Size de durumu haber veririm. Öptüm.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Ben geldim Aslım ama hemen gitmem gerekiyor. Sabah ne güzel sohbet ediyoduk, eşim geldi çıkmak zorunda kaldım :)
Şimdi de belime adet olacakmışım gibi felaket bir ağrı giriyor. Dakika tutuyorum kaç dakikada bir geliyor diye. Şuan düzenli şekilde 10 dk da bir geliyor :sok O yüzden bilgisayar başından kalkıp uzanacağım. Bakalım uzanınca da bu düzenlilik ve ağrılar devam edecek mi... Size de durumu haber veririm. Öptüm.

ayy canım yaa yoksa normal doğum sancılarınmı başladıki ayy cümlemin saçmalığına bak ya heycandan ne dediğimi bilemedim geçmezse azcık dinlende doktorunu ara bildilendir canım benim belki gelin hemen der.bizide habersiz bırakma canım benimm allah yardımcın olsun inşallah:acep::acep:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

simuşum ihmal etme güselim hadi bakalım gördün mü duru hanımda meraklı gelmeye ecrinnin kızı yanlız bırakmıyım hastaneyede kalabalık gelen giden olmasın diyo heralde neyse bacım hayırlısı olur geçer inşallah sancın ama düzenliyse doğum sancısıdır allahım hayırlı doğumlar nasip etsin eşini ara gelsin yanına

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
FLAŞ FLAŞ FLAŞ...
kızlar gökçenin hepiciğinize slmı var bol bol dua edin bize nolur diyo hastanedelermiş aden oğlan enfeksiyon kapmış sanırım inşallah önemli bişi yoktur 2-3 gün daha kalabiliriz dedi.ya morali bozuk küvezdeymiş oğlan arada bi gidip emziriyorum alıp dedi mama takviyesde yapıyolarmış o halini görünce kötü oluyorum annelik nasıl bi duyguymuş diyo :( dualarınızı eksik etmeyin balımmdan geçmiş olsun diliyorum hepinizin adına

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
FLAŞ FLAŞ FLAŞ...
kızlar gökçenin hepiciğinize slmı var bol bol dua edin bize nolur diyo hastanedelermiş aden oğlan enfeksiyon kapmış sanırım inşallah önemli bişi yoktur 2-3 gün daha kalabiliriz dedi.ya morali bozuk küvezdeymiş oğlan arada bi gidip emziriyorum alıp dedi mama takviyesde yapıyolarmış o halini görünce kötü oluyorum annelik nasıl bi duyguymuş diyo :( dualarınızı eksik etmeyin balımmdan geçmiş olsun diliyorum hepinizin adına

Allah yardımcıları olsun, hastaneden falan mı kapmış acaba?

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
FLAŞ FLAŞ FLAŞ...

ayy kıyamam canım yaa rabbim yardımsıcı olsun adenimin..inşallah tez zamanda şifasını verirde çıkarlar hastaneden yaaa gökçem yaaa kıyamam size

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
ayy canım yaa yoksa normal doğum sancılarınmı başladıki ayy cümlemin saçmalığına bak ya heycandan ne dediğimi bilemedim geçmezse azcık dinlende doktorunu ara bildilendir canım benim belki gelin hemen der.bizide habersiz bırakma canım benimm allah yardımcın olsun inşallah:acep::acep:

simuşum ihmal etme güselim hadi bakalım gördün mü duru hanımda meraklı gelmeye ecrinnin kızı yanlız bırakmıyım hastaneyede kalabalık gelen giden olmasın diyo heralde neyse bacım hayırlısı olur geçer inşallah sancın ama düzenliyse doğum sancısıdır allahım hayırlı doğumlar nasip etsin eşini ara gelsin yanına

Uzanınca geçiyo kızlar bel ağrısı şeklindeki sancılar. Doktorumu aradım, uzanalım takip edelim, sıklıklarını not alalım dedi. O yüzden sizi haberdar etmeye geldim merakta kalmayın diye.. Şükür bir sıkıntı yok. :)

FLAŞ FLAŞ FLAŞ...

:( Allahım yardımcıları olsun inşallah. Umarım önemli bişey değildir de Aden hemen iyileşir, mis kokusunu bırakır anneciğinin koynuna... Allahım yardımcıları olsun inşallah, şifa versin...

Kızlar ben çıkıyorum uzanmalıyım ki yarına kadar durabilelim. Akşam ya da belki gece gene gelir yazarım inşallah. Eğer gelemezsem ne olur bizden dualarınızı ve pozitif enerjinizi eksik etmeyin. İnşallah her halukarda Tubişimi bilgilendiririm. Bir aksilik olmazsa ameliyat saatimiz yarın sabah 6.30-7.00 aralığı. Cümleyle birlikte Allahım yardımcımız olsun. Hepiniz Allah'a emanetsiniz canlar...:huhuu:

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
FLAŞ FLAŞ FLAŞ...

Cok gecmis olsun. Allah acil sifalar versin insallah minik aden e :(

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Dunyam, senle bi denk gelemedik güzelim. Gerçi geçmişte yazdım ama okuyup okumadığını bilemediğim için denk gelmeyi bekledim. Allah analı babalı büyütsün yavrunu. Sağlık sıhhat versin inşallah... :)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Uzanınca geçiyo kızlar bel ağrısı şeklindeki sancılar. Doktorumu aradım, uzanalım takip edelim, sıklıklarını not alalım dedi. O yüzden sizi haberdar etmeye geldim merakta kalmayın diye.. Şükür bir sıkıntı yok. :)

:( Allahım yardımcıları olsun inşallah. Umarım önemli bişey değildir de Aden hemen iyileşir, mis kokusunu bırakır anneciğinin koynuna... Allahım yardımcıları olsun inşallah, şifa versin...

Kızlar ben çıkıyorum uzanmalıyım ki yarına kadar durabilelim. Akşam ya da belki gece gene gelir yazarım inşallah. Eğer gelemezsem ne olur bizden dualarınızı ve pozitif enerjinizi eksik etmeyin. İnşallah her halukarda Tubişimi bilgilendiririm. Bir aksilik olmazsa ameliyat saatimiz yarın sabah 6.30-7.00 aralığı. Cümleyle birlikte Allahım yardımcımız olsun. Hepiniz Allah'a emanetsiniz canlar...:huhuu:

aman cnm yarına kadar dursun fıstık kızın inşallah haberini bekliycem güselim dualarımız seninle uyanınca konuşuruz balım öptüm rabbim sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Kızlar bnim oglum sarılık olmaya basladı :(

Cuma doktora gidicez. Felc durumda buralar cıkamıyoruz dısarıya..
Bol bol emzirmeye calısıyorum insallah atlatırız tez zamanda :(

Tubisim Oglumun adı BATUHAN oldu caım kimligimiz cıktı listede duzeltirsin

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar