2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
bayılıcam cnm nerdeyse :( üsüyorum ,atesim yok, gözlerim hıckıra hıckıra aglar gibi akıyo, burnum tıkalı ama hapsuramıyorum gözüm daha cok akıyo, öksürüyorum öksürdükce kasıgıma kramplar giriyo bütün gce agrıdı hala agrıyo.. bugün randevu yoktu kbb ayarın da haftasonu. yatıyorum boylu boyunca:(

evet kontrolüm vardı. kilo almamıs bebem. ama dr bana sölediginden 100 gr eksik kaydetmiş gecen hafta demek 150 gr civarı almıs dedi. neye inanayım bilemedim. ama dogmaya niyeti yok gibi dedi. gelmezse aniden 40 hafta dolduktan sonra 1 hafta daha beklerz gelmezse dogurturuz dedi:sok: hiç tatmin edici degildi yani haftaya catı muayenesi var:sinir:

Geçmiş olsun Ecrincim...
Doğumlar yaklaştı bizde dökülmeye başladık.. Bende bugün sebzeliğe eğilirken belim kitlendi nasıl ağrıyor anlatamam. Fıtık felan olduysam diye çok korkuyorum:(
Protein ağırlıklı beslenmeye bak canım.. Kaç kilo şimdi kızın?seninde demekki bebiş tam aşağı inmemiş bu nedenle doktor bekleyelim diyor..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Geçmiş olsun Ecrincim...
Doğumlar yaklaştı bizde dökülmeye başladık.. Bende bugün sebzeliğe eğilirken belim kitlendi nasıl ağrıyor anlatamam. Fıtık felan olduysam diye çok korkuyorum:(
Protein ağırlıklı beslenmeye bak canım.. Kaç kilo şimdi kızın?seninde demekki bebiş tam aşağı inmemiş bu nedenle doktor bekleyelim diyor..

bası kanala girmemiş. öle kafa üstü yatıyo kukumun üstünde:( 2.800 küsür aynı gecen haftaki gibi

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
benimkide öyle kafa kanala girmemiş.. Kilosuda düşük değil şükür.. Dahada alır annesi... Bol bol süt, et, yumurta felan ye tatlım..

yiyorumm cnmm. hele bu hafta hergün et meyve vs hiç atlamadan tükettim.dr beslenmemesi için bi neden yok plesantası suyu kordonu falan cok i görünüyo dedi. ama simdi cuma günü de böle cıkarsa sezos dicem bende. kendisi yanasmasa da. cok yıprandım fizik olarak. hastalıgım da 7. aydan beri gidip gidip geliyo. iyilesemedim adam gib ilac içemedigimden. bide böle gelismeyince daha da geriliyorum. bakalım hayırlısı artık. ak senin dr un alıcak sezosa. benimki hala 40 haftadan bahsediyo

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ayy gözlerimdeki yastan göremiyorum ekranı resmen:( cıkayım uyuyayımm.. sen de kendine dikkat et tanselim bel hassas allah korusun:eek:ys: öpüyrumm asagıdaki kızları da ii geceler

calla

Üye
Tepki
20
ay gecmisi okumadan yazayim dedim hemen.. kizim aksam yemegini yedi 4gundur ilk defa nasi sewindim.. yatti 8bucukta 9bucukta bi aglama aciyoo aciyooo diye sonra ne var ne yok kustu :( 1saattir elimde camasir suyu kusmuk temizliyorum.. ciglik atasim geldi walla hamilelik , hastaliklar kara kis fenalik geldi artik yaww...

calla

Üye
Tepki
20
Çok teşekkürler canlar...Bugün taburcu olduk,öğle eve geldik ama ancak yazabiliyorum...Şimdi anlıyorum bebeği olup da selam sabahı kesen arkadaşları :D
Kızım da ben de sağlıklıyız hamdü senalar olsun.Ama dikişlerim var,ağrı yapıyor tabi.Daha doğrusu hareketlerim kısıtlı...Bir de bebeğim emmiyor,buna bağlı çok moralsizim...Aslında sizle paylaşmak istediğim çok şeyler var.Lohusa sendromu bile olmuş olabilirim :(

kızlar evet girdim ama Şahin ağlayınca bıraktım bilgisayarı
sürekli göğsümde uyumak istiyo
Allahım herkesin bebeğine sağlık versin nazarlardan saklasın
o kadar güzel bi duygu ki Rabbim her isteyene yaşatsın inşallah
evlenmek aşık olmak para pul zenginlik hiçbirin bi vasfı yok
evlat hepsinin ötesinde muhteşem bi duyguymuş
bakmaya koklamaya sarmaya doyamıyo insan
hayattaki herşey yalanmış evlattan öte kısacası

kizlar ikinizide tebrik ederim allah saglikla bebislerinizi buyutmeyi nasip etsin size. Anne olmak hicbiseye benzemiyor evet :) Allah her kadina yasatsin insallah!!:utan:

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
ay gecmisi okumadan yazayim dedim hemen.. kizim aksam yemegini yedi 4gundur ilk defa nasi sewindim.. yatti 8bucukta 9bucukta bi aglama aciyoo aciyooo diye sonra ne var ne yok kustu :( 1saattir elimde camasir suyu kusmuk temizliyorum.. ciglik atasim geldi walla hamilelik , hastaliklar kara kis fenalik geldi artik yaww...

geçmiş olsun cnm,kızın bir an önce iyileşir inş

calla

Üye
Tepki
20
tsk ederim demet benim kiz hastalik hastasi duzelsede iki hafta icinde yine hastalanir..kis aylarindan nefret ediyorum eylulde basliyoruz marta kadar duzelemiyoruz :iyyyy: simdi tabi son zamanlar yaklastikca zor oluyor benim icin.. iicimdeki zillide kasiklarima dayanmis durumda tasimak zorlasti iyice

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
selam kızlar sırf merak ettiğinizi bildiğimden dolayı bu saatte girdim. c.tesi akşamı başlayan kar (değişik bişeydi o gerçi. hiç durmadı mübarek) zonguldak'ta hayatı felç etti. haberlerde falan da görmüşsünüzdür felaket bi haftaydı şehrim için. 3 gün ne elektriğimiz ne suyumuz vardı. mahsur kaldık evlerde. annem beni alıp kendi evine götürdü. kontrolüme gidemedim 4 gün boyunca kafamı camdan çıkaramadım öyle yağdı. kardeşim laptopu alıp gittiği için de iletişime geçemedim burdan kimseyle. bu akşam nihayet greyder ara sokaklara girip yolları açmaya başladı bizim siteyi de açmış çok şükür. 1 haftadır donuyoruz resmen. bu yaşa geldim böyle bişi görmedim ben.

laylam'ın mesajını da alamadım :( eşim kızmaz yahu niye kızsın? keşke arasaydınız bende kimsenin teli yok çünkü. ne oldu ne bitti bilmiyorum ama umarım herşey iyidir. lilam doğurmuştur kesin. çok ağırlaştım artık yatamıyorum resmen yavrum sığamıyor bi yerlere. bakalım p.tesi kar iyice erirse kontrolüme gidecem artık.

öpuyorum ıı geceler.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
selam kızlar sırf merak ettiğinizi bildiğimden dolayı bu saatte girdim. c.tesi akşamı başlayan kar (değişik bişeydi o gerçi. hiç durmadı mübarek) zonguldak'ta hayatı felç etti. haberlerde falan da görmüşsünüzdür felaket bi haftaydı şehrim için. 3 gün ne elektriğimiz ne suyumuz vardı. mahsur kaldık evlerde. annem beni alıp kendi evine götürdü. kontrolüme gidemedim 4 gün boyunca kafamı camdan çıkaramadım öyle yağdı. kardeşim laptopu alıp gittiği için de iletişime geçemedim burdan kimseyle. bu akşam nihayet greyder ara sokaklara girip yolları açmaya başladı bizim siteyi de açmış çok şükür. 1 haftadır donuyoruz resmen. bu yaşa geldim böyle bişi görmedim ben.

laylam'ın mesajını da alamadım :( eşim kızmaz yahu niye kızsın? keşke arasaydınız bende kimsenin teli yok çünkü. ne oldu ne bitti bilmiyorum ama umarım herşey iyidir. lilam doğurmuştur kesin. çok ağırlaştım artık yatamıyorum resmen yavrum sığamıyor bi yerlere. bakalım p.tesi kar iyice erirse kontrolüme gidecem artık.

öpuyorum ıı geceler.

gökçecan neler geçti aklımızdan ne kadar telaşlandık bilemessin laylada numaran varmış aradı ama yanlış bi numara çıkmış lakayıt bi adam bide ulaşamadık bacım en azından benim nomu kaydet bak azo beni haberleşme koordinatörü seçti doğuran giremeyen beni haberdar ediyor aklında olsun msj yazdım görmemiş olabilirsin sen iyi olda balım biz dedik gökçe kesin doğurdu babauş hayatım lilcas bebeklerini kucaklarına aldılar tez zamanda dön aramıza özledik seni :ask:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ayyy babuş ve hayatım 2nizde ben yokken girmişsiniz dün nete maşallah ne güzel haberler vermişsiniz bebişler ve sizler iyisiniz ya en önemliside bu zaten..hayatım kız ağlattın beni sabah sabah nede güzel anlatmışsın anneliği kıyamam sana ben yaaa:)

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

öpuyorum ıı geceler.

şükrler olsun gökçe yaaa neyseki haber alabildik senden sonunda ben artık kesin doğurdu ondan giremiyor bile dedim yani.evet haberlerde izledim zonguldak ve çevre iller resmen kara esir olmuştu sonrasında tahmin ettim biraz ama genede dedim bu kız doğurmasaydı girerdi kesin:)neyseki öenmli bişey yokmuş neticede...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
günaydın balımmmm evet yaa başladık gene bakalım ve sadece ikimiz varız her c.tesi olduğu gibi:):):)
günaydın aslıcım nasıl oldun?
az kaldı topiği cumartesi sabahları kendi başına bırakmama 2 hafta var tam tamına 4 şubatta evimde fosur fosur uyuycağım günü iple çekiyorum

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

günaydın aslıcım nasıl oldun?
az kaldı topiği cumartesi sabahları kendi başına bırakmama 2 hafta var tam tamına 4 şubatta evimde fosur fosur uyuycağım günü iple çekiyorum

antibiyotik işe yaradı canım en azından nefes alabildim dün gece biraz uyumuşum..
desene ben 1 hafta yanlız bir c.tesi geçireceğim:)16 şubatta benim son iş günüm hayırlısı bakalım

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
antibiyotik işe yaradı canım en azından nefes alabildim dün gece biraz uyumuşum..
desene ben 1 hafta yanlız bir c.tesi geçireceğim:)16 şubatta benim son iş günüm hayırlısı bakalım

sende protesto edersin beni girmessin aslıcan napalım bacımm beaa o günler gelsin bari 2-3 hafta evde dinleneyim yaaa vucudumu o kadar yorgun hissediyorum ki artık kolumu kaldırcak halim yok bugün sıpamı görcem bakalım ne yapmış
bu arada sabah evdeki tartıda tartıldım 82,2 yi gördüm doktorda 83 çıkacak kıyafet tok karnına filan yani geçen aya nazaran 2 kg almış bulunuyorum ne kadar yediğimi görrr patlıycam die korkuyorum artık en sonunda ben değil ama h.roid patlak verdi :D bebeğimde inşallah almıştır die umut ediyorum

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

sende protesto edersin beni girmessin aslıcan napalım bacımm beaa o günler gelsin bari 2-3 hafta evde dinleneyim yaaa vucudumu o kadar yorgun hissediyorum ki artık kolumu kaldırcak halim yok bugün sıpamı görcem bakalım ne yapmış
bu arada sabah evdeki tartıda tartıldım 82,2 yi gördüm doktorda 83 çıkacak kıyafet tok karnına filan yani geçen aya nazaran 2 kg almış bulunuyorum ne kadar yediğimi görrr patlıycam die korkuyorum artık en sonunda ben değil ama h.roid patlak verdi :D bebeğimde inşallah almıştır die umut ediyorum

aynen öyle ama varya bak ben izne ayrılacam ya dinlenemeden 5-10 gün içinde doğuracam aslı dedi dersin:)
oooo bacım iyi ya işte inşallah eymende almıştırda kocanın dilinden kurtulursun kız ne güzel işte:):)hayırlı haberlerle dön canım inşallah beklerim eğer 5e kadar girmezsen ararım akşam seni inşallah

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
aynen öyle ama varya bak ben izne ayrılacam ya dinlenemeden 5-10 gün içinde doğuracam aslı dedi dersin:)
oooo bacım iyi ya işte inşallah eymende almıştırda kocanın dilinden kurtulursun kız ne güzel işte:):)hayırlı haberlerle dön canım inşallah beklerim eğer 5e kadar girmezsen ararım akşam seni inşallah
sanmıyorum güselim en azından kendi adıma 39 larda doğurcamı düşünüyorum yada 40.haftayı geçer sen sezoş olcaksan 38 de alırlar seni
1de randevum muhtemelen girerim eğer benim masamda iş yapmazlarsa defter çekceklermiş yine pc o işlemi yaparken kasıyo hiçbir işlem yaptırtmıyo bana neyse dediğin gibi umarım eymen paşada şişmiştir azda olsa babası beni gebertcek yoksa :ates:
şimdi merakım nst ye alıncakmıyım bu bir 2.si alttan muayene etcekmi sancılarımı söyliycem eşim diyoki hemoroidi görmesse söleme uzmanına bir gidelim şayet önce ondan bilgi edinelim normal doğum vs olayını iyice araştıralım ki gamzede gümbürtüye gitme moralini filan bozabilir üzülmeni istemem dedi haklı buldum aslında söylediğini ama çatı muayenesi yaparsa görcek kaçarı yok

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar