selam kızlar, doğuran var mı???
hoşgeldin canım nasılsın bebiş nasıl huysuzluk yapıyormu uykusu nasıl?
selam kızlar, doğuran var mı???
hee yaa azonun planları tutmadı kuzey nazlı çıktıaman daha dursun yerinde demekki zamanı var.senin şimdi tam kaç haftalık oldı tıcker olmadığından tam bilemedim?
ehehehheh du laylam şu kar yerden iyice bi kalksın ben öyle doğurayım. ödüm koptu kız ambulanslarda doğuracam diye. ay bi de kadın doğumu öyle bi yere kurmuşlar ki zonguldak'ın en tepesi. dağ bayır... neyse yollar açılmış çok şükür.
az kaldı ama sizde hazırlanın artık yavaştan![]()
ayyyy sorma yawww... şoka girdim valla çok sevindim hepsi de iyi sanırım. sorma azonun çoktan doğrup ikinciye hamile kalması lazımdı ama))
sen o zaman havalar düzelince yapasın madem şartlar zor sık dişini biraz daha
37+5 yavruş...
bakalım kısmet))
:sok:sok:sok
babuş hayatım ve lilam doğurdu mu??? şoktayım şuan.... anaaaaaaaaa
37+5 yavruş...
bişey kalmamış kız hiç size haaben sezoş olmaya karar verdim gökçe bacı biliyormusun?
gökçe teyzesi oğlumun odasına baktınmı?
anamm geldin mii kızz kayıpların efendisi.. gazeteye ilan vericiidik az daha. ahdım var burnunu ısırıcamm :deli: neyse madem elektrik yol vs mazeretin var affittikkk dogurdun da lohusalıgı geciriyon sandıydık. bi cocugu doguramadık beaa ne beceriksisiz..neyse numaranı ver lidır a bi daha elektrikler gitmeden. bak laylam az daha telefon sapıgı edincekti seni bulayım derken
kız gökce sen ben tansel aynı günüzz heeeüzümüzün de 37+5 bugün
aaaa niden bi sorun mu var?
hayırrrr nerde?
ahahhaahha ne dıyosunnnn? verdim verdim. sorma kız baksana doğuran doğurana))
ehehehheheheh aynı gün de doğurursak süper olur.
yok gökçem yaa sorun benim nedense günler yaklaştıkça normal doğum yapamayacakmışım gibi gelmeye başladı birde fatihin doktor bir arkadaşı vardı onunla konuştum söyledikleri mantıklı geldi epidural sezeryan olmaya karar verdim ama kontrolüm çarşamba bakalım kendi doktoruma dediğimde o ne diyecek.hoş gerçi benimki sezoşçu işine gelir yaa
tabe adam layla sen misin dimişş yılısık yılısık,konusmaya calısmıs.. sonrada gökceyi tanımıyom dimişş.:sok: bildiin sapık. dimi dimii azoyla senden cok umutluydumm emme en son biz dogurcaz galibamneyse sen mevsim normallerinin üstüne cıkmasını bekle hava sıcaklıgının. bebe de donmasın senle bir
hayırrrr nerde?
hayırlısı olsun yavrum. sen nasıl istıyorsan öyle olsun. son günlerde doğuramayacam hissi bende de var![]()
yapma ya? aman aman korkarım ben o tip adamlardan çok. bişi değil benim yzümden kıza musallat olmasa. aramıyor di mi şimdi?
yapma ya? aman aman korkarım ben o tip adamlardan çok. bişi değil benim yzümden kıza musallat olmasa. aramıyor di mi şimdi?
seni tanımıyorum deyince sert bir sesle yanlış olmuş diyip kapattım aramadı arar diye korktum eşimin yanında bu konularda hassas biraz neyseki atlattık canım
hayırlısı olsun yavrum. sen nasıl istıyorsan öyle olsun. son günlerde doğuramayacam hissi bende de var![]()