a aaaaaaaaa başıma gelen. kocam yolda mahsur kalmış gelemiyor eve. kar kapamış yolları. o da ereğliye gitmişti bugun. hay allah.
azommmmmm kız kuzey babaya benzıyordu. ben babaya benzetmiştim çok mu içerledin de aynı kendin yaptın sonradan bebeği kız?
aynı sen kim ne derse desın... çekik çekik japon japon..
Hadi ya hala kar var mı orda?
Baksana içerlemişim demekAy şimdi adama şurasıda sana benziyor diyip sevindirmek istiyom ama bulamadım henüz bi yerini
İnşallah azcık ona da benzer büyüdükçe
kız yok kalktı burda kar. zonguldak'ta yok şuan. ereğli de var. ilçesinde yani. kalmış yolda gelemiyo kocam.
valla çok beklemesin azo. hiç babayla alakası yok. göz, burun, dudak herşeyi sen. yazık kız bari bişeyini benzeteydin adama...
Zuah ay çok şiştim kız
![]()
Nolcak şimdi gelemicek yemek yattı mı? Aç kalma he sakın..
ben de bilemedim tuhana'nın kim olduğunu...
kız azo diğer topıkten doğuran eden var mı?
Dün üye olmuş nidense![]()
adese ve karma_x doğurmuş tanıdıklardan.
Hadi iyi bakalım inşallah çok geç kalmaz..Ben de çıkıyom kuşum yemek yicez öpüyom çok
annemmm gelicem az kaldı merak etme kendim burdayım ama aklım yüreğim orda benimkız amma gulduruyon sen beni ha bi laf ediyon yerlere yatıyom ben hihihi
hee bastı valla sıcak bastı afakanlar bastı hersey bastı bana..annem de gelse de rahatlasam azcık ya esim calısıyo tabi butun gun basbasayım kayınvalidemle yaa :3:
şşşt çok ayıp ama yaaa,simdi ne ekerseniz onu bicersiniz..allah ömür versin herkes anane de olucak babanne de sen razı olurmusun karsıdan bakmaya?Biz de heyecanlanıyoruz seviniyoruz bekliyoruz hazırlanıyoruz aylardır dimi ama..bunalıma gircem dusunmekten hee..ben simdi bebem dogunca kimsenin kucagına vermem ki yaa, her agladıgında atlamak isteyen kayınvalideme hele hic veresim yok yaa.her sesini duyduklarında zırt pırt odama girip ilgilenmek isteyenlere simdiden gıcık oluyom ben napcaz ya ??
ayyyy gelemedimi adam eve ya doğurursan bu gece kıza aaaaaaaaa başıma gelen. kocam yolda mahsur kalmış gelemiyor eve. kar kapamış yolları. o da ereğliye gitmişti bugun. hay allah.
evet aynı azom olmuş çokta iyi olmuş azo demiştim dimi sana benziyo dieazommmmmm kız kuzey babaya benzıyordu. ben babaya benzetmiştim çok mu içerledin de aynı kendin yaptın sonradan bebeği kız?
aynı sen kim ne derse desın... çekik çekik japon japon..
hehee ben demiştim ama inanmamıştım sana benziyo baya japon bu dieHadi ya hala kar var mı orda?
Baksana içerlemişim demekAy şimdi adama şurasıda sana benziyor diyip sevindirmek istiyom ama bulamadım henüz bi yerini
İnşallah azcık ona da benzer büyüdükçe
FLAŞ FLAŞ FLAŞ....
hey uyumayın kızlar kalkın bakem dün akşam 23.50 sularında dünyam80 çatır çatır doğurmuş bacılar akşam 19,30 gibi aradı sancılarım var 5dkda bire düştü die devlet hastanesine gtmişler 23 e kadar ilgilenen olmamış doğru dürüst açıklığın yok die bekletmişler yazık yavrum yalvarmış dayanamıyorum die bu sancıya götür beni başka bi hastaneye demiş eşine sezeryan olcam demiş özele götürmüşler şükürki hastaneden çıkarken dkda bire düşmüş sancıları artık 23,30da özel hastanedelermiş 4cm varmış açıklığı oraya vardığında nstye bağlamışlar tekrar doktor en geç 4 saate doğurursun demiş ama metehan bebek 20 dkda doğmuş şükürler olsun acıyı çeke çeke doğurmuş bizim minnak kız bebek 3270 gr 50 cm dünyaya gelmiş şimdi konuştum fıstıkla herkese selamı var ayrıntısıyla anlattı doğumunu dikişlerim acıyo onun dışında bi sıkıntı yok şükürler olsunki dedi
günaydın kızlarr öncelikle.....
aferin yelize doğurcam doğurcam dedi dedi dün gece doğurmuş baksanıza maşallahdarısı tüm bekleyenlere olsun inşallah kızlar...
günaydın aslıcan valla öle doğurdu hatun yaaa ama belliydi doğurcağı gündüz demiştim ben ona
evet yaa hayırla oda kurtuldu da iyi bari eşi kaynanası kırmışlar inatlarınıda götürmüşler özel hastaneye valla yoksa kızcağız sefil olurdu
FLAŞ FLAŞ FLAŞ....
hey uyumayın kızlar kalkın bakem dün akşam 23.50 sularında dünyam80 çatır çatır doğurmuş bacılar akşam 19,30 gibi aradı sancılarım var 5dkda bire düştü die devlet hastanesine gtmişler 23 e kadar ilgilenen olmamış doğru dürüst açıklığın yok die bekletmişler yazık yavrum yalvarmış dayanamıyorum die bu sancıya götür beni başka bi hastaneye demiş eşine sezeryan olcam demiş özele götürmüşler şükürki hastaneden çıkarken dkda bire düşmüş sancıları artık 23,30da özel hastanedelermiş 4cm varmış açıklığı oraya vardığında nstye bağlamışlar tekrar doktor en geç 4 saate doğurursun demiş ama metehan bebek 20 dkda doğmuş şükürler olsun acıyı çeke çeke doğurmuş bizim minnak kız bebek 3270 gr 50 cm dünyaya gelmiş şimdi konuştum fıstıkla herkese selamı var ayrıntısıyla anlattı doğumunu dikişlerim acıyo onun dışında bi sıkıntı yok şükürler olsunki dedi