2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
daha belli olmaz o ecrincim.sen bekle bakalım.nasılsa bi sıkıntınız yok sağlık açısından du bakalım..bugün yarın gelicek senin zilloş...:beyazbayrak:

insallah. ne isticegimi sasırdım valla bende. kadın hep normal diyodu ama dün tam tersi oldu. oo sert dedi.aslında cok dar degilmiş catım ama hiç acılman yok dedi. kafası da yukarda inmemiş dedi. yumusama falan hiçbişi yokmus. daha 1 hafta var bekleyelim ama böle olursa suni de kaldırmazsın dedi. ama gün veriyim sezos ol demdi. bekleyelim deyince bende ses etmedim. persembe kontrol simdi . bakalım yine aynı olursa ilk tercihim cuma ama pazartesi de olurr sezos tarihi verin dicem. zaten pazartesi 40 haftam doluyo. bakalım nolcak.:acep:

yok bizimki o topik değildi erken hamilelik belirtileriyldi tam olarak topiğin adı o dediğin topik berfinbilgenin olduğu topikti sevmiyodum ben hiç orayı soguksoguk insanlar vardı hepp

aç önümüzü bacım olur olur belki sen anlamassın bıt die geliverir bi anda

oraya da yazdydım:D ama dedim ya cok hızlı oldu. dr negatif dedi ama ben hala hamileyim diye dolandım ortalarda :D sonra test pozitif oldu gögsümü gere gere gittim bu sefer kadın da sok oldu:D ondan cok takılamadım topikte:evet: gelir insallah bıt die.. bugün agrım var azcık. ama hiç önemsemiyorum cünkü kesiliveriyo hemen. belki magnezyumu bırakmanın faydası olur

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
ayy çok berbat bişey yaa o ezginlik sanırım son evrelerde yaşanıyor bu malesef allah yardımcımız olsun bacım..
bugün itibariyle izne ayrılamama tam 19 gün canım hızlıca bir geçseydi inşallah artık sabahları kendimi resmen yataktan kazıyorum kalkmıyor artık kafam:(

ayyy canım yaaa senin işin bizden daha zor Allah yardımcın olsun günler çabuk geçsin biran önce evinde dinlen

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

ayyy canım yaaa senin işin bizden daha zor Allah yardımcın olsun günler çabuk geçsin biran önce evinde dinlen

bir dünya iş var evde daha boya yapılacak antrem sonra halılarım yıkamaya verilecek,temizliköi gelecek,kızın eşyalarını henüz yıkamadım onları haletmem lazım bir ton şey var ve ben hala çalışıyorum:):)

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
bir dünya iş var evde daha boya yapılacak antrem sonra halılarım yıkamaya verilecek,temizliköi gelecek,kızın eşyalarını henüz yıkamadım onları haletmem lazım bir ton şey var ve ben hala çalışıyorum:):)

anaaaaam yıvvvrum birsürü işin var senin sanki izne ayrılınca dinlenecen annen kızkardeşin falan yokmu?

Tepki
7
ya kızlar normalde nete ğek takımam ama evim istila edildiği için çıldırmak üzereyim...lütfen yardım edin..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
selam kızlarr.. dün aksam 2 arkadasla dısarı cıktık. baska bi arkadasın yerine gittik. tesadüf fasıl varmıss. cocumm darbuka sesiyle costu resmen:D artık kıyafetlerimin bi cogu olmuyo. dün de hava o kadar soguktu kii anlatamam. cıkısta otoparka gidene kadar resmen buz kestim. 2 dk daha yürüsek oturupp aglardım soguktan:D niye beklemedim arabayı alıp gelmelerini bilmiyorum:acep: kız arkadasım acayip güzeldi zaten benden uzun ve sarı saclı o apayrı da:D artık benim giyemedigim sey olan topuklu ayakkabıları giymişş bi tek ona deli oldum ben ayakkabılarıma da giremiyorum cünkü:( zaten bütün gece oturdugumdan unuttum sonra ayakkabıları:D ama wc dönüsü kalablıkta göbegimi geciremedim sandalyeler arasında.. yazık insanlarr bana yol acmaya calısırken bi hal oldu göbegim beni sevimli kılıyo onu farkettim:D herkeste bi güleryüz bi itina.. dansözle oynayasım geldi ama göbegimden onu da yapamadım cok komik olurdum heralde. onun sıfır göbegine para taktım bende sadici napim:D dogurduktan sonra gidip kurtlarımı dökmem lazımm cok içimde kaldı cokk:D:D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

anaaaaam yıvvvrum birsürü işin var senin sanki izne ayrılınca dinlenecen annen kızkardeşin falan yokmu?

var bacım hepside var ama ben beklettim işleri aslında kabahat bende oldu biraz..ay başına deyip durdum gereksiz yere eşim uyardığı halde..artık ben işteyken annemler haledecek bende kızın eşyalarını yıkar ütülerim bir gün o bana kalır:)

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
selam kızlarr.. dün aksam 2 arkadasla dısarı cıktık. baska bi arkadasın yerine gittik. tesadüf fasıl varmıss. cocumm darbuka sesiyle costu resmen:D artık kıyafetlerimin bi cogu olmuyo. dün de hava o kadar soguktu kii anlatamam. cıkısta otoparka gidene kadar resmen buz kestim. 2 dk daha yürüsek oturupp aglardım soguktan:D niye beklemedim arabayı alıp gelmelerini bilmiyorum:acep: kız arkadasım acayip güzeldi zaten benden uzun ve sarı saclı o apayrı da:D artık benim giyemedigim sey olan topuklu ayakkabıları giymişş bi tek ona deli oldum ben ayakkabılarıma da giremiyorum cünkü:( zaten bütün gece oturdugumdan unuttum sonra ayakkabıları:D ama wc dönüsü kalablıkta göbegimi geciremedim sandalyeler arasında.. yazık insanlarr bana yol acmaya calısırken bi hal oldu göbegim beni sevimli kılıyo onu farkettim:D herkeste bi güleryüz bi itina.. dansözle oynayasım geldi ama göbegimden onu da yapamadım cok komik olurdum heralde. onun sıfır göbegine para taktım bende sadici napim:D dogurduktan sonra gidip kurtlarımı dökmem lazımm cok içimde kaldı cokk:D:D

ecrin ben senden korkuyorum sokaklarda doğum yapacan maşallah evde durduğun yok yıvrum fasıla bile gitmiş hatun sonrada bu çocuk neden doğmuyor doğsa gezemeyecek oda anladı gelmiyor bak:)

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

ayy topuklu ayakkabılar benimde içimde bir yara sorma ecrin geçen dolabımı temizlerken tek tek kutularını açıp baktım dedim hepiciğinizi yazın giycem az kaldı:):)ama göbek olayıda komik olurmuş düşünsene koca göbekle dansöze vurduğunu kadın yerlerde falan hahahamamahamahaaa:):)

Tepki
7
ya evet ama ben bu bloğu pek çözemedim daha ya msj geç geliyo ya pc de mi ne
ben serap 34haftalık hamileyim..ve evdedkilerden çıldırmak üzere olduğumiçim elim ayağım titiriyo...

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Kızlar Selam..Dünyam dogurmus he hey Allah'ım o kadar dedik hepimiz ha kız resmen yırtınıyodu sancıdan hatta en son ben dedim ulan ben bole sancı cekerken beni hastaneye goturmicek adamın .... diye..

Neyse iyilermis heralde cok sukur..Allah bagıslasın bebişşini :utan:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar