simurganka01
Daimi Üye
ohhhh iyi günlerde giydir annesi eminim çok güzellerdir
Sağolasın Laylaaam, eklicem az sonra size fiyatlarıyla birlikte. Babuşu bekliyom
ohhhh iyi günlerde giydir annesi eminim çok güzellerdir
Babuşun işi çıktı sanırım. Belki minik Sıla Adamız uyanmıştırO arada ben size ciciler ekliyim
Kaban: 29.95
Pantolon: Galiba 30 du fiyat etiketi yokmuş
t-shirt: 12.95
Elbise: 19.95
Deminden beri eşimin hiç sesi soluğu çıkmıyodu, du bakiim naapıyo diye baktıydım yazık sızmış kalmış ööööyle uyuyo garibimBen şimdilik çıkayım kızlar. Yazık garibim sıkıntıdan yorgunluktan uyuyakalmış
Gidiim de bi çay dolduriim adama
İyi akşamlar ola
coook güzeller cnmm güle güle kullanın insallah iii günlerde. bu elbise zara dmii? ne kadar ucuzlamıs
Babuşun işi çıktı sanırım. Belki minik Sıla Adamız uyanmıştırO arada ben size ciciler ekliyim
baa da doldursan sıcak sıcakk.. cok hastayım.. bi cay verenim bile yok. iyi kiş kız doguruyorum yahu. 15 yıla hastayken bana bakarhadi güle güle cnm
Sağolasın Ecrincim, daha güzelleri kızının olsun inşallahEvet hepsi Zara. Ben de şaşırdım zati fiyatlara çünkü orda 50 den aşağı bişi yoktu. O yüzden sizle de paylaşayım istedim. İhtiyacınız varsa kaçırmayın bence. Sezonları koymaya başlamışlar hepsi 50-60-70 lerde :iyyyy:
off 2 dakka yemek yemeeye çıkmıştım babuşun kızını göremedimm
İçim daraldı yeminle pazar pazar. Uyku da yok zaten. Dışarı çıkıp yürüyecek gücüm de yok. Canımın yapmak istediği bişi de yok. Üüüüüüüffffffffffffff
selam kızlarr.. pzar pzar herkess tatil yapıoo bombos burası.. ben bugün dünden halliceyim. en azından su ana kadar gözüm akmadı. digerleri devam. cnm bişi yemek istemiyo. sabak süt içtim kakaolu yine. sonra cok midem bulandı. ama en son dün saat 19.30 gibi yemek yedim. belki ondan olabilir. simdi bir elma yedim. az sonra esim kahvaltılık bişiler getircek de yemek yicem.
akıntım arttı cok. baya losyon gibi beyaz ve sulu. sürekli avuc içinden biraz kücük ıslaklık olusuyo. ama dr suyu falan ii dedi. demek dogal akıntılar diye düsünüyorum. off cnm sıkılıyo
ay bugün hava cok güzel izmirde. aslında kendimi sokaga atasım vr ama benim kocam ev kusu oldugundan ancak yemek yer geri dönerizhastasın nefes alamıyosun hala aklın fikrin sokakta didi bana
bakalım bi yere cıkmazsam bebe kurabiyesi yapmayı denicem aldım bütün malzemeleri hastalanınca kaldı. gerci paket bulamadım ama neyse yapim de paket bulunur nasılsa. sen de cık dolan accık hava güzelse ii gelir. deniz kenarı mesela