enammmmm başlıyor artık sendede doğum desene yaa hadi bakalım.sen haftaya salı doğurursun canım bakta görgene tahmin edesim tuttu nedense..hadi bakalım inşallah
babuşum sen nasılsın canım benim minik kurabiyen nasıl ?
slmm kızlarr
ecrinnn doğum yaptı sonunda çok şükür inşş iyi olup bi an önce gelirrr
bende şu an alt üst olmuş durumdayım hiç bu kadar detaylı normal doğum izlememiştim
çok zor yaaa offf doğumdan sonra bebeğin eşinin çıkartılmasını falan gördümm ilk defa
nasol doğuracam ben yaa cumartesi epidurali konuşucam doktorumla
tuğçe maşallah çok memnundu
ohh kuzuma maşallah büyüdüde etrafa bakınıyo heee yerim onun minnak elleriniDikişlerim bikaç gündür öyle hareket etmeyle acımıyo zaten canım.Hani anca üzerine filan bastırırsam...
Artık daha kolay hareketlerim hamdolsun, 5 gün sonra karın egzersizlerine başlıcakmışız....
Kendiliğinden düşüyo canım....
Ada büyüyo teyzesi sorma artık hep uyumak istemiyo etrafa bakınmak istiyo zilli
selam kızlar ECRİN doğum yapmıştır heralde Allah yardımcısı olsun bu hafta doğurursun demiştim
GÖKÇEMİN bebeğide rahatsızlanmış umarım önemli bişeyi yoktur tez zamanda yavrusuyla evine döner inşallah
SİMUŞUMDA yarın sağsalim doğumunu yapar inşallah bu arada hava felaket soğuk ev ısınmadı gitti
merhaba, benn geldimmmmmm
tamam, onu deneyelim bir de, dr süt yetmiyor dedi ama benim sütüm akıyor şu anda memeden, ped koymak zorunda kaldım ıslandı üstüm başım. niye doymuyor ki?
FLAŞ FLAŞ FLAŞ...
kızlar gökçenin hepiciğinize slmı var bol bol dua edin bize nolur diyo hastanedelermiş aden oğlan enfeksiyon kapmış sanırım inşallah önemli bişi yoktur 2-3 gün daha kalabiliriz dedi.ya morali bozuk küvezdeymiş oğlan arada bi gidip emziriyorum alıp dedi mama takviyesde yapıyolarmış o halini görünce kötü oluyorum annelik nasıl bi duyguymuş diyodualarınızı eksik etmeyin balımmdan geçmiş olsun diliyorum hepinizin adına
![]()
Çok şükür iyiyim Tubişim, oturunca geliyo sancılar, yatınca geçiyo.
Kızlar bnim oglum sarılık olmaya basladı
Cuma doktora gidicez. Felc durumda buralar cıkamıyoruz dısarıya..
Bol bol emzirmeye calısıyorum insallah atlatırız tez zamanda
Tubisim Oglumun adı BATUHAN oldu caım kimligimiz cıktı listede duzeltirsin
Merhaba yavrukuşlar :beyazbayrak:
Çok yoğun bir gün geçirdim..
Bugün 1 haftalık olduk...Sabahtan çocuk doktoruna gittik, çok şükür herşey yolunda.400gr. almışız 1 haftada Sarılığımız çıkmadı..
Sonra kendim göründüm Mükerrem beye..Maalesef dikişlerime iyi bakamamışım baticon sürmemişimNasıl unuttuğumu ben bile bilmiyorum vallahi..İltihaplanmış dikişlerim..Çok kızdı doktor bana, ne dicemi bilemedim
Çıkışta hemen baticon aldım aklım geç yerine geldi..
Bu arada tartıldım 68 kilo çıktım..Doğuma 75 ile girmiştim..Fazla vermemişim canım sıkıldı..
Neyse sonra doğumevine gittik, işitme tarama testimiz yapıldı çok şükür kulaklarımız sağlammış![]()
Ordan çıktık aile hekimliğine...Orda da yeniden topuk kanı alındı, aşı kartımız verildi ve d vitamini verildi...
Kızlar asıl maraton doğduktan sonra başlıyormuş vallahi...
Sonracıma eve geldik altını açarken ana bi baktık göbüşümüz düşmüşBu akşam ilk banyomuzu yapıp misss kokucaz inşallah...
Şimdi geçmişi okucam bakayım doğuran var mı...Birazdan da misafir gelecek, akşam sakinken girer iki kaynatırım sizle..Çok öptüm
FLAŞ FLAŞ FLAŞ...
Ecrinnnle msjlaştık naptın die sordum cnm benim suni sancıyı aklı olan istemesin çektiğimle kaldım açılmadı dedi :acep: şimdi epidural sezeryana alcaklarmış çıkınca haber veririm dua edin bana dimiş
Selam kızlar...
Ecrincim doğum yapmış sanırım,Allah analı babalı büyütsün,sağlıklı uzun ömür versin inşallah...
Ben de Ada'yı yeni uyuttum,mızmızlandı durdu öğleden sonra...
Dün de kendim kontrole gitmiştim, doktorum durumumu beğendi.
Dikişlerimin kabuk bağlayan yerlerini temizledi,dünden beri acıyo dikiş yerlerim ama
geçmiş olsun Gökçecim. minik kuzumuz en kısa zamanda iyileşsin inşallah ...
selam kızlar ECRİN doğum yapmıştır heralde Allah yardımcısı olsun bu hafta doğurursun demiştim
GÖKÇEMİN bebeğide rahatsızlanmış umarım önemli bişeyi yoktur tez zamanda yavrusuyla evine döner inşallah
SİMUŞUMDA yarın sağsalim doğumunu yapar inşallah bu arada hava felaket soğuk ev ısınmadı gitti
ayy kıyamam, acil şifalar olsun... cabucak iyileşsin insallah....
canımm. yarın dogum var, Allah yardımcınız olsun, bir avazda kurtarsın insallah....
geçmiş olsun tatlım, bian once iyilesin insallah....
selam tatlım.. merak etme gider o kilocuklar.. banada hiç batikon sür falan demedi kimse...
nasıl gidiyo annelik?
canımmm... oda doguma girmiş.. Allah yardımcısı olsun insallah...güzel haberlerini bekliyoruz...
selam babuş, nasıl gidiyor? gecenlerde seni telefonla aramıştım, gördün mü bilmiyorum.. merak ettim sadece, merhaba demek için aramıştım.. sevgiler...
canım 41 kere maşallah bebişine.. nasılsın? yavruşun nasıl?
nasılsın tatlım.. geçmişte sormustum,nasıl oldun? daha iyisin insallah?
hoşgeldin çiçeği burnunda anniş noyan nasıl?
siz bebişlerinizle dışarda biz içerde uğraşıyoruziyiyim valla canım hamdolsun...
kuzuş da iyi napsın,takılıyoz evde
siz napıyosunuz
sen nerdeydin layloş ya meraktan öldük burda msjım geldimi?
nasılsın tatlım.. geçmişte sormustum,nasıl oldun? daha iyisin insallah?
canım benim sen nasılsın anneeeeee noyancık nasıllar yaramazmı seni üzüyormu emiyormu?ne çok soru sordumbende idae ediyorum miğde bulantım heralde doğurunca bitecek
iyiyiz hamd olsun canım, hergecen gün daha oturuyo işler.
ilk kez anne olmanın verdigi heyecan bambaşka imiş... üzmüyo maşallah
kızımın bebek şekerleri kızlaar, bunlar lavantalı..bide çikolatalarımız gelcek..tabi bide kızım gelcek inşallah..geel anneeemm,gel kızııımmmm
hoşbulduk tatlım.. biz iyiyiz hamd olsun, fazla giremiyorum, internetli oda uzak kaldı bana... eşim birde kablosuz aldı bakalım daha cok girebilirim insallah... bide kardesim var evde 1 haftalıgına geldi, buraya gelince bozuluyo biras...
:beyazbayrak::beyazbayrak:Aklım sizlerde , herkese selamlar, sevgiler.
burda kaç gündür yayıyo ne fena yaaa korkuyorum sancım tutarsa ne yaparım die :acep: annende işin gırgırında desene kaç haftalık oldun demetim senkızlar samsunda bir kar yağıyorr ilk defa bu kadar fazla lapa lapaa...annemde tutturmuş hade sancılan doğur bugünde kızın adını kardelen koyalım dioo
siz bebişlerinizle dışarda biz içerde uğraşıyoruzyinr miğde bulantılarım var neyin nesiyse
mesajınıda geç gördüm demin cevapladım yattım bütün gün hava çok soğuk heryer buz havalar düzelsin artık yaaa
canım benim sen nasılsın anneeeeee noyancık nasıllar yaramazmı seni üzüyormu emiyormu?ne çok soru sordumbende idae ediyorum miğde bulantım heralde doğurunca bitecek
Kızlar ilk günler çok sinirli geçti benim nedense.. artık lohusalıkla mı alakalı , uykusuzluklamı bilemedim.. hersey gözüme cok batıyodu... ayın 9unda kayınvalide gelip 2 hafta kalacak, stresi şimdiden üzerime bastı....
gerçi şimdi daha iyi gibiyim, insallah boyle devam eder....
Noyan'ı yarın doktora götürücem, insallah yolundadır hersey.. ama sütüm yetmiyo gibi, aksamları mama veriyorum emzirdikten sonra....
bide arkadaşlar hani şu yatagın yanına konan beşikler varya onlar cok gerekliymiş.. ben 2-3 ay için degmez diye almamıstım 2. gün kostura kostura gidip aldık.. karyola cok uzak ve soguk geldi yavrusa, istemedi... beşigi cok sevdi...