oyy kurban olayım sizee ne güselsiniz siz yaaa ne kadar güsel anlaşmışsın cnm benim allah huzurunuzu mutluluğunuzu hiç bozmasın şahininde totosunu yirim benkızlar evet girdim ama Şahin ağlayınca bıraktım bilgisayarı
sürekli göğsümde uyumak istiyo
Allahım herkesin bebeğine sağlık versin nazarlardan saklasın
o kadar güzel bi duygu ki Rabbim her isteyene yaşatsın inşallah
evlenmek aşık olmak para pul zenginlik hiçbirin bi vasfı yok
evlat hepsinin ötesinde muhteşem bi duyguymuş
bakmaya koklamaya sarmaya doyamıyo insan
hayattaki herşey yalanmış evlattan öte kısacası
İnşallah canım doğru söylüyosun hamdolsun....
Gökçenin no.su yok tatlım bende de...
Sılaya mama takviyesi yapıyoruz doktorumuz reçeteledi.
Süt de sağıp veriyorum.
Ama o kadar tembel ki,biberonu bile emmeye üşeniyo...
Amin teşekkürler...
Allah analı babalı büyütsün canım,maşallah...
Hoşbulduk tatlım.Aslında en büyük gerginlik sebebim emme problemi...
Tüm gerginliğimin ana kaynağı o...
Sezeryanlı da olunca hareket sıkıntım da var, yanaşamıyorum bebeğe,ağlayınca sakinleştiremiyorum...
Bir de annem,kayınvalidem, görümceler...Her kafadan ses çıkıyo.Evet herkes iyi niyetli ama ben gergin olunca,sinirim zıplıyo...Herkese gıcık oluyorum kendi annem,eşim de dahil.Ne derlerse sinirleniyorum...
Sanki bu emme problemi kabus gibi çöktü üzerime.
Oysa çocuk doktoru bu emme-süt işinin nasip olduğunu, kısnet değilse elden bişey gelmeyeceğini söyledi.Eşi de kendi de çocuk doktoruymuş ama bebekleri 1 gün bile emmemiş...
Nasip değildi diyor...
Annem de bebek aç kalacak diye bi triplerde,paniklerde boyuna sütü sağdırmak yada mama yaptırmak istiyo.Atmaca gibi çökmüş vaziyette tepeme.Sanki bebek benim değil onun.Bi kenarda öyle olan biteni izliyo gibiyim.
sıkıntıların çok acık cnm benim herşeyden bir anda bunalmanda çok normal sık dişini kimseyi kırmadan geçer şu dönemin sıla nazlı bir bebek annesi kırılgan sakin cenesi yoruluyodur kaşıkla vermeyi deneseniz sütü sezeryanda süt daha geç geliyorya bebeklerdede fazla kuvvet olmayınca zor çekiyo balım alışcaktır üzme kendini yemeğe gidiyorum ben öptüm senide sultanıda keyfini bozmaa kimseyide dinleme kulak asma cnm mutluluğun tadını çıkar