2012 Şubat Anneleri

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
kızlarrr minik kızımınn beşiğiii
kapı süsümüz
ve kendi ördüğüm battaniyemizzzzz

thumb-179460.jpg
[/URL][/IMG]

YA HAYRET BİŞİ YÜKLENMİYO DİĞER RESİMLERRR SİNİR OLDUM YA

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
of resim yükleme sitesinde problem va başka zaman yüklerim inş
ben çıkıom kızlr
kendinize çok ii bakın Allaha emanet oluunnn

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
slmm kızlarr
ecrinnn doğum yaptı sonunda çok şükür inşş iyi olup bi an önce gelirrr

bende şu an alt üst olmuş durumdayım hiç bu kadar detaylı normal doğum izlememiştim
çok zor yaaa offf doğumdan sonra bebeğin eşinin çıkartılmasını falan gördümm ilk defa
nasol doğuracam ben yaa cumartesi epidurali konuşucam doktorumla
tuğçe maşallah çok memnundu

niloş ne işin var senin normal doğum izliyon sen bakim :acep: onu bende gamzeye sorcam ama önerirlermi bilmem

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Dikişlerim bikaç gündür öyle hareket etmeyle acımıyo zaten canım.Hani anca üzerine filan bastırırsam...
Artık daha kolay hareketlerim hamdolsun, 5 gün sonra karın egzersizlerine başlıcakmışız....

Kendiliğinden düşüyo canım....
Ada büyüyo teyzesi sorma artık hep uyumak istemiyo etrafa bakınmak istiyo zilli :D
ohh kuzuma maşallah büyüdüde etrafa bakınıyo heee yerim onun minnak ellerini

selam kızlar ECRİN doğum yapmıştır heralde Allah yardımcısı olsun bu hafta doğurursun demiştim
GÖKÇEMİN bebeğide rahatsızlanmış umarım önemli bişeyi yoktur tez zamanda yavrusuyla evine döner inşallah
SİMUŞUMDA yarın sağsalim doğumunu yapar inşallah bu arada hava felaket soğuk ev ısınmadı gitti

sen nerdeydin layloş ya meraktan öldük burda msjım geldimi?
merhaba, benn geldimmmmmm :utan:

hoşgeldin çiçeği burnunda anniş noyan nasıl?

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
tamam, onu deneyelim bir de, dr süt yetmiyor dedi ama benim sütüm akıyor şu anda memeden, ped koymak zorunda kaldım ıslandı üstüm başım. niye doymuyor ki?

merhaba, nasılsın?.. bizimde ilk kontrol yarın, bakalım nasılmıs... banada sütüm yetmiyo gibi geliyo aksam mama takviyesi yapıyoruz...

FLAŞ FLAŞ FLAŞ...
kızlar gökçenin hepiciğinize slmı var bol bol dua edin bize nolur diyo hastanedelermiş aden oğlan enfeksiyon kapmış sanırım inşallah önemli bişi yoktur 2-3 gün daha kalabiliriz dedi.ya morali bozuk küvezdeymiş oğlan arada bi gidip emziriyorum alıp dedi mama takviyesde yapıyolarmış o halini görünce kötü oluyorum annelik nasıl bi duyguymuş diyo :( dualarınızı eksik etmeyin balımmdan geçmiş olsun diliyorum hepinizin adına

ayy kıyamam, acil şifalar olsun... cabucak iyileşsin insallah....

:huhuu: :huhuu: Çok şükür iyiyim Tubişim, oturunca geliyo sancılar, yatınca geçiyo.

canımm. yarın dogum var, Allah yardımcınız olsun, bir avazda kurtarsın insallah....

Kızlar bnim oglum sarılık olmaya basladı :(

Cuma doktora gidicez. Felc durumda buralar cıkamıyoruz dısarıya..
Bol bol emzirmeye calısıyorum insallah atlatırız tez zamanda :(

Tubisim Oglumun adı BATUHAN oldu caım kimligimiz cıktı listede duzeltirsin

geçmiş olsun tatlım, bian once iyilesin insallah....

Merhaba yavrukuşlar :beyazbayrak:
Çok yoğun bir gün geçirdim..
Bugün 1 haftalık olduk...Sabahtan çocuk doktoruna gittik, çok şükür herşey yolunda.400gr. almışız 1 haftada Sarılığımız çıkmadı..
Sonra kendim göründüm Mükerrem beye..Maalesef dikişlerime iyi bakamamışım baticon sürmemişim :( Nasıl unuttuğumu ben bile bilmiyorum vallahi..İltihaplanmış dikişlerim..Çok kızdı doktor bana, ne dicemi bilemedim :( Çıkışta hemen baticon aldım aklım geç yerine geldi..
Bu arada tartıldım 68 kilo çıktım..Doğuma 75 ile girmiştim..Fazla vermemişim canım sıkıldı..
Neyse sonra doğumevine gittik, işitme tarama testimiz yapıldı çok şükür kulaklarımız sağlammış :D
Ordan çıktık aile hekimliğine...Orda da yeniden topuk kanı alındı, aşı kartımız verildi ve d vitamini verildi...
Kızlar asıl maraton doğduktan sonra başlıyormuş vallahi...
Sonracıma eve geldik altını açarken ana bi baktık göbüşümüz düşmüş :D Bu akşam ilk banyomuzu yapıp misss kokucaz inşallah...
Şimdi geçmişi okucam bakayım doğuran var mı...Birazdan da misafir gelecek, akşam sakinken girer iki kaynatırım sizle..Çok öptüm

selam tatlım.. merak etme gider o kilocuklar.. banada hiç batikon sür falan demedi kimse...

nasıl gidiyo annelik?:huhuu:

FLAŞ FLAŞ FLAŞ...
Ecrinnnle msjlaştık naptın die sordum cnm benim suni sancıyı aklı olan istemesin çektiğimle kaldım açılmadı dedi :acep: şimdi epidural sezeryana alcaklarmış çıkınca haber veririm dua edin bana dimiş

canımmm... oda doguma girmiş.. Allah yardımcısı olsun insallah... :huhuu: güzel haberlerini bekliyoruz...

Selam kızlar...
Ecrincim doğum yapmış sanırım,Allah analı babalı büyütsün,sağlıklı uzun ömür versin inşallah...
Ben de Ada'yı yeni uyuttum,mızmızlandı durdu öğleden sonra...
Dün de kendim kontrole gitmiştim, doktorum durumumu beğendi.
Dikişlerimin kabuk bağlayan yerlerini temizledi,dünden beri acıyo dikiş yerlerim ama :(

selam babuş, nasıl gidiyor? gecenlerde seni telefonla aramıştım, gördün mü bilmiyorum.. merak ettim sadece, merhaba demek için aramıştım.. sevgiler...

geçmiş olsun Gökçecim. minik kuzumuz en kısa zamanda iyileşsin inşallah ...

canım 41 kere maşallah bebişine.. nasılsın? yavruşun nasıl?:huhuu:

selam kızlar ECRİN doğum yapmıştır heralde Allah yardımcısı olsun bu hafta doğurursun demiştim
GÖKÇEMİN bebeğide rahatsızlanmış umarım önemli bişeyi yoktur tez zamanda yavrusuyla evine döner inşallah
SİMUŞUMDA yarın sağsalim doğumunu yapar inşallah bu arada hava felaket soğuk ev ısınmadı gitti

nasılsın tatlım.. geçmişte sormustum,nasıl oldun? daha iyisin insallah?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

ayy kıyamam, acil şifalar olsun... cabucak iyileşsin insallah....

canımm. yarın dogum var, Allah yardımcınız olsun, bir avazda kurtarsın insallah....

geçmiş olsun tatlım, bian once iyilesin insallah....

selam tatlım.. merak etme gider o kilocuklar.. banada hiç batikon sür falan demedi kimse...

nasıl gidiyo annelik?:huhuu:

canımmm... oda doguma girmiş.. Allah yardımcısı olsun insallah... :huhuu: güzel haberlerini bekliyoruz...

selam babuş, nasıl gidiyor? gecenlerde seni telefonla aramıştım, gördün mü bilmiyorum.. merak ettim sadece, merhaba demek için aramıştım.. sevgiler...

canım 41 kere maşallah bebişine.. nasılsın? yavruşun nasıl?:huhuu:

hoşgeldin pikoş bugün bir kişide doğurdu hadi bakalım daha haberini alamadım ama iyidir inşallah

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

hoşgeldin çiçeği burnunda anniş noyan nasıl?

hoşbulduk tatlım.. biz iyiyiz hamd olsun, fazla giremiyorum, internetli oda uzak kaldı bana... eşim birde kablosuz aldı bakalım daha cok girebilirim insallah... bide kardesim var evde 1 haftalıgına geldi, buraya gelince bozuluyo biras...

:beyazbayrak::beyazbayrak:Aklım sizlerde , herkese selamlar, sevgiler.:huhuu::huhuu:

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
kızlar samsunda bir kar yağıyorr ilk defa bu kadar fazla lapa lapaa...annemde tutturmuş hade sancılan doğur bugünde kızın adını kardelen koyalım dioo:D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
iyiyim valla canım hamdolsun...
kuzuş da iyi napsın,takılıyoz evde :D
siz napıyosunuz :D
siz bebişlerinizle dışarda biz içerde uğraşıyoruz:)yinr miğde bulantılarım var neyin nesiyse

sen nerdeydin layloş ya meraktan öldük burda msjım geldimi?

mesajınıda geç gördüm demin cevapladım yattım bütün gün hava çok soğuk heryer buz havalar düzelsin artık yaaa

canım benim sen nasılsın anneeeeee noyancık nasıllar yaramazmı seni üzüyormu emiyormu?ne çok soru sordum:)bende idae ediyorum miğde bulantım heralde doğurunca bitecek

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Kızlar ilk günler çok sinirli geçti benim nedense.. artık lohusalıkla mı alakalı , uykusuzluklamı bilemedim.. hersey gözüme cok batıyodu... ayın 9unda kayınvalide gelip 2 hafta kalacak, stresi şimdiden üzerime bastı....
gerçi şimdi daha iyi gibiyim, insallah boyle devam eder....

Noyan'ı yarın doktora götürücem, insallah yolundadır hersey.. ama sütüm yetmiyo gibi, aksamları mama veriyorum emzirdikten sonra....

bide arkadaşlar hani şu yatagın yanına konan beşikler varya onlar cok gerekliymiş.. ben 2-3 ay için degmez diye almamıstım 2. gün kostura kostura gidip aldık.. karyola cok uzak ve soguk geldi yavrusa, istemedi... beşigi cok sevdi...:utan:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

canım benim sen nasılsın anneeeeee noyancık nasıllar yaramazmı seni üzüyormu emiyormu?ne çok soru sordum:)bende idae ediyorum miğde bulantım heralde doğurunca bitecek

iyiyiz hamd olsun canım, hergecen gün daha oturuyo işler.
ilk kez anne olmanın verdigi heyecan bambaşka imiş... üzmüyo maşallah

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
kızımın bebek şekerleri kızlaar, bunlar lavantalı..bide çikolatalarımız gelcek..tabi bide kızım gelcek inşallah..geel anneeemm,gel kızııımmmm:ninni:

Ekli dosyalar

• Prenccces508.jpg
    Prenccces508.jpg
    92,2 KB · Görüntüleme: 51
  • Prenccces509.jpg
    Prenccces509.jpg
    92,3 KB · Görüntüleme: 53
  • Prenccces510.jpg
    Prenccces510.jpg
    93,9 KB · Görüntüleme: 51

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

iyiyiz hamd olsun canım, hergecen gün daha oturuyo işler.
ilk kez anne olmanın verdigi heyecan bambaşka imiş... üzmüyo maşallah

ohhh maşallah noyana üzmesin annesini Allahım olmayan herkese yaşattın bu duyguyu pikem sanada kolay gelsin öptüm
kızımın bebek şekerleri kızlaar, bunlar lavantalı..bide çikolatalarımız gelcek..tabi bide kızım gelcek inşallah..geel anneeemm,gel kızııımmmm:ninni:

çok güzel demetcim güle güle dağıt hayırlısıyla kızında gelir inşallah

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

hoşbulduk tatlım.. biz iyiyiz hamd olsun, fazla giremiyorum, internetli oda uzak kaldı bana... eşim birde kablosuz aldı bakalım daha cok girebilirim insallah... bide kardesim var evde 1 haftalıgına geldi, buraya gelince bozuluyo biras...
:beyazbayrak::beyazbayrak:Aklım sizlerde , herkese selamlar, sevgiler.:huhuu::huhuu:

hadi bakalım iyi olmanıza sevindim maşallah allah daha iyi etsin
olsun cnmsen misafirlerinle ilgilen yine görüşürüz

kızlar samsunda bir kar yağıyorr ilk defa bu kadar fazla lapa lapaa...annemde tutturmuş hade sancılan doğur bugünde kızın adını kardelen koyalım dioo:D
burda kaç gündür yayıyo ne fena yaaa korkuyorum sancım tutarsa ne yaparım die :acep: annende işin gırgırında desene kaç haftalık oldun demetim sen

siz bebişlerinizle dışarda biz içerde uğraşıyoruz:)yinr miğde bulantılarım var neyin nesiyse

mesajınıda geç gördüm demin cevapladım yattım bütün gün hava çok soğuk heryer buz havalar düzelsin artık yaaa

geçmiş olsun balım iyi ol aman üşütme kendini heryer buzz
Kızlar ilk günler çok sinirli geçti benim nedense.. artık lohusalıkla mı alakalı , uykusuzluklamı bilemedim.. hersey gözüme cok batıyodu... ayın 9unda kayınvalide gelip 2 hafta kalacak, stresi şimdiden üzerime bastı....
gerçi şimdi daha iyi gibiyim, insallah boyle devam eder....

Noyan'ı yarın doktora götürücem, insallah yolundadır hersey.. ama sütüm yetmiyo gibi, aksamları mama veriyorum emzirdikten sonra....

bide arkadaşlar hani şu yatagın yanına konan beşikler varya onlar cok gerekliymiş.. ben 2-3 ay için degmez diye almamıstım 2. gün kostura kostura gidip aldık.. karyola cok uzak ve soguk geldi yavrusa, istemedi... beşigi cok sevdi...:utan:

iyi demişin bizimde halamız almış sağolsn ilk ay beişiğimizi öteki yaza doğru geçiririm oraya heralde 3-4 aylık olsun bi hımm nasıl bi bşik aldın cnm

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar