2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
canımm.ne güzell.içinde değil artık yüzünü bir kere gördükten sonra en derininde sılanın torunlarının torunlarını gör kuzum.hep birlikte olun.. sen nasılsın? azaldımı sıkıntılar?

anamm ciddimisin tanselim.ne güsel beee.valla satılsa evde de o aletten anlayan biri olsa bende alır koyardım..aç aç baakkk ne kadarr güsell...

canım gerçekten var, ama çok sık açıp bakmıyoruz. Zararlı felan olur diye korkuyorum. Ama harekli iken çok güzel anlıyorum. Bizdeki aletin ekranı küçük olunca böyle net görünmüyor ama az çok anlıyoruz:)

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
kızlarr ben çıkıommm öpüom hepiniziiiii

özelliklede sıla adayııııı

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
yalancı doğum sancısı dedikleri bu galiba. Bendede oluyor ama çok uzun sürmüyor geçiyor..Normal doğum yapan bi arkadaşıma sormuştum.. nasıl bir ağrı diye.. O da öyle bir ağrıki hemen anlarsın demişti:)

bende doktora sormustum da nasıl ayırırım yalancı sancıyla gercegini dedim kadın oyle bi guldu ki alay eder gibi dedi ki bide merak etme bugune kadar ayıramayanı gormedim hemen anlarsın dedi :D ii be deidm alla alla soruyoz iste ne var :hihi:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kızlar biz geldik sıpa oğlumla gelişmeleri aktarıyım

eymen oğlan şu anda 2588 gr 49cm olmuş
doğum kanalına yerleşmiş
yazık yavrum iç karnım dar olduğu için dönemiyodu 2 büklüm kalmış doktor diyo ittiricek kafasını filan korkma doğuruyorum die dedi alanı çok daralmış itikleyerek cvp verebilirmiş :D
sonra hemoroidi sordum telaş yapma çoğu hastamda var doğumun son aylarında beliriyo baskıdan sebep dedi normal doğuma engel değil aksine çok rahat doğurursun ama ıkınırken biraz daha dışarı çıkcak o gördüğün parça ama toparlıycaz için rahat olsun dedi engelim yokmuş çok mutlu oldumm normal pırtalabilecem inşallah:utan:
nstye girmedim alttan muayene etmedi
magnezyumu kes omega 3 ve demir ilacı devam dedi
yüzünü ilk kez göremedim kafa doğum kanalına sıkışmış dönüktü kulaklarını görebildim sadece arkasından eller yine yumruk şeklindeydi meşhur pozisyonu
gelişmeler bu kadar çok mutluyum haftasına göre yetişmiş geçmiş bile 100 gr kadar dedi :evet:

Hey maşallah bak nasılda toparlanmış annesi :) Maşallah 41 kere..Kuzeyyyy bak oğlum Eymen kardeşin ne kaa güzel kanala girmiş annemmmm sen niye girmiyonnnn :D

kızlar bizimde bugün randevumuz vardı
benim kızımda uçmuş maşallahhh 2.650 gr olmuşş şok oldum ya 2 hft önce 2.176 gr dı
boyuda 47cm meleğimin her şey yolunda çokk şükürr
ama ben hiç kilo almamışımm ilk defa doktorumdan aferin aldım bu konudaa çooook mutlu oldum ya
kızımın yüzünü gösterdi doktor öyle tatlıkii maşallahh yaaa bakmaya doyamadım

Gözünaydın canım 41 kere maşallah :) Son haftalara doğru iyice topaçlaşıyor bebelerimiz.

Selam kızlar...Bugün biraz daha yükselmiş bi moralle size yazıyorum...
Kızım şu an karşımda uyuyor.Rabbim hepinize sağlıkla bu duyguyu nasip etsin.Hayatımda böyle bir aşk yaşamadım ben,bu kadar kimseyi sevmedim.Bakarken gözlerim doluyo, ağlamak istiyorum...Öyle büyük aşkmış bu...

Kıyamammm...Allah bozmasın babuşum, darısı başımıza :)

bizde var usg aleti evde:)
ama ne olur görmemiş demeyin, ama görmemişim ne yapayım:)
eşimin genel cerrah arkadaşında varmış, bize getirdi. Dah 3 hafta önce getirdi ama açııp bazen bakıyoruz. Ama eskiden alındığı için net anlayamıyorum. çok hareketi iken bakıyoruz çok güzel oluyor:)

Ay ne güzellllllll :D Film niyetine gir gir bak :D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
canım gerçekten var, ama çok sık açıp bakmıyoruz. Zararlı felan olur diye korkuyorum. Ama harekli iken çok güzel anlıyorum. Bizdeki aletin ekranı küçük olunca böyle net görünmüyor ama az çok anlıyoruz:)

süper yaa.olsun küçük olsun.az cok tahmin edilir.bide eşinde anlar senin tepiklediğinde kolu mu bacağımı anlarsın nerde neresii..benim cok hosuma gittii bu fikirr.yakın olsaydık keşkemm tansell bebeme bak diyee gelirdim..fincanı ters cevirip komsuya gitmek gibi:sila::sila:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

sende protesto edersin beni girmessin aslıcan napalım bacımm beaa o günler gelsin bari 2-3 hafta evde dinleneyim yaaa vucudumu o kadar yorgun hissediyorum ki artık kolumu kaldırcak halim yok bugün sıpamı görcem bakalım ne yapmış
bu arada sabah evdeki tartıda tartıldım 82,2 yi gördüm doktorda 83 çıkacak kıyafet tok karnına filan yani geçen aya nazaran 2 kg almış bulunuyorum ne kadar yediğimi görrr patlıycam die korkuyorum artık en sonunda ben değil ama h.roid patlak verdi :D bebeğimde inşallah almıştır die umut ediyorum

Kızlar kilodan hiç korkmayın...Doğumda çoğu gidiyo,sezeryanda bile...

canım içimi sızlattın, burnuma bebek kokusu geldi..
Kızın ne güzel uyuyordur..
seninde sıkıntıların azalıyordur, inan hergün daha güzel geçiçek.
sıla hanım emmeye alıştımı..

Yok tatlım alışmadı.Çok tembel.Ama sütüm maşallah subhanallah bol,sağıyorum öyle alıyor...Emmiyo ama anne sütünden mahrum değil hamdolsun

canımm.ne güzell.içinde değil artık yüzünü bir kere gördükten sonra en derininde sılanın torunlarının torunlarını gör kuzum.hep birlikte olun.. sen nasılsın? azaldımı sıkıntılar?

Amin canım benim...Cümlemizin evlatlarını bağışladın Cenabı Allahım...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
kızlarr ben çıkıommm öpüom hepiniziiiii

özelliklede sıla adayııııı

canımmm yaaa maşallahhh subhanallahhhhhhhh meleğinede sanada yaa
bende kızımı bügün görünce çok farklı hissettim ya
doğunca nasıl bağlanacam kimbilirrrrr

Canım benim çok teşekkürler...
Cidden çok farklıymış bu duygu...
Rabbim sağlıkla kavuştursun tüm bekleyenleri evlatlarına...

:aglayan: allahımm kurban olsun teyzeleri ona cnm benim tez zamanda bizlerde yaşayalım bu aşkı inşallah hani babuş kızçenin fotosunu çekcektin merak ediyorum nasıl bişi yavrum bi ekle beaaa silersin yine maşallah naptı emiyo mu biraz daha

çok mutluyum nazo keyfime diycek yok

Tamam canım ekleyip sileyim....

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

Yok tatlım alışmadı.Çok tembel.Ama sütüm maşallah subhanallah bol,sağıyorum öyle alıyor...Emmiyo ama anne sütünden mahrum değil hamdolsun

amin canım hepimizinkini bağışlasın..sen zaten cok kilo almadın ki gitmiştir tabi çoğu..demek tembellik yapıyo küçük prenses emmiyo.olsun senin sütünü hele ilk sütünü bu günleri bi şekilde geçirinde.gerisi sans.emmezsede aldığı anne sütü fayda kalır ona.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Babuş kaç kilon gitti doğumda? Tartıldın mı?

Azoşum ben doğum hikayemi daha anlatamadım size ama ben son gece müthiş kustum.Muhtemelen 1 kg yada fazlası kaybederek girmişimdir.
Yani +8kg.la doğuma girdim.
Doğumda 6 kg kaybettim.
Daha fazlası da olabilir çünkü doğumdan sonra çok serum yedim...Dikişlerimden tuvalete fazla çıkamadım :D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

Ahhh babuşum tabi senin kilo gider:) sen ne kadar az aldın, maşşalah çoğunuda sılam almış..
Azomla benim aldığım kilollar pek doğumda gitmez ama 2-3 aydan bizde toplanırız:)

Sılam anne sütü alsında, emmeyede başlar zaten.. Rezene çayı iç canım bol bolda su, süt, ayran felan iç..

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Azoşum ben doğum hikayemi daha anlatamadım size ama ben son gece müthiş kustum.Muhtemelen 1 kg yada fazlası kaybederek girmişimdir.
Doğumda 6 kg kaybettim.
Daha fazlası da olabilir çünkü doğumdan sonra çok serum yedim...Dikişlerimden tuvalete fazla çıkamadım :D

aboow 6 kilo birden gittimiiii...yaa banane banane ben vermek istemiyoooom sadece kızımın agırlıgı gitsin kalsın gerisi yaa :acep:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Doğumda 6 kg kaybettim.

Ay evet müsait bi zamanda doğum hikayesi de bekliyoruz :D Senden zaten 1 gün önce felan azcık kan gelmişti demi yanlış hatırlamıyorsam..Kusmayı da aklıma kazıyayım, hiç bilmiyordum bunu.

Ahhh babuşum tabi senin kilo gider:) sen ne kadar az aldın, maşşalah çoğunuda sılam almış..
Azomla benim aldığım kilollar pek doğumda gitmez ama 2-3 aydan bizde toplanırız:)

Sılam anne sütü alsında, emmeyede başlar zaten.. Rezene çayı iç canım bol bolda su, süt, ayran felan iç..

Katılıyorum :D Ama en azından 8 kiloyu veririz doğumda he ne dersin :D

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
kusmayı ben duymustum hatta ogurdukce altta acılma mı oluyomus ne ogurdukce bebis dahada itiliyomus kusmayla dogum orantılı yani sonuc olarak oyle gorunuyo

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Ay evet müsait bi zamanda doğum hikayesi de bekliyoruz :D Senden zaten 1 gün önce felan azcık kan gelmişti demi yanlış hatırlamıyorsam..Kusmayı da aklıma kazıyayım, hiç bilmiyordum bunu.

Katılıyorum :D Ama en azından 8 kiloyu veririz doğumda he ne dersin :D

evet canım 8 kilo gider. Sonrasınıda hallederiz inşallah...
ya azom çok heyecanlanıyorum ki ben sakin bir tipimdir..Şu oğlanlara sağlıkla kavuşsak, koklasak. Bak kalp atışım hızlandı heyecandan:)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
tugba o agrı bendede vardı dun..gun boyunca ara ara hafif hafif aynı regl agrısı kasıklarımda boyle yokluyodu sanki yaklasıyomu ne :D dedigin gibi azcık da esler paniklesin bakalım ne hale gelcekler heycandan birinin o anda onları video ya alması lazım :D
allah nasip ederde çok acım olmassa ben çekmeyi planlıyorum
yalancı doğum sancısı dedikleri bu galiba. Bendede oluyor ama çok uzun sürmüyor geçiyor..Normal doğum yapan bi arkadaşıma sormuştum.. nasıl bir ağrı diye.. O da öyle bir ağrıki hemen anlarsın demişti:)
kaç kere doğurduk nerden bilelim ama demi sor nazoya bak nasıl biliyo o sancıyı
canımmm yaaa maşallahhh subhanallahhhhhhhh meleğinede sanada yaa
bende kızımı bügün görünce çok farklı hissettim ya
doğunca nasıl bağlanacam kimbilirrrrr
sen akan abime bile vermessin kız o bebeği yamacına alırsın dokundurtmassın kimselere
bende doktora sormustum da nasıl ayırırım yalancı sancıyla gercegini dedim kadın oyle bi guldu ki alay eder gibi dedi ki bide merak etme bugune kadar ayıramayanı gormedim hemen anlarsın dedi :D ii be deidm alla alla soruyoz iste ne var :hihi:
dimi ne var yanee ama o gün gelmeden merak ediyoz anlatsan ne olur çenen mi düşer
Hey maşallah bak nasılda toparlanmış annesi :) Maşallah 41 kere..Kuzeyyyy bak oğlum Eymen kardeşin ne kaa güzel kanala girmiş annemmmm sen niye girmiyonnnn :D
gircek annesi merak etme senin sabrını yokluyo anam ne kadar daha dayanır beni ne zaman çekip çıkarcak die bakıyo ordan sana girdide ne oldu bacım senki kukumdan aşağı düşcek gibi acıtıyo canımı
süper yaa.olsun küçük olsun.az cok tahmin edilir.bide eşinde anlar senin tepiklediğinde kolu mu bacağımı anlarsın nerde neresii..benim cok hosuma gittii bu fikirr.yakın olsaydık keşkemm tansell bebeme bak diyee gelirdim..fincanı ters cevirip komsuya gitmek gibi:sila::sila:
hahaha fırlama kahve fıncanının kapamak gibiymiş :kahkaha:

yok kız kgdan korkmuyorum ama o kadar çok yemişimki düşün artık asrın rekorunu kırmışım 3 haftada 2 kg bravo bana 600gr eymene ait

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Ay ne güzel keşke ben sen olaydım da kilo almak için paso yiyeydim :D

hihihi :cokkomik: vallaha Allah biliyo ya basından beri istedigimi istedigim kadar yedim cok sukur karnımda hep asagıda oldugu icin mide sorunu yasamadıgımdan yedimde yedim anasını satiyim.. simdi de kaybetmek istemiyom hosuma gitti :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
evet canım 8 kilo gider. Sonrasınıda hallederiz inşallah...
ya azom çok heyecanlanıyorum ki ben sakin bir tipimdir..Şu oğlanlara sağlıkla kavuşsak, koklasak. Bak kalp atışım hızlandı heyecandan:)

Aynen ben de çok heyecanlanıyorum, her akşam yatmadan odasına uğruyorum, alışveriş merkezlerindeki bebelere hayran hayran bakıyorum :D Az kaldı hem de çok az kaldı..Hatta sen benden önce kavuşacaksın bence :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar