2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
anamm ne diyon aslım sahi mi kız? rüyadır kız o.bende izlicemm nerden izlicem hahaha:beyazbayrak:

ayy sahi sahi sorma yaaaa belliydi zaten onun parmağı olduğu ama nigardaki sevinci bir görsen öpergen pargalı onu gülmekten öpemiyor adamı:):)okadar diyim yok kız rüyaya benzemiyor o onunla öpüşürkende hatice sultan doğum sancısı çekiyor:(:(yazık kadıncağıza birde nasıl aşkları vardı pis erkekler hepsi aynı....
bacım ben mynetten izledim ordan bak istersen

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
laylam günaydın canımmm:beyazbayrak::beyazbayrak::beyazbayrak:
pargalıya şok olmuş durumdaydım geç yazabildim canım..naptın nasılsın paşa oğlumuz nasıllar bakim?

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

günaydın layloşşş ben dün dedim doğurcan bi sakin ol stresten sancın gitcek demiştim doğurdu rahatladı cnm benim darısı bizlere olsun inşallah

amin tubişim hiç dogurmayacakmışım gibi geliyor artık çok sıkıldım kendimi taşıyamıyorum
günaydın laylamm..canım bizim hatundan bi haber varmı?
günaydın nazom valla dün aradım açmadı evinede gitmeyi hiç gözüm yemiyor akşamda evde yoktum görevliye soracaktım ama benide düşünce sardı bundan sonra gelmezse diye tam lazım olacak sıra :acep:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
ayy sahi sahi sorma yaaaa belliydi zaten onun parmağı olduğu ama nigardaki sevinci bir görsen öpergen pargalı onu gülmekten öpemiyor adamı:):)okadar diyim yok kız rüyaya benzemiyor o onunla öpüşürkende hatice sultan doğum sancısı çekiyor:(:(yazık kadıncağıza birde nasıl aşkları vardı pis erkekler hepsi aynı....

saol balımm..abooo rüya değil bu..tüüü edepsiz pargalı ben zaten sevmiyom bu adamı.hürremciyim bennn hahahah :D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
laylam günaydın canımmm:beyazbayrak::beyazbayrak::beyazbayrak:
pargalıya şok olmuş durumdaydım geç yazabildim canım..naptın nasılsın paşa oğlumuz nasıllar bakim?

iyi olmaya çalışıyorum aslım üstümde bi bezginlik var sen daha iyisin heralde izne ayrılsaydın hayırlısıyla daha 15 günün var dimi?

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

amin tubişim hiç dogurmayacakmışım gibi geliyor artık çok sıkıldım kendimi taşıyamıyorum

günaydın nazom valla dün aradım açmadı evinede gitmeyi hiç gözüm yemiyor akşamda evde yoktum görevliye soracaktım ama benide düşünce sardı bundan sonra gelmezse diye tam lazım olacak sıra :acep:

al benden de o kadar laylam.tam işe yaracağı sıra karı sırra kadem basmasın da. hayır seninkileri açsa bana gelmek istemiyor dicektim.ama basına bi iş mi geldi acaba diye merak ediyorum.ya ben sana bişey daha sorcaktım.senin su gittiğin yere mi gitsem ağda için benim gittiğim yerdeki kız işten ayrılmıs.şimdi güneşte var yollar azcık acılmıs.acaba pazartesiyimi beklesem yoksa bugun gidip gelsem de içim mi rahatlasa bilemedim..

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

iyi olmaya çalışıyorum aslım üstümde bi bezginlik var sen daha iyisin heralde izne ayrılsaydın hayırlısıyla daha 15 günün var dimi?

ayy çok berbat bişey yaa o ezginlik sanırım son evrelerde yaşanıyor bu malesef allah yardımcımız olsun bacım..
bugün itibariyle izne ayrılamama tam 19 gün canım hızlıca bir geçseydi inşallah artık sabahları kendimi resmen yataktan kazıyorum kalkmıyor artık kafam:(

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ayy pargalı nigarla öpüşüyor allah canını almasın senin yaaa matrakçıya nigar kalfa benim diyor o boşattırmış meğer pis şey yaaaa şimdi fragmanını izledim şok oldum:sok
allah iyiliğini versin aslım adamı yolacak şuna bak
bilmiyorumki canım bakmadım hiç bakayım eve gidincede bitireli nerdeyse 1 hafta oldu ama geçmesi lazım değilmi

maksadı sinirimi bozmak zaar ama ben gülüyorum kızzz:evet::evet:
bencede bi bakta ona göre doktora söle şikayetini

ayyyy rüyadır gibime geliyo elaleme ne diycek bunlar evli gibide yaşayamazlar pargalı öküzüne bak hem bi dunya laf sölüyo hemde nigar benim diyo o kadında farklı bişi var ya bayılıyorum ona

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
değil canım kapattı nigarı iyimi adam pislik:)ya osmanlıda yok böyle şeyler bakmamak lazım ama insan entrkalara dayanamıyor işte:)

vardır balım vardır.erkeğin olduğu yerde osmanlı neyim dinlemez bunlar.heleki o zaman seriat var.4 kadın caiz.amanın kim bilir kimleri kapatmıslardır..:beyazbayrak:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
al benden de o kadar laylam.tam işe yaracağı sıra karı sırra kadem basmasın da. hayır seninkileri açsa bana gelmek istemiyor dicektim.ama basına bi iş mi geldi acaba diye merak ediyorum.ya ben sana bişey daha sorcaktım.senin su gittiğin yere mi gitsem ağda için benim gittiğim yerdeki kız işten ayrılmıs.şimdi güneşte var yollar azcık acılmıs.acaba pazartesiyimi beklesem yoksa bugun gidip gelsem de içim mi rahatlasa bilemedim..

hasta babanneleri vardı acaba omu öldü diye düşünüyorum canım gideceksen duygucumu arayım hangi saati boş randevu alayım ona göre gel ben seni götüreyim

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

allah iyiliğini versin aslım adamı yolacak şuna bak

bencede bi bakta ona göre doktora söle şikayetini

ayyyy rüyadır gibime geliyo elaleme ne diycek bunlar evli gibide yaşayamazlar pargalı öküzüne bak hem bi dunya laf sölüyo hemde nigar benim diyo o kadında farklı bişi var ya bayılıyorum ona

vardır balım vardır.erkeğin olduğu yerde osmanlı neyim dinlemez bunlar.heleki o zaman seriat var.4 kadın caiz.amanın kim bilir kimleri kapatmıslardır..:beyazbayrak:

bakmayacam bu hafta valla protesto ediyom kız yoksa sinirim hop hop oynar tabi içerde kızımda benle beraber hoplar hiç gerek yok:):)

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

hasta babanneleri vardı acaba omu öldü diye düşünüyorum canım gideceksen duygucumu arayım hangi saati boş randevu alayım ona göre gel ben seni götüreyim

ayy bilemedim ki laylam.acaba beklesem mi aldırsammı.bu kararsızlık ne kötü be..gerçi aldırsamda doğuma kadar cok fena olmam heralde bundan sonrası için dimi..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar