2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
gögüs ucunu uyarmak dogumu tetikliyomus ama simdi daha ilginc bişi okudum. dahası duymustum ama nedenini zormala falan diye düsünmüştüm. ama erkekten gelen sıvının içindeki prostaglandin isimli bi madde rahim agzını yumusatıp kasılmaları baslatabiliyomus. o nedenle ondan uzak durmak gerekiyomus. :sok:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
gögüs ucunu uyarmak dogumu tetikliyomus ama simdi daha ilginc bişi okudum. dahası duymustum ama nedenini zormala falan diye düsünmüştüm. ama erkekten gelen sıvının içindeki prostaglandin isimli bi madde rahim agzını yumusatıp kasılmaları baslatabiliyomus. o nedenle ondan uzak durmak gerekiyomus. :sok:

Hadi ya :D Aklımıza şeytan sokma :))

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Niye yok doğuma sebep olur diye :D Eeeee bizim amacımız ne doğması :D
Ama hiç canım istemiyor valla onun içün uslu uslu uyumaya devam

al benden de o kadar.. nefes alcak organ bulamıyom zati. göbegim de malumm. en iisi bu sogukta batniyeye sarılıp sarılıpp uyumak:D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Oh nihayet eve girebildim :D Çok şükür NST miz iyi çıktı teyzoşlar. Çarşamba günü tekrar gireceğiz ama ve çarşamba günü idrar, kan, tsh bakılacak. 2 Şubatta halen mutabıkız doğum tarihi olarak. Bizden haberler bunlar.

Bugün ne çok konuşmuşunuz yav. Geçmişi okuyayım bakayım neler olmuş :D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Oh nihayet eve girebildim :D Çok şükür NST miz iyi çıktı teyzoşlar. Çarşamba günü tekrar gireceğiz ama ve çarşamba günü idrar, kan, tsh bakılacak. 2 Şubatta halen mutabıkız doğum tarihi olarak. Bizden haberler bunlar.

Bugün ne çok konuşmuşunuz yav. Geçmişi okuyayım bakayım neler olmuş :D

melebe seker... sevindim haberlerinize... bizim NST de iyi cıktı cok sukur... bemde soyle bi bakayım gecmişe...

babuşş buralardamısın şeker?

kızlar herkesi öperiz oglusumla

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Babuşşşş yerim yerim o kızını ben, Allah'ım nazarlardan kem gözlerden korusun maşallah 41 kere...Canım doğurmak istiyorrrrrrrrrrrr

bblauuuuuu aynı sen, hani yüzüm şiş dediğin fotoların vardı ya, tıpkısının aynısı, maşallah Rabbim esirgesin...

o zaman uyar azocum dogru diyosun:D yasak olan herseyi yapabilersin. erken dogum olayı kalmadı nasılsa varsın baslasın kasılmalar:D

babussss sana benziyy kızz bebennn..masallahh masallahhh 41.5 kere:cicek:

babaşumm maşallahhh,sübhanallahhh.allah nazarlardan saklasın pamuk prenses cok güzel.maşallahh 40 binkeree...cok güzell yaa..maşallahhhhh

Babuş valla görümcelere benzetmedin kızı demek bu kadan datlu olduğuna göre kesin sana benziyordur :D Ay ya çok tuhaf daha 1 hafta önce hakkında konuşuyorduk şimdi yatağında mışıl mışıl yatıyor :)

kurban olurum babuş maşallah kız harbi sana benziyo bu fıstık rabbin nazarlardan korusun

bende kaçıyorum kuzum kendinize ii bakın cümletenn

Çok teşekkürler kızlar.
Rabbim sizleri de sağlıkla kavuştursun yavrularınıza

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
melebe seker... sevindim haberlerinize... bizim NST de iyi cıktı cok sukur... bemde soyle bi bakayım gecmişe...

babuşş buralardamısın şeker?

kızlar herkesi öperiz oglusumla

Sağolasın Pikeeem. Oh şükür sizin NST de iyi çıkmış çok sevindim. Maşallah...

Selam canım...Dur tekrar koyayım...

Ay heyecan yaptım. Hayır fotoyu kaçırcam diye şuan uzun uzun da yazamıyom :D

HAYATIM Allah mutluluğunuzu daim etsin yavrunu sana bağışlasın

SİMUŞUM seninde gözün aydın hayırlısı olsun canım benim

Sağolasın Laylam. Şükür rahat bir nefes aldım. Şu son 4 gündür yaşadığım endişeden sonra sırtımdaki geçmeyen ağrıdan bile şikayet etmek içimden gelmiyor valla :)

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Ay unutmadan; Tubişim ve Mannakçım, gözleriniz aydın olsun. İkinizin de yavruları iyilermiş elhamdulillah. :)

Gökçe hatun da gelmiş. Ona da ayrıca sevindim. Hatun rüyalarımıza girdi yahu :)

Demetin de annesi gelmiş, onun da gözü aydın olsun :)

Hayatımla Babuşumun meleklerinden de güzel haberler vardı maşallah subhanallah...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Kızlar Zara baby de acaip indirim var. Bugün kızıma bi elbise, 1 kot pantoln , 1 tişort, 1 de kaban gibi bişi aldım :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar