2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
hahahaha yemin et aslım.kız bu kayserililer manyakk.benim de kocam dedirtirr.kötü bişey gördüğümde dedin mi dedin mi diye sorar.bende karnımdaki kocamın aklındaki diyom...:beyazbayrak::beyazbayrak:

hadii yaa koptum şu anda nazommm yaaa hepsinde var demkki tik gibi bişey bu:):):)ama seninkide ilginçmiş karnımdaki kocamın aklındaki:):):)süper du fatihe deyim birde bunu:cokkomik::cokkomik:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
alıntı yapmışım ama yazmamışım hahahahaaaa
günaydın nazom
günaydın simuşum:):):)

:beyazbayrak::beyazbayrak::beyazbayrak::beyazbayrak:

Günaydın bal bademim

karnımdaki aklımda de nazom karnımdaki aklımda:):):)
fatih tv de hayvan mayvan çıkınca zorla dedirtir bana tövbe tövbe sankim ona benzeycik kızım:):):):)

Ben de korkunç sesler duymaktan nefret ediyom. Dün akşam Harry Potter mı ne varmış tvde. Eşim bakıyodu, ben de kitap okuyodum. Bi çığlıklar geldi filmden, ay dedim boğarım seni aşkım. Nedir bu yaaa :D :D Kızım da korktu valla.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Nazom, doğum fotocusuna gitmemiz gerek. Hafta içi gidemiyoruz eşim eve geç geliyo. Kızıma hastanede takmak için nazar boncuğu almam lazım. Bide Tarım Bakanlığının marketi var ya, ordan bişiler almam gerek. Malum, doğumumuz Allah kısmet ederse bu hafta içi Perşembe :)

Amin canım benim. Gökçe gelir bugün muhtemelen deeee... Tanseli merak ettim bak şimdi. İyidir inşallah. Bence daha gelemedi ya, bizi merakta bırakmak istememiştir sana haber vermek için aramıştır diye düşünüorum. Bide daha doğum yapıp gelmeyen Pikecanımız var. Ki o da bugün gelir sanırım :)
anamm ne güzel.fotocuya gitceniz heee...hadi bakalım eşin yanındaysa git o zaman tamam -kop o market nerde kuzum bilemedim ben.çiftlikte ki değil dimi.güzel seyler varmı?
tuhana ya konuş sinsi sinsi durma aşağıda konuşmayacaksanda git yaaa allah allah kimsin nesin neye bakıyorsun tövbe yarabbimmm yaaaaa

sen dedin kaçtı hemen bak..kimse bunlar.gerçi benim hepsi hakkında teorilerim var amaaaa...

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
hadii yaa koptum şu anda nazommm yaaa hepsinde var demkki tik gibi bişey bu:):):)ama seninkide ilginçmiş karnımdaki kocamın aklındaki:):):)süper du fatihe deyim birde bunu:cokkomik::cokkomik:

bu kayserililerde alıskanlık sanırım.bende hep gülerdim iremden beri.sonra tırsmaya basladım.görümceme bakarken bile derdim kızz karnımdaki aklımda diye.ona benzemesin diye :D nasıl etkilendiysem o zaman.şimdi de karnımdaki kocamın aklında diyom.eşim diyoo manyaksın sen..ben hep kendimi hayal ediyom bana benzesin diye diyoo beni cıldırtıyoo uyus..:cokkomik:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Günaydın bal bademim

Ben de korkunç sesler duymaktan nefret ediyom. Dün akşam Harry Potter mı ne varmış tvde. Eşim bakıyodu, ben de kitap okuyodum. Bi çığlıklar geldi filmden, ay dedim boğarım seni aşkım. Nedir bu yaaa :D :D Kızım da korktu valla.

ay evet o ses korkusu bende de var simuşum bazı reklamlardan bile aşırı sesten etkileniyorum..birde hakkatan karnımızdakilerde etkileniyor haaa aşırı sese tepki veriyorlar benimki ben bişeyden korkunda sağ tarafıma tortop olur yavrum taki ben sakinleşene kadar:)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Günaydın bal bademim

hahaha iyi demişin ürkmüştür adam bidaha açmaz öle çığlıklı filmler
anamm ne güzel.fotocuya gitceniz heee...hadi bakalım eşin yanındaysa git o zaman tamam -kop o market nerde kuzum bilemedim ben.çiftlikte ki değil dimi.güzel seyler varmı?

sen dedin kaçtı hemen bak..kimse bunlar.gerçi benim hepsi hakkında teorilerim var amaaaa...
yaa işleri güçleri yok sabah akşam gözetleme istekleri var çekemiyolar bacım illa gözliycekler bakcaklar :dill:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
tuhana ya konuş sinsi sinsi durma aşağıda konuşmayacaksanda git yaaa allah allah kimsin nesin neye bakıyorsun tövbe yarabbimmm yaaaaa

Ben göremiyom öyle birini aşağıda :acep:

Size yakın sayılır Nazom. Eskişehir yolu üstünde, size doğru gelirken sol tarafta tam Tarım Bakanlığının önünde yol üzerinde. Sebze meyveleri inanılmaz taze, sucuğu çok güzel bide hemen hemen herşey organik. Canım petekli bal çekti de dün akşam onu almaya gidicez. Hazır gitmişken portakalım elmam falan da bitti onları da alırız diye şeettiydik

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

[Qkaçar öyle zaten o taraftan oldukları çok çok belli yeni yeni üyelikler daha 25inde almış üyeliğini sinsice okuyor kim napmış kim doğurmuş kim doğurcak bilgi topluyor zaar birilerine yetiştirecektir ama sinirim geriliyor gördükçe orda iyikide gitti nazomUOTE=nazo06;758714]bu kayserililerde alıskanlık sanırım.bende hep gülerdim iremden beri.sonra tırsmaya basladım.görümceme bakarken bile derdim kızz karnımdaki aklımda diye.ona benzemesin diye :D nasıl etkilendiysem o zaman.şimdi de karnımdaki kocamın aklında diyom.eşim diyoo manyaksın sen..ben hep kendimi hayal ediyom bana benzesin diye diyoo beni cıldırtıyoo uyus..:cokkomik:[/QUOTE]

haa bu sözü sen kendince ürettin:):)ozaman bilmez fatih...demekki zaman içinde sende etkileniyon bavım ilerki zamanlarda bende laflarından kendimce şeyler türetecem desene gadasını aldığım:)

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

Size yakın sayılır Nazom. Eskişehir yolu üstünde, size doğru gelirken sol tarafta tam Tarım Bakanlığının önünde yol üzerinde. Sebze meyveleri inanılmaz taze, sucuğu çok güzel bide hemen hemen herşey organik. Canım petekli bal çekti de dün akşam onu almaya gidicez. Hazır gitmişken portakalım elmam falan da bitti onları da alırız diye şeettiydik

hadi yaa ne güzell taze taze..ben gitmedim oraya hiç.bi gitmek lazım.ohh al da ye hepsinden afiyet olsunn...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
yüksek ses benide etkiliyo komşumun bebeği dün akşam bizdeydi zehirlendiler yatıyolardı çağırdık gelmek istemediler ozana baksanız yeter dediler oyuncaklarını filan topladık indik aşağı bi oyuncağı var callıou mu ne zımbırt böle paytak paytak yürüyo bide o çizgi filmin şarkısı çalıyo benim oğlanda ritme göre oynuyo koptumm valla yerlerdeydim en son ozan tuşa basıyo eymen içerden başlıyo yüksek sesle ritme gelllll :D korku filan yok benim sıpamda :sila:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

çıktı simuşum ben dedikten sonra

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
[Qkaçar öyle zaten o taraftan oldukları çok çok belli yeni yeni üyelikler daha 25inde almış üyeliğini sinsice okuyor kim napmış kim doğurmuş kim doğurcak bilgi topluyor zaar birilerine yetiştirecektir ama sinirim geriliyor gördükçe orda iyikide gitti nazomUOTE=nazo06;758714]bu kayserililerde alıskanlık sanırım.bende hep gülerdim iremden beri.sonra tırsmaya basladım.görümceme bakarken bile derdim kızz karnımdaki aklımda diye.ona benzemesin diye :D nasıl etkilendiysem o zaman.şimdi de karnımdaki kocamın aklında diyom.eşim diyoo manyaksın sen..ben hep kendimi hayal ediyom bana benzesin diye diyoo beni cıldırtıyoo uyus..:cokkomik:

haa bu sözü sen kendince ürettin:):)ozaman bilmez fatih...demekki zaman içinde sende etkileniyon bavım ilerki zamanlarda bende laflarından kendimce şeyler türetecem desene gadasını aldığım:)[/QUOTE]
öle oluyo canım ya.bunlarla belli bi zaman geçirince sende abuk sabuk laflar üretiyon.gövden lağam cukurunda erisin diye beddua ederler töbe töbeee duydun mu bunu? catlak harbi hepsi..
yüksek ses benide etkiliyo komşumun bebeği dün akşam bizdeydi zehirlendiler yatıyolardı çağırdık gelmek istemediler ozana baksanız yeter dediler oyuncaklarını filan topladık indik aşağı bi oyuncağı var callıou mu ne zımbırt böle paytak paytak yürüyo bide o çizgi filmin şarkısı çalıyo benim oğlanda ritme göre oynuyo koptumm valla yerlerdeydim en son ozan tuşa basıyo eymen içerden başlıyo yüksek sesle ritme gelllll :D korku filan yok benim sıpamda :sila:

anamm oynak tosbik.kulaklar iyi o zaman annesi ne güzel işte...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
bu kayserililerde alıskanlık sanırım.bende hep gülerdim iremden beri.sonra tırsmaya basladım.görümceme bakarken bile derdim kızz karnımdaki aklımda diye.ona benzemesin diye :D nasıl etkilendiysem o zaman.şimdi de karnımdaki kocamın aklında diyom.eşim diyoo manyaksın sen..ben hep kendimi hayal ediyom bana benzesin diye diyoo beni cıldırtıyoo uyus..:cokkomik:

Ahhahahhaa o görümceye benzeme korkusu bende de var Nazom. İşyerinde de evde de masaüstü arka planım kendi fotom ahahahaa :D :D Hep dua ediyom Allahım noolur bana benzesin diye. Neyse az kaldı görcez bakalım kime benziceini de, daha ilk doğduğu zaman hemen anlaşılır demi Nazom kime benzediği? Mesela Kuzey Azoşa benziyo değişmez demi?

ay evet o ses korkusu bende de var simuşum bazı reklamlardan bile aşırı sesten etkileniyorum..birde hakkatan karnımızdakilerde etkileniyor haaa aşırı sese tepki veriyorlar benimki ben bişeyden korkunda sağ tarafıma tortop olur yavrum taki ben sakinleşene kadar:)

Hıh işte aynen öyle Aslım :)

hahaha iyi demişin ürkmüştür adam bidaha açmaz öle çığlıklı filmler

yaa işleri güçleri yok sabah akşam gözetleme istekleri var çekemiyolar bacım illa gözliycekler bakcaklar :dill:

Var var dikizleyenimiz. Bol maşallah.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Ahhahahhaa o görümceye benzeme korkusu bende de var Nazom. İşyerinde de evde de masaüstü arka planım kendi fotom ahahahaa :D :D Hep dua ediyom Allahım noolur bana benzesin diye. Neyse az kaldı görcez bakalım kime benziceini de, daha ilk doğduğu zaman hemen anlaşılır demi Nazom kime benzediği? Mesela Kuzey Azoşa benziyo değişmez demi?

Hıh işte aynen öyle Aslım :)

Var var dikizleyenimiz. Bol maşallah.

maalesef daha cok değişirr bebişim..bazı hatlar kalır ama tipleri o kadar cok değişiyorki hemde gün gün.40 gün içinde cektiğin o ilk resimleri tanımıyosun aaa nasıl yani bile oluyosun.ama 4. aydan falan sonra cok belirgin olan hatlar kalıyo sankim..inşallah sana benzer annesi.annesi gibi şirine,güzel bi kız olur...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
hadi yaa ne güzell taze taze..ben gitmedim oraya hiç.bi gitmek lazım.ohh al da ye hepsinden afiyet olsunn...

Gel beraber olsun Nazoooooom

Hhhhh maşallah kız Mahmut Eymen paşaya. Benim kızım korkuyo, rahatsız oluyo her tür yüksek sesten. Hatta müziği bile yüksek sesle sevmiyoruz, hemen karnımız taşa kesiyo. Sakin müzikleri, sıcak ses tonlarını seviyoruz :)

çıktı simuşum ben dedikten sonra

Hepsi öte mahalleden eminim bundan. Zaten yeniler gelmeseymiş 3 kişi yazıp dururlarmış. Yazık o garibanlara (yenilere) da acıyom, yapmacık yapmacık tavırları gerçek sanıyorlar ya...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
öle oluyo canım ya.bunlarla belli bi zaman geçirince sende abuk sabuk laflar üretiyon.gövden lağam cukurunda erisin diye beddua ederler töbe töbeee duydun mu bunu? catlak harbi hepsi..

anamm oynak tosbik.kulaklar iyi o zaman annesi ne güzel işte...[/QUOTE]

evet oynak olcak teyzesi belli ki :D komşunun oğlu çok oynakta son ses müzik açıyorum eller bellinde tek el havada ohhh ohhh die oynuyo hele trakya havaları çıksın resmen belini kıvırıyo koparsınız görseniz totosunu yediğim maşallah akşam o bebeğe öle üzüldüm ki 15 aylık hala annesini emiyo kısa kollu giymişim dirseğimde kırık bi şekilde koltugun kenarında duruyo ozan geldi yapıştı emmeye çalışıyo kuzum dedim kıyamam sana içim gitti inanki sonra baktı ki bişi gelmiyo kızdı sinirlendi kolumu bi ısırdı ay die bi bağırmışım çocuk bana bi gücendi içini çeke çeke ağlıyo eşime gitti rabbim kimseyi annesiz 5 dk bile koymasın dedim

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
maalesef daha cok değişirr bebişim..bazı hatlar kalır ama tipleri o kadar cok değişiyorki hemde gün gün.40 gün içinde cektiğin o ilk resimleri tanımıyosun aaa nasıl yani bile oluyosun.ama 4. aydan falan sonra cok belirgin olan hatlar kalıyo sankim..inşallah sana benzer annesi.annesi gibi şirine,güzel bi kız olur...

Aaaaay teşekkür ederiiim Ama bu değişme mevzuuu tırstırdı bak şimdi beni. Bari en çok ben bakiim, bide eşim baksın. Başka kimse bakmasın. Belkim o zaman üzüm üzüme baka baka kararır misali, bize benzer. Ama en çok bana benzer inşallah :D :D (Ne fenayım ben yaaa :D )

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Hhhhh maşallah kız Mahmut Eymen paşaya. Benim kızım korkuyo, rahatsız oluyo her tür yüksek sesten. Hatta müziği bile yüksek sesle sevmiyoruz, hemen karnımız taşa kesiyo. Sakin müzikleri, sıcak ses tonlarını seviyoruz :)

Hepsi öte mahalleden eminim bundan. Zaten yeniler gelmeseymiş 3 kişi yazıp dururlarmış. Yazık o garibanlara (yenilere) da acıyom, yapmacık yapmacık tavırları gerçek sanıyorlar ya...

maşallah sakin bir kız olcak annesi belli ki ama ev kalabalık filan olursa çok narin olur uyumaz filan o konuda zor olur senin için güsel kız sana benzer inşallah:lilav:

öte mahalle diyince bile saçlarım tel tel kalkıyo meraklı melehatler kim doğrmuş merak dahi etmiyorum nidense o kadar soğumuş durumdayım

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
''gövden lağam çukurunda çürüsün''haaaa tövbe yarabbiö bu ne kız yok duymadım bunu ben :):):) ayyy ne iğrenç bir bedduaymış:cokkomik::cokkomik:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar