ayy topuklu ayakkabılar benimde içimde bir yara sorma ecrin geçen dolabımı temizlerken tek tek kutularını açıp baktım dedim hepiciğinizi yazın giycem az kaldıama göbek olayıda komik olurmuş düşünsene koca göbekle dansöze vurduğunu kadın yerlerde falan
hamamahamahaaa
ecrin ben senden korkuyorum sokaklarda doğum yapacan maşallah evde durduğun yok yıvrum fasıla bile gitmiş hatun sonrada bu çocuk neden doğmuyor doğsa gezemeyecek oda anladı gelmiyor bak
kızlar benimle ilgilenmeyecek misiniz ya aranıza yeni kabul etmiyo musunuz ya
ben yemeğe gidiyim bari belkide bulantımda geçergörüşürüz kızlar
ahh sonunda canım ya 10 gündür kaynanam ve kayın babam evi sitila ettiler güya doğumuma gelmişlermişmiş kendilerine baktırmaya gelmişler resmen yaaa....ağlamak istiyorum aglayacak yer yokkk yaaaaa
FLAŞ FLAŞ FLAŞ....
hey uyumayın kızlar kalkın bakem dün akşam 23.50 sularında dünyam80 çatır çatır doğurmuş bacılar akşam 19,30 gibi aradı sancılarım var 5dkda bire düştü die devlet hastanesine gtmişler 23 e kadar ilgilenen olmamış doğru dürüst açıklığın yok die bekletmişler yazık yavrum yalvarmış dayanamıyorum die bu sancıya götür beni başka bi hastaneye demiş eşine sezeryan olcam demiş özele götürmüşler şükürki hastaneden çıkarken dkda bire düşmüş sancıları artık 23,30da özel hastanedelermiş 4cm varmış açıklığı oraya vardığında nstye bağlamışlar tekrar doktor en geç 4 saate doğurursun demiş ama metehan bebek 20 dkda doğmuş şükürler olsun acıyı çeke çeke doğurmuş bizim minnak kız bebek 3270 gr 50 cm dünyaya gelmiş şimdi konuştum fıstıkla herkese selamı var ayrıntısıyla anlattı doğumunu dikişlerim acıyo onun dışında bi sıkıntı yok şükürler olsunki dedi
ayy pargalı nigarla öpüşüyor allah canını almasın senin yaaa matrakçıya nigar kalfa benim diyor o boşattırmış meğer pis şey yaaaa şimdi fragmanını izledim şok oldum:sok
azooooo hoşgeldin balım nasıl oldun kuzey oğlan ne yapıyor gece uykusu nasıl ?
azo müsaitmisin arayacam seni
ya aynen öle canım yaa ne oturbiliyorum ne yatabiliyorum odama geçip hemn eşime bişey mi varnoldu....saolsun oda anne iki kalk da serap a yardım et demez... dört kşinin yemeği meyvesi bulaşığı ....yorgunluktan doğuracam yaaaa
ya bikaç sefer denedim diyo ki kızım önemli değil yemeği geç yesek de olur sen bira zyat sonra yaparsın...sancıı numarası yappat kendini oltuga kalkma.. en güzeli. anne benim cok belimm agrıyo de sızlan yat. amacına uygun olsun yardıma gelmiş ya.
ya aynen öle canım yaa ne oturbiliyorum ne yatabiliyorum odama geçip hemn eşime bişey mi varnoldu....saolsun oda anne iki kalk da serap a yardım et demez... dört kşinin yemeği meyvesi bulaşığı ....yorgunluktan doğuracam yaaaa
ya bikaç sefer denedim diyo ki kızım önemli değil yemeği geç yesek de olur sen bira zyat sonra yaparsın...
ya ben bişey desem oğluna serap böle dedi oğlum bişey mi var niye dedi... sonra eşim gelip diyo sen böle demişsin diyee.... sanki o doğuracak bi naz bi ilgi alaka bekliyooo oğlundan çıldıracam yaaa
ya ben bişey desem oğluna serap böle dedi oğlum bişey mi var niye dedi... sonra eşim gelip diyo sen böle demişsin diyee.... sanki o doğuracak bi naz bi ilgi alaka bekliyooo oğlundan çıldıracam yaaa