2012 Şubat Anneleri

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
of yaa..ne güzel saat 11.30 dan beri yanlızdım kayınvalidem kardesine kadar gitmisti..geldi simdi ayhh banada geliyo gelenlerrr :böö:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
valla yavrum doğsun gostermıyecem.

elektrıkler gitti gelmek bilmedi. bende uyudum tabisi o arada. yine kaçırdım yaaaaaaaaa :(

zati rüyamda nişanım geliyordu öff.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kız azo doğuma kaç kiloyla girdin kaç kiloyla çıktın kız? ehehehhe ben 69 oldum azo geçmiş miyim seni? bak bu kilonun 9 kilosu gider ben en boy bir olarak 60 kiloyla takılırım artık. zati gören herkesin bana taktığı bi isim var.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kızz azos özellikle mi cocugunn hareket cekmişş halini kodun bakimm:D resmen hahhh yapıyo yaneee:D

Hahahha :D Bakıyorum da kaçırmamışın hareketi :D

azoooooo ben bunun pipisini yerim kızzzzz valla sosis gibi:):)maşallah yaaaa rabbim nazardan sakınsın canım benimm kuzey paşayı.

seninle hiç konuşamadık sayılır nasılsın bakalım..kendine geldinmi artık yavaş yavaş yolundamı herşey azcık anlat bacım denk gelemedik hiç..arayamadımda seni ben doğurduğun gün tüm gece uykusuz kaldın belki uyursun diye çekindim açıkçası dünde canım sıkkındı eve gittim erken çıktım işten aklıma gelmedi canım kusuruma bakma ama herşey yolunda okuyorum yazdıklarını şükür:):)

Canım benim sağol
Bugün daha iyiyim çok şükür, dün dikişlerden popo üstü oturamıyordum :D Alışmaya çalışıyorum tempoya..Emzir, alt değiş, yatır 3lüsü arasında gidip geliyorum :D Ama şikayetçi değilim..Göbeğim boş ya hızlı yürüyemiyorum bıngıl bıngıl sallanıyor, alışmışım küp gibi gergin heybetli karnıma :D
Keşke arasaydın hastanede uyuyamadım sevinçten, olsun :)
He bi de hala hamileymişim gibi birşey kaldırırken ağır mı değil mi diye düşünürken buluyorum kendimi :D

Bu arada Aslıcım Allah en acilinden şifalar versin.

olsun kızz daha ne olcakk emdikcee tosuncukk olur o merak etme :besik: ısırırımmmm benn murrnunu da ısırırım popişini de ısırırımm. ayacıklarını da ısırırmm bezelye kimindirr parmacıklarıı kıyamam:utan: hade afiyet ossun bakalımm

Sağol kuşummm yidim de geldim :)

valla yavrum doğsun gostermıyecem.

elektrıkler gitti gelmek bilmedi. bende uyudum tabisi o arada. yine kaçırdım yaaaaaaaaa :(

zati rüyamda nişanım geliyordu öff.

Kız istedin de koymadık mı al :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kız azo doğuma kaç kiloyla girdin kaç kiloyla çıktın kız? ehehehhe ben 69 oldum azo geçmiş miyim seni? bak bu kilonun 9 kilosu gider ben en boy bir olarak 60 kiloyla takılırım artık. zati gören herkesin bana taktığı bi isim var.

Girerken 75tim de çıkınca daha bakamadım anasını satim :D 69 kilo mu anaaa çöp gibin :D

Bak koyuyom oğlumu.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Allah'ım bu neeeeeeeeeeeeeeeee???kurban olurum kurban.

hey Maşallah. rabbim kem gözden korusun... kız bizim oldukları için mi bana hepsi ayrı bi güzel geliyor bilemedim ki? ay ben bunu yerim... ahahahahahahhaha tipeee bakkkkkkk... pipisine masaj yaptığım yaaa.

rüyamda yine sizi gördüm azom. eşin araba kullanıyor sen yanındasın bende arka koltuğun ortasında oturmuşum muhabbet edıyoruz.

eşin bana donuyo "kız gökçe doğuramadın sen hala ye kız ye" dıyo. sana da bak azoya nasıl da manken oldu benım sevgilim dıyo. ama sen nasıl guzelsın eşin nasıl yakışıklı anlatamam. ıkınız de yıkılıyosunuz.

aha bak demek o çiften boyle guzel bebek çıkar işte. a aaaaaaaaaa çok guzel kız bu...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
japon dıye dıye çocugu resmen japon etmiş yaaaa. saçlara bak kurban olsunlar kurbannn. ay çok tatlı ya maşallahhh...

kimin bebeğini görsem hepsi ayrı güzel yaaaa. darısı başımıza.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Allah'ım bu neeeeeeeeeeeeeeeee???kurban olurum kurban.

hey Maşallah. rabbim kem gözden korusun... kız bizim oldukları için mi bana hepsi ayrı bi güzel geliyor bilemedim ki? ay ben bunu yerim... ahahahahahahhaha tipeee bakkkkkkk... pipisine masaj yaptığım yaaa.

rüyamda yine sizi gördüm azom. eşin araba kullanıyor sen yanındasın bende arka koltuğun ortasında oturmuşum muhabbet edıyoruz.

eşin bana donuyo "kız gökçe doğuramadın sen hala ye kız ye" dıyo. sana da bak azoya nasıl da manken oldu benım sevgilim dıyo. ama sen nasıl guzelsın eşin nasıl yakışıklı anlatamam. ıkınız de yıkılıyosunuz.

aha bak demek o çiften boyle guzel bebek çıkar işte. a aaaaaaaaaa çok guzel kız bu...

Ayyy Gökçem sağol seninkinin de resmini görcez inşallah :D
Yine mi zayıftım kız rüyanda ehehehe haftaya başlıyom spora rüyalarını gerçek çıkarcam :D
Bu arada bebeklerimizin hepsi ısırmalık, gerçi daha göremediklerim var onları da tenhada kıstırırsam eklettircem analarına fotolarını :D
Şimdi beyefendiyi emzircem öpüyom sizi kendinize dikkat edin

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
off zaten sıkıldım evde kayınvalidem var gerildim tef gibi..burdada kimsecikler konusmuyo ay delircem

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ararım azom yaaaa gene ararım ve aradığımdada inşallah kuzey uyanık olurda onunda sesini duyarım:):)
çok sağol canım allah razı olsun dua edin aklınıza geldikçe inşallah

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
off zaten sıkıldım evde kayınvalidem var gerildim tef gibi..burdada kimsecikler konusmuyo ay delircem

kız biz varız ya. gercı çıkacam şimdi. banyomu edeyım saçımı fönliyim biraz insana benzıyım. kocam beni yemeğe çıkaracak. yarın temızlığım var zati, sonra 1 ay dışarı mışarı çıkamam kesin.

sonra 3 kişi olacaz zati başbaşa bi yemek yiyelim kocamlaaaa...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bana bak gökçe burda kapı gibi 79 kg hatun duruyor 69un lafımı olur:):):)

yavrum boyun da ona goredir senin. biz azoyla zati yer elması gibiydik. naif minyon hatunlardık. bizim için 55-60 kilonun üstüne çıkmak bile topitop gibi gözükmemiz için yeterdi. ki çıktık.

:)) ben 70 e vurdum azo 75 e vurmuş. yapacak bişi yok tabi ama inan kiloya alışkın olmayanlar için bu çok fazla geldi:)

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
kız biz varız ya. gercı çıkacam şimdi. banyomu edeyım saçımı fönliyim biraz insana benzıyım. kocam beni yemeğe çıkaracak. yarın temızlığım var zati, sonra 1 ay dışarı mışarı çıkamam kesin.

oh ne güzel afiyet olsun simdiden tadını cıkar..benimkide beni cıkarsa bi..hos donup gelcegimiz yer yine evimiz olcak ama..gunlerdir bi tek doktora bide saglık ocagına diye cıkabildim gezmek dolasmak istiyom ama zor oluyo bu halimle tabi cabuk yoruluyom..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Allah'mmmmmm bu agrı gecmedi hala yaaa asagıya nasıl baskı yapıyor.

Kan su falan da yok henuz. Dua edin kızlar bu kadar agrıya bu gece dogursam bari yaaa :(

kız doğurmadın mı sen hala?

o değil de kocanı dövsem bana bişi der misin? hastaneden alıp götürmüş seni eve yine. bence senin eşin ve ailesinin doktorlara ve hastaneye gıcıgı var dunyam :)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

süslen süslen bakalım sexuuu şeyyy 69 kg olsan anam halen yıkılıyosunnn :eek:ys:

geldim kızlar annem markete göndertti beni yarın misafir çağırmışta ufak tefek eksikler vardı kaya kaya gittim markete :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar