2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızlar evet girdim ama Şahin ağlayınca bıraktım bilgisayarı
sürekli göğsümde uyumak istiyo
Allahım herkesin bebeğine sağlık versin nazarlardan saklasın
o kadar güzel bi duygu ki Rabbim her isteyene yaşatsın inşallah
evlenmek aşık olmak para pul zenginlik hiçbirin bi vasfı yok
evlat hepsinin ötesinde muhteşem bi duyguymuş
bakmaya koklamaya sarmaya doyamıyo insan
hayattaki herşey yalanmış evlattan öte kısacası
oyy kurban olayım sizee ne güselsiniz siz yaaa ne kadar güsel anlaşmışsın cnm benim allah huzurunuzu mutluluğunuzu hiç bozmasın şahininde totosunu yirim ben
İnşallah canım doğru söylüyosun hamdolsun....

Gökçenin no.su yok tatlım bende de...
Sılaya mama takviyesi yapıyoruz doktorumuz reçeteledi.
Süt de sağıp veriyorum.
Ama o kadar tembel ki,biberonu bile emmeye üşeniyo...

Amin teşekkürler...

Allah analı babalı büyütsün canım,maşallah...

Hoşbulduk tatlım.Aslında en büyük gerginlik sebebim emme problemi...
Tüm gerginliğimin ana kaynağı o...
Sezeryanlı da olunca hareket sıkıntım da var, yanaşamıyorum bebeğe,ağlayınca sakinleştiremiyorum...
Bir de annem,kayınvalidem, görümceler...Her kafadan ses çıkıyo.Evet herkes iyi niyetli ama ben gergin olunca,sinirim zıplıyo...Herkese gıcık oluyorum kendi annem,eşim de dahil.Ne derlerse sinirleniyorum...
Sanki bu emme problemi kabus gibi çöktü üzerime.
Oysa çocuk doktoru bu emme-süt işinin nasip olduğunu, kısnet değilse elden bişey gelmeyeceğini söyledi.Eşi de kendi de çocuk doktoruymuş ama bebekleri 1 gün bile emmemiş...
Nasip değildi diyor...
Annem de bebek aç kalacak diye bi triplerde,paniklerde boyuna sütü sağdırmak yada mama yaptırmak istiyo.Atmaca gibi çökmüş vaziyette tepeme.Sanki bebek benim değil onun.Bi kenarda öyle olan biteni izliyo gibiyim.

sıkıntıların çok acık cnm benim herşeyden bir anda bunalmanda çok normal sık dişini kimseyi kırmadan geçer şu dönemin sıla nazlı bir bebek annesi kırılgan sakin cenesi yoruluyodur kaşıkla vermeyi deneseniz sütü sezeryanda süt daha geç geliyorya bebeklerdede fazla kuvvet olmayınca zor çekiyo balım alışcaktır üzme kendini yemeğe gidiyorum ben öptüm senide sultanıda keyfini bozmaa kimseyide dinleme kulak asma cnm mutluluğun tadını çıkar :ninni:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

Masallah canım :utan: sen nasılsın, minik kus nasıl? neler yapar edersiniz?

Çok teşekkürler canlar...Bugün taburcu olduk,öğle eve geldik ama ancak yazabiliyorum...Şimdi anlıyorum bebeği olup da selam sabahı kesen arkadaşları :D
Kızım da ben de sağlıklıyız hamdü senalar olsun.Ama dikişlerim var,ağrı yapıyor tabi.Daha doğrusu hareketlerim kısıtlı...Bir de bebeğim emmiyor,buna bağlı çok moralsizim...Aslında sizle paylaşmak istediğim çok şeyler var.Lohusa sendromu bile olmuş olabilirim :(

Tatlım benim can arkadasım... ben burdayım neyi ne zaman anlatmak istersen dinleriz canım.. çok merak ediyorum seni aslında nasıl geciyor diye...
bakalım bende de olabilir muhtemel zaten tahammul sınırım dusuk su sıralar.. hakkımızda hayırlısı olsun insallah...........

Ben inanıyorum ki sen herseyi halledersin layıkıyla.. biraz zaman gecsin...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Çok teşekkürler canlar...Bugün taburcu olduk,öğle eve geldik ama ancak yazabiliyorum...Şimdi anlıyorum bebeği olup da selam sabahı kesen arkadaşları :D
Kızım da ben de sağlıklıyız hamdü senalar olsun.Ama dikişlerim var,ağrı yapıyor tabi.Daha doğrusu hareketlerim kısıtlı...Bir de bebeğim emmiyor,buna bağlı çok moralsizim...Aslında sizle paylaşmak istediğim çok şeyler var.Lohusa sendromu bile olmuş olabilirim :(

Gökçenin no.su yok tatlım bende de...
Sılaya mama takviyesi yapıyoruz doktorumuz reçeteledi.
Süt de sağıp veriyorum.
Ama o kadar tembel ki,biberonu bile emmeye üşeniyo...

Hoşbulduk tatlım.Aslında en büyük gerginlik sebebim emme problemi...
Tüm gerginliğimin ana kaynağı o...
Sezeryanlı da olunca hareket sıkıntım da var, yanaşamıyorum bebeğe,ağlayınca sakinleştiremiyorum...
Bir de annem,kayınvalidem, görümceler...Her kafadan ses çıkıyo.Evet herkes iyi niyetli ama ben gergin olunca,sinirim zıplıyo...Herkese gıcık oluyorum kendi annem,eşim de dahil.Ne derlerse sinirleniyorum...
Sanki bu emme problemi kabus gibi çöktü üzerime.
Oysa çocuk doktoru bu emme-süt işinin nasip olduğunu, kısnet değilse elden bişey gelmeyeceğini söyledi.Eşi de kendi de çocuk doktoruymuş ama bebekleri 1 gün bile emmemiş...
Nasip değildi diyor...
Annem de bebek aç kalacak diye bi triplerde,paniklerde boyuna sütü sağdırmak yada mama yaptırmak istiyo.Atmaca gibi çökmüş vaziyette tepeme.Sanki bebek benim değil onun.Bi kenarda öyle olan biteni izliyo gibiyim.

BABUŞUM, HAYATIM ikinizde hoşgeldiniz. :evet: :evet:
Gözlerimiz yollarda kaldı. Bebeklerimizin iyi olmasına çok sevindim. Sizi gördükçe ben de sabırsızlanmaya başladım. Allahım inşallah miniklerin(m)ize sağlık, sıhhat versin. Huzurlu, mutlu, uzuuuuuun ömürleri olsun. Allah'a hayırlı bir kul ve sizlere, vatana millete hayırlı evlatlar olmayı nasip etsin. AMİN... :)

Sılamız emer annesi, sen yeter ki moralini bozma. Eğer emmeyecek olursa da lütfen kendini hırpalama. Çünkü ben hiç annemi emmemişim mesela. Ama Allah'a bin şükürler olsun ki bugünlerdeyim bak. Bide lütfen mama vermeyi bırakma emene kadar. Hiç çekinme mama vermekten. Aksi durumda Allah korusun şekerleri düşüyormuş.

Tekrar geçmiş olsun... :) Darısı başıma/başımıza sağlıkla inşallah... :)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ahh canım anne olmak ne zor.. 9 ay bi heyecan sonrası ayrı bir maraton. Tatlım Allahım gücünü artırsın inşallah.

Amin canım inşallah...

canım arkadaşlarımın tecrübesinden sütü sağıp buzluğa atmanın çok faydalı olduğunu öğrendim. sende bunu den. Pompa almışsın zaten..Bide arkadaş bebeği memeden hiç ayırmadım dedi. Tabi şimdi ameliyat olduğu içinde zorlanıyorsun. Aman stres yapma. Emicek buna inan..

Evet pompayı hemen aldık canım.Sezeryana gideceklerin özellikle,önceden tedarik etmesini öneriyorum ben faydası oluyo...Ben de memeyi ısrarla deniyorum bakalım...İnşallah emecek...

Ay babuş o sancılar nasıldı peki dayanılmıcak gibi mi?
Dikiş zor evet ama kısmet ne yazıldıysa o oluyor, artık ben de illa normal diye diretmiyorum.

Yok tatlım dayanılmayacak gibi değil.Geçmeyen regl ağrısı gibi.Ama benim doğumu başlatan şiddetli kusmalarımdı.Aslında ben doktorumu gece 2de aradığımda kusmama bi çare bulsun diye aradım doğum olabileceğine ihtimal vermedim.Ben ömrümde 1-2 kez kusmuş biriyim, tüm gebeliğimde hiç kusmadım biliyosunuz.Öyle kustum ki son gece,tüm gebeliğe bedeldi öyle diyim...Meğer rahim açılması kusmaya sebep olurmuş....

Masallah canım :utan: sen nasılsın, minik kus nasıl? neler yapar edersiniz?

Tatlım benim can arkadasım... ben burdayım neyi ne zaman anlatmak istersen dinleriz canım.. çok merak ediyorum seni aslında nasıl geciyor diye...
bakalım bende de olabilir muhtemel zaten tahammul sınırım dusuk su sıralar.. hakkımızda hayırlısı olsun insallah...........

Ben inanıyorum ki sen herseyi halledersin layıkıyla.. biraz zaman gecsin...

Canım çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız...Aslında öyle güzel bi his ki annelik,böyle streslerle gölgelenmemek lazım...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
BABUŞUM, HAYATIM ikinizde hoşgeldiniz. :evet: :evet:
Gözlerimiz yollarda kaldı. Bebeklerimizin iyi olmasına çok sevindim. Sizi gördükçe ben de sabırsızlanmaya başladım. Allahım inşallah miniklerin(m)ize sağlık, sıhhat versin. Huzurlu, mutlu, uzuuuuuun ömürleri olsun. Allah'a hayırlı bir kul ve sizlere, vatana millete hayırlı evlatlar olmayı nasip etsin. AMİN... :)

Sılamız emer annesi, sen yeter ki moralini bozma. Eğer emmeyecek olursa da lütfen kendini hırpalama. Çünkü ben hiç annemi emmemişim mesela. Ama Allah'a bin şükürler olsun ki bugünlerdeyim bak. Bide lütfen mama vermeyi bırakma emene kadar. Hiç çekinme mama vermekten. Aksi durumda Allah korusun şekerleri düşüyormuş.

Tekrar geçmiş olsun... :) Darısı başıma/başımıza sağlıkla inşallah... :)

Canım çok teşekkürler, darısı başınıza inşallah...
Rabbim tez zamanda sağlıkla kavuştursun bebeklerinize...
Ben mama vermekten hiç çekinmiyorum canım.Sarılık olmaması için.Kan şekeri zaten çok yüksek değil zaten tatlım,ben gestasyonel diyabet olduğum için...
Zaten düşük kan şekerli doğmuş...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Ay Babuş kusma mıııııı? Ben de 2 gündür kusuyorum sabahları. Deli gibi öğürüyorum ve bunu doktoruma söylemedim. Neyse yarın NST var o zaman söyliim bunu söylediğin çok iyi oldu :)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
doğum yapan arkadaşlar var. Allah onlara da, bebeklerineda sağlık ve mutluluk versin...diğer annelerede hayırlı ve sağlıklı doğumlar olsun, inşallah.

Aminnnn teşekkürler inşallah

Ay Babuş kusma mıııııı? Ben de 2 gündür kusuyorum sabahları. Deli gibi öğürüyorum ve bunu doktoruma söylemedim. Neyse yarın NST var o zaman söyliim bunu söylediğin çok iyi oldu :)

Kesinlikle söyle simuşum...Ben kusup rahatladığımda bi farkettim ki karnım kaskatı.Banyoya girdim,baktım belim ağrıyo...KArnım ve kasıklarım ağrıyo...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Kesinlikle söyle simuşum...Ben kusup rahatladığımda bi farkettim ki karnım kaskatı.Banyoya girdim,baktım belim ağrıyo...KArnım ve kasıklarım ağrıyo...

Valla aynısı oluyo. Ay çok tırstım şuan. Allahtan yarın gene gidicem. Artık bilgisayar başında da oturamıyorum birkaç gündür. Hemen belim ağrımaya başlıyor. Kasığıma da bugün 1 dk kadar adet ağrısından beter ağrı girdi. Ben haftaya doğururum bence :D

Tamam canım saol cevap için.. doktora da bi sorayım bende koyayım... zaten pompayı aldım koydum hastane yazmış kagıda.........

Ben de pompayı almadım daha. Hele bi doğum gerçekleşsin de, zaten alışveriş yaptığım bebe mağazası hastanenin dibinde. Olmadı eşim bi koşu gider alır gelir :D

Neyse fıstıklar, ben şimdilik çıkayım. Sizlere salondan yazıyorum ve burası epey soğuk malum alttakiler yüzünden. Oturma odasına geçip kendimi ısıtayım. :D Hepinizi öperim...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
:cokkomik:
Valla aynısı oluyo. Ay çok tırstım şuan. Allahtan yarın gene gidicem. Artık bilgisayar başında da oturamıyorum birkaç gündür. Hemen belim ağrımaya başlıyor. Kasığıma da bugün 1 dk kadar adet ağrısından beter ağrı girdi. Ben haftaya doğururum bence :D

Ben de pompayı almadım daha. Hele bi doğum gerçekleşsin de, zaten alışveriş yaptığım bebe mağazası hastanenin dibinde. Olmadı eşim bi koşu gider alır gelir :D

Neyse fıstıklar, ben şimdilik çıkayım. Sizlere salondan yazıyorum ve burası epey soğuk malum alttakiler yüzünden. Oturma odasına geçip kendimi ısıtayım. :D Hepinizi öperim...

Görüşürüz canım kendine iyi bak...

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
oyhh HayatM ve Bblaucum, maşallah maşallah

benim hamilelik hiç bitmeyecek gibi :( çok özendim. maşallah

bblaucum hangi pompayı aldın, ve memnun kaldın mı? :utan:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

HAYATIM BBLAU hoşgeldiniz kuzucuklar valla şimdi sizlere özendim babuşum arkadaşın bebeğide emmemişti 1 hafta sonra emmeye başladı onun için pes etme lütfen HAYATIM yazın çok güzel çok duygulandım

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Ecrincim tatlım naber? Bugün kontrolün vardı demi..

bayılıcam cnm nerdeyse :( üsüyorum ,atesim yok, gözlerim hıckıra hıckıra aglar gibi akıyo, burnum tıkalı ama hapsuramıyorum gözüm daha cok akıyo, öksürüyorum öksürdükce kasıgıma kramplar giriyo bütün gce agrıdı hala agrıyo.. bugün randevu yoktu kbb ayarın da haftasonu. yatıyorum boylu boyunca:(

evet kontrolüm vardı. kilo almamıs bebem. ama dr bana sölediginden 100 gr eksik kaydetmiş gecen hafta demek 150 gr civarı almıs dedi. neye inanayım bilemedim. ama dogmaya niyeti yok gibi dedi. gelmezse aniden 40 hafta dolduktan sonra 1 hafta daha beklerz gelmezse dogurturuz dedi:sok: hiç tatmin edici degildi yani haftaya catı muayenesi var:sinir:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar