2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Deminden beri eşimin hiç sesi soluğu çıkmıyodu, du bakiim naapıyo diye baktıydım yazık sızmış kalmış ööööyle uyuyo garibim :D Ben şimdilik çıkayım kızlar. Yazık garibim sıkıntıdan yorgunluktan uyuyakalmış :D Gidiim de bi çay dolduriim adama :D İyi akşamlar ola :ninni:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Deminden beri eşimin hiç sesi soluğu çıkmıyodu, du bakiim naapıyo diye baktıydım yazık sızmış kalmış ööööyle uyuyo garibim :D Ben şimdilik çıkayım kızlar. Yazık garibim sıkıntıdan yorgunluktan uyuyakalmış :D Gidiim de bi çay dolduriim adama :D İyi akşamlar ola :ninni:

baa da doldursan sıcak sıcakk.. cok hastayım.. bi cay verenim bile yok. iyi kiş kız doguruyorum yahu. 15 yıla hastayken bana bakar:D hadi güle güle cnm

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
coook güzeller cnmm güle güle kullanın insallah iii günlerde. bu elbise zara dmii? ne kadar ucuzlamıs

Sağolasın Ecrincim, daha güzelleri kızının olsun inşallah :) Evet hepsi Zara. Ben de şaşırdım zati fiyatlara çünkü orda 50 den aşağı bişi yoktu. O yüzden sizle de paylaşayım istedim. İhtiyacınız varsa kaçırmayın bence. Sezonları koymaya başlamışlar hepsi 50-60-70 lerde :iyyyy:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Babuşun işi çıktı sanırım. Belki minik Sıla Adamız uyanmıştır :D O arada ben size ciciler ekliyim :D

Kaban: 29.95
Pantolon: Galiba 30 du fiyat etiketi yokmuş :D
t-shirt: 12.95
Elbise: 19.95

hepsi çok güzel fiyatlarıda uygun iyi günlerde giysin kirletsin annesi:)bu arada babuş çıktı heralde

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
baa da doldursan sıcak sıcakk.. cok hastayım.. bi cay verenim bile yok. iyi kiş kız doguruyorum yahu. 15 yıla hastayken bana bakar:D hadi güle güle cnm

Gel bebişim geeeel çaylar kurban olsun sana :D Bi tarafını doğrultamayanlardanız bizde. Bi hasta olunca gitmiyo ne yazık ki... Öperim bebeeeeem :heyo:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Sağolasın Ecrincim, daha güzelleri kızının olsun inşallah :) Evet hepsi Zara. Ben de şaşırdım zati fiyatlara çünkü orda 50 den aşağı bişi yoktu. O yüzden sizle de paylaşayım istedim. İhtiyacınız varsa kaçırmayın bence. Sezonları koymaya başlamışlar hepsi 50-60-70 lerde :iyyyy:

bu elbisede ben baktıgımda öleydi:D ii yakalamıssın cnmm.. güzel günlerde giysin minigin:ask:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
bende kendime nesguikli süt yapayım bari. ya ıpad im geldi skürr. ama acılmadı bi türlü. meger ıtunes indirip pc le eslestirmek zart zurt gerekiyomus.. teyy gidinn. bana bi teknolojik arkadas lazım. sunnarı oturupp hallediversin.. algım zayıf heralde okudugummu da anlamıyorum:acep:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
İçim daraldı yeminle pazar pazar. Uyku da yok zaten. Dışarı çıkıp yürüyecek gücüm de yok. Canımın yapmak istediği bişi de yok. Üüüüüüüffffffffffffff

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
selam kızlarr.. pzar pzar herkess tatil yapıoo bombos burası.. ben bugün dünden halliceyim. en azından su ana kadar gözüm akmadı. digerleri devam. cnm bişi yemek istemiyo. sabak süt içtim kakaolu yine. sonra cok midem bulandı. ama en son dün saat 19.30 gibi yemek yedim. belki ondan olabilir. simdi bir elma yedim. az sonra esim kahvaltılık bişiler getircek de yemek yicem.

akıntım arttı cok. baya losyon gibi beyaz ve sulu. sürekli avuc içinden biraz kücük ıslaklık olusuyo. ama dr suyu falan ii dedi. demek dogal akıntılar diye düsünüyorum. off cnm sıkılıyo

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
İçim daraldı yeminle pazar pazar. Uyku da yok zaten. Dışarı çıkıp yürüyecek gücüm de yok. Canımın yapmak istediği bişi de yok. Üüüüüüüffffffffffffff

ay bugün hava cok güzel izmirde. aslında kendimi sokaga atasım vr ama benim kocam ev kusu oldugundan ancak yemek yer geri döneriz:D hastasın nefes alamıyosun hala aklın fikrin sokakta didi bana:D bakalım bi yere cıkmazsam bebe kurabiyesi yapmayı denicem aldım bütün malzemeleri hastalanınca kaldı. gerci paket bulamadım ama neyse yapim de paket bulunur nasılsa. sen de cık dolan accık hava güzelse ii gelir. deniz kenarı mesela:huhuu:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
selam kızlarr.. pzar pzar herkess tatil yapıoo bombos burası.. ben bugün dünden halliceyim. en azından su ana kadar gözüm akmadı. digerleri devam. cnm bişi yemek istemiyo. sabak süt içtim kakaolu yine. sonra cok midem bulandı. ama en son dün saat 19.30 gibi yemek yedim. belki ondan olabilir. simdi bir elma yedim. az sonra esim kahvaltılık bişiler getircek de yemek yicem.

akıntım arttı cok. baya losyon gibi beyaz ve sulu. sürekli avuc içinden biraz kücük ıslaklık olusuyo. ama dr suyu falan ii dedi. demek dogal akıntılar diye düsünüyorum. off cnm sıkılıyo

ay bugün hava cok güzel izmirde. aslında kendimi sokaga atasım vr ama benim kocam ev kusu oldugundan ancak yemek yer geri döneriz:D hastasın nefes alamıyosun hala aklın fikrin sokakta didi bana:D bakalım bi yere cıkmazsam bebe kurabiyesi yapmayı denicem aldım bütün malzemeleri hastalanınca kaldı. gerci paket bulamadım ama neyse yapim de paket bulunur nasılsa. sen de cık dolan accık hava güzelse ii gelir. deniz kenarı mesela:huhuu:

Canı sıkılan bi senle ben varız sanırım Ecrincim :) Benim de canım hiçbişi yemek istemiyo. Hatta öyle bi sigara içesim var ki anlatamam... :(

Ben de eşim de ev kuşuyuz ama eşim rüya görmüş bugün, kızımız diyomuş ki, gezin ben gelmeden gezebildiğiniz kadar. Ben gelince gezemiceksiniz. Tutturdu dışarı çıkalım diye. Ama hiç keyfim yok. Zira sabah sabah kendisinin babası ile babasının eşi, göya yorgan yastık yapmışlar da bebeğe onu bırakmak için baskın basanındır tarzında bize geldiler. En nefret ettiğim şeylerden biridir KAPIYI AÇIN BİZ GELDİK MUHABBETİ. sabah sabah sinirlerim hopladı. Şuan eşimin hiçbir kabahati olmamasına rağmen ona da gıcık olmuş durumdayım.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Ben doğurmicam bu çocuğu yaa karar verdim. Evet evet doğurmicam. Kalsın içimde. Büyüsün orda. Evim yol geçen hanına dönecek. istemiyom ben kimseyi.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Simuscum ne diyim canım, haklısın. ben de habersiz misafiri pek sevmem isterse cok yakın arkadasım olsun farketmez yani...bi alo demek sart yanim...
Tatlım bizim burda bide hala cart -curt elektirikleri kesiyorlar, guya grev yapıyorlarmıs... bizde karanlıkta ve sogukta kalakalıyoruz... ya dogursaydım diye sinir oluyorum.. ya doguruncada devam ederse diye de panik....
Babusun kızını bende gormedim.. intertetimizde nanay.. hatta simdi vınndan girdim o bile yavaş...

bende oynatıcam kibin.......:lululu::lululu:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar