2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
hayırdır azom ne gördün. kaynanam aradı demin doğuruyodum bi tosun dedi. artık doğurabilirim karlar erimeye başladı :) yollar açık

Birinde 118i arıyordum telefondaki kadın soyadını soruyor, bi türlü aklıma gelmiyor öğrenemiyorum numaranı..Diğerinde de seni koşarken gördüm :) Hayırlara çıksın, nerde olduğunu kafamıza taktık ya ondan girdin rüyamıza.Biri daha görmüştü seni çünkü.
Doğur kız güya ilk ben doğurcaktım :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Birinde 118i arıyordum telefondaki kadın soyadını soruyor, bi türlü aklıma gelmiyor öğrenemiyorum numaranı..Diğerinde de seni koşarken gördüm :) Hayırlara çıksın, nerde olduğunu kafamıza taktık ya ondan girdin rüyamıza.Biri daha görmüştü seni çünkü.
Doğur kız güya ilk ben doğurcaktım :D

koşarken mi? weheheheheh ne koşması kız yüreyemiyorum :) heeee ne oldu senin doğum? bak herkes geçti seni!

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
koşarken mi? weheheheheh ne koşması kız yüreyemiyorum :) heeee ne oldu senin doğum? bak herkes geçti seni!

Hahaha :D Ben de zor yürüyom valla.
Ben kontrole gittim 2 gün önce çatıma baktı, bebemin kafa yerleşmemiş, böyle giderse şubata bile sarkar didi..
Yani aceleci bi tipim ya hani, oğlum bana sabrı öğretiyor sanırım :D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
merhaba kızlar 2 saattir bir kar yağıyor anlatamam böyle giderse yollar falan kapanır eşime tlf ettim geç kalmadan eve gel yoksa yollarda rezil olursun dedim

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
merhaba kızlar 2 saattir bir kar yağıyor anlatamam böyle giderse yollar falan kapanır eşime tlf ettim geç kalmadan eve gel yoksa yollarda rezil olursun dedim

karla başımız beladaydı kaç gündür. yeni yeni buzlar çözülüyor. ama Ankaraya yağıyorsa, Boluya da yağıyordur ki bu çok üzücüüüüüüüüüüü :(

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
gökçeee aldın demi haberleri babuş hayatım ve lilacs doğurdu kızzzzz siz durund aha öyle:D:D:D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

hoşgeldin yıvvvrumm biz seni bekliyoruz azoyla sen doğuracanki sıra bize gelsin dimi:)

ehehehheh du laylam şu kar yerden iyice bi kalksın ben öyle doğurayım. ödüm koptu kız ambulanslarda doğuracam diye. ay bi de kadın doğumu öyle bi yere kurmuşlar ki zonguldak'ın en tepesi. dağ bayır... neyse yollar açılmış çok şükür.

az kaldı ama sizde hazırlanın artık yavaştan :)

gökçeee aldın demi haberleri babuş hayatım ve lilacs doğurdu kızzzzz siz durund aha öyle:D:D:D

ayyyy sorma yawww... şoka girdim valla çok sevindim hepsi de iyi sanırım. sorma azonun çoktan doğrup ikinciye hamile kalması lazımdı ama :)))

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ehehehheh du laylam şu kar yerden iyice bi kalksın ben öyle doğurayım. ödüm koptu kız ambulanslarda doğuracam diye. ay bi de kadın doğumu öyle bi yere kurmuşlar ki zonguldak'ın en tepesi. dağ bayır... neyse yollar açılmış çok şükür.

az kaldı ama sizde hazırlanın artık yavaştan :)

ayyyy sorma yawww... şoka girdim valla çok sevindim hepsi de iyi sanırım. sorma azonun çoktan doğrup ikinciye hamile kalması lazımdı ama :)))

hee yaa azonun planları tutmadı kuzey nazlı çıktı:):)aman daha dursun yerinde demekki zamanı var.senin şimdi tam kaç haftalık oldı tıcker olmadığından tam bilemedim?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar