2012 Şubat Anneleri

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Ben anneme dedim eger ki bi aksilik olmazda normal dogum olursa sizler beni bekleme odasında beklerseniz mutlaka kocamın halini cek video ya dedim izlicem sonra dedim cok merak ediyorum ne hale gelcegini yazık yaa :)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
hihihi :cokkomik: vallaha Allah biliyo ya basından beri istedigimi istedigim kadar yedim cok sukur karnımda hep asagıda oldugu icin mide sorunu yasamadıgımdan yedimde yedim anasını satiyim.. simdi de kaybetmek istemiyom hosuma gitti :D

Lohusa iken alınan kilolar verilmiyormuş :D Sen ye bol bol..

azocum bende bu aralar iştahsızlık var, öyle isteyerek yemiyorum.
Bak hoşbeş açsan, al bi tane tanselinm desen zorla yerim:)

İştahsızlık? O ne yahu :D Hoşbeşten de soğudum he :D

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
azocum bende bu aralar iştahsızlık var, öyle isteyerek yemiyorum.
Bak hoşbeş açsan, al bi tane tanselinm desen zorla yerim:)

ben doğum sancıları başladıktan sonra yemek ve içmek asgari sevide olmalı, yoksa kusmaya sebep oluyor diye okumuştum bir yerde. ve son zamanlarda iştahsızlık, su akybı ve kilo azalımı oluyormuş. bende olacağını hiç sanmıyorum gerçi :D

bblaucum maşallah tekrar, ne çok özendiriyorsunuz siz yeni anneler bizleri :D

leaderım senin kuzuya da maşallah, gördün mü bak, sakin sakin koşuyordu ama çocuk artık depara geçti :cokkomik:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Aynen ben de çok heyecanlanıyorum, her akşam yatmadan odasına uğruyorum, alışveriş merkezlerindeki bebelere hayran hayran bakıyorum :D Az kaldı hem de çok az kaldı..Hatta sen benden önce kavuşacaksın bence :)

bakalım azocum kısmet artık.. Benim için bu pazertesi günkü kontrolde herşey netleşecek gibime geliyor..Sağlıkla gelsinler miniklerimiz..

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Lohusa iken alınan kilolar verilmiyormuş :D Sen ye bol bol..

İştahsızlık? O ne yahu :D Hoşbeşten de soğudum he :D

hadi yaa tamam o zaman afedersiniz okuz gibi yiyim yiyim yatiyim fırsat bu fırsat bidha boyle sansım olmaz kız buyudukce ben daha fazla ayakta olcam daha fazla enerji harcicam son care lohusalık hadi bakalım :)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
bakalım azocum kısmet artık.. Benim için bu pazertesi günkü kontrolde herşey netleşecek gibime geliyor..Sağlıkla gelsinler miniklerimiz..

Hadi bakalım hayırlısı ne ise o olsun :)
Ben pazartesi annemin gününe gidicem, hem de doğumgünü..Keşke orda tutsa sancım diye içimden geçirmiyor değilim :p Herkesi ayaklandırırım güzel bir anı olur :D
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin pazartesi canım.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
amin canım hepimizinkini bağışlasın..sen zaten cok kilo almadın ki gitmiştir tabi çoğu..demek tembellik yapıyo küçük prenses emmiyo.olsun senin sütünü hele ilk sütünü bu günleri bi şekilde geçirinde.gerisi sans.emmezsede aldığı anne sütü fayda kalır ona.

Sütüm bol nazom.Sağıyorum işte.Yine anne sütüyle besleniyo ama biberondan alıyo velet :)

Ahhh babuşum tabi senin kilo gider:) sen ne kadar az aldın, maşşalah çoğunuda sılam almış..
Azomla benim aldığım kilollar pek doğumda gitmez ama 2-3 aydan bizde toplanırız:)

Sılam anne sütü alsında, emmeyede başlar zaten.. Rezene çayı iç canım bol bolda su, süt, ayran felan iç..

Canım ben şekersiz kompostodan ve humana still teaden çok fayda gördüm öneririm.Bol da su.Yemekle değil, sıvıyla süt geliyor.İlk gün benden sadece 7-8 ml süt gelmişti.2 gün içinde bunlarla bir sağımda 100 ml.leri bulmaya başladı hamdolsun...
HAlen de ağız gelmeye devam ediyor, kolestrum...

aboow 6 kilo birden gittimiiii...yaa banane banane ben vermek istemiyoooom sadece kızımın agırlıgı gitsin kalsın gerisi yaa :acep:

Gitti tatlım...

Ay evet müsait bi zamanda doğum hikayesi de bekliyoruz :D Senden zaten 1 gün önce felan azcık kan gelmişti demi yanlış hatırlamıyorsam..Kusmayı da aklıma kazıyayım, hiç bilmiyordum bunu.

Katılıyorum :D Ama en azından 8 kiloyu veririz doğumda he ne dersin :D

Azoşum kusma da en büyük doğum belirtilerinden biriymiş.Açılma başladı mı bulantıları tetiklermiş.Ben inanılmaz kustum.Kusup midem rahatlayınca bi baktım ki regle benzer sancılarım var, karnım taş gibi.
Biraz rahatlama sonra tekrar kusma...
Serum takılana kadar...

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Babuş 2 saatte 1 uyanıyor musunuz geceleri? Yani gece uyku uyuduğun vakitler ne kadar?
Bi de resim bekliyorum :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ben doğum sancıları başladıktan sonra yemek ve içmek asgari sevide olmalı, yoksa kusmaya sebep oluyor diye okumuştum bir yerde. ve son zamanlarda iştahsızlık, su akybı ve kilo azalımı oluyormuş. bende olacağını hiç sanmıyorum gerçi :D

leaderım senin kuzuya da maşallah, gördün mü bak, sakin sakin koşuyordu ama çocuk artık depara geçti :cokkomik:

Canım evet kesinlikle iştahsızlık oluyor...Kilo azalımı da oldu bende.Ama hiç bişey yemediğim halde nerdeyse 2 gün bulantı çektim, 2. günü de şiddetli kusma.
Öyle ki banyoya dahi yetişemedim...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Azoşum ben doğum hikayemi daha anlatamadım size ama ben son gece müthiş kustum.Muhtemelen 1 kg yada fazlası kaybederek girmişimdir.
Yani +8kg.la doğuma girdim.
Doğumda 6 kg kaybettim.
Daha fazlası da olabilir çünkü doğumdan sonra çok serum yedim...Dikişlerimden tuvalete fazla çıkamadım :D
babuş kız burda anlatma tablonun orda anlat hikeyeni emi güselim

sağol cnm benim öle oldu depara koşsun 4 kg olsun inşallah ama sanmıyorum max 3500kg anca olur bunada şükürr

hayırlısı olur inşallah tanselim ama ben çarşamba günü sezeryan bekliyorum senden arkasındanda litte gelcek ve simuşumm sonra ecrinle azomdan bi atak bekliyorum

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
bblau gelmişş:D cnmm maşaallah sıla adaya:utan: sütünde iiymiş çok sewindim senin adınaa,bizim içinde kokla tatlı kızını..darısı başımızaa...

kızlar annem sabah geldi bu aradaa çok mutlu oldumm:dill:sabahtan beri şebeklikler yapıoumm...:D-gozluk

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Babuş 2 saatte 1 uyanıyor musunuz geceleri? Yani gece uyku uyuduğun vakitler ne kadar?
Bi de resim bekliyorum :D

Dün akşama kadar hiç uyumadım desem :)
Ama tabi ağlamalardan değil :)
Şöyle diyim benim bebeğim cidden mazlum bi bebek sadece aç olduğunda ağlıyo, bi de memeyi almaya zorladığımda :D
Tok olduğu zamanlarda sürekli uyuyo :)
Mama yerse 3.5-4 saat kadar uyanmıyo, anne sütü aldığında 2.5-3 saat kadar...Ama bazen 1 saatte de kalkabiliyo, anne sütü veriyosun alıyo...Önceleri az az alıyo, sonra daha fazla içiyo :)
Ben de sanki kaç senelik anaymışım gibi :ajan:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Canım evet kesinlikle iştahsızlık oluyor...Kilo azalımı da oldu bende.Ama hiç bişey yemediğim halde nerdeyse 2 gün bulantı çektim, 2. günü de şiddetli kusma.
Öyle ki banyoya dahi yetişemedim...

canım bulantı hiç yaşamadım.bak bunu yeni öğrendim.aklımda olsun..bir belirti daha öğrendim normal doğumu başlatan..yeterki senin sütünü alsın bi şekilde nasıl aldığı cok önemli değil..kompostolar cok güzel süt yapıyor cayda öle.sen bildiğin gibi devam et canım..maşallahhh bol bol olsun sılamıza..

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Ay babuş o sancılar nasıldı peki dayanılmıcak gibi mi?
Dikiş zor evet ama kısmet ne yazıldıysa o oluyor, artık ben de illa normal diye diretmiyorum.

oyy kurban olayım sizee ne güselsiniz siz yaaa ne kadar güsel anlaşmışsın cnm benim allah huzurunuzu mutluluğunuzu hiç bozmasın şahininde totosunu yirim ben

sıkıntıların çok acık cnm benim herşeyden bir anda bunalmanda çok normal sık dişini kimseyi kırmadan geçer şu dönemin sıla nazlı bir bebek annesi kırılgan sakin cenesi yoruluyodur kaşıkla vermeyi deneseniz sütü sezeryanda süt daha geç geliyorya bebeklerdede fazla kuvvet olmayınca zor çekiyo balım alışcaktır üzme kendini yemeğe gidiyorum ben öptüm senide sultanıda keyfini bozmaa kimseyide dinleme kulak asma cnm mutluluğun tadını çıkar :ninni:

Masallah canım :utan: sen nasılsın, minik kus nasıl? neler yapar edersiniz?

Tatlım benim can arkadasım... ben burdayım neyi ne zaman anlatmak istersen dinleriz canım.. çok merak ediyorum seni aslında nasıl geciyor diye...
bakalım bende de olabilir muhtemel zaten tahammul sınırım dusuk su sıralar.. hakkımızda hayırlısı olsun insallah...........

Ben inanıyorum ki sen herseyi halledersin layıkıyla.. biraz zaman gecsin...

BABUŞUM, HAYATIM ikinizde hoşgeldiniz. :evet: :evet:
Gözlerimiz yollarda kaldı. Bebeklerimizin iyi olmasına çok sevindim. Sizi gördükçe ben de sabırsızlanmaya başladım. Allahım inşallah miniklerin(m)ize sağlık, sıhhat versin. Huzurlu, mutlu, uzuuuuuun ömürleri olsun. Allah'a hayırlı bir kul ve sizlere, vatana millete hayırlı evlatlar olmayı nasip etsin. AMİN... :)

Sılamız emer annesi, sen yeter ki moralini bozma. Eğer emmeyecek olursa da lütfen kendini hırpalama. Çünkü ben hiç annemi emmemişim mesela. Ama Allah'a bin şükürler olsun ki bugünlerdeyim bak. Bide lütfen mama vermeyi bırakma emene kadar. Hiç çekinme mama vermekten. Aksi durumda Allah korusun şekerleri düşüyormuş.

Tekrar geçmiş olsun... :) Darısı başıma/başımıza sağlıkla inşallah... :)

doğum yapan arkadaşlar var. Allah onlara da, bebeklerineda sağlık ve mutluluk versin...diğer annelerede hayırlı ve sağlıklı doğumlar olsun, inşallah.

oyhh HayatM ve Bblaucum, maşallah maşallah

benim hamilelik hiç bitmeyecek gibi :( çok özendim. maşallah

bblaucum hangi pompayı aldın, ve memnun kaldın mı? :utan:

HAYATIM BBLAU hoşgeldiniz kuzucuklar valla şimdi sizlere özendim babuşum arkadaşın bebeğide emmemişti 1 hafta sonra emmeye başladı onun için pes etme lütfen HAYATIM yazın çok güzel çok duygulandım

kizlar ikinizide tebrik ederim allah saglikla bebislerinizi buyutmeyi nasip etsin size. Anne olmak hicbiseye benzemiyor evet :) Allah her kadina yasatsin insallah!!:utan:

ayyy babuş ve hayatım 2nizde ben yokken girmişsiniz dün nete maşallah ne güzel haberler vermişsiniz bebişler ve sizler iyisiniz ya en önemliside bu zaten..hayatım kız ağlattın beni sabah sabah nede güzel anlatmışsın anneliği kıyamam sana ben yaaa:)

canımmm seni ve eşini cok tebrik ediyorum.allah analı babalı büyütsün..her sey düzene girecektir önümüzdeki günlerde böyle düşün..sıla ada hoşgeldin kuzucukkk....sağlıklı,mutlu,huzurlu uzun bir ömrün olsun insallah..

canımm..allah analı babalı büyütsün..maşallahh..yatsın annesi nerde istiyosaa...cok güzeldir şimdi o.annesiyle,babasıyla sağlık,mutluluk,huzur içinde büyüsün inşallahh..

anamm kayıp bulunmuss...hepimiz cok merak ettik gökçem.aman tek sıkıntı kar buz olsun..özledik seni,merak ettik..cok şükür başka terslikler yokmus..

:sok:sok:sok

babuş hayatım ve lilam doğurdu mu??? şoktayım şuan.... anaaaaaaaaa

vayyy beee süper. 1 hafta ayrı kaldım buralardan neler olmuş ya? maşallah maşallah sorun da yok. hadi bakalım darısı başımıza.

hepinize çok teşekkür ederim kızlar
meme uçları yara oldu çok acıyooo
öle emzirmeye çalışıyorum
hatta şuan tek elle yazıp Şahin beyi emzirmeye çalışıyorum

bblau ya ben sana yazdım mı hya hafızam silindi sanki
yazdısam da yeniden yazayım
Allah bağışlasın Allah analı babalı büyütsün canım
o dediğin olay bizde de var her kafadan bi ses çıkıyo
biri aaa çocuk üşürrr yelek giydir üstüne
öbürü gelir aa siz napıyonuz yaaa
ev çok sıcak zaten yeleği çıkarın bu battaniye olmaz penye bataniye getirin
göbek bağı dülşmeden yıkamayın
ay biz eskide yokardık şimdi yeni adet çıkardılar yıkayın canım bizim göbeklere bişey mi oldu yıkandık da
öle yapma kucağına alışır
ay fenalık geldi alışırsa alışsın yaaa sananeeee
sen misafir uğarlama
güle güle deme
yine gel de yoksa sütün gider
eşikten geçerken besmele çek vs.

azelya kız sanki benim Şahin Bey senin avatardakine benzii

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bblau gelmişş:D cnmm maşaallah sıla adaya:utan: sütünde iiymiş çok sewindim senin adınaa,bizim içinde kokla tatlı kızını..darısı başımızaa...

kızlar annem sabah geldi bu aradaa çok mutlu oldumm:dill:sabahtan beri şebeklikler yapıoumm...:D-gozluk

Gözün aydın canım...
Darısı başınıza inşallah:)

babuş kız burda anlatma tablonun orda anlat hikeyeni emi güselim

sağol cnm benim öle oldu depara koşsun 4 kg olsun inşallah ama sanmıyorum max 3500kg anca olur bunada şükürr

hayırlısı olur inşallah tanselim ama ben çarşamba günü sezeryan bekliyorum senden arkasındanda litte gelcek ve simuşumm sonra ecrinle azomdan bi atak bekliyorum

Tablo mu var?Olur orda yazarım ama nerdeki?

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Şöyle diyim benim bebeğim cidden mazlum bi bebek sadece aç olduğunda ağlıyo, bi de memeyi almaya zorladığımda :D
Mama yerse 3.5-4 saat kadar uyanmıyo, anne sütü aldığında 2.5-3 saat kadar...Ama bazen 1 saatte de kalkabiliyo, anne sütü veriyosun alıyo...Önceleri az az alıyo, sonra daha fazla içiyo :)

maşallah maşallah..mazlum kuzucuk..mama ne takviye ediyosun babusum? bende sütten korkuyorum en cok benim iremde güzel sütüm yoktu bakalım bu sefer nasıl olcak.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Ay maşallah maşallah yerim onun mazlumluğunu ben :D

hepinize çok teşekkür ederim kızlar
meme uçları yara oldu çok acıyooo
öle emzirmeye çalışıyorum
hatta şuan tek elle yazıp Şahin beyi emzirmeye çalışıyorum

bblau ya ben sana yazdım mı hya hafızam silindi sanki
yazdısam da yeniden yazayım
Allah bağışlasın Allah analı babalı büyütsün canım
o dediğin olay bizde de var her kafadan bi ses çıkıyo
biri aaa çocuk üşürrr yelek giydir üstüne
öbürü gelir aa siz napıyonuz yaaa
ev çok sıcak zaten yeleği çıkarın bu battaniye olmaz penye bataniye getirin
göbek bağı dülşmeden yıkamayın
ay biz eskide yokardık şimdi yeni adet çıkardılar yıkayın canım bizim göbeklere bişey mi oldu yıkandık da
öle yapma kucağına alışır
ay fenalık geldi alışırsa alışsın yaaa sananeeee
sen misafir uğarlama
güle güle deme
yine gel de yoksa sütün gider
eşikten geçerken besmele çek vs.

azelya kız sanki benim Şahin Bey senin avatardakine benzii

Tatlım sen lansinoh mudur ne zıkkımdır ondan sürmüş müydün? Bi de şey diyorlar emzirdikten sonra anne sütünden azcık meme ucuna sürcekmişsin yara olmasın diye..Bilmiyorum ne kadar doğru.
Ay benim avatardakine benziyorsa senin Şahin çok yakuşukluuuu :D Ama biliyom ben seni sen resim koymazsın :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar