2012 Şubat Anneleri

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Abboooo benimkinin işi zor o zaman..Benim halka aldı başını gidiyor zenci memesi gibin kocuman oldu :D

benim gögüslerde hayatlarında ilk defa bu kadar büyük uca ve koyu halkalara sahip oldular sanırsam.iremde böle değillerdi.tenim beyaz,uçlar siyah çamasırımdan rengi cıkıyor.koca ağızlı olması lazım benim kızın hepsini ağzına alabilmesi için.o zaman şimdiden başlayım mı ki bende krem sürmeye..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Pazartesi anneme doğumgünü hedayesi olarak doğurmak istiyorum ama kısmet :D Artık haftasonu da sen doğurursun annaştık mı :p

anlastıkkkk -kopbak sona caymak yok. bende o zamana accık iilesirim.. pzartesi güzel haberlerini bekliyorumm:D:D
benim en acilinden doğurmam lazım, yoksa ortalık fena karışcak. gözüm dönüyor, üzerine atlıycak, çemkircek birini arıyorum her daim. hoş buluyorum da, orda sorun yok :deli: ama doğum sonrası ilişkilerimi sarsıyorum haberim yok

bende cok cadaloz oldum ama korkuyorum dogumdan sonra gecmicek artcak diye:D sen acılısı yapcaktın sözde seninkide bizimkiler kimin tembel cıktı kusum:D
canım anne sütü olayını bilmiyodum da bana şey dediler bugün ona başladım
ayva çekirdeklerini az biraz temiz suyun içine koyuyın 1-2 saatte belki de daha az bi zamanda bildiğin jöle kıvamında oluyo onu sğrğnce emzirmelerden sonra ii geliomuş
lansinoh almıştım ama düzenli kullanmamıştım
resimleri daha atmadım bilgisayara atınca eklerim bi tane :D

Amin canım inşallah cümlemize
soğanı bak duymamıştım :)

eklerim canım atınca
düzenli kullanmamıştım canım
aman dua edin yara olmasın
anam anam anam yani
ama annelik öle bişey ki
bazen damağıyla eziyor aaahhh diyorum
ona dedim sanıyo heralde
ıngee ıngaaeee yapıyo yok annemmm sana demedim diyom anında unutuyorum acısını

ayyyhhhhh buda cok duygusaldı ama :mendil: ayyy onunn ıngeee diyen dilini yerim yaff.. yazık alınıyodur cocum napsın:ask::ask:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
benim gögüslerde hayatlarında ilk defa bu kadar büyük uca ve koyu halkalara sahip oldular sanırsam.iremde böle değillerdi.tenim beyaz,uçlar siyah çamasırımdan rengi cıkıyor.koca ağızlı olması lazım benim kızın hepsini ağzına alabilmesi için.o zaman şimdiden başlayım mı ki bende krem sürmeye..

Aynen aynen...
Valla ben üşeniyom ya kremin beyaz beyaz hemen izi çıkıyor, sütyende takamıyom evde hani sürdükten sonra göğüs pedi koysam..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

basla cnmm.. bana dr 26. haftadan itibaren baslattı. gögüs ucunu uyarmadan her gün kremlicen..

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kızlarr size doyun olmazz.hele taze annelerimiz burdayken insan heyecan yapıyor ama..ben müsade isteyeyim..artık öpebilceğimizz bebikler varr.onları öpüpp gidiyorum..iyi pazarlar şimdiden.doğurmayın habersizz emi.mucukss..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kızlar alıntılamayın bakınca sileyim
Maşallah subhanallah Rabbim esirgesin,ömürler versin,sağlık versin....

12-nas.gif
14741-felak-suresi.gif
images.jpg

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kızlarr size doyun olmazz.hele taze annelerimiz burdayken insan heyecan yapıyor ama..ben müsade isteyeyim..artık öpebilceğimizz bebikler varr.onları öpüpp gidiyorum..iyi pazarlar şimdiden.doğurmayın habersizz emi.mucukss..

Nazom hoşçakal, Allah'a emanet olun

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
bblau gelmişş:D cnmm maşaallah sıla adaya:utan: sütünde iiymiş çok sewindim senin adınaa,bizim içinde kokla tatlı kızını..darısı başımızaa...

kızlar annem sabah geldi bu aradaa çok mutlu oldumm:dill:sabahtan beri şebeklikler yapıoumm...:D-gozluk
GÖZÜN AYDIN DEMETCİM
Dün akşama kadar hiç uyumadım desem :)
Ama tabi ağlamalardan değil :)
Şöyle diyim benim bebeğim cidden mazlum bi bebek sadece aç olduğunda ağlıyo, bi de memeyi almaya zorladığımda :D
Tok olduğu zamanlarda sürekli uyuyo :)
Mama yerse 3.5-4 saat kadar uyanmıyo, anne sütü aldığında 2.5-3 saat kadar...Ama bazen 1 saatte de kalkabiliyo, anne sütü veriyosun alıyo...Önceleri az az alıyo, sonra daha fazla içiyo :)
Ben de sanki kaç senelik anaymışım gibi :ajan:
senin o fındık kurdu kızını yirim maşallah de annesi nazar değmesin
hepinize çok teşekkür ederim kızlar
meme uçları yara oldu çok acıyooo
öle emzirmeye çalışıyorum
hatta şuan tek elle yazıp Şahin beyi emzirmeye çalışıyorum
bblau ya ben sana yazdım mı hya hafızam silindi sanki
yazdısam da yeniden yazayım
Allah bağışlasın Allah analı babalı büyütsün canım
o dediğin olay bizde de var her kafadan bi ses çıkıyo
biri aaa çocuk üşürrr yelek giydir üstüne
öbürü gelir aa siz napıyonuz yaaa
ev çok sıcak zaten yeleği çıkarın bu battaniye olmaz penye bataniye getirin
göbek bağı dülşmeden yıkamayın
ay biz eskide yokardık şimdi yeni adet çıkardılar yıkayın canım bizim göbeklere bişey mi oldu yıkandık da
öle yapma kucağına alışır
ay fenalık geldi alışırsa alışsın yaaa sananeeee
sen misafir uğarlama
güle güle deme
yine gel de yoksa sütün gider
eşikten geçerken besmele çek vs.

azelya kız sanki benim Şahin Bey senin avatardakine benzii

yaa ölemi aneaam japon kız azoo herkes avatarına baka baka japon yaptıda senden nasıl çıkcak bakalım :D
geçmiş olsun hayatım sen doğumdan önce lansinoh kullanmadın mı hiç? belki ondan olmuştur cnm

Gözün aydın canım...
Darısı başınıza inşallah:)

Tablo mu var?Olur orda yazarım ama nerdeki?

https://www.hanimefendi.com/subat-a...m-listesi-ve-annelerimizin-dogum-anilari.html
tablo var tabi yaa doğuranların listesi ve anıları babuşum

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

nazom orda maksat bebek sadece ucu almasın ağzına, yoksa illa halkanın tamamı girecek diye bir şart yokmuş. küstahlık gibi algılamazsın umarım :utan: ama ben sormuştum hemşireye, bana minik bir eğitim verirken kendisi. bebeğin ağzı tüm o kahverengiliği nasıl kavrar demiştim :D o da bana mümkün olduğunca alsın yeter demişti :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Babuşşşş yerim yerim o kızını ben, Allah'ım nazarlardan kem gözlerden korusun maşallah 41 kere...Canım doğurmak istiyorrrrrrrrrrrr

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Aynen aynen...
Valla ben üşeniyom ya kremin beyaz beyaz hemen izi çıkıyor, sütyende takamıyom evde hani sürdükten sonra göğüs pedi koysam..
al benden de o kadar.üşengeçlik diz boyu...
basla cnmm.. bana dr 26. haftadan itibaren baslattı. gögüs ucunu uyarmadan her gün kremlicen..
yarın sabah başlıcamm o halde.mucukss..
Artık uyarmak lazım yoksa bebeler gelmicek :D

uyarmaya hevesli tanıdıklarım var.hahahaha söleyimde krem sürsün barimm.hevesi gitsin.günde 1 keremi sürüyoduk bunu.gece yatmadan mı :D-kop

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
babaşumm maşallahhh,sübhanallahhh.allah nazarlardan saklasın pamuk prenses cok güzel.maşallahh 40 binkeree...cok güzell yaa..maşallahhhhh

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Babuş valla görümcelere benzetmedin kızı demek bu kadan datlu olduğuna göre kesin sana benziyordur :D Ay ya çok tuhaf daha 1 hafta önce hakkında konuşuyorduk şimdi yatağında mışıl mışıl yatıyor :)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kurban olurum babuş maşallah kız harbi sana benziyo bu fıstık rabbin nazarlardan korusun

bende kaçıyorum kuzum kendinize ii bakın cümletenn

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
al benden de o kadar.üşengeçlik diz boyu...

yarın sabah başlıcamm o halde.mucukss..

uyarmaya hevesli tanıdıklarım var.hahahaha söleyimde krem sürsün barimm.hevesi gitsin.günde 1 keremi sürüyoduk bunu.gece yatmadan mı :D-kop

ahahhahhaha kendinii hazır hissettigin tüm muhtelif zamanlarda sürdürebilirsin tanıdıgına:D eminimm azosun da öle bi tanıdıgı vardır:D

güle güle cnmm:ask:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
nazom orda maksat bebek sadece ucu almasın ağzına, yoksa illa halkanın tamamı girecek diye bir şart yokmuş. küstahlık gibi algılamazsın umarım :utan: ama ben sormuştum hemşireye, bana minik bir eğitim verirken kendisi. bebeğin ağzı tüm o kahverengiliği nasıl kavrar demiştim :D o da bana mümkün olduğunca alsın yeter demişti :D

hii niye öle algılayım canım.aşk olsun.benim iremde gögüs ucum falan koyulasmadı öle ucuda büyük değildi.hepsini alıyodu zaten ağzına.ama bu sefer dana gibi oldular.nasıl sığar dedim ağzına bebemin :D alabildiğini alsın o halde...

resmi görünce kaldım ama gidiyoree benn.hepinize mucukssss..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kurban olurum babuş maşallah kız harbi sana benziyo bu fıstık rabbin nazarlardan korusun

bende kaçıyorum kuzum kendinize ii bakın cümletenn

Allah'a emanet olun Tubiş öperim iyi haftasonları

ahahhahhaha kendinii hazır hissettigin tüm muhtelif zamanlarda sürdürebilirsin tanıdıgına:D eminimm azosun da öle bi tanıdıgı vardır:D

güle güle cnmm:ask:

Olma mıııııı :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar