2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
a aaaaaaaaa başıma gelen. kocam yolda mahsur kalmış gelemiyor eve. kar kapamış yolları. o da ereğliye gitmişti bugun. hay allah.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
azommmmmm kız kuzey babaya benzıyordu. ben babaya benzetmiştim çok mu içerledin de aynı kendin yaptın sonradan bebeği kız?

aynı sen kim ne derse desın... çekik çekik japon japon..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
a aaaaaaaaa başıma gelen. kocam yolda mahsur kalmış gelemiyor eve. kar kapamış yolları. o da ereğliye gitmişti bugun. hay allah.

Hadi ya hala kar var mı orda?

azommmmmm kız kuzey babaya benzıyordu. ben babaya benzetmiştim çok mu içerledin de aynı kendin yaptın sonradan bebeği kız?

Baksana içerlemişim demek :D Ay şimdi adama şurasıda sana benziyor diyip sevindirmek istiyom ama bulamadım henüz bi yerini :D İnşallah azcık ona da benzer büyüdükçe :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

Baksana içerlemişim demek :D Ay şimdi adama şurasıda sana benziyor diyip sevindirmek istiyom ama bulamadım henüz bi yerini :D İnşallah azcık ona da benzer büyüdükçe :D

kız yok kalktı burda kar. zonguldak'ta yok şuan. ereğli de var. ilçesinde yani. kalmış yolda gelemiyo kocam.

valla çok beklemesin azo. hiç babayla alakası yok. göz, burun, dudak herşeyi sen. yazık kız bari bişeyini benzeteydin adama...

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kız yok kalktı burda kar. zonguldak'ta yok şuan. ereğli de var. ilçesinde yani. kalmış yolda gelemiyo kocam.

valla çok beklemesin azo. hiç babayla alakası yok. göz, burun, dudak herşeyi sen. yazık kız bari bişeyini benzeteydin adama...

Zuahahah ay çok şiştim kız :D

Nolcak şimdi gelemicek yemek yattı mı? Aç kalma he sakın..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Zuahahah ay çok şiştim kız :D

Nolcak şimdi gelemicek yemek yattı mı? Aç kalma he sakın..

kız benimki de aynı ben olsun isterdim. niye bilmiyorum ama öyle işte bana benzesin. hatta dayılara benzerse çok çok memnun kalacagım...

aradım şimdi. yavaş yavaş geliyorum yarım saate kadar gelecem inşallah dedi ama bakalım.

2 saattir yolda ya offf.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ben de bilemedim tuhana'nın kim olduğunu...

kız azo diğer topıkten doğuran eden var mı?

Dün üye olmuş nidense :D

adese ve karma_x doğurmuş tanıdıklardan.

Hadi iyi bakalım inşallah çok geç kalmaz..Ben de çıkıyom kuşum yemek yicez öpüyom çok

PRINCESS07

Aktif Üye
Tepki
116
:cokkomik::cokkomik: kız amma gulduruyon sen beni ha bi laf ediyon yerlere yatıyom ben hihihi
hee bastı valla sıcak bastı afakanlar bastı hersey bastı bana..annem de gelse de rahatlasam azcık ya esim calısıyo tabi butun gun basbasayım kayınvalidemle yaa :3:
annemmm gelicem az kaldı merak etme kendim burdayım ama aklım yüreğim orda benim :(

PRINCESS07

Aktif Üye
Tepki
116
bunalıma gircem dusunmekten hee..ben simdi bebem dogunca kimsenin kucagına vermem ki yaa, her agladıgında atlamak isteyen kayınvalideme hele hic veresim yok yaa.her sesini duyduklarında zırt pırt odama girip ilgilenmek isteyenlere simdiden gıcık oluyom ben napcaz ya ?? :ates:
şşşt çok ayıp ama yaaa,simdi ne ekerseniz onu bicersiniz..allah ömür versin herkes anane de olucak babanne de sen razı olurmusun karsıdan bakmaya?Biz de heyecanlanıyoruz seviniyoruz bekliyoruz hazırlanıyoruz aylardır dimi ama..:hayir:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ayyyy gelemedimi adam eve ya doğurursan bu gece kız

evet aynı azom olmuş çokta iyi olmuş azo demiştim dimi sana benziyo die :D

hehee ben demiştim ama inanmamıştım sana benziyo baya japon bu die

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
FLAŞ FLAŞ FLAŞ....
hey uyumayın kızlar kalkın bakem dün akşam 23.50 sularında dünyam80 çatır çatır doğurmuş bacılar akşam 19,30 gibi aradı sancılarım var 5dkda bire düştü die devlet hastanesine gtmişler 23 e kadar ilgilenen olmamış doğru dürüst açıklığın yok die bekletmişler yazık yavrum yalvarmış dayanamıyorum die bu sancıya götür beni başka bi hastaneye demiş eşine sezeryan olcam demiş özele götürmüşler şükürki hastaneden çıkarken dkda bire düşmüş sancıları artık 23,30da özel hastanedelermiş 4cm varmış açıklığı oraya vardığında nstye bağlamışlar tekrar doktor en geç 4 saate doğurursun demiş ama metehan bebek 20 dkda doğmuş şükürler olsun acıyı çeke çeke doğurmuş bizim minnak kız bebek 3270 gr 50 cm dünyaya gelmiş şimdi konuştum fıstıkla herkese selamı var ayrıntısıyla anlattı doğumunu dikişlerim acıyo onun dışında bi sıkıntı yok şükürler olsunki dedi

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
FLAŞ FLAŞ FLAŞ....
hey uyumayın kızlar kalkın bakem dün akşam 23.50 sularında dünyam80 çatır çatır doğurmuş bacılar akşam 19,30 gibi aradı sancılarım var 5dkda bire düştü die devlet hastanesine gtmişler 23 e kadar ilgilenen olmamış doğru dürüst açıklığın yok die bekletmişler yazık yavrum yalvarmış dayanamıyorum die bu sancıya götür beni başka bi hastaneye demiş eşine sezeryan olcam demiş özele götürmüşler şükürki hastaneden çıkarken dkda bire düşmüş sancıları artık 23,30da özel hastanedelermiş 4cm varmış açıklığı oraya vardığında nstye bağlamışlar tekrar doktor en geç 4 saate doğurursun demiş ama metehan bebek 20 dkda doğmuş şükürler olsun acıyı çeke çeke doğurmuş bizim minnak kız bebek 3270 gr 50 cm dünyaya gelmiş şimdi konuştum fıstıkla herkese selamı var ayrıntısıyla anlattı doğumunu dikişlerim acıyo onun dışında bi sıkıntı yok şükürler olsunki dedi

günaydın kızlarr öncelikle.....
aferin yelize doğurcam doğurcam dedi dedi dün gece doğurmuş baksanıza maşallah:):)darısı tüm bekleyenlere olsun inşallah kızlar...

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
tuhana 01 hayırdır neye bakıyosun sessiz sessiz kardeş bişeymi kaybettin acabası:sinir::sinir::sinir:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
evet yaa hayırla oda kurtuldu da iyi bari eşi kaynanası kırmışlar inatlarınıda götürmüşler özel hastaneye valla yoksa kızcağız sefil olurdu

kız kaç saat sancı çekti gündüzde yazarken varmış demekki anlamıştım tariflerinden ne demek açılman yok bekle sancını bakmadan etmeden devlette adamı mahvederler bacımm şükür en azından son dakkada olsa insafa gelmişler

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
FLAŞ FLAŞ FLAŞ....

tey msalllah dogurcagı belliydi onunn zatii :D allah analı babalı büyütsünn uzun saglıklı ömürlr versinn.. aay kıyamam evde cekti valla bütün sancıları yavrum kıvrana kıvrana:acep: neyse bebişi alınca unutmustur herseyii. hayırlı evlat olsun insallah.. minnak kuss yaa ben dünyamla tanıstıgımda test asamasındaydıkk:D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar