kızz azos özellikle mi cocugunn hareket cekmişş halini kodun bakimmresmen hahhh yapıyo yaneee
azoooooo ben bunun pipisini yerim kızzzzz valla sosis gibimaşallah yaaaa rabbim nazardan sakınsın canım benimm kuzey paşayı.
seninle hiç konuşamadık sayılır nasılsın bakalım..kendine geldinmi artık yavaş yavaş yolundamı herşey azcık anlat bacım denk gelemedik hiç..arayamadımda seni ben doğurduğun gün tüm gece uykusuz kaldın belki uyursun diye çekindim açıkçası dünde canım sıkkındı eve gittim erken çıktım işten aklıma gelmedi canım kusuruma bakma ama herşey yolunda okuyorum yazdıklarını şükür
olsun kızz daha ne olcakk emdikcee tosuncukk olur o merak etme :besik: ısırırımmmm benn murrnunu da ısırırım popişini de ısırırımm. ayacıklarını da ısırırmm bezelye kimindirr parmacıklarıı kıyamamhade afiyet ossun bakalımm
valla yavrum doğsun gostermıyecem.
elektrıkler gitti gelmek bilmedi. bende uyudum tabisi o arada. yine kaçırdım yaaaaaaaaa![]()
zati rüyamda nişanım geliyordu öff.
kız azo doğuma kaç kiloyla girdin kaç kiloyla çıktın kız? ehehehhe ben 69 oldum azo geçmiş miyim seni? bak bu kilonun 9 kilosu gider ben en boy bir olarak 60 kiloyla takılırım artık. zati gören herkesin bana taktığı bi isim var.
Allah'ım bu neeeeeeeeeeeeeeeee???kurban olurum kurban.
hey Maşallah. rabbim kem gözden korusun... kız bizim oldukları için mi bana hepsi ayrı bi güzel geliyor bilemedim ki? ay ben bunu yerim... ahah
tipeee bakkkkkkk... pipisine masaj yaptığım yaaa.
rüyamda yine sizi gördüm azom. eşin araba kullanıyor sen yanındasın bende arka koltuğun ortasında oturmuşum muhabbet edıyoruz.
eşin bana donuyo "kız gökçe doğuramadın sen hala ye kız ye" dıyo. sana da bak azoya nasıl da manken oldu benım sevgilim dıyo. ama sen nasıl guzelsın eşin nasıl yakışıklı anlatamam. ıkınız de yıkılıyosunuz.
aha bak demek o çiften boyle guzel bebek çıkar işte. a aaaaaaaaaa çok guzel kız bu...
Girerken 75tim de çıkınca daha bakamadım anasını satim69 kilo mu anaaa çöp gibin
![]()
Bak koyuyom oğlumu.
off zaten sıkıldım evde kayınvalidem var gerildim tef gibi..burdada kimsecikler konusmuyo ay delircem
bana bak gökçe burda kapı gibi 79 kg hatun duruyor 69un lafımı olur
kız biz varız ya. gercı çıkacam şimdi. banyomu edeyım saçımı fönliyim biraz insana benzıyım. kocam beni yemeğe çıkaracak. yarın temızlığım var zati, sonra 1 ay dışarı mışarı çıkamam kesin.
sonra 3 kişi olacaz zati başbaşa bi yemek yiyelim kocamlaaaa...
Allah'mmmmmm bu agrı gecmedi hala yaaa asagıya nasıl baskı yapıyor.
Kan su falan da yok henuz. Dua edin kızlar bu kadar agrıya bu gece dogursam bari yaaa
kız biz varız ya. gercı çıkacam şimdi. banyomu edeyım saçımı fönliyim biraz insana benzıyım. kocam beni yemeğe çıkaracak. yarın temızlığım var zati, sonra 1 ay dışarı mışarı çıkamam kesin.
sonra 3 kişi olacaz zati başbaşa bi yemek yiyelim kocamlaaaa...
Allah'mmmmmm bu agrı gecmedi hala yaaa asagıya nasıl baskı yapıyor.
Kan su falan da yok henuz. Dua edin kızlar bu kadar agrıya bu gece dogursam bari yaaa