2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ayy topuklu ayakkabılar benimde içimde bir yara sorma ecrin geçen dolabımı temizlerken tek tek kutularını açıp baktım dedim hepiciğinizi yazın giycem az kaldı:):)ama göbek olayıda komik olurmuş düşünsene koca göbekle dansöze vurduğunu kadın yerlerde falan hahahamamahamahaaa:):)

sorma dün yıgdım hepsini ayy biri mi girmez ayagıma.. bi tanesi oluyodu zati bu kez o da olmadı:( spor ayakkabı giydimm mecburen cok sinirlndim:acep:
hhahhahhah yuvarlanırdı valla kızz. bi dinnacık bişidi zati. güzel oynayamadı da.. roman havası caldılar en son onda bile oynayamadı ahhh ah didim dua edin göbbemee yoksa alırdım havasını:D:D kalkıp bi tane toslamak lazımdı göbekle :D

ecrin ben senden korkuyorum sokaklarda doğum yapacan maşallah evde durduğun yok yıvrum fasıla bile gitmiş hatun sonrada bu çocuk neden doğmuyor doğsa gezemeyecek oda anladı gelmiyor bak:)

doguramıyom işte bu kadar dolanıyom:D ayın 3 ünde tavla derneginin yemegi var gecen sene de pek güzeldi. nasıl olsa dogurmuyorum ona da gidelim dedim. kocam nefesi nerenden aldıgın belli dgil hala gezmeye calısıyon didi:D bebekle bi tek bu zor olur zaten benim için.. ki genelde böle kendin pişir kendin ye gibi yerlere gidiyoruz sorun olmaz da arada da 5 tane halası var müzikli yere gitsek falan biri bakıverir heralde yegenine. içim rahat cıkarım o zaman:D

Tepki
7
ahh sonunda canım ya 10 gündür kaynanam ve kayın babam evi sitila ettiler güya doğumuma gelmişlermişmiş kendilerine baktırmaya gelmişler resmen yaaa....ağlamak istiyorum aglayacak yer yokkk yaaaaa

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ahh sonunda canım ya 10 gündür kaynanam ve kayın babam evi sitila ettiler güya doğumuma gelmişlermişmiş kendilerine baktırmaya gelmişler resmen yaaa....ağlamak istiyorum aglayacak yer yokkk yaaaaa

e daha doguma cok var deseydin ya.. simdiden gelinir mi ay:D kafada en az 1 ayın var yani. vlla kaynana kayınpedrden herks bi muzdarip.. esin kurmadıkca dengeyi altından kalkamazsın. velev ki geldi yardıma kayınvaliden gelirdi bi tek kayınpederinle rahat oturamazsın sonucta:acep:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
FLAŞ FLAŞ FLAŞ....
hey uyumayın kızlar kalkın bakem dün akşam 23.50 sularında dünyam80 çatır çatır doğurmuş bacılar akşam 19,30 gibi aradı sancılarım var 5dkda bire düştü die devlet hastanesine gtmişler 23 e kadar ilgilenen olmamış doğru dürüst açıklığın yok die bekletmişler yazık yavrum yalvarmış dayanamıyorum die bu sancıya götür beni başka bi hastaneye demiş eşine sezeryan olcam demiş özele götürmüşler şükürki hastaneden çıkarken dkda bire düşmüş sancıları artık 23,30da özel hastanedelermiş 4cm varmış açıklığı oraya vardığında nstye bağlamışlar tekrar doktor en geç 4 saate doğurursun demiş ama metehan bebek 20 dkda doğmuş şükürler olsun acıyı çeke çeke doğurmuş bizim minnak kız bebek 3270 gr 50 cm dünyaya gelmiş şimdi konuştum fıstıkla herkese selamı var ayrıntısıyla anlattı doğumunu dikişlerim acıyo onun dışında bi sıkıntı yok şükürler olsunki dedi

Oh şükürler olsun gözüaydın, Allah analı babalı büyütsün..Neyseki özelde doğurmuş..Çok canı yanmıştır kıyamam ya..Ama şimdi geçmiştir çoğu bebeğini görünce :mendil:

ayy pargalı nigarla öpüşüyor allah canını almasın senin yaaa matrakçıya nigar kalfa benim diyor o boşattırmış meğer pis şey yaaaa şimdi fragmanını izledim şok oldum:sok

Vay it :D

azooooo hoşgeldin balım nasıl oldun kuzey oğlan ne yapıyor gece uykusu nasıl ?

Hoşbuldum laylam..Ben daha iyiyim dikişlerin acısı geçiyor, Kuzey bey gündüzleri daha sakin gece 3 kere felan uyandırıyor bizi.Ama sinirli beyefendi..Mememi 2 dk. alamazsa ağzına siniri bozuluyor basıyor yaygarayı eşek :D Sen nasılsın bakim?

azo müsaitmisin arayacam seni

Müsaitim kuşum

Tepki
7
ya aynen öle canım yaa ne oturbiliyorum ne yatabiliyorum odama geçip hemn eşime bişey mi varnoldu....saolsun oda anne iki kalk da serap a yardım et demez... dört kşinin yemeği meyvesi bulaşığı ....yorgunluktan doğuracam yaaaa:mendil::mendil::mendil::mendil::mendil:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ya aynen öle canım yaa ne oturbiliyorum ne yatabiliyorum odama geçip hemn eşime bişey mi varnoldu....saolsun oda anne iki kalk da serap a yardım et demez... dört kşinin yemeği meyvesi bulaşığı ....yorgunluktan doğuracam yaaaa:mendil::mendil::mendil::mendil::mendil:

sancıı numarası yapp:D at kendini oltuga kalkma.. en güzeli. anne benim cok belimm agrıyo de sızlan yat. amacına uygun olsun yardıma gelmiş ya.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

hamile bi kadın her turlu naz yapma hakkına sahiptir..kullan kullanabildigin kadar kimse bisi diyemez dersede malum hamile oldugum icin zorlanıyorum de direk..alınan alınsın :dertli:

Tepki
7
ya ben bişey desem oğluna serap böle dedi oğlum bişey mi var niye dedi... sonra eşim gelip diyo sen böle demişsin diyee.... sanki o doğuracak bi naz bi ilgi alaka bekliyooo oğlundan çıldıracam yaaa

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
ya ben bişey desem oğluna serap böle dedi oğlum bişey mi var niye dedi... sonra eşim gelip diyo sen böle demişsin diyee.... sanki o doğuracak bi naz bi ilgi alaka bekliyooo oğlundan çıldıracam yaaa

ooofff of..ben yorum yapmak istemıyorum bu kaynanalarla ilgili..madem paylasamican oglunu evlendirme yaa..bu ne kıskanclık fesatlık..halbuki ne alaka anne-ogul sevgisi baska karı-koca sevgisş baska ama bize ogullarını onlarda calmışız muamelesi yapıyolar işte..hepsinin kokune kibrit suyu... tobe tobeee :acep:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar