2012 Şubat Anneleri

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Aaaaay teşekkür ederiiim Ama bu değişme mevzuuu tırstırdı bak şimdi beni. Bari en çok ben bakiim, bide eşim baksın. Başka kimse bakmasın. Belkim o zaman üzüm üzüme baka baka kararır misali, bize benzer. Ama en çok bana benzer inşallah :D :D (Ne fenayım ben yaaa :D )

hepimiz aynıyız kuzum..kendimize benzesin istiyoruz.ama benim irem babasına cok benziyor..ona baktıkça eşime bakıyomusum gibi olduğu için beni mutlu da ediyor.hele ikisi sırnasırlarken ona benzediği için mutlu bile oluyorum..amaaaa bu seferr bu da benim cocukluğum gibi sarı olsun evde renk olsun istiyorum.görcez bakalım.hangimizin genleri baskın gelmiş:evet::evet: bi de derler ya genelde ilkler babaya 2.ciler anneye diye ben ondan ümitliyim hahahah :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Gel beraber olsun Nazoooooom

Hhhhh maşallah kız Mahmut Eymen paşaya. Benim kızım korkuyo, rahatsız oluyo her tür yüksek sesten. Hatta müziği bile yüksek sesle sevmiyoruz, hemen karnımız taşa kesiyo. Sakin müzikleri, sıcak ses tonlarını seviyoruz :)

Hepsi öte mahalleden eminim bundan. Zaten yeniler gelmeseymiş 3 kişi yazıp dururlarmış. Yazık o garibanlara (yenilere) da acıyom, yapmacık yapmacık tavırları gerçek sanıyorlar ya...

ayy evet yeniler gelmeseymiş zor muhabbet dönermiş orda hepsi a.b çanakçısı olmuşlar çok belli ne güzel işte tam birbirilerini bulup kaldılar başbaşa

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
hepimiz aynıyız kuzum..kendimize benzesin istiyoruz.ama benim irem babasına cok benziyor..ona baktıkça eşime bakıyomusum gibi olduğu için beni mutlu da ediyor.hele ikisi sırnasırlarken ona benzediği için mutlu bile oluyorum..amaaaa bu seferr bu da benim cocukluğum gibi sarı olsun evde renk olsun istiyorum.görcez bakalım.hangimizin genleri baskın gelmiş:evet::evet: bi de derler ya genelde ilkler babaya 2.ciler anneye diye ben ondan ümitliyim hahahah :D

kızzz tövbe de ilkler anneye benzemezmiydi:sok:sok

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
''gövden lağam çukurunda çürüsün''haaaa tövbe yarabbiö bu ne kız yok duymadım bunu ben :):):) ayyy ne iğrenç bir bedduaymış:cokkomik::cokkomik:

aslım hemde bunu eşimin 100 yasındaki babaannesi üvey annesine yani benim üvey kayınvalideme derdi.ilk zaman cok acayip gelirdi sonraları kopardım ben gülmekten...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

maşallah sakin bir kız olcak annesi belli ki ama ev kalabalık filan olursa çok narin olur uyumaz filan o konuda zor olur senin için güsel kız sana benzer inşallah:lilav:

öte mahalle diyince bile saçlarım tel tel kalkıyo meraklı melehatler kim doğrmuş merak dahi etmiyorum nidense o kadar soğumuş durumdayım

İnşallah sakin olur Tubişim, çünkü ben maalesef biraz sabırsız ve kolay sinirlenen, hemen parlayan biriyim. Allahım inşallah dağımıza göre kar verir. Evimiz sakin olur yaa... Ben geleni gideni pek sevmem. Biliyom belki iyi bi huy değil, hatta itici de olabilir ama çocukluğumdan beri böyleyim. Fıtrat meselesi yani. Ailem, arkadaşlarım falan bilirler bu huyumu. Eşimin sülalesi konusunda da en büyük iş eşime düşüyor, ki o da yıllardır alıştı sanırım bu huyuma. Kalabalığı engelleyeceğini ummaktan başka bişe gelmiyo elimden :)

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

Bana benzemeyecekse keşke eşime benzese. Ama görümcelerime benzemesin lütfen yaaa :(
Hepsi tontiş tontiş. Huyları da bi değişik...

ayy evet yeniler gelmeseymiş zor muhabbet dönermiş orda hepsi a.b çanakçısı olmuşlar çok belli ne güzel işte tam birbirilerini bulup kaldılar başbaşa

Küçük Aslım yeni gelenler. Yaş ortalamaları 20-23 arası.

Kızlar fotocu aradı şimdi. Belki orda da foto çekicek doğum öncesi. O yüzden benim şimdi çıkıp hazırlanmam gerek :beyazbayrak: Hepinizi öperim. Allaha emanet olun muaaaaaaah

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ben tersini biliyom yada hep öle gördüm ilkler hep baba :D aslım hele senle ben babaları kayserili bunların dominant teyze yavrum onların geni baskın cıkar..herseyi bilir onlar :D bebelerde onlara benzer.. :D

doğru diyon zorla benzetirler kendilerine bebeyi:):)daha ultrason kağıdından nokta kadarken kızıı ayyy kafası aynı ben demişliği bile var haklısın nazom:cokkomik:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
heh işte bu kadaaa kalısınlar çobakçı başıyla başbaşa kabuksuz tosbalar
kızzz tövbe de ilkler anneye benzemezmiydi:sok:sok
valla bende sen gibi biliyorum ama bellide olmuyo tabe
İnşallah sakin olur Tubişim, çünkü ben maalesef biraz sabırsız ve kolay sinirlenen, hemen parlayan biriyim. Allahım inşallah dağımıza göre kar verir. Evimiz sakin olur yaa... Ben geleni gideni pek sevmem. Biliyom belki iyi bi huy değil, hatta itici de olabilir ama çocukluğumdan beri böyleyim. Fıtrat meselesi yani. Ailem, arkadaşlarım falan bilirler bu huyumu. Eşimin sülalesi konusunda da en büyük iş eşime düşüyor, ki o da yıllardır alıştı sanırım bu huyuma. Kalabalığı engelleyeceğini ummaktan başka bişe gelmiyo elimden :)
inşallah güsel allah dağına göre kar verirmiş benim bebemin sakin olmasını bekleyemem biz hiperaktifiz eşimle çünkü herkesin bi huyu vardır tabe bende normalde sesizliği çok severim ama 15te bir curcuna olmalı arada gözlerim arar bir günlüük kalabalığı
ben tersini biliyom yada hep öle gördüm ilkler hep baba :D aslım hele senle ben babaları kayserili bunların dominant teyze yavrum onların geni baskın cıkar..herseyi bilir onlar :D bebelerde onlara benzer.. :D

hahahah bu konuda bakın bana bebeğimiz yüzü ben vucut şekli eller ayaklar fizik baba gözleride baba sanırım iri boyoz boyoz :D rengide istediğim gibi olursa inşallah demeyin keyfime pipisini yirim sonra

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Bana benzemeyecekse keşke eşime benzese. Ama görümcelerime benzemesin lütfen yaaa :(
Hepsi tontiş tontiş. Huyları da bi değişik...

Küçük Aslım yeni gelenler. Yaş ortalamaları 20-23 arası.

Kızlar fotocu aradı şimdi. Belki orda da foto çekicek doğum öncesi. O yüzden benim şimdi çıkıp hazırlanmam gerek :beyazbayrak: Hepinizi öperim. Allaha emanet olun muaaaaaaah

ayy simuşum doğum öncesi fotolarda süper oluyor.evinde çakliliyorsun rahat rahat hadi bakalım dönünce anlat naptınız ne ettiniz:):heyo::heyo::heyo:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

sendemi o zamandan tanıyosun dünyamı o zaman benide hatırlarsın bacım sen -ayse hatta aslıyıda bizde test aşamasında yoktuk bilem hamile kalma yöntemleri arıyoduk :D
şükür kurtuldu bebeği kucağında darısı cümlemizin başına

yaa sey topigiydi 2011 mayıs hamile kalıp 2012 subat annesi olmak isteyenlr:D belirtilerimi falan yazdıydım dünyam da ordaydı. o da bi heyecanlıydı falann. sonra testler pozitif oldu bu sefer degerlere takıldık. ben acaba ikiz olur mu die heyecan yaptıydım falan yüksek cıkınca babam ikiz die. ayy nasıl gcti zaman. sonra dünyamla özelden yazıstık genelde ondan sizi kacırmıs olabilirim:D

günaydın şekerpare
dimi nazom çok belliydi yerinde duramıyodu yazık allahım kurtardı şükür sıra kimde gökçeden sonra simuş ve ecrinnde hadi bakalım önümüz açılıyo :lilav:

accam ben önünüzüü:D ama 1 haftadan önce olmayor:D
ben simuştan önce ecrinden bekliyorum..ama az önce tabloya baktım iyi masallah öle erken doğumumuz olmadı..hadi ecrin sıra sende kuzum.aç önümüzü..:beyazbayrak:
ahh nazom dün saflıgıma gelmese pazartesi dogururdum ben. hiç bi acılma yumusama vs yokmus cünküm. nezos ilk kez suni kaldıramazsın dedi. ama aklıma i beklemeyelim demek gelmedi:acep:
günaydın ecribcimm..kız sen ozaman bizide tanırsın eski mahalleden dünyam ben tuğba erken belirti topiğindeydik ordan öğrendik hatta hepimizde önce dünyam,ardından tuğbam sonrada bendim:):)

yok cnmm işte benim aynı ay oldu bitti ya hersey ondan kacırmısım ben sizi. dünyamla özelden takıldık sonra hep:D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
yaa sey topigiydi 2011 mayıs hamile kalıp 2012 subat annesi olmak isteyenlr:D belirtilerimi falan yazdıydım dünyam da ordaydı. o da bi heyecanlıydı falann. sonra testler pozitif oldu bu sefer degerlere takıldık. ben acaba ikiz olur mu die heyecan yaptıydım falan yüksek cıkınca babam ikiz die. ayy nasıl gcti zaman. sonra dünyamla özelden yazıstık genelde ondan sizi kacırmıs olabilirim:D

ahh nazom dün saflıgıma gelmese pazartesi dogururdum ben. hiç bi acılma yumusama vs yokmus cünküm. nezos ilk kez suni kaldıramazsın dedi. ama aklıma i beklemeyelim demek gelmedi:acep:

yok cnmm işte benim aynı ay oldu bitti ya hersey ondan kacırmısım ben sizi. dünyamla özelden takıldık sonra hep:D

yok bizimki o topik değildi erken hamilelik belirtileriyldi tam olarak topiğin adı o dediğin topik berfinbilgenin olduğu topikti sevmiyodum ben hiç orayı soguksoguk insanlar vardı hepp

aç önümüzü bacım olur olur belki sen anlamassın bıt die geliverir bi anda

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
miğdem bulanıyor gne yaa şu antibiyotikten sonra geçmedi şu bulantım bir türlü gıcık şeklinde öksürükle başlıyor sonrasındada miğde bulantısı oluyor off yaaa

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

daha belli olmaz o ecrincim.sen bekle bakalım.nasılsa bi sıkıntınız yok sağlık açısından du bakalım..bugün yarın gelicek senin zilloş...:beyazbayrak:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
günaydın kızlar dünyam doğurmuş onunda gözü aydın kurtulmuş ben ona demiştim bu hafta doğurursun diye:)

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ayy pargalı nigarla öpüşüyor allah canını almasın senin yaaa matrakçıya nigar kalfa benim diyor o boşattırmış meğer pis şey yaaaa şimdi fragmanını izledim şok oldum:sok

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar