2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Sağolasın Aslıcanııııım. Çok şükür iyi çıktı NST. Çarşamba tekrar yapılacak. Sizler hariç herkeslerden gizlediğimiz tarihimiz ise; 02/02/2012 inşallah.

aaa süper bir tarih simuş kıız beğendim ben ogün doğur hahahhahahaaa
bende dün eşime diyorum içime doğuyor 23 şubatta doğuracam ben dedimde yok olmaz ben 24ünde antalyaya gidiyorum dedi bana bende tamam yetkili merciiye derim kocam yok ogün olmaz diye dedim sezoş olcam ya ben ayarlarmış doktorla sinir etti beni gece gece küstüm bende:)

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
cnmm lilacs yanına ped almıs ama bebek bezi taktırmıs hemsire. teyzem bana dediydi de güldüydümama öle olmus valla:D bende pedin yanına fazladan 1_2 cocuk bezi koydum:D

Hadi yaaa... Aaaaa tamam o zaman rahat oliim ben :) Sağolasın Ecrinim yaaa valla benim o mesaj arada kaynardı. Bu arada sen kaç tane bebek bezi koydun? Ben 10 tane koydum ama fazla bile olabileceğini düşünüyorum...

evet sanırım büyük gerçi benim arkadaya doğru genişlik fazla çekmecelerde:)
ohh azo ve simuş kız şimdik alın ekmeğinizi kızartın bir güzel sonra üstüne tereyağ sürün ohhhhhhhh beyaz peynir,zeytin ,reçel,allah allah götürün kızzzzzz yarasın helal olsun sefanız olsun

Aaaaaaaaay hiç böyle bi kahvaltı hayal etmemiştim ama sen şimdi ballandıra ballandıra anlatınca çok fena canım çekti :D Yapim bari kıııız :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Günaydın yavrum :D Annemin günü var, dışarda teyzoşlarla dedikodular yapacam :p Bunlar el işi yapmıyor anam müzikli restorana gidiyorlar :D

allah allahhhhhh kız eskiden gün evde olurdu gün kültürümü değişti kız yoğsam:)gerçi gitmişliğim yok ama özendiydim bugün nedense:)ama dışarda yemek keyfide güzel haa kadınlar ağızlarının tadını nasılsa biliyorlar haaaa valla:eek:ky::eek:ky:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Hadi yaaa... Aaaaa tamam o zaman rahat oliim ben :) Sağolasın Ecrinim yaaa valla benim o mesaj arada kaynardı. Bu arada sen kaç tane bebek bezi koydun? Ben 10 tane koydum ama fazla bile olabileceğini düşünüyorum...

Aaaaaaaaay hiç böyle bi kahvaltı hayal etmemiştim ama sen şimdi ballandıra ballandıra anlatınca çok fena canım çekti :D Yapim bari kıııız :D

aa yumurtayıda unutma ama haaa:)ben çok severim öyle eskiden anneaneme gidince hemen sobanın üstüne maşaya ekmekleri dizerdi böyle sıra sıra kızaranların üstünetereyağını sürerdi bazıları yanardı ekmeklerin onların yanıklarını özenle kazır öyle yedirirdi rahmetli ananem aklıma o geldi birden

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Kızlar çıkıyorum, kendinize iyi bakın, bol bol kaynatın da dönüşte okuyım kız :D
asliyrt+, ecrinnn+, layla55+, leader+, simurganka01+ öptüm sizi kokulu kokulu ohhhhh

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Sağolasın Aslıcanııııım. Çok şükür iyi çıktı NST. Çarşamba tekrar yapılacak. Sizler hariç herkeslerden gizlediğimiz tarihimiz ise; 02/02/2012 inşallah.
tarihe gel :ask:süper bir tarihh cnm inşallah öle olur bende 12/02/2012 yada 22/02/2012 de doğurmak istiyorum inşallah denk gelir
evet sanırım büyük gerçi benim arkadaya doğru genişlik fazla çekmecelerde:)
ohh azo ve simuş kız şimdik alın ekmeğinizi kızartın bir güzel sonra üstüne tereyağ sürün ohhhhhhhh beyaz peynir,zeytin ,reçel,allah allah götürün kızzzzzz yarasın helal olsun sefanız olsun

Şuraya bak yaaa iştahım kabardıı benimde sabah cnm kavrulmuş simit istedi sıcak sıcak yanınada çay o kadar yemeğin üstüne bide onu aldırttım çalışanlara bide onu yidim -rgulu

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Kızlar çıkıyorum, kendinize iyi bakın, bol bol kaynatın da dönüşte okuyım kız :D
asliyrt+, ecrinnn+, layla55+, leader+, simurganka01+ öptüm sizi kokulu kokulu ohhhhh

hadi iyi gezmeler azom sanada..dikkat et haa kaymayan bir bot giy ayağına...bende seni ö ptüm kokulu kokulu:D:D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

doğurmadık anacım sizleri bekliyoruz tembel tenekeler sizi :lululu:
tansel,littesunshıne,sen,gökçe,dünyam80,ecrin,simuş,pikecan,nazo sonra sıra son haftalara gelcek layla,ben,mannak,demekmania,sshomo,aslıcan

bakarım taklum sağol bilgiler için oğluma gömlek alacak kafaya koydum ama yokkk dün senin aldıklarını yıkadım 2 kilotlu çorabı bide anneannemin ördüğü yeleği yıkadım miss koktu buz mavisi pantolunumuz var üstüne süper olacak süveter ve lacoste:utan:

İşte bak bu sıralama süper olmuş. Bu sıralamayla doğururuz gibime geliyor. Tabi bir iki yer değişimi olabilir :) Aslında hediye alırken ben senin için Zaraya da bakmıştım ama tutturmuşun 0-3 ay diye gözüme çok küçük göründüğü için Zaradakiler almamıştım :D Sonra görümcemin oğluna aldım ama 3-6 ay aldım, 2 aylık oldu şuan ve giyiyor. Sakın gidip 0-3 ay bişi alma sana diyim. Keşke yazdıklarına bakmayıp 3-6 ay gömlek alaydım Eymen Paşaya yaaa.

günaydın kısçeler akşam yatana kadar burdayım sabah kalktım yine burdayım:)

Muaaaaaah günaydııın :)

günaydın kızlar.. bugün toparladım gibi accık sükür.. hatta dün gece kurabiye calısmaları yaptım. seker hamurunu tuturamazsam cayın yanında yeriz dedim:D az sonra yeni gelen 1_2 ciciyle beraber eklicem ilk denememi.. bugün de kalanları süslücem.
sabak tartı beni en son tartıldıgımdan 1.5 kg falan eksik tarttı:D degmeyin keyfime yani:D bugünn 38 haftayı da devirdik hayırlısıyla:ask:

Günaydın bebeeeem aaaa benimki de eksik tarttı bugün beni, 0.3 kg ne çok demi? :D Ekle de bakalım kurabiyelere..

Günaydın yavrum :D Annemin günü var, dışarda teyzoşlarla dedikodular yapacam :p Bunlar el işi yapmıyor anam müzikli restorana gidiyorlar :D

Ooooh keyfe baaaak ev de dağılmıyo. Mis gibi :)

bende dün eşime diyorum içime doğuyor 23 şubatta doğuracam ben dedimde yok olmaz ben 24ünde antalyaya gidiyorum dedi bana bende tamam yetkili merciiye derim kocam yok ogün olmaz diye dedim sezoş olcam ya ben ayarlarmış doktorla sinir etti beni gece gece küstüm bende:)

Hhhhhh sen gene de eşin yanındayken doğur Aslım. Zati dediğin gibi sezeryan olcak. 38+ da alıyolar normalde. Ama bizim doktorumuz 39+2 de alalım dedi. Yoksa başka doktor olsa bu cuma alırdı :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

tarihe gel :ask:süper bir tarihh cnm inşallah öle olur bende 12/02/2012 yada 22/02/2012 de doğurmak istiyorum inşallah denk gelir

Şuraya bak yaaa iştahım kabardıı benimde sabah cnm kavrulmuş simit istedi sıcak sıcak yanınada çay o kadar yemeğin üstüne bide onu aldırttım çalışanlara bide onu yidim -rgulu

ohhh yarasın tuğbişimmm..ben öyle yemek yerim ciddende ağır ağır ballandıra ballandıra herkes aynı şeyi der seni yemek yerken izleyince iştaha geliyorum derler valla bak özelliklede meyve yerken çok zevk alırım ben:):)tuaf bir kadınım vesselam

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
bunlar anneannemizin getirdikleri kızlar
di-EWBO.jpg

di-O6J8.jpg

di-T3S5.jpg

di-DLJE33QM.jpg

di-UEKG.jpg

bu minnak ayakkabılar ve elbise 2 numaralı halamızdan. mevlüt için bunları vitrinde görmüs begenmişş almıs. bizede giydirmek kalıyo. saolsun:utan:

di-I9JP.jpg

di-RBV7.jpg

bu da benim dün gece basarmalıyımm die cebellestigim ilk bebe kurabiyesi denemem:D

di-MN8F.jpg

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
aneamm zeeengin kız bunlar zenggin :D göbek atmayı ihmal etme azom bol bolda yee öptümm seni doğurma oralarda heee
küscek şey bulamamış delüüü :ask:
aa yumurtayıda unutma ama haaa:)ben çok severim öyle eskiden anneaneme gidince hemen sobanın üstüne maşaya ekmekleri dizerdi böyle sıra sıra kızaranların üstünetereyağını sürerdi bazıları yanardı ekmeklerin onların yanıklarını özenle kazır öyle yedirirdi rahmetli ananem aklıma o geldi birden

ben bu tür kahvaltıyı hergün yapıyorum gibi gibi ama soba üstünde değil tost makinesinde terayağ bal kaymak peynir zeytin cucuk yumurta domatis hıyar hımmmmms enfes ama bende arada börek filan istiyorum nidense

allah rahmet eylesin güselim mekanı cennet olsun anneanneler bitane benimkide kızanım kızanım peşimde dolaşır oğluma ne meraklı kurban olayım ona allah ömür versin torunlar kim bilir ne atatlı annelerimiz nasıl pır döncekler etraflarında kim bilir bi düşün bizim kokoş anneanne derse dışarda aman allahım diyip duruyo bu yaşta anneanne oldum yaşlandım galiba deyip yaşlılık kompelksine girdi:D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

Hayatım boyunca yediğim yumurtalar toplamı=Hamilelikte yediğim yumurtalar toplamı :D

Aaaaaah aaaaaah o rahmetli anane evlerini hiç açma Aslım ağlarım... Şu dünyada rahmetli anneannemin ve dedemin öyle bir yeri vardır ki bende... Zaten bu gece, uyuduğum bir ara dedeciğimi gördüm rüyamda ama nasıl gördüğümü anımsayamıyorum...

Gülü gülü bebek :vecihi:

:) Ne ara aldırdın simiti ne ara yidin afiyet olsun :D

İnşallah Allahım gönlüne göre verir bebeğim de ne zaman istersen o zaman olur doğumun...

günaydın dedim bak kimse cevap veriyomu bende küstüm gidiyorum ne haliniz varsa görün:hihh:

Kız ben didiiiiim :(

Neyse yavrukuşlar. Benim açlıktan başım dönmeden gidip Aslımın tarif ettiği kahvaltıdan hazırlayayım :) Hepinizi öperim.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Ecrincim, hepsine bayıldım daaaaa kurabiyeye ayrı bayıldım anlatamam.... Maşallah kız maşallah. Çok güzel olmuşlar.

Diğer ciciler de çok güzel. O tavşanlı gibi kırmızı ayakkabının aynı renginde chiccoda kulaklı şapka var haberin olsun :)

Neyse canlar gittim ben midem kazındı.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar