2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
evet canım bakalım inşallah kendi istediği dak ve bizim seçimlerimiz çakışmaz birbirleriyle:):)
ya hayat işte sağlık için mecburen bırakıyorsun bir yerde sporu doğurduktan sonra geri dön bacım sende inşallah en azından fitness yapabilirsin yada bol bol yürüyüş..yazın bende kızımı arabasına koyup birde dondurma alıp yürüyecem inşallah hayalim bu:):)ne spor ama:):)
ayrıca fil gibi falanda değilsin bikerem biz balık etliyiz şekerim allah allah:D:D

valla süpermiş sporun bende hayal ettimde dondurma yazında kışında en sevdiğim tatlıdır arabanın içinde elinde dondurma bebeem bide ben ne güsellll bundan ala spor olamaz cnm çalışmasam ev hanımı olsam zaten bana spormu dayanır fena gezekçi olurum ben :D çalıştığımdan spora fırsat bulamıyorum -ayse
senin için doğru o balık eti kıvamı ama ben biraz solladım balıpı balinaya yetiştim :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

valla süpermiş sporun bende hayal ettimde dondurma yazında kışında en sevdiğim tatlıdır arabanın içinde elinde dondurma bebeem bide ben ne güsellll bundan ala spor olamaz cnm çalışmasam ev hanımı olsam zaten bana spormu dayanır fena gezekçi olurum ben :D çalıştığımdan spora fırsat bulamıyorum -ayse
senin için doğru o balık eti kıvamı ama ben biraz solladım balıpı balinaya yetiştim :D

düşünsene tuğbam sıcak yaz akşamı bebeklerimiz arabada zaten tam 5-6 aylık oluyorlar sıpaar çekmişiz kotları badyleri analı-kızlı uyumlu giyimişiz(sende ana-oğul elbet:))ohh elde dondurma yürüyorsun hafifte rüzgar esiyor ne güzel olurdu be yaaaa inşallah ozamanlarda gelecek allahın izniyle..nereye bee seninle ben aynı sayılırız tuğbam kırcam kafanı haaa unut balinayı hamsi paluğu gibiyik kızzzz:):):):)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
:heyo: Günaydın annişler nasılsınız bugün ??
günaydın çok şükür cnm sen nasılsın?
düşünsene tuğbam sıcak yaz akşamı bebeklerimiz arabada zaten tam 5-6 aylık oluyorlar sıpaar çekmişiz kotları badyleri analı-kızlı uyumlu giyimişiz(sende ana-oğul elbet:))ohh elde dondurma yürüyorsun hafifte rüzgar esiyor ne güzel olurdu be yaaaa inşallah ozamanlarda gelecek allahın izniyle..nereye bee seninle ben aynı sayılırız tuğbam kırcam kafanı haaa unut balinayı hamsi paluğu gibiyik kızzzz:):):):)

ohh ohhh hayali bile içimi ısıttı oğlumm ben ve babamızz :ask: sahilde yürüyüşteyizz

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
günaydın kızlar nasılsınız ankara yine çok soguk aslıcım nasıl oldun tubişim bugün kontrolün varmış hayırlı haberlerle gel inşallah sonun da gökçe gelmiş çok şükür

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
salı gunu kayınvalidem geliyo,doguma kadar da burda artık..off alısveris yapılması lazım yaa amaaaannnnnn peyniri zeytini falan tenekeyle almayı dusunuyorum her gelen kalcagına gore anca yeter :ayk:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
günaydın kızlar nasılsınız ankara yine çok soguk aslıcım nasıl oldun tubişim bugün kontrolün varmış hayırlı haberlerle gel inşallah sonun da gökçe gelmiş çok şükür

günaydın layloş iyiym şükür sende iyi ol ankara soğuk memleket cnm dikkat et kendine şimdi ben çıkıyorum yemek yiyip derhal tramvaya yetişeyim öptüm sizi
salı gunu kayınvalidem geliyo,doguma kadar da burda artık..off alısveris yapılması lazım yaa amaaaannnnnn peyniri zeytini falan tenekeyle almayı dusunuyorum her gelen kalcagına gore anca yeter :ayk:

gözün aydın mı olsun diyim ne diyim bilemedim benimde 10 güne ev dolar taşar eve girenin bereketide beraber gelir derler cnm çokda fazla abartmaki atılmasın sonra çöpe biterse eşin tedarik etsin kendinize ii bakın oğlumu görcem ama öncesinde süsleniyim karnımı doyurayım bi kardeşimle gitcem bugünki randevuya ilk görcek yiğenini dayısı :ask:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

günaydın layloş iyiym şükür sende iyi ol ankara soğuk memleket cnm dikkat et kendine şimdi ben çıkıyorum yemek yiyip derhal tramvaya yetişeyim öptüm sizi

gözün aydın mı olsun diyim ne diyim bilemedim benimde 10 güne ev dolar taşar eve girenin bereketide beraber gelir derler cnm çokda fazla abartmaki atılmasın sonra çöpe biterse eşin tedarik etsin kendinize ii bakın oğlumu görcem ama öncesinde süsleniyim karnımı doyurayım bi kardeşimle gitcem bugünki randevuya ilk görcek yiğenini dayısı :ask:

hadi hayırlı haberlerle don insallah

calla

Üye
Tepki
20
Günaydin kizlar.. cok kalamicam kahvalti yapmadik daha yumurtalar olana kdr bakayim dedim. kizim sagolsun sabaha kdr saat basi mizirdandi karni agriyordu galiba perisan oldum valla... anne olmak cok guzel tarif edilemez ama yinede cocuksuz son gunlerinizin keyfini cikarin bolbol uyuyun dinlenin derim :) öptüm hepiinizi

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Günaydin kizlar.. cok kalamicam kahvalti yapmadik daha yumurtalar olana kdr bakayim dedim. kizim sagolsun sabaha kdr saat basi mizirdandi karni agriyordu galiba perisan oldum valla... anne olmak cok guzel tarif edilemez ama yinede cocuksuz son gunlerinizin keyfini cikarin bolbol uyuyun dinlenin derim :) öptüm hepiinizi

Günaydın..annemde aynı seyi soyluyo tadını cıkar yanlızlıgının diye ama ben evlenmeden once cok geciriyodum icimden off ya ne guzel yanlız kalsam hep evdeyim kalabalık her odadan biri cıkıyo.. diye yakınırdım,evlendim ailemden uzak bi sehirde yasıyorum 2 yıldır..buyuk konusmusum heralde
o yuzden simdi heyecanla bekliyorum kızımı,gelicek olanları,insallah cabuk bıkmam kalabalıktan :)

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

günaydın laylam...valla kayseride baya baya soğukevin içi bile etkilendi ısınmak bilmiyor ufo ile ısınıyorz extra olarak kaç gündür aman laylam dikkat et valla sende hasta olma

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
vayyy beee süper. 1 hafta ayrı kaldım buralardan neler olmuş ya? maşallah maşallah sorun da yok. hadi bakalım darısı başımıza.

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
selam kızlar sırf merak ettiğinizi bildiğimden dolayı bu saatte girdim. c.tesi akşamı başlayan kar (değişik bişeydi o gerçi. hiç durmadı mübarek) zonguldak'ta hayatı felç etti. haberlerde falan da görmüşsünüzdür felaket bi haftaydı şehrim için. 3 gün ne elektriğimiz ne suyumuz vardı. mahsur kaldık evlerde. annem beni alıp kendi evine götürdü. kontrolüme gidemedim 4 gün boyunca kafamı camdan çıkaramadım öyle yağdı. kardeşim laptopu alıp gittiği için de iletişime geçemedim burdan kimseyle. bu akşam nihayet greyder ara sokaklara girip yolları açmaya başladı bizim siteyi de açmış çok şükür. 1 haftadır donuyoruz resmen. bu yaşa geldim böyle bişi görmedim ben.

laylam'ın mesajını da alamadım :( eşim kızmaz yahu niye kızsın? keşke arasaydınız bende kimsenin teli yok çünkü. ne oldu ne bitti bilmiyorum ama umarım herşey iyidir. lilam doğurmuştur kesin. çok ağırlaştım artık yatamıyorum resmen yavrum sığamıyor bi yerlere. bakalım p.tesi kar iyice erirse kontrolüme gidecem artık.

öpuyorum ıı geceler.

çok merak ettik kızz şükürler olsun iisin:ninni:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Vay vay kayıp balık nemo gelmiş :D Gökçe 2dir rüyalarıma girdin kız, şükür herşey yolundaymış.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
sağolun valla kızlar. ama diyorum ya ben böyle bişi görmedim. esir kaldık evlerde ne bi kontrol ne bişey. kadınlar ambulansta doğurmuş yollarda siz düşünün. elektrık yok su yok. kalorifer yok... resmen donduk çok dua ettım " bu ara doğmasın yavrum donar ısıtamam diye" çok korktum. çok şükür doğmadı allahtan. şimdi yavaştan erimeye başladı karlar. artık doğabilir :))

şoktayım ya bbauş hayatım ve lilam doğurmuş resmen. bilsem girmem mi ne yapıp eder bağlanırdım bi şekilde. tel no.ları da yok kimsenin...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
hayırdır azom ne gördün. kaynanam aradı demin doğuruyodun bi tosun dedi. artık doğurabilirim karlar erimeye başladı :) yollar açık

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
sağolun valla kızlar. ama diyorum ya ben böyle bişi görmedim. esir kaldık evlerde ne bi kontrol ne bişey. kadınlar ambulansta doğurmuş yollarda siz düşünün. elektrık yok su yok. kalorifer yok... resmen donduk çok dua ettım " bu ara doğmasın yavrum donar ısıtamam diye" çok korktum. çok şükür doğmadı allahtan. şimdi yavaştan erimeye başladı karlar. artık doğabilir :))

şoktayım ya bbauş hayatım ve lilam doğurmuş resmen. bilsem girmem mi ne yapıp eder bağlanırdım bi şekilde. tel no.ları da yok kimsenin...

Allah yardım etmiş Gökçem valla ya, bizimkiler içerde iyi demek ki buz gibi havada ne doğcam len diyolar :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar